Big Duo mennyezeti lámpa rattanból, bézs/fekete


112 990 Ft
  • Raktáron

A Big Duo kerek mennyezeti lámpa bézs-fekete színösszeállításban jelenik meg. Rattanból és pamutból készült, és skandináv lakberendezési stílusba vagy hangulatos vidéki házi hangulatba illeszthető

EAN: 5903689184182

Gyártó: Duolla

Termékleírás

A Big Duo kerek mennyezeti lámpa bézs-fekete színösszeállításban jelenik meg. Rattanból és pamutból készült, és skandináv lakberendezési stílusba vagy hangulatos vidéki házi hangulatba illeszthető

Mennyezeti lámpák

Azon belső térkialakítók, akik szeretnék, hogy a lámpák segítségével az épületben lévő tér megjelenése és hangulata teljesen új dimenziót kapjon, azoknak érdemes megismerkedniük az Mennyezeti lámpák alkatézisével. Ez egy olyan weboldal, amely specializálódott a belső térhangulat megteremtésében kulcsszereppel bíró mennyezeti lámpákra Az oldal ségít kiválasztani a megfelelő mennyezeti lámát az adott belső tér stílusához, így bárki kénytelennek érzi magát, amikor a mennyezet kialakításához keres lámpát. Az Mennyezeti lámpák alkatézisében megtalálhatóak a klasszikus mennyezeti lámpák, a modern stílusú lámpák, a csillárok és a függők. Mindenféle fémből, üvegből, kristályból és textilből lehetnek elkészítve, ahol a fényforrások is változatosak lehetnek. Az oldalon található minden információ az adott lámpáról a magánszemélyek, belsőépítészek, építészhallgatók és felszerelők minden igényét kielégíti. Az oldal használata nagyon egyszerű. Az első lépés a belső terek stílusának meghatározása. Itt rengeteg információt találunk az eltérő stílusokról, így könnyen megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb álló stílust. Ezután csak annyit kell tennünk, hogy kiválasztjuk a megfelelő mennyezeti lámpát az oldal katalógusából. Az alkatrészek, a méretek és a színek mind megjelennek, így nincs szükség személyes látogatásra a boltba. Összefoglalva, az Mennyezeti lámpák alkatézise minden információval szolgál azoknak, akik a belső életterét szeretnék még kényelmesebbé, hangulatosabbá és vonzóbbá tenni. Ha valaki keres egy megfelelő mennyezeti lámpát a belső terébe, akkor mindenképp ajánlott meglátogatni az oldalt, mert biztos és egyedi inspirációkat nyújt.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Passano LED mennyezeti lámpa 3 izzós, arany Passano LED mennyezeti lámpa 3 izzós, arany

A fehér és arany színű Passano kerek lámpafoglalatú mennyezeti lámpatest E27-es foglalattal ellátott dekoratív izzószállal (LED) van ellátva.

A boltba
Vento mennyezeti lámpa, króm nikkel színű, Ø 60 cm, fém Vento mennyezeti lámpa, króm nikkel színű, Ø 60 cm, fém

A Vento mennyezeti lámpa spirális fémcsíkjai extravagáns árnyékolót alkotnak. A használt lámpák fénye a fémcsíkok közötti réseken keresztül világít, és hangsúlyos hangulatvilágítást biztosít.

A boltba
Freda mennyezeti lámpa, króm, 6 izzós Freda mennyezeti lámpa, króm, 6 izzós

Freda kerek, hatlámpás mennyezeti lámpa matt üvegárnyékolóval és gyönyörűen díszített kerettel. A Freda egy mennyezeti lámpa, amelynek inda alakú, kerek kerete fényes krómozott, szép díszítésekkel díszített. A designt hat matt üvegből készült pohár egészíti ki, amelyek a G9 izzókat tartják, és hagyják, hogy fényük egyenletesen szétterüljön a környezetbe, hogy a lehető legotthonosabb hatást keltsék.

A boltba
Lindby Vilho LED mennyezeti lámpa szögletes 27cm Lindby Vilho LED mennyezeti lámpa szögletes 27cm

Vilho LED mennyezeti lámpa vasból és alumíniumból, fekete és fehér színben A Vilho LED-es mennyezeti lámpa ideális dolgozószoba vagy hálószoba megvilágítására. Kialakítása két különböző méretű, egymásba illesztett fekete keretből áll. A köztes terek műanyagból készültek, és diffúzorként funkcionálnak, amely mögött állandóan telepített LED-ek találhatók. Az általuk kibocsátott fény meleg fehér színű,

A boltba
Artemide Mini Gloss LED mennyezeti lámpa, fekete Artemide Mini Gloss LED mennyezeti lámpa, fekete

A Nur Mini Gloss LED-es mennyezeti lámpatest egy egyszerűen formázott, fényes lakkozott alumínium árnyékolóból áll, amely a beépített LED-ek meleg fehér fényét elsősorban közvetlenül lefelé bocsátja ki. A felső oldalon lévő fényáteresztő burkolat megvilágítja a mennyezetet közvetlenül a lámpatest körül. - kívülről dimmelhető (push dim) - tervezte Ernesto Gismondi - minőségi termék az Artemide (Olaszország)

A boltba
Artemide Gople mennyezeti lámpa, fehér/fehér Artemide Gople mennyezeti lámpa, fehér/fehér

A Gople mennyezeti lámpa a névadó Gople sorozatból, amely mennyezeti, függő-, álló- és asztali lámpákat tartalmaz, és amely az üvegfeldolgozás hagyományos velencei kézműves technikájával készült, a színes üveget és a kristályüveget egy lenyűgöző fénytárgyban egyesíti, amely varázslatos világítási hangulatot teremt. - Tervezés: BIG - Bjarke Ingels Group - Minőségi tervezés Artemide-tól

A boltba
Griffin mennyezeti lámpa, króm, Ø57cm, távo. lámpa Griffin mennyezeti lámpa, króm, Ø57cm, távo. lámpa

A Griffin egy időtlenül elegáns, térközös mennyezeti lámpa, amely kiváló megvilágítást biztosít bármely helyiségben. A maratott üvegárnyékoló belül fehérre van lakkozva az optimális fényvisszaverődés érdekében. Az ívelt keretet a finoman ívelt karokkal polírozott krómozott felület borítja.

A boltba
mennyezeti lámpa Football Arena, zöld-kék mennyezeti lámpa Football Arena, zöld-kék

A Futballaréna körkép lenyűgözően egy stadion részletét mutatja be, és a központi látómezőbe egy labdarúgót hoz, amely a néző felé repül. A gömböt három spot keretezi, amelyek a kettős csuklónak köszönhetően minden helyiséghelyzetet optimálisan megvilágítanak.

A boltba
Csillagos égbolt LED mennyezeti lámpa HCL funkc. Csillagos égbolt LED mennyezeti lámpa HCL funkc.

A HCL funkcióval ellátott LED mennyezeti lámpa csillagos égbolt HCL funkcióval lehetővé teszi a megfelelő fény kiválasztását minden helyzetben. A lámpatest 2 húzókapcsolóval van felszerelve. Az egyik a fény színének beállítására használható a 2700 K és 5000 K közötti tartományban, a másik pedig a fényerő csökkentésére.

A boltba
Brillante mennyezeti lámpa Despina 50 cm Brillante mennyezeti lámpa Despina 50 cm

A DESPINA fényes krómkeretét díszes és fényvisszaverő kristályfüggönyökkel gazdagon díszített. A DESPINA a legkülönbözőbb belső terekbe integrálható, és 2 méretben kapható.

A boltba
Slamp Veli Nagy form. mennyezeti lámpa Ø78cm ezüst Slamp Veli Nagy form. mennyezeti lámpa Ø78cm ezüst

Aligha van olyan leírás, amely jobban illik a Veli Large-ra, mint a fantasztikusan szép, mert úgy néz ki, mintha itt a legfinomabb selyemszöveten fodros szegélyt nemesen összeillesztették volna. Leírhatatlanul szép fényhatással és biztosan több mint egy egyszerű világító elem!

A boltba
LED mennyezeti lámpa Tucson fa elem., fekete szín. LED mennyezeti lámpa Tucson fa elem., fekete szín.

Három különböző méretű, LED-ekkel felszerelt, filigrán téglalap alkotja a modern Tucson LED-es mennyezeti lámpát, amely hangulatos szobavilágítást biztosít nappaliban és hálószobában. Középen egy fából készült applikáció díszíti ezt az elegáns fényforrást. - SwitchDim: hagyományos fali kapcsolóval dimmelhető (100 %/50 %/25 %)

A boltba
mennyezeti lámpa Bente rozsda hatású kerek 2 égős mennyezeti lámpa Bente rozsda hatású kerek 2 égős

Az állítható fényszögű Bente LED mennyezeti lámpatest a helyiség meghatározott területeinek megvilágítására használható. A régi megjelenésűre nyírt kialakítással a lámpatest a divatos ipari megjelenést testesíti meg.

A boltba
FLOS mennyezeti lámpa Ariette 100 cm FLOS mennyezeti lámpa Ariette 100 cm

Az Ariette egy időtlen klasszikus világítás, amely úgy tűnik, soha nem megy ki a divatból. A szálas szerkezetű árnyékoló kivételesen szép fényt biztosít

A boltba
serien.lighting Reflex 2 M 300 fehér/arany serien.lighting Reflex 2 M 300 fehér/arany

Az alumíniumból készült, nyitott kocka alakú Reflex² M LED-es mennyezeti lámpatest az alsó merevítők felső oldalain LED-eket helyeztek el. A jó színvisszaadású, meleg fehér fény a mennyezet irányába sugárzik, és egy plexiüvegből készült prizmás fényvisszaverőre esik - kívülről Triac-dimmelhető - Design by Jean-Marc da Costa

A boltba
Ideal Lux Birds LED-es mennyezeti lámpa, öt izzó Ideal Lux Birds LED-es mennyezeti lámpa, öt izzó

A fekete és szaténozott sárgaréz színű fémből és öt különböző méretű fúvott, savmaratott üvegből készült öt darab Birds mennyezeti lámpa nemcsak megfelelő szobavilágítással gazdagítja a nappalit és az étkezőt, hanem nagyon dekoratív is. LED izzóval együtt.

A boltba
Decor Walther Bauhaus 3 N mennyezeti lámpa fekete Decor Walther Bauhaus 3 N mennyezeti lámpa fekete

A Bauhaus 3 N LED-es mennyezeti lámpa, ahogy a neve is mutatja, Bauhaus stílusban készült. A Decor Walther négyzet alakú mennyezeti lámpatest IP44 védelmet élvez a fröccsenő víz ellen, meleg fehér fénye pedig hangulatos légkört teremt. A Bauhaus 3 N külső fényerőszabályzóval fázisvágó fényerőszabályzóval szabályozható. - fali lámpaként is felszerelhető

A boltba
Agada mennyezeti lámpa, opálüveg, króm, 40 cm Agada mennyezeti lámpa, opálüveg, króm, 40 cm

A kerek Agada mennyezeti lámpa homogén általános megvilágítást biztosít az opálüveg ernyőnek köszönhetően, és semleges kialakításának köszönhetően sokféleképpen kombinálható.

A boltba
ICONE Essenza mennyezeti lámpa 927 Ø47cm arany/bronz ICONE Essenza mennyezeti lámpa 927 Ø47cm arany/bronz

Az Essenza LED mennyezeti lámpatest egy kerek korongból és két párhuzamosan futó profilból áll. Ez utóbbiak hátoldalán találhatóak a LED-ek, amelyek fényét a korong visszaveri a helyiségbe.- Marco Pagnoncelli tervezése- külső dimmelés Triac segítségével- jó színvisszaadás: CRI 90- bármilyen tájolásban felszerelhető, mennyezetre és falra egyaránt alkalmas

A boltba
Mennyezeti világítás Ascella 3 izzós fekete/színes Mennyezeti világítás Ascella 3 izzós fekete/színes

Az Ascella mennyezeti lámpa három különböző üvegárnyalatot tartalmaz, amelyek egy vízszintes, gyűrű alakú acélkerethez vannak rögzítve. A tiszta és a füstszürke árnyalatú üvegárnyékoló mellett egy borostyánszínű árnyékoló is található. Az Ascella egy kör alakú baldachinnal van a mennyezethez rögzítve. A teljes keret fekete színű. Mindegyik árnyékolóban van hely egy E14-es izzónak (nem tartozék).

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben