Arcchio Brinja függő lámpa fekete 3izzós hosszúkás


36 990 Ft
  • Raktáron

A Brinja függőlámpa egyszerű kiegészítője a belsőépítészetnek. Alumíniumból készült, és GU10-es izzókkal szerelhető fel.

EAN: 4251911759891

Gyártó: Arcchio

Termékleírás

Az Arcchio Brinja függő lámpa fekete színben rendkívül elegáns és modern kialakítású. A hosszúkás formája és a 3izzós kialakítása miatt nagyobb területet tud megvilágítani, így kiváló választás lehet az otthoni étkezőasztal vagy nappali közepe helyett. A lámpa kábele állítható, így könnyedén alkalmazkodik a lakás magasságához és bármilyen helyiségben jól mutat. Kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú távon is megőrzi vonzó kialakítását és hatékonyan szolgálja ki a felhasználót. A Brinja függő lámpa igényes designja és hatékony megvilágítása miatt garantáltan vonzza a tekinteteket és kellemes hangulatot teremt bármilyen helyiségben. Társaival akár könnyedén csoportosítva is használható, így még nagyobb térhatást tud elérni és kifejezheti lakása saját stílusát. Válassza az Arcchio Brinja függő lámpát és élvezze annak gyönyörű kialakítását és hatékony megvilágítását!

A Brinja függőlámpa egyszerű kiegészítője a belsőépítészetnek. Alumíniumból készült, és GU10-es izzókkal szerelhető fel.

Függőlámpák & Csillárok

Az Függőlámpák & Csillárok alkatésziséhez tartozó weboldal azoknak szól, akik szeretnék frissíteni otthonuk belső világítását. Az oldal számos függőlámpát és csillárt tartalmaz, különböző stílusokban és anyagokból készült modellekkel. Az oldal célja az, hogy segítse az ügyfeleket a megfelelő lámpatest kiválasztásában, és hogy bemutassa az alkatrészeket, amelyek lehetővé teszik a felújítást vagy a javítást. Az oldal indulása óta folyamatosan terjeszkedett, és ma már elérhetőek az újabb és modernebb fajták is, amelyek segítségével az emberek még egyedibbé, még különlegesebbé tehetik az otthonukat. A kiválasztás során az ügyfeleknek lehetőségük van válogatni egy széles kínálatból, amely nemcsak a különböző stílusokat, hanem az árakat és minőségeket is tartalmazza. Az oldal helyet biztosít az azonosítót jelző fajtainformációknak, amelyek megkönnyítik a vásárlók munkájának megszervezését, és segítenek abban, hogy a vásárlók megértsék a termékek jellemzőit. Az oldalon megtalálhatóak azok az elemek is, amelyek az egyes lámpatestek karbantartásához szükségesek, mint például a láncok, a vezetékek, vagy az izzók. Az oldal látogatói elektronikus leveleken keresztül is felvehették a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, akik a megrendelési folyamat során is segítséget nyújtottak. Az oldal állandóan frissül, így bármikor lehetőség nyílik a legújabb lámpatestek megtekintésére, vagy akár az alkatrészek megrendelésére. Az oldalon az adatok titkosítva vannak, így semmilyen kár nem fog történni a megrendelő adataival. Összefoglalva tehát, az Függőlámpák & Csillárok alkatésziséhez tartozó weboldal minden olyan vásárló számára ideális, akik kényelmes online vásárlást keresnek egy széles kínálatban, segítenek a belső világításuk divatosabbá, különlegesebbé tételében, és megfelelően karban tartani az otthonuk falain felállított csodás lámpatesteket.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen anyagból készült az Arcchio Brinja függő lámpa?

A lámpa fekete fém vázzal és üveg lampaburákkal rendelkezik.


Milyen fényforrásokkal kompatibilis ez a lámpa?

A lámpa kompatibilis LED, halogén és energiatakarékos izzókkal, melyek maximum 40 W teljesítményűek.


Milyen méretekben kapható az Arcchio Brinja függő lámpa?

A lámpa méretei: magasság 120 cm, szélesség 26 cm és hosszúság 60 cm.


Kell-e külön megvásárolni a lámpa izzót?

Igen, az izzók nincsenek a lámpa csomagolásában, külön kell megvásárolni őket.


Hogyan kell telepíteni az Arcchio Brinja függő lámpát?

Az összeszerelési és telepítési útmutatót a lámpa csomagolásában találhatod. A lámpa telepítéséhez ajánlott szakember segítségét igénybe venni.



Corralee függő lámpa, fehér, egy izzós Corralee függő lámpa, fehér, egy izzós

Az egylángú Corralee függőlámpa egy fehér, hengeres szövetárnyékolóból és egy kis, kerek, olajozott tölgyfából készült baldachinból áll. Ez a kombináció tökéletesen illeszkedik mind a modern, mind a skandináv lakberendezési koncepciókhoz.

A boltba
Envostar Talia függőlámpa, tölgy/fehér, 4fl Envostar Talia függőlámpa, tölgy/fehér, 4fl

A Talia függőlámpa négy fehér üvegárnyékolóból áll, amelyek mindegyike egy-egy textilkábelen keresztül kapcsolódik a fekete baldachinhoz. Az ernyők gyönyörű tölgyfa elemmel rendelkeznek, és hengeres formájúak. Meghatározott pontokon bocsátanak ki fényt, így az asztalok vagy pultok ideálisan kiemelhetők. Az Envolight márka a fenntartható világítást képviseli, és Európában gyártja őket. Az ebből eredő

A boltba
Bolero 1 függő lámpa, egy izzós, fehér Bolero 1 függő lámpa, egy izzós, fehér

A Bolero lámpasorozat lakkozott acélból és világos színű fából készül. Az egylámpás függőlámpa számos enteriőrstílusban használható egy kis asztal megvilágítására. E27-es foglalattal van felszerelve, amelyben minden típusú fényforrás használható (nem tartozék).

A boltba
Üveges függőlámpa, 5 lámpás, fekete, grafit/borostyán/világos, E14 Üveges függőlámpa, 5 lámpás, fekete, grafit/borostyán/világos, E14

A Glassy függőlámpa egy fekete lakkozott fémből készült baldachinból áll, amelyről decentralisan öt gömb alakú üveglámpa lóg le, grafit (2 x), borostyán (2 x) és tiszta (1 x) színben, gyönyörű, körkörös megvilágítást biztosítva. Ideális kiegyensúlyozott környezeti megvilágításhoz.

A boltba
Corda függőlámpa szövet árnyékolóval Rope csomó Corda függőlámpa szövet árnyékolóval Rope csomó

A Corda függőlámpa különleges megjelenését a felfüggesztés alsó végén található vastag, csomózott kötéldarab adja. A függőlegesen nyitott ernyő vastag, bézs színű szövetből készült.

A boltba
Artemide Castore függőlámpa üvegből, Ø 35cm Artemide Castore függőlámpa üvegből, Ø 35cm

A Castore függőlámpa az Artemide azonos nevű lámpacsaládjából egy filigrán szépség, amely szájjal fújt, gömb alakú ernyővel inspirál, amelyen keresztül a fény nagyon kellemesen sugárzik minden oldalra. A fehér műanyagból készült, felül harmonikus átmenettel kiegészített rúd befogadja a csatlakozóaljzatot és a kábel behelyezését. - Tervezte: Huub Ubbens és Michele De Lucchi

A boltba
Függő lámpa Ayrton, kerámia, hossza 29 cm, szürke Függő lámpa Ayrton, kerámia, hossza 29 cm, szürke

Az Ayrton függőlámpa kerámiából készült, és különleges, sisak formájú retró megjelenésével győz meg. Az árnyékoló belseje fehér, ami a padló felé irányuló fényt nagy intenzitással sugározza. A lámpa ideálisan elhelyezhető például a nappali vagy az étkezőasztal fölött. Az Ayrton kézzel készült Olaszországban, és a névadójának, az olasz autóversenyzőnek, Ayrton Sennának állít emléket.

A boltba
LEDS-C4 Alive LED függő lámpa 00-6670 LEDS-C4 Alive LED függő lámpa 00-6670

Az Alive LED-es függőlámpa lenyűgözően purista dizájnja kiemeli az erőteljes fényforrást, és emellett különösen sokoldalúan használható. - EKG tartalmazza - Design: Francesc Vilaró

A boltba
Maytoni Line LED függő lámpa 3000 K fekete Maytoni Line LED függő lámpa 3000 K fekete

A LED-es Line függőlámpatest hosszúkás lámpaernyőivel lineáris és egyenes vonalvezetésű, így könnyedén és kifinomult bájjal illeszkedik a modern belső terekbe és életstílusokba. Az árnyalatok alján meleg fehér LED-ek vannak elhelyezve, amelyek kellemes és hangulatos fényt biztosítanak az akril diffúzoron keresztül, és minden helyiséget kényelmes, jó hangulatú atmoszférába helyeznek

A boltba
Függő lámpa Pop fémbúrával, antracit Függő lámpa Pop fémbúrával, antracit

A Pop függőlámpa egy egyszínű, lefelé nyíló kupolaernyőből áll, amelybe a tartókábel egy kis fémcsatlakozón keresztül van behelyezve. A Pop alkalmas asztalok feletti közvetlen megvilágításra.

A boltba
Hagyományos függő lámpa Noam, 34 cm Hagyományos függő lámpa Noam, 34 cm

A Rocca függőlámpa nemes és méltóságteljes megjelenésű, bronzszínű fémelemeket kombinál fehér, gyönyörűen strukturált üveggel. Az oroszlánfej formájú díszítőelemek különleges extrát jelentenek.

A boltba
Prandina Notte S5 függő lámpa, réz/fehér Prandina Notte S5 függő lámpa, réz/fehér

A Prandina Notte S5 függőlámpa Olaszországban készült üvegből. A lefelé nyíló lámpaernyő közvetlenül bocsátja ki a fényt, és kellemes megvilágítást biztosít a szobában. A lámpa nem csak a privát nappaliban, hanem szállodákban, éttermekben vagy bárokban is nagyszerű alakot nyújt, a Notte egyszerű, mégis elegáns dizájnjával győz meg. - tervezte Mario Mengotti

A boltba
Angle E27 függő lámpa, teleszürke Angle E27 függő lámpa, teleszürke

Az Angle függőlámpa modern ipari megjelenésével különleges látványt nyújt a lakótérben. Csodálatosan alkalmas például a nappali vagy az étkezőasztal megvilágítására. Az árnyékoló a kábelre erősített mágnes segítségével egyedileg pozícionálható, így a fény is a kívánt irányba irányítható. Egy külső fáziscsillapítóval és egy megfelelő fényforrással a fényerő is változtatható.

A boltba
Dyberg Larsen PineApple M függőlámpa Ø 45cm fehér Dyberg Larsen PineApple M függőlámpa Ø 45cm fehér

A PineApple függőlámpa egyedi ernyője számtalan, Dániában készült, akrilból és polipropilénből készült elemből, valamint a tetejét borító alumíniumcsőből áll. Az egyes kártyák egy központi keret körül helyezkednek el, és az elrendezésben van egy kis mozgástér az árnyék kialakításához. A dán terméktervező, Frank Kerdil tervezte a PineApple lámpasorozatot a dán Dyberg Larsen világítástechnikai márka

A boltba
FLOS Tatou S2 függő lámpa, fehér FLOS Tatou S2 függő lámpa, fehér

A Tatou függőlámpát, amelyben a külső diffúzor extravagáns mintázatával lenyűgözően kiemeli a megvilágított belső diffúzort, a spanyol építész és formatervező Patricia Urquiola tervezte, aki többek között látványos bútorterveiről ismert. - gyártó: FLOS

A boltba
Foscarini Rituals 1 üveg függő lámpa Foscarini Rituals 1 üveg függő lámpa

A Foscarini Rituals függőlámpájára jellemző a vízszintes csíkos díszítés, amely a szájjal fújt üvegárnyékon fut végig. A gyűrűk egy különleges üvegfeldolgozási technikával készülnek, amely során az üveget nem forgatják a formában. Az öntőformában lévő negatív díszítések az üvegfelületen hagyják a mintát, amelyet aztán kézzel vágnak, és végül savas fürdővel adják meg a gipszszerű hatást.

A boltba
Boina LED-es függőlámpa, Ø 19 cm, zöld Boina LED-es függőlámpa, Ø 19 cm, zöld

A Boina kerek LED-es függőlámpa nagyon lapos formájú és egyszerű kialakítású. Az acélból készült ház egyenletes felületű, és alatta egy dimmelhető LED-modul van beépítve, amely közvetlen megvilágítást biztosít.

A boltba
Louis Poulsen PH 5/5 függőlámpa fekete E27 Louis Poulsen PH 5/5 függőlámpa fekete E27

A PH 5/5 függőlámpa háromrétegű ernyője húzott alumíniumból készült. Felülete fekete, belseje fehér. Az árnyékoló különleges kialakításának köszönhetően a fény szórt, vakításmentes és elsősorban a padló felé sugárzott. Ezért a függőlámpa ideális a nappali vagy az étkezőasztal fölé. Tervezés: Poul Henningsen Gyártás: Louis Poulsen

A boltba
Luceplan Koinè LED-es függőlámpa 927 Ø110cm fehér Luceplan Koinè LED-es függőlámpa 927 Ø110cm fehér

A Koinè LED-es függőlámpa minimalista stílusú. A beépített fényforrás egy egyedi gyártású ásványi lencséből áll, amely egyenletes és vakításmentes megvilágítást biztosít meleg fehér fénnyel. A fénysugár külső fázisú fényerőszabályzóval szabályozható.

A boltba
Clavellina LED-es függőlámpa, fekete, hat lámpa Clavellina LED-es függőlámpa, fekete, hat lámpa

Az acélból készült fekete Clavellina LED-es függőlámpa hat kerek fejjel van felszerelve, amelyek egy hosszú, vízszintes kar oldalára vannak erősítve. A szaténozott műanyag borítások biztosítják a meleg fehér fény egyenletes szórását. Kívülről dimmelhető.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Tilen mennyezeti lámpa, 2 izzós reflektor forma
26 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Alcina Aktív bőrápoló krém (Active Cell Cream) 50 ml
20 670 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Armaf Club de Nuit Intense Man - EDT 105 ml
17 150 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
BANKAMP Ino LED mennyezeti lámpa 6 égős ezüst
341 083 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
LED lámpa Azra, feh. kör al. IP54, Ø25cm
16 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Louis Poulsen NJP Mini LED asztali lámpa fehér
226 734 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Pauleen Sandy Glow asztali lámpa, fehér/bézs
14 490 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
FORCE-ROSS - lock, 130 mm Fekete
4 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Twin Cube White Line mécsestartó
6 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
BAGATT Női papucs D31A7C945000-5200 37
13 200 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 41%
ONLY Női kabát ONLNORA 15294315 Azalea Pink M
19 790 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 24%
Boccia Titanium 3343-02
45 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Kajal Perfumes Warek - EDP 100 ml
56 630 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi bőr pénztárca AM0AM11872BDS
35 420 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben