Avon Ajándékcsomag Far Away Beyond The Moon


8 970 Ft
  • Raktáron
  • Ingyenes szállítás lehetséges

A szett tartalma: Far Away Beyond The Moon EDP 50 ml Kézkrém Far Away Beyond The Moon (Hand Cream) 30 ml

EAN: 5059018406989

Gyártó: Avon

Termékleírás

A szett tartalma: Far Away Beyond The Moon EDP 50 ml Kézkrém Far Away Beyond The Moon (Hand Cream) 30 ml

Parfümvizek (EDP)

A Parfümvizek (EDP) az egyik legkedveltebb parfüm megjelenési forma, mely sokak szerint az általános parfümök alkalmazásának legjobb módja. Az EDP rövidítés az Eau de Parfum-ra utal, amely jelentése az angol "perfume water". Miért olyan kedvelt az EDP parfüm a nők és férfiak között? Az EDP nagyobb parfümkoncentrációval rendelkezik, mint az EDT (Eau de Toilette) vagy az EDC (Eau de Cologne), így az EDP akár egész nap tartó illatot biztosíthat. Az EDP parfümök összetétele a parfümgyártó mesterfokának tekinthető. Magába foglalja a legjobb minőségű illóolajokat, amelyek egy tökéletesen összeállított kombinációban egyedi illatot eredményeznek. Az EDP parfümök azért is vonzóak, mert kicsit intenzívebbek, mint az általános parfümök, így egy csepp EDP-t alkalmazva egyszerre az összes létező illatjegyt érezhetjük. Az EDP parfümök könnyen elkápráztathatják a környezetünket és hozzánk vonzóvá tehetnek bárkit, akár egy éjszakai randin, akár egy fontos üzleti megbeszélésen. Az EDP parfümök összetétele előállításánál fontos figyelembe venni a bőr típusát és az illatvoroslatokat használva megfelelően összeállítani az illatkompozíciót. Az EDP parfümök összetétele emiatt igen összetett és precíz folyamatok során születnek meg. Az EDP parfümök kiváló ajándék lehet azok számára is, akik még csak ismerkednek a parfümhasználattal vagy nincsenek tisztában az illatokkal és azok hatásával a környezetre. Az EDP parfümök különleges élményt nyújtanak a viselőjüknek, és azoknak is, akik a viselőjük közelébe kerülnek. Az EDP parfümök nagyon sokoldalúak és kedvelt illatokat tartalmaznak, amelyek tökéletesen megfelelnek az ünnepi alkalomhoz, az esküvőhöz, a napi használathoz, vagy akár az esti programokhoz is. Az EDP parfümök állnak a legjobban a bőrön, de szórhatjuk azokat a ruháinkra, hajunkra és még a szoba levegőjébe is. Tehát ha elegáns és különleges illatot keresünk, amely kiemel minket a tömegből, az EDP parfümök kiváló választásnak bizonyulnak!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Meghatározás Nőknek
Termék típusa Vizek
Jellemzők Ajándék szettek
0 Ft

Giorgio Armani Acqua Di Gioia - EDP 30 ml Giorgio Armani Acqua Di Gioia - EDP 30 ml

Az Acqua di Gioia maga az öröm esszenciája, a nőt és a természetet ünnepli. Olyan üdítő kikapcsolódást ígér, amely felébreszti az érzékeket. Az illat megszületését azon távoli szigetek inspirálták, ahol Giorgo Armmani gyakran megfordul, új energiával töltődött fel, és ahol az esővíz és a tenger harmata elegyedik, oly különleges harmóniát képezve, amely a termékeny és buja természet lelkét idézi. Az

A boltba
Cartier Baiser Volé - EDP 50 ml Cartier Baiser Volé - EDP 50 ml

A Baiser Volé a Cartier márkától egy citrusos-virágos illat nőknek, amely friss citrusokkal nyílik meg. A szívillat összetevői közé tartoznak a zöld árnyalatok és az édes liliom. Ezzel illattal nem marad figyelmen kívül. Az illat 2011-ben került a piacra.

A boltba
Jimmy Choo Flash - EDP 100 ml Jimmy Choo Flash - EDP 100 ml

A Jimmy Choo márkád Flash Eau de Parfum a virágos-fás, édesebb és kifejezőbb illatokhoz tartozik. Az elején gyümölcsös jegyek találhatók, de ezek fokozatosan virágos szívvé változnak, és a végén az illatot napraforgó és fás komponensek rögzítik. 2013-ban került a piacra.

A boltba
Giorgio Armani Sì - EDP 50 ml Giorgio Armani Sì - EDP 50 ml

„Armani Sì parfümje a nyitott nőt célozza meg, aki igent mond az életre, a szerelemre, az álmodozásra, a szabadságra és saját magának is, ugyanúgy mint ennek az egyedülálló parfümnek a fő képviselője.“ - Cate Blanchett „A Sì az én tisztelgésem a modern nőiesség iránt, a báj, az erő és a lélek függetlenségének ellenállhatatlan keveréke“ - nyilatkozta az illatról Giorgio Armani. Anne Fontaine rendező,

A boltba
Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld For Her - EDP 25 ml Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld For Her - EDP 25 ml

A Lagerfeld Karl Lagerfeld For Her bájos női illat, amely 2014-ben jelent meg a piacon. A gyümölcsök és virágok keveréke szépséget és gyengédséget sugároz. A citrom és az őszibarack frissítő tónusa jól illik a magnólia és a rózsa illatához. A parfüm alapja lenyűgözi Önt egy kis meleg, fás árnyalattal, például borostyán és pézsma.

A boltba
Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Light Blue Eau Intense a Dolce&Gabbana márkától származik . Az illat intenzitása ebben a formában inkább a virágos tónusokra, mint a citrusfélékre összpontosít, így tökéletesen illik azokhoz, akik szeretik a körömvirág és a jázmin illatát. Könnyű felfrissülést érezhet a citrom és a Granny Smith almának köszönhetően. Az illat intenzitását fokozza az amberwood és a pézsma alapillat. Ez az illatot Olivier

A boltba
Boucheron Ambre D`Alexandrie - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Boucheron Ambre D`Alexandrie - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Ambre D`Alexandrie keleti női illat. Titokzatos és érzéki. A fejillatot vanília, benzoeviasz és dohány kombinációja alkotja. A szív balzsamos szuhar és ámbra illatfelhőben dobog. Az alapot a szürke ámbra és a pézsma sejtelmes vegyülete biztosítja. Az illatot 2017-ben mutatták be.

A boltba
Azzaro Wanted Girl - EDP 30 ml Azzaro Wanted Girl - EDP 30 ml

A Wanted Girl az Azzaro Wanted kollekciójából egy keleties-virágos illat nőknek. Fejjegye a gránátalma, a gyömbér, a bors és a narancsvirág szokatlan kombinációját tartalmazza. Szívjegyében a csattanó maszlag érezhető a dulce de leche édesség karamellizált tónusaival. A kompozíciót a haiti vetiver, a pacsuli és a tonkabab zárja. 2019-ben mutatták be.

A boltba
Al Haramain Oudh Patchouli - EDP 100 ml Al Haramain Oudh Patchouli - EDP 100 ml

Az Oudh Patchouli parfüm izgalmas és egyben érzéki uniszex illat. Az illatos dallam füst, fa és állati hangok akkordjait tárja elénk. Az illatosított víz szívében ritka oud, cédrus és pacsuli felhangjai játszanak. Az alapot pézsma, borostyán és vanília zárja le.

A boltba
Tom Ford Black Orchid - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Tom Ford Black Orchid - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Black Orchid egy virágos-keleti illat nőknek a Tom Ford márkától, amelyet 2006-ban hoztak létre. A fejillat ötvözi a citromot, a bergamottot, a gumót, a fekete ribizlit, a mandarint, az ylang-ylangot, a jázmint és a gardéniát. A szív virágos-gyümölcsös tónusokhoz tartozik, az alapillat tömjént, borostyánt, pacsulit, vetivert, szantált, vaníliát és csokoládét rejt magába. A Black Orchid illata egyszerre

A boltba
Rue Broca R U Serious Him - EDP 100 ml Rue Broca R U Serious Him - EDP 100 ml

A RU Serious Him egy keleti férfi illat az Egyesült Arab Emírségekből származó Rue Broca illatszergyártó cégtől. Ne hagyja ki azt az ellenállhatatlan illatot, amelyet mindenki szeretni fog.

A boltba
Lattafa Confidential Platinum - EDP 100 ml Lattafa Confidential Platinum - EDP 100 ml

A Lattafa Confidential Platinum egy éteri és citrusos-fás illat, amely citrusok, bors és aromás zöld jegyek energizáló illatával nyit, amely zökkenőmentesen megy át egy fás szívillatba, amely vad tengeri jegyeket hordoz. Az alap hosszan tartó földes akkordokkal, borostyánnal és pézsmával kápráztat el. Az illat 2022-ben került a piacra.

A boltba
Miu Miu Miu Miu - EDP 100 ml Miu Miu Miu Miu - EDP 100 ml

A Miu Miu exkluzív illata 2015-ben debütált - ez egy luxus, virágos női illat. A bevezetésben a citrom, a bergamott és a gyöngyvirág tónusai keverednek, majd szívjegyként az őszibarack, a feketeribizli, a zöld tónusok, a rózsa és a jázmin kér magának szót. Végül az illatot az akigala fa és a fehér pézsma koronázza meg. Kényeztesse magát ezzel az egyedi összetétel!

A boltba
Karl Lagerfeld Tokyo Shibuya - EDP 60 ml Karl Lagerfeld Tokyo Shibuya - EDP 60 ml

A Tokio Shibuya egy hihetetlen Eau de Parfum nőknek. Fejjegyei közé tartoznak a citrusfélék, a rebarbara és a vízi jegyek. A szívben egy cseresznyevirág található, amely azonnal Japánra emlékeztet, és finoman elrendeződik egy csillogó bazsarózsa és magnólia csokorba. Az utolsó akkordokban a fehér pézsma borostyánnal és cédrusfával kombinálódik. Az illat 2021-ben került a piacra.

A boltba
Paco Rabanne Fame - EDP 50 ml Paco Rabanne Fame - EDP 50 ml

A Fame, a Paco Rabanne új női illata megragadja Párizs ellenállhatatlan szellemiségét. A hírnév a nőiesség új korszaka iránti elkötelezettség. Az avantgárd luxus esszenciája, amely a bergamott citrusos illatában, az édes, lédús mangóban, a tiszta jázminban és a finom, érzéki, krémes füstölőben testesül meg. Az alapillatban a szantálfa aromája jelenik meg, amelyet vanília lágyít. Az ezüst és arany színekben

A boltba
Ajmal Shadow Noir - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Ajmal Shadow Noir - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Shadow Noir egy keleties parfümös víz, amelyet kifinomult és érett nők számára terveztek. A parfüm fejillata a levendula, a rózsafa és a nektarin tónusaival kezdődik. A szív összeköti a pacsulit és az orchideát. Borostyánt és pézsmát fogsz érezni az alapban. Ne hagyja ki ezt az elegáns illatot, amely elvarázsolja Önt és környezetét.

A boltba
Armaf Club De Nuit Blue Iconic - EDP 200 ml Armaf Club De Nuit Blue Iconic - EDP 200 ml

Az Armaf Club de Nuit Blue Iconic egy fougère borostyán-fás parfüm férfiaknak. A kompozíciót grapefruit, citrom, menta, rózsabors és koriander pezsgő és fűszeres keveréke nyitja meg. Szívében a görögdinnye lédús és gyümölcsös illata rejtőzik gyömbérrel, jázminnal és szerecsendióval kombinálva, mindezt fás és gyantás cédrus, szantálfa, pacsuli, fás jegyek, labdanum, borostyán és tömjén illatára fektetve.

A boltba
Alhambra Signatures No. I - EDP 50 ml Alhambra Signatures No. I - EDP 50 ml

Fedezze fel a Signatures No. I parfüm varázsát. egy magával ragadó illat nőknek, mely egy kifinomult és elegáns illattal fog rabul ejteni. Az intenzív fejillatot a szerecsendió, a fahéj és a szegfűszeg fűszeres akkordjai töltik meg. A virágos szív az egzotikus orchidea és a finom százszorszépek érzéki illatát hordozza, míg az alapban fás jegyek, vanília és sáfrány keveredik. Egy gyönyörű parfüm, amely

A boltba
Alhambra The Artist No. 2 - EDP 100 ml Alhambra The Artist No. 2 - EDP 100 ml

Az Alhambra Artist No.2 eau de parfum férfi és női parfümje az egyszerű, minimalista illatok kedvelőinek fog örömet okozni. A virágos, borostyános és fás jegyek erőteljes kombinációja. Rózsaszínbors és rozmaring fűszerességgel kíséri az alma frissítő jegyeit, szívében pedig szegfűszeg táncol bolgár és török rózsával. A tetszetős földes-fás akkordok az illat alapjában véget vetnek az illatkompozíciónak,

A boltba
Dolce & Gabbana Q By Dolce & Gabbana - EDP 50 ml Dolce & Gabbana Q By Dolce & Gabbana - EDP 50 ml

A Q By Dolce & Gabbana egy citrusos-pézsma parfüm amely a szenvedélyt szimbolizálja és a csábítás ünnepe. Ennek az eredeti és érzéki illatnak köszönhetően minden nő királynővé válik. Lépjen be a Q illat világába, amely az érzéki elegancia és az ellenállhatatlan vonzerő új dimenziójába vonzza. A Q By Dolce & Gabbana illata a szicíliai citrom és a vörös narancs káprázatos kombinációjával nyit, melynek

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben