Bubbles LED mennyezeti lámpa, IP44, két égő


64 144 Ft
  • Raktáron

A modern Bubbles LED mennyezeti spotlámpa alkalmas a fürdőszobába. Két spotlámpával rendelkezik, amelyek külön-külön beállíthatók, és egy kis buborékhatású akrilbetéttel vannak ellátva. - Védelmi osztály IP44

EAN: 5053423059518

Gyártó: Searchlight

Termékleírás

A modern Bubbles LED mennyezeti spotlámpa alkalmas a fürdőszobába. Két spotlámpával rendelkezik, amelyek külön-külön beállíthatók, és egy kis buborékhatású akrilbetéttel vannak ellátva. - Védelmi osztály IP44

Spotlámpák

A Spotlámpák alkatézis weboldal egy olyan oldal, amely a belső lámpák kategóriájában az alkatrészekről, azok összeszereléséről, a beüzemelésről és a javításról tartalmaz információkat. Az oldal célja az, hogy a látogatók szakértő segítséggel képesek legyenek megjegyezni az alkatrészeket, a csatlakozódugókat, a feszültség beállítását és minden olyan információt, amely a hatékony és biztonságos használatot garantálja. A weboldal különböző típusú lámpákat mutat be, mint például a mennyezeti pontszpotok, a fali pontszpotok és a beépített pontszpotok. Részletes információkat ad arról, hogy mi jellemző ezen típusokra, milyen funkcióval rendelkeznek és milyen helyzetekben célszerű használni őket. Emellett az oldalon láthatja az alkatrészek részletes leírását, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az adott lámpák optimálisan működjenek. Az alkatrészek összeillesztése sok esetben bonyolult folyamat. Az oldal azonban segítséget nyújt annak érdekében, hogy a látogatók számára egyszerűbbé váljon az összeszerelés folyamata. Az oldalon található képek és videók rendkívül hasznosak, amelyek megmutatják, hogyan kell elvégezni a pontszpot összeszerelését, a csatlakozási pontokat és az elektronikus alkatrészekről szóló információkat. Az oldal tanfolyamként is funkcionál. Az oktatóanyag döntően a belső lámpákhoz szükséges alkatrészekre és a telepítésre fókuszál, valamint részletes leírást tartalmaz arról, hogyan lehet a javítás folyamatát végrehajtani. Az oldal célja, hogy a látogatók könnyebbé váljon megérteniük a belső lámpák jellemzőit és használatát, valamint javításuk módját. Összegezve, a Spotlámpák alkatézisével foglalkozó weboldal egy rendkívül hasznos eszköz azok számára, akik a belső lámpákkal kapcsolatos alkatrészekről, összeszerelésről, javításról és beüzemelésről szeretnének információt szerezni. Az oldal kiválóan alkalmas olyan szakmai csoportok számára, akik olyan embernek dolgoznak, akiknek foglalkozniuk kell a belső lámpákkal nap mint nap, valamint azoknak, akik otthon szeretnének kisebb javításokat elvégezni és kreatívan fellépni a belső világításuk terén.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
NAME třída energetické účinnosti
VAL G

Zen 2 mennyezeti spotlámpa két izzós, fekete-arany Zen 2 mennyezeti spotlámpa két izzós, fekete-arany

EMIBIG LIGHTING Zen 2 mennyezeti spotlámpa két izzós, fekete-arany, Nappali / Étkező, acél, GU10, 30W, L: 42 cm, H: 18cm

A boltba
Christoph fa spotlámpa, 5 izzós Christoph fa spotlámpa, 5 izzós

A Christoph mennyezeti lámpa gyönyörű fadíszítéssel rendelkezik a meleg megjelenés érdekében, de egyébként meglehetősen modernnek tűnik a fehér üvegárnyékolók hengeres formájának köszönhetően

A boltba
Zela fürdőszobai fali spotlámpa, 2 izzós, króm Zela fürdőszobai fali spotlámpa, 2 izzós, króm

A modern, fényes krómozott megjelenésű Zela fali spotlámpa tökéletes a fürdőszobába, és üveg lámpafejeivel nagyon kellemes fényt biztosít.

A boltba
Arcchio Vince mennyezeti lámpa, 14 x 14 cm fehér Arcchio Vince mennyezeti lámpa, 14 x 14 cm fehér

A Vince mennyezeti lámpa alumíniumból készült, és fehér színű. Forgatható betéttel pontoz.

A boltba
Arcchio Vince mennyezeti lámpa, 36 x 14 cm fehér Arcchio Vince mennyezeti lámpa, 36 x 14 cm fehér

A Vince mennyezeti lámpa alumíniumból készült, és fehér színű. Forgatható betétekkel pontoz.

A boltba
Arcchio Kubika downlight GU10, 2 izzós, fekete Arcchio Kubika downlight GU10, 2 izzós, fekete

A Kubika kéttagú mennyezeti lámpa egyszerű, kocka alakú kialakításával és egyszerű színvilágával nyűgöz le. A mennyezetre szerelve finoman, káprázás nélkül sugározza lefelé a fényét. A kisméretű lámpatest könnyen integrálható a legkülönbözőbb belső terekbe, és több lámpatesttel kombinálva is jól érvényesül. A Kubika magán- és kereskedelmi környezetben egyaránt használható.

A boltba
Arcchio Brinja mennyezeti spotlámpa kerek 3i feket Arcchio Brinja mennyezeti spotlámpa kerek 3i feket

A Brinja mennyezeti spotlámpa hengeres, rugalmasan elforgatható lámpafejeivel nyűgöz le. Ez a lámpatest magán- és kereskedelmi célokra egyaránt alkalmas.

A boltba
Turbo menny. spotlámpacső, fenyőfa, bézs, 3 égős Turbo menny. spotlámpacső, fenyőfa, bézs, 3 égős

A háromlámpás Tubo mennyezeti lámpa természetes kialakítása végig meggyőző. A három mozgatható reflektor bézs színű, fekete kontrasztos szövetből készült textilárnyékolóval rendelkezik. A baldachin fenyőfából készült.

A boltba
Tub LED menny. spot, nikkel matt, 4 égős Tub LED menny. spot, nikkel matt, 4 égős

A négylámpás Tub LED mennyezeti spotlámpa egyszerű eleganciával inspirál. Teljesen acélból készült, egységes matt nikkel színű. A LED-ek meleg fehér fényét szelektíven bocsátja ki. A négy reflektor állítható.

A boltba
Lindby Joffrey mennyezeti spot, 6 égő, fekete Lindby Joffrey mennyezeti spot, 6 égő, fekete

A Joffrey mennyezeti spotlámpa klasszikus és modern színösszeállításban kapható, és különböző célokra használható. A hengeres foltok rugalmasan, tetszőlegesen beállíthatók, így a fénykibocsátás egyedileg beállítható.

A boltba
Puk Mini Wall+, G9, átlátszó lencsék, matt króm Puk Mini Wall+, G9, átlátszó lencsék, matt króm

A Puk Mini Wall fali lámpa egyszerű kialakítású. Teste fémből készült, a két felfelé és lefelé irányuló lencse átlátszó, üvegből készült. A lencsék célzott fénykúpokkal fel- és lefelé irányuló fényt hoznak létre. A házon lévő kis állítócsapnak köszönhetően a fej könnyedén elforgatható.

A boltba
Lindby Bosko spotlámpa, fekete, egy izzós Lindby Bosko spotlámpa, fekete, egy izzós

A Bosko spotlámpa mozgatható, fekete színű árnyékolóval rendelkezik, amelyet egy fa megjelenésű elem egészít ki. Praktikus fényforrás az egész lakótérben.

A boltba
Asztali spot Puk Maxx Spot, króm Asztali spot Puk Maxx Spot, króm

A Puk Maxx Spot forgó és elforgatható fényfejével tökéletesen kiemelhet bármilyen tárgyat. Ez a kis asztali lámpa ideális kiegészítő világításként, egészen különleges fényhatásokat hozva a lakóterekbe.

A boltba
Flame mennyezeti spotlámpa fehér, három izzós Flame mennyezeti spotlámpa fehér, három izzós

A Flame mennyezeti spotlámpa acélból készült, és teljesen fehér színben kapható. Három állítható, kerek lámpafejjel van felszerelve, amelyek mindegyike egy-egy GU10 lámpát (max. 6 W LED, exkluzív) képes befogadni, és különböző irányokba fókuszált megvilágítást biztosít.

A boltba
Puk! 120 Wall LED spotlámpa, lencse, matt fehér Puk! 120 Wall LED spotlámpa, lencse, matt fehér

A LED-es fali lámpa Puk! 120 Wall alumínium-cinkből készült, kompakt kialakítású. Rögzített LED-jei meleg fehér megvilágítást keltenek, lámpafeje pedig 360°-ban elforgatható. Felül és alul átlátszó üveglencsét használnak. Kívülről dimmelhető.

A boltba
Philips myLiving LED spotlámpa Box 1 izzó fehér Philips myLiving LED spotlámpa Box 1 izzó fehér

Az egylámpás LED-es mennyezeti spot Box a legtöbb LED-es dimmerrel dimmelhető, és a Warmglow-nak köszönhetően a fény színe (2700 K - 2000 K) a dimmeléssel változik. A fényforrás elforgatható.

A boltba
Mennyezeti spotlámpa Zoom, 3 izzós, fehér Mennyezeti spotlámpa Zoom, 3 izzós, fehér

A háromlámpás Zoom mennyezeti spotlámpa fémből készült, és redukált formájának és színezésének köszönhetően csodálatosan illeszkedik a modern lakótérbe.

A boltba
Mennyezeti spotlámpa Spotte, arany, 3 izzós Mennyezeti spotlámpa Spotte, arany, 3 izzós

A háromfényű Spotte mennyezeti spotlámpa arany színben három elforgatható spotlámpával van felszerelve, így a fény iránya egyénileg állítható - kívülről szabályozható

A boltba
Euluna Thalassa downlight 1flg fekete/réz 29cm Euluna Thalassa downlight 1flg fekete/réz 29cm

A Thalassa downlight nagyon minimalista dizájnnal és a fekete és a réz modern színkombinációjával rendelkezik. A hengeres testbe GU10-es fényforrás van szerelve, és közvetlen, pontszerű fényt biztosít lefelé.

A boltba
Lindby mennyezeti reflektor Ovelia, narancssárga/fekete, 4 lámpás, vas Lindby mennyezeti reflektor Ovelia, narancssárga/fekete, 4 lámpás, vas

Az Ovelia mennyezeti spotlámpa ideális saját otthona megvilágításához. Sokoldalúan használható, és például az előszobában, a hálószobában, a nappaliban vagy a dolgozószobában is használható. A mennyezeti lámpa egy hosszú, fekete keretből áll, amelyhez négy árnyékoló van rögzítve. Ezek variálhatóan igazíthatók, így a fény oda irányul, ahová szükséges. Az Ovelia különleges kialakításával nyűgöz le, amely

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

VOXX-AVION LIGHT GREY Szürke 35/38
1 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Nikkel lámpa Lilly szövet ernyővel, 22
36 866 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
B+M LEUCHTEN Astra LED-es asztali lámpa, nikkel
160 869 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
LED munkaállomás lámpa MAULintro álló lábbal
96 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Milan Polifemo mennyezeti lámpa kétszínű fehér
89 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Pauleen Go for Glow lámpa kerámia alapzattal
23 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
TREZETA-Argo WP dark brown Barna 46
32 590 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
VOLCANO-B-DAFNE-101-BEIGE Bézs L
10 400 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
GOOD & MOJO Merapi lógó lámpa 30x30 fekete
53 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
ONLY Női kabát ONLSOHO Slim Fit 15149366 Walnut M
9 480 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Moschino Moschino Femme - EDT 75 ml
15 790 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
Calvin Klein Női bikini felső Triangle KW0KW02488-0GM L
16 270 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Ellesse Póló Azzina Navy Sötétkék EUR M
10 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben