A ROCK sólámpa jó érzést keltő fényt terjeszt


6 396 Ft
  • Raktáron

A sziklasólámpa kézzel készült, és kiváló minőségű akácfából készült talapzaton áll. A Himalájától délre, Punjabból származó kristálysó kellemes fénnyel hangulatos légkört teremt bármely helyiségben, és meleg narancssárga színével nagyon nyugtató hatású. 1,2 m-es kábellel és zsinórkapcsolóval felszerelve. A sókő súlya kb. 3 kg.

EAN: 4041678000271

Gyártó: Wagner Life

Termékleírás

A ROCK sólámpa nem csak egy egyszerű lámpa, hanem egy valódi wellness élményt nyújtó kiegészítő. Ez a termék ugyanis az egészséges kövekre alapszik, melyből az egészségre káros ionokat elnyeli. Az ilyen negatív ionok befolyásolják az általános közérzetet, pihentető hatást fejtenek ki az emberi szervezetre és segítik az idegrendszert.

Ezért a ROCK sólámpát kifejezetten ajánljuk otthoni használatra a kényelmes és nyugodt légkör kialakítására. A lámpa nemcsak a szem számára nyugtató fényt bocsát ki, hanem segíti a bioritmus-szinkronizációt, így segít az alvászavarok, depresszió és stressz enyhítésében.

A ROCK sólámpa gyönyörűen mutat bármilyen helyiségben, az eredeti megjelenésének köszönhetően, ami egy darab évszázados sziklát idéz. A sólámpa ráadásul változatos színekben is megvásárolható, így mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt.

Az Rock sólámpa márkajelzéssel rendelkezik és bizonyítottan magas minőségű, ezt a készítők is garantálják. A lámpa könnyen karbantartható, használata magától értetődő, de figyelmeztetéseket tartalmaz a használati utasításban. A termék gondosan össze van szerelve a biztonsági előírásokkal és eltökélt célja, hogy egy biztonságos és kellemes légkört teremtsen a lakásban.

Az ajándékozók tökéletes választása is lehet, mert a ROCK sólámpa olyan termék, amely mindenki számára hasznos lehet. Kiegyensúlyozott és harmonikus lehet vele az életed és minden napja egy igazi wellness élmény lesz. A ROCK sólámpa megvásárolható egyedi webáruházban, így járuljunk hozzá, hogy az otthonunk tökéletes legyen!

A sziklasólámpa kézzel készült, és kiváló minőségű akácfából készült talapzaton áll. A Himalájától délre, Punjabból származó kristálysó kellemes fénnyel hangulatos légkört teremt bármely helyiségben, és meleg narancssárga színével nagyon nyugtató hatású. 1,2 m-es kábellel és zsinórkapcsolóval felszerelve. A sókő súlya kb. 3 kg.

Sólámpa

A Sólámpa alkatézísének weboldala a Függőlámpák & Csillárok kategóriába tartozó kiváló minőségű világítási termékeket kínál. A weboldalunkon megtalálható termékek stílusosak, elegánsak és a legújabb dizájn trendeknek megfelelőek, így ideális megoldást nyújtanak otthona vagy irodája megvilágításához. Amennyiben egyedi, modern és lenyűgöző megjelenést szeretne elérni lakó- vagy munkaterében, akkor a Sólámpa alkatézisének weboldala a tökéletes választás. Széles választékunkban megtalálhatók letisztult vonalvezetésű, egyszerűen kezelhető függőlámpák és csillárok, amelyek kellemes és hangulatos fényt árasztanak. A termékek minősége kiemelkedő fontossággal bír számunkra. Minden egyes lámpa alaposan megtervezett és gondosan kivitelezett, magas minőségű anyagok felhasználásával. Ez biztosítja, hogy a Sólámpa alkatézisének weboldalán megtalálható világítótestek hosszú élettartammal rendelkezzenek és időtállóak legyenek. Az egyszerű böngészés és vásárlás érdekében weboldalunk kategóriákra és szűrőkre van osztva, így könnyedén megtalálhatja a konkrét igényeit kielégítő lámpát. Továbbá, minden termékhez részletes leírás és képek tartoznak, így pontosan megismerheti a kiválasztott világítóeszközt még a megvásárlás előtt. Sólámpa alkatézísének weboldala nem csak kiváló termékeket kínál, hanem a vásárlói élményre is nagy hangsúlyt fektet. Meggyőződésünk, hogy a jó szolgáltatás a vásárlói elégedettség kulcsa. A weboldalunkon egyszerű és intuitív felhasználói felületet talál, valamint részletes információkat a termékekkel kapcsolatban, szállításról és garanciáról. Továbbá, könnyen elérhető és segítőkész ügyfélszolgálatunk minden kérdésére választ ad és segítséget nyújt, hogy az Ön igényeihoz leginkább megfelelő terméket választhassa. Összességében tehát a Sólámpa alkatézisének weboldala a Függőlámpák & Csillárok kategóriában egy kiváló minőségű és stílusos lámpákat kínáló platform. A weboldalunkon fellelhető termékek hosszú élettartammal rendelkeznek és időtállóak. Egyszerű böngészést és vásárlást biztosítunk, valamint kiváló ügyfélszolgálatot, hogy a vásárlók elégedetten és örömmel térjenek vissza hozzánk.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Mi a célja az A ROCK sólámpa terméknek?

Az A ROCK sólámpa termék célja jó érzést keltő fény terjesztése.


Milyen anyagból készül az A ROCK sólámpa?

Az A ROCK sólámpa termék Himalája sókristályból készül.


Milyen méretű az A ROCK sólámpa?

Az A ROCK sólámpa termék mérete általában 15-25 centiméter között van, de lehetnek kisebb vagy nagyobb méretűek is.


Milyen hatással van az A ROCK sólámpa az egészségre?

Az A ROCK sólámpa által kibocsátott negatív ionok jótékony hatással lehetnek az egészségre, csökkenthetik a stresszt és javíthatják a hangulatot.


Hogyan kell karbantartani az A ROCK sólámpát?

Az A ROCK sólámpát egyszerűen tisztíthatjuk egy puha ruhával és alkoholos oldattal. Fontos, hogy ne tedd a vízbe, mivel az károsíthatja a sókristályt.



Petite Kubus LED sókristály tál Petite Kubus LED sókristály tál

A Petite Kubus világító sókristály tál energiatakarékos LED technológiával van felszerelve, és hangulatos kiegészítő fényt sugároz a nappaliban.

A boltba
Kis USB asztali lámpa piramis számítógéphez Kis USB asztali lámpa piramis számítógéphez

A Pyramid egyszerűen csatlakoztatható számítógéphez vagy laptophoz USB-n keresztül, és azonnal jó hangulatot teremt a munkaterületen. USB-kábel mellékelve.

A boltba
Asztali lámpa Ball USB számítógéphez és laptophoz Asztali lámpa Ball USB számítógéphez és laptophoz

Az USB lámpa Ball könnyen csatlakoztatható számítógéphez vagy laptophoz USB-n keresztül, és azonnal jó hangulatot teremt a munkaterületen. USB-kábel mellékelve.

A boltba
Salzberg akkus LED asztali lámpa Salzberg akkus LED asztali lámpa

Salt Mountain - elemmel működő asztali lámpa. A sókristály fekete alapon áll, amely színváltó LED-ekkel van ellátva. A \"színstop\" funkcióval a kívánt fényszín állandóan beállítható

A boltba
Kis LED sókristály tál Petite Kis LED sókristály tál Petite

A fehér színű Petite világító sókristály tál egy kis és mindenekelőtt biztonságos kiegészítő fényt sugároz, mivel beépített LED-del van felszerelve.

A boltba
Elefánt LED sólámpa talppal, borostyán Elefánt LED sólámpa talppal, borostyán

Az Elefánt sólámpa belső LED-del világít, és fából készült talapzattal rendelkezik. A sókő kézzel megmunkált, a Himalájától délre fekvő Pandzsáb régióból származik.

A boltba
Sólámpa White Line Rock, talppal, USB Sólámpa White Line Rock, talppal, USB

A White Line Rock LED-es sólámpát egy beépített LED-izzó világítja meg. Kézzel készítették, és a Himalájától délre fekvő Pandzsáb régióból származó sókőből készült. USB csatlakozó adapterrel és akácfából készült kerek talapzattal rendelkezik.

A boltba
ROCK - Sókristály lámpa 4-6 kg magassága kb. 23 cm ROCK - Sókristály lámpa 4-6 kg magassága kb. 23 cm

A Himalájától délre, Punjabból származó kristálysó kellemes fénnyel hangulatos légkört teremt bármely helyiségben, és meleg narancssárga színével nagyon nyugtató hatású. 1,2 m-es kábellel és zsinórkapcsolóval felszerelve. A sókő súlya 4 és 6 kg között van.

A boltba
Aroma só lámpa kocka atmoszférikus órákra Aroma só lámpa kocka atmoszférikus órákra

Itt a hangulatos fényt és a kellemes illatokat sikeresen ötvözik. Míg a Himalájától délre fekvő Punjabból származó kristálysó hangulatos fényt biztosít, a tetején lévő üvegtálba illatos olaj tölthető. 1,2 m-es tápvezetékkel és zsinórkapcsolóval felszerelve.

A boltba
Envostar Harmony sólámpa természetes talp 19-23cm Envostar Harmony sólámpa természetes talp 19-23cm

A Harmony sós asztali lámpa természetes vöröses-transzluzív sókővel van felszerelve. Európában gyártott; kezelhető szállítási útvonalak és csökkentett CO2-kibocsátás - FSC® minősítésű fa - műanyagmentes csomagolás újrahasznosított anyagból

A boltba
Mécsestartó Yin Yang sókristályból készült Mécsestartó Yin Yang sókristályból készült

A Yin és Yang szimbólumot formázó, narancssárga és fehér színű teafénytartó. A sókristály kövek az élénk fénynek köszönhetően meleg és hangulatos légkört teremtenek.

A boltba
Twin Cube sókristály mécsestartó Twin Cube sókristály mécsestartó

A sókristályból készült Twin Cube teafénytartó két teafény számára rendelkezik mélyedésekkel. A súlya kb. 1 kiló.

A boltba
Sókristály mécsestartó gömb alakban Sókristály mécsestartó gömb alakban

A kerek sókristály tálba tealámpa helyezhető, és gyertyafénnyel hangulatos környezetet teremt. A meleg narancssárga árnyalat mindenhol gyönyörűen vonzza a tekintetet

A boltba
Sókristály Polar Tűzüveg pálmaviasz gyertyával Sókristály Polar Tűzüveg pálmaviasz gyertyával

A Polar Fire sókristály gyertya fehér sókristályokból áll, átlátszó üvegben, középen egy kiváló minőségű sztearinból készült, kézzel készített pálmaviasz gyertyával, amely a sókristályokat különleges, tűzszerű ragyogásba helyezi.

A boltba
Mécsestartó készlet Szikla sókristályból Mécsestartó készlet Szikla sókristályból

A Rock tealámpatartó készlet három sókristály darabból áll, amelyekben mélyedések vannak a tealámpák számára. Egy kerek fatányéron vannak elhelyezve.

A boltba
Sókristály mécsestartó, nagy 1.100 g Sókristály mécsestartó, nagy 1.100 g

A Himalájától délre fekvő Pandzsábból származó kristálysóból készült kis kristálytálba tealámpa helyezhető, és gyertyafénnyel hangulatos környezetet teremt. A meleg narancssárga árnyalat mindenhol gyönyörűen vonzza a tekintetet

A boltba
Sókristály tűz üvegben Sókristály tűz üvegben

Sókristályos tűz az üvegben - Hangulatosan világítanak a tűzálló üveg közepén a tenyérnyi viaszgyertyát körülvevő sókristálykövek.

A boltba
Szív LED sólámpa USB csatlakozóval, sárga Szív LED sólámpa USB csatlakozóval, sárga

A szív alakú sólámpát egy belső LED világítja meg, és USB-csatlakozásra tervezték. A sókő kézzel megmunkált, a Himalájától délre fekvő Pandzsáb régióból származik.

A boltba
Sólámpa Sólámpa

EGÉSZSÉGÜGYI ELŐNYÖK - a sólámpa javíthatja közvetlen környezetünk minőségét, beleértve a közérzetünket is. Különösen ajánlott a keringési és légzőrendszeri betegségekben szenvedőknek. MINDEN BELSŐ TÉRBE - a lámpának dekoratív funkciója is van. Tökéletesen illeszkedhet többek között: a gyerekszoba, a nappali vagy akár a hálószoba dekorációjába. A számítógép vagy a televízió közelében is elhelyezhető,

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Tilen mennyezeti lámpa, 2 izzós reflektor forma
26 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Alcina Aktív bőrápoló krém (Active Cell Cream) 50 ml
20 670 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Armaf Club de Nuit Intense Man - EDT 105 ml
17 150 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
BANKAMP Ino LED mennyezeti lámpa 6 égős ezüst
341 083 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
LED lámpa Azra, feh. kör al. IP54, Ø25cm
16 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Louis Poulsen NJP Mini LED asztali lámpa fehér
226 734 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Pauleen Sandy Glow asztali lámpa, fehér/bézs
14 490 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
FORCE-ROSS - lock, 130 mm Fekete
4 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Twin Cube White Line mécsestartó
6 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
BAGATT Női papucs D31A7C945000-5200 37
13 200 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 41%
ONLY Női kabát ONLNORA 15294315 Azalea Pink M
19 790 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 24%
Boccia Titanium 3343-02
45 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Kajal Perfumes Warek - EDP 100 ml
56 630 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi bőr pénztárca AM0AM11872BDS
35 420 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben