Bottega Veneta Illusione Bois Nu For Him - EDT 50 ml


23 680 Ft
  • Raktáron
  • Ingyenes szállítás lehetséges

Bottega Vendeta visszatér a lényeghez, és újradefiniálja a modernitás fogalmát. Az új Illusione Bois Nu illat az egyszerűséget és a luxust ötvözi, így minden férfi számára vonzó lesz. A citrusféléket monoi olaj veszi körül, az alap pedig a vaníliának és a pacsulinak köszönhetően jellegzetes. Az illat 2021-ben debütált.

EAN: 3614229379488

Gyártó: Bottega Veneta

Termékleírás

Bottega Vendeta visszatér a lényeghez, és újradefiniálja a modernitás fogalmát. Az új Illusione Bois Nu illat az egyszerűséget és a luxust ötvözi, így minden férfi számára vonzó lesz. A citrusféléket monoi olaj veszi körül, az alap pedig a vaníliának és a pacsulinak köszönhetően jellegzetes. Az illat 2021-ben debütált.

Toalett vizek (EDT)

A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mit is takar ez a fogalom. Az EDT az egyik legnépszerűbb parfüm típus, amelynek alapja a meghatározott arányú illóolaj és alkohol keveréke. Az EDT célja, hogy a parfüm hosszantartó, kellemes illatot biztosítson és a felhasználó érzéki élményben részesüljön. Az EDT alapvetően háromféle illatkomponenst tartalmaz, amelyek az illat élettartamát és összetettségét határozzák meg: a fejillat, a szívillat és az alapillat. A fejillat azonnal érezhető a felvitelkor, aztán az illat átmenetet képez a szívillatba, amely az illatmag azon része, amely a parfümözött azonosíthatóvá teszi. Az alapillat az illat hosszantartó része, amit a parfüm hordozója érezhet minden mozdulatánál. Az EDT illatok összetettsége és ötvözése a parfüm tervezőjének egyedi stílusának eredménye. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez az illóolaj és alkohol keverékéhez még számos egyéb összetevőt adunk, például a víz és az észterek, amelyek javítják a parfüm állóképességét, kenhetőségét és ragaszkodását a bőrhöz. A parfüm különféle árnyalatú, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes EDT-t, legyen az friss, virágos vagy édeskés. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt számos aromás összetevő, például a mandarin, a bergamott, a rózsa, a levendula vagy a cédrus, mind a természetből származnak. A parfümgyártók legjobb minőségű és fenntartható forrásokból származó összetevőket használnak, és az EDT-t olyan környezetbarát csomagolásban kínálják, amely fenntartható és újrahasznosítható. Az EDT parfümök kiemelkedő tulajdonsága, hogy könnyedén felhordhatóak és hosszantartó, kellemes illattal bírnak, így bármely alkalomra alkalmasak. Az EDT-k időtállóak és kifinomultak, és azok számára is megfelelőek, akik érzékeny bőrűek, mivel nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt összetevők és az EDT-k előállításához szükséges folyamatok biztonságosak és megbízhatóak, ami fontos szempont a parfüm iránti növekvő keresletnek köszönhetően. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt összetevők újrahasznosíthatóak, így az EDT-k környezetbarát termékek is lehetnek. Ha minőségi parfümre vágyik, válassza a Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez készült parfümöket, amelyek rafinált és elegáns illattal rendelkeznek, és hosszú órákig tartanak. Az EDT parfümök a tökéletes választás azoknak, akik szeretnének jól illatozni bármilyen alkalomra.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Mennyiség 50 ml
Meghatározás Férfiaknak
Típus Toalettvíz
Származási hely Olaszország
Mellék illat Fás
Fő illat Citrus
Fej bergamott, citrom, keserű narancs
Alapillat pacsuli, vanília, fás tónusok
Szív monoi olaj
Az illat jellemzői citrusos, fás
Összetevő bergamott, citrom, pacsuli, vanília, fás tónusok, keserű narancs, monoi olaj
0 Ft

Jean P. Gaultier Le Male - EDT 200 ml Jean P. Gaultier Le Male - EDT 200 ml

Jean Paul Gaultier a tengerész pólót használta fel az illat flakon szimbólumaként. A Le Male egy keleti-fougere illat. Az illat elején a bergamott, kardamon, levendula érezhető, a szívillatban rejtőzik a narancsfa virága köménymaggal kombinálva, végül az utolsó szakaszban az egzotikus fák, a tonka bab és a vanília illat kombinációja kápráztatja el.

A boltba
Paco Rabanne Ultraviolet Man - EDT 100 ml Paco Rabanne Ultraviolet Man - EDT 100 ml

A férfi Ultraviolet Man keleti-fás illatot Paco Rabanne azért hozta létre, hogy megragadja a férfi érzékiség lényegét. Az illat egyszerű, de ötletes összetétele mentát, borostyánt, vetiver-t és zuzmót tartalmaz. Az illat 1999-ben került a piacra.

A boltba
Cacharel Noa - EDT 2 ml - illatminta spray-vel Cacharel Noa - EDT 2 ml - illatminta spray-vel

Illat szeretet és a remény. Miracle felfedezés minden intenzitása és gazdagságát miatt a szag, ami olyan, mint nektár nyert szívében az illat Noa. Elixir, gazdag és érzéki, káprázatos és elegáns. Noa, mint egy virág, amely fejleszti és biztosítja a nektár ... mint egy túlérett gyümölcs, robban a nap alatt, és a levegő behatol a gazdagság és a hatalom az illatát. Az üveg gyöngy jelképezi, amely idézi

A boltba
Jesus Del Pozo Halloween - EDT 100 ml Jesus Del Pozo Halloween - EDT 100 ml

Csábító és varázslatos illat olyan, mint a Halloween szagló bájital, amelynek fő összetevői között nem illó, mint a megszokott szag, de a fantázia lőni nyilak a szívét az áldozatok. Üveg parfümöt Halloween előretoljuk és átlátszó üveg Amphora lehetővé téve UV sugarak parfüm szivárgott ki korlátozás nélkül és változások. Ezüstözött alumínium gyűrű alján a palack van gravírozva a neve a parfümöt és a

A boltba
Azzaro Chrome Legend - EDT 75 ml Azzaro Chrome Legend - EDT 75 ml

Friss és modern illat férfiaknak, akik nem félnek az új dolgokat. Azzaro Chrome Legend emberek között, akik nem félnek, hogy egy legenda, mint a kaland és a szabadság. Fedezze fel a rejtett lehetőségeket Azzaro Chrome Legend! Az illat 2007-ben indult.

A boltba
Paco Rabanne 1 Million - EDT 2 ml - illatminta spray-vel Paco Rabanne 1 Million - EDT 2 ml - illatminta spray-vel

Paco Rabanne 1 Million - ellenállhatatlan és nagyon exkluzív, kissé friss összetételű illat. Merüljön el az illat szépségében, és támaszkodjon rá egész nap. Olyan lesz, mintha a második bőre lenne. Az illat 2008-ban került a piacra.

A boltba
Antonio Banderas Seduction In Black - EDT 50 ml Antonio Banderas Seduction In Black - EDT 50 ml

A Seduction In Black egy kifinomult, mégis nagyon természetes illat, amelyet modern és elegáns férfinak szánnak. Olyan férfi, aki magabiztos és többnyire maga játszik szerelmi játékokat, de néhányat a sorsra és a spontaneitásra bíz. A sötét füstös üvegből készült palack vonalai átlátszó és sima falakat ötvöznek kristályos aljjal. A minimalista fekete fedél, tetején vésett Antonio Banderas logóval,

A boltba
Joop! Homme Wild - EDT 125 ml Joop! Homme Wild - EDT 125 ml

Homme Wild a JOOP! a klasszikus JOOP! illat másik változata Homme, amely 1989 óta van a piacon. A Homme Wild merészebb, csábítóbb és provokatívabb, mint az eredeti változat. Szórakozni tudó férfiaknak, vad, szabad és provokatív lázadóknak szól, akik kopott farmerben és bőrdzsekiben kerékpároznak. Vagy csak azoknak, akik legalább egy pillanatra szeretnének önmaguk lenni. Ezt a keleti, fouger illatot

A boltba
Trussardi Black Extreme - EDT 100 ml Trussardi Black Extreme - EDT 100 ml

Kölnivíz a fekete Extreme márka Trussardi ll tartalmazza az alapvető értékek a márka Trussardi. Erős és változatos illata vonzza, és úgy viselkedik, mint egy „új fegyver a csábítás”. Az új illat fekete Extreme alapul arisztokrata tonizálja a bőrt körülvett elegáns fa hangok. Készítmény várja Shine a Light tenger hangok és kellemes aromájú olasz citrom. Központi akkordok az illat elviszi a gyönyörű

A boltba
Salvatore Ferragamo Uomo - EDT 50 ml Salvatore Ferragamo Uomo - EDT 50 ml

Uomo - egy férfias, keleties-fás, friss illat a Salvatore Ferragamo márkától melyet 2016-ban Alberto Morillas és Aurelien Guichard alkotott. A nyitóillatban bergamott, kardámom, fekete bors, a szívben ámbra, édes jegyek, narancsvirág, a befejezésben pedig tonkabab, szantálfa és kasmírfa rejtőzik. Az Uomo Salvatore Ferragamo egy férfi illat, amely kifejezi az olasz életmódot, örökséget és innovációt.

A boltba
Armaf Club de Nuit Intense Man - EDT 105 ml Armaf Club de Nuit Intense Man - EDT 105 ml

A Club De Nuit intenzív Man egy fás-fűszeres illat férfiaknak. A gyümölcsös fejillat összetevői közé tartozik az ananász, bergamott, alma, fekete ribizli és citrom. A szívillatban érezhető a jázmin, rózsa és nyír kombinációja. A kompozíciót a szürke borostyán, vanília, pézsma és pacsuli zárja.. Az illat 2015-ben került a piacra.

A boltba
Jimmy Choo Jimmy Choo Man Blue - EDT 30 ml Jimmy Choo Jimmy Choo Man Blue - EDT 30 ml

A Man Blue egy fás-aromás férfi illat, amelyet 2018-ban dobtak piacra. A fejillat összetevői közé tartozik a fekete bors, zsálya, levendula és friss bergamott. A szívillatban kibontakoznak a bőr tónusai, ciprus és borostyán, alma- és ananász gyümölcsös tónusai. A kompozíciót a szantálfa, vanília, vetiver és pacsuli kombinációja zárja.

A boltba
Salvatore Ferragamo Ferragamo EDT 30 ml Salvatore Ferragamo Ferragamo EDT 30 ml

A Salvatore Ferragamo egy olyan újdonsággal kecsegtet, ami az élettel és vággyal teli modern ember magabiztos és merész lelkét fejezi ki. A mediterrán citrusok ragyogó robbanása a lüktető bergamottal valósággal el fogja kápráztatni. A parfüm szívjegyében virágos-bőrtónusok érezhetők. A pézsma és a vetiverfű meleg tónusai adnak még egy löketet és fokozzák eme orrkényeztető kompozíció érzéki dimenzióját.

A boltba
Police To Be Bad Guy - EDT 75 ml Police To Be Bad Guy - EDT 75 ml

Fiatalkorú, kifejező és kihagyhatatlan. Ilyen a Police To Be Bad Guy férfi illata. A férfi toalettvíz a vörös narancs, a szerecsendió, a kakukkfű és a menta addiktív felső tónusait ötvözi. Az illat szívében a muskátli aromás tónusai, a fehér virágszirmok és a friss almalé dominálnak. Az összkompozíciót az illat alapja vetiver, vanília, tonkabab, pézsma és édes karamell formájában teszi teljessé.

A boltba
Ralph Lauren Ralph - EDT 100 ml Ralph Lauren Ralph - EDT 100 ml

Színes virágos varázs. Illat nőknek műhelyéből tervező Ralph Lauren. Ralph között friss, virágos illat alkalmas a napi viselet. Az a tény, meggyőzi aromákkal gyümölcsök és virágok, ami a palacktároló. Azt 2000-ben elindított.

A boltba
Mont Blanc Legend Red - EDP 30 ml Mont Blanc Legend Red - EDP 30 ml

A Legend Red Eau de Parfum egy férfi illat, amelyet az erő és az önbizalom ihletett. A Legend Red a kardámom, a vérnarancs és a grapefruit jegyeit mutatja be. A zsálya, a cédrusfa és a borókabogyó kombinációja a szív akkordjaiban van. Végül érezni fogja a mahagóni, a cédrus és a tonkabab illatát. Az illatot 2022-ben mutatták be.

A boltba
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle French Panache - EDT 50 ml Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle French Panache - EDT 50 ml

Az L.12.12 kollekcióból származó Eau De Lacoste L.12.12 Pour Elle French Panache ciprusos-virágos illat nőknek. A fejillatban friss bergamott, lágy rózsabors és aromás fekete ribizli illatot fog érezni. Ezután a rózsa és a samback jázmin virágos kombinációja bontakozik ki, amelyet pezsgő árnyalatai húznak alá. A kompozíciót fehér fa, pézsma és pacsuli zárja. Az illat 2019-ben került a piacra.

A boltba
DKNY Women Energizing - EDT 50 ml DKNY Women Energizing - EDT 50 ml

A DKNY Women Energizing virágos-fás illat a kivételes illatokat kedvelő nők számára. Az illat citrusfélékkel, ibolya levelekkel és vodkával nyílik meg. Az illat szívében virágokat találunk - orchidea, lótusz és nárcisz. Az alapillat tisztán fás, nyírfát és fás árnyalatokat rejt magába. Az illat 2011-ben került a piacra.

A boltba
Hermes Caléche - EDT 100 ml Hermes Caléche - EDT 100 ml

A Caléche egy virágos-aldehides illat nők számára a Hermèstől. A nagyon elegáns és klasszikus Caléche illat végigkíséri Önt azon üzleti találkozói során, ahol mindenkit szeretne lenyűgözni. Gazdag összetételében teljesen kiemelkedik az aldehidek illata, amely a tiszta ruha friss illatára emlékeztet. Az elegáns virágos jegyek a friss citrusostól az egzotikus ilang-ilang akkordokon át az intenzív és

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben