thumb image

Calvin Klein CK One - deo stift 75 ml


  • Ingyenes szállítás lehetséges

Egy könnyű, frissítő illat, melynek használata nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott. CK One egy természetes tiszta illat, amely igazodik az új trendekhez. A CK One illat kiemeli a személyiséget, ugyanakkor a belsőleg differenciált csoport felé irányítja figyelmét, amely ezáltal meghatározza önmagát. Ez egy frissítő egyveleg a pézsma és az erdei-gyümölcsös illatjegyekből. A deo stift nem tartalmaz

EAN: 88300108978

Gyártó: Calvin Klein

Termékleírás

Egy könnyű, frissítő illat, melynek használata nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott. CK One egy természetes tiszta illat, amely igazodik az új trendekhez. A CK One illat kiemeli a személyiséget, ugyanakkor a belsőleg differenciált csoport felé irányítja figyelmét, amely ezáltal meghatározza önmagát. Ez egy frissítő egyveleg a pézsma és az erdei-gyümölcsös illatjegyekből. A deo stift nem tartalmaz alkoholt! Az illat 1995-ben került a piacra.

Izzadásgátló dezodorok

Az izzadásgátló dezodorok azon termékek közé tartoznak, amelyek célja az izzadás csökkentése, az izzadásból származó kellemetlen szagok enyhítése, illetve elkerülése. Ezek a dezodorok esszenciális olajokat, tartósítószereket, szintetikus vagy természetes illatanyagokat, valamint hatékony izzadásgátlókat tartalmaznak, mint például alumínium sókat. Az alumínium sók blokkolják az izzadság kiválasztását a verejtékmirigyekből, és ennek eredményeként segítik csökkenteni a tested által termelt izzadás mennyiségét. Az izzadás gátlásával gátolják azon baktériumok terjedését is, amelyek a kellemetlen szagokért felelősek. Az izzadásgátló dezodorok különböző formulákat használnak mindenféle bőrtípushoz és érzékenységhez, így biztosak lehetünk, hogy partnerünkkel és a környezetével tisztánt és szárazon érzik magukat. Tartós védelmet biztosítanak, és hosszabb időn keresztül megszűrik az izzadságot és kellemetlen szagokat. A Parfümök kategória alatt a legtöbb izzadásgátló dezodor tartalmaz illatanyagokat, amelyek többek között citrusok, fásak és fűszeresek lehetnek. Ezek az illatok nem csak kellemesek lehetnek, hanem kifejezik az egyéniségünket is, és számos lehetőséget hagynak arra, hogy megtaláljuk azokat, amelyek a legjobban illenek hozzánk. Az izzadásgátló dezodorok elengedhetetlenek a napi higiéniánkban, különösen az aktív életmódot élőknek vagy azoknak, akik olyan munkakörben dolgoznak, ahol többet mozognak. Az alkatrészükben található alumínium sók az áldozatoknak bizonyítottan megbízható védelmet nyújtanak az izzadás ellen, és az illatok megfelelnek a legtöbb személy ízlésének. Bármilyen bőrproblémával küzdünk, jelentős figyelmet kell fordítanunk a testápolásra, és biztosat nyújtunk, hogy a megfelelő izzadásgátló dezodor kering a ruháink között. A legjobb lehetőségek között kellemes illattal és határozott izzadásgátló hatással rendelkező dezodorokat találunk, amelyek megfelelnek az egyén igényeinek és elvárásainak.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Mennyiség 75 ml
Meghatározás Férfiaknak, Nőknek
Típus Szilárd dezodor
Fő illat Citrus
Mellék illat Frissítő
Fej bergamott, ananász, dinnye, kardamom, papaja
Szív ibolya, speciális jázminkivonat, illatozó muskátli, rózsa
Alapillat tölgymoha, borostyán, fehér pézsma
Az illat jellemzői citrusos, friss
Összetevő bergamott, ibolya, tölgymoha, borostyán, speciális jázminkivonat, illatozó muskátli, fehér pézsma, rózsa, ananász, dinnye, kardamom, papaja
0 Ft

Hugo Boss Hugo Man - szilárd dezodor 75 ml Hugo Boss Hugo Man - szilárd dezodor 75 ml

A Hugo egy aromás-zöld illat, sok dimenzióval, személyes identitás. Tiszta és utánozhatatlan. Tökéletesen megtestesíti a fiatalok elánját. Frissüljön fel azzal az összetéveszthetetlen elegáns frissességgel, amely kellemesebbé teszi a napot. Az illat 1995-ben debütált.

A boltba
Calvin Klein Eternity For Men - deo stift 75 ml Calvin Klein Eternity For Men - deo stift 75 ml

Az illat jellemzi a mai férfi szellemét - szelíd, odaadó és ugyanakkor kifinomult és erős. Az illata kifejezi a vitalitást és a magabiztosságot, ami jellemzi a mai férfi érzékenységét. Klasszikus, frissítő illat, heves és kifejezetten férfias, energikus, az erdő meleg tónusaival kombinálva. Egy híres tervezővel együttműködve Pierre Dinandem létre hozta a Calvin Klein illat férfi változatát az Eternity-t.

A boltba
Dior Fahrenheit - dezodor stift 75 ml Dior Fahrenheit - dezodor stift 75 ml

Egy illat azoknak a férfiaknak, akik megtalálták a belső harmóniát, a saját útjukat, és ennek köszönhetően magabiztosak és öntudatosak. Egy illat tele ellentétekkel - meleg, ugyanakkor jeges is, lágy, ugyanakkor erőteljes is, férfias, ugyanakkor gyengéd is. Ez a szilárd dezodor nem tartalmaz alkoholt! Az illat 1988-ban került a piacra.

A boltba
Dior Dior Homme - dezodor stift 75 ml Dior Dior Homme - dezodor stift 75 ml

\"A bőr illata\", amelynek szépsége olyan, mint egy drog. A létrejötte mögött az áll, hogy megújítsák a férfi virágos illatokat egy kis finom púder illattal. Dior Homme feltalálja az aurát, azonnali finomságot és áthatolást. Összetételének eredetisége és kompozíciójának rendkívüli minősége a hagyományos parfümériák tetejére helyezi Dior Homme-t, a korábban csak női illatoknak fenntartott luxus világban.

A boltba
Giorgio Armani Code For Men - deo stift 75 ml Giorgio Armani Code For Men - deo stift 75 ml

Code For Men Giorgio Armani első keleties luxus illata. A Code For Men elegáns, csábító, kifinomult és érzéki - a modern férfi helyes választása. A fejilatban bergamot és citromot koktélt találunk, a szívben a csillagánizs és az olajfa virág eszenciája teljesedik ki. Az alapillatot a férfias bőr és a dohány egyvelege alkotja. Az üveg formatervezőinek nem kellett sokáig ihlet után kutatniuk, az inspirációt

A boltba
Jean P. Gaultier Le Male - deo stift 75 ml Jean P. Gaultier Le Male - deo stift 75 ml

Jean Paul Gaultier a tengerész pólót használta fel az illat flakon szimbólumaként. A Le Male egy keleti-fougere illat. Az illat elején a bergamott, kardamon, levendula érezhető, a szívillatban rejtőzik a narancsfa virága köménymaggal kombinálva, végül az utolsó szakaszban az egzotikus fák, a tonka bab és a vanília illat kombinációja kápráztatja el. Az illat 1995-ben került a piacra.

A boltba
Calvin Klein CK Free For Men - deo stift 75 ml Calvin Klein CK Free For Men - deo stift 75 ml

Calvin Klein férfi keleti-fás illata. A modern, elegáns és szenvedélyes férfiak számára. A fejillat összetevői közé tartozik az üröm, a csillagánizs és a boróka gyümölcs. A szívillatban rejtőzik a velúr, a kávé és a dohány. A kompozíciót a tölgy, virginia cédrus és pacsuli jellegzetes kombinációja zárja. A dezodor nem tartalmaz alkoholt. Az illat 2009 augusztusában indult el a piacon.

A boltba
Hugo Boss Boss The Scent - dezodor stift 75 ml Hugo Boss Boss The Scent - dezodor stift 75 ml

Hugo Boss hisz a csábításban, amely támadja az elmét és maradandó nyomot hagy. Az illat, amely ezt a hatást létrehozza, teljesen egyedi. BOSS THE SCENT exkluzív afrikai összetevővel büszkélkedhet: afrodiziákum gyümölcs maninka, passiógyümölcsöt és rum. De valami mélyebbet és belsőbbet is kivált: vonzza a vágyat és felidézi az emlékeket. Hatása erős, eredeti, amit soha nem felejtenek el.

A boltba
Dior Eau Sauvage - dezodor stift 75 ml Dior Eau Sauvage - dezodor stift 75 ml

A Dior Eau Sauvage egy időtlen, klasszikus citrusos illat férfiaknak. Az Eau Sauvage kompozíció friss citrus tónusokat és férfias fás árnyalatokat kínál. A kedvence közé fog tartozni. Az illatot 1966-ban mutatták be.

A boltba
Paco Rabanne Phantom - dezodor stift 75 ml Paco Rabanne Phantom - dezodor stift 75 ml

Phantom, Paco Rabanne új férfi illata. Az önbizalom esszenciája, amelyet a jólét energiája támogat. Futurisztikus aromás illat a luxusfeldolgozás és az új technológia ütközéséből született. Merész illat, addiktív krémes levendula tónusokkal, energizáló citrommal és szexi fás vaníliával. Gyökeresen más és teljesen bámulatos.

A boltba
Yves Saint Laurent Y - szilárd dezodor 75 ml Yves Saint Laurent Y - szilárd dezodor 75 ml

Az Y egy fás-aromás férfi illat az Y For Men kollekcióból. A fejillat összetevői közé tartozik a bergamott, aldehidek, gyömbér, citrom és a menta. A szív ötvözi az ibolya, zsálya, muskátli, alma, ananász illatjegyeit.. A kompozíciót a pézsma, szürke borostyán, tömjén, balzsam fenyő, cédrus és a vetiver kombinációja zárja. A dezodor tökéletes kiegészítő a frissesség és tisztaság érzéséhez.

A boltba
Calvin Klein CK Defy - dezodor stift 75 ml Calvin Klein CK Defy - dezodor stift 75 ml

A Calvin Klein Defy szilárd dezodor azoknak a férfiaknak készült, akik szeretik az adrenalint. A kezdeti felhangból lédús bergamott és levendula illat árad, aminek nem lehet ellenállni. Nemes és zengő zöld vetiver emelkedik ki a szívjegyből. A végén borostyán, amely keleti tónust ad a kompozícióhoz. Az illat 2021-ben került a piacra.

A boltba
Yves Saint Laurent La Nuit De L´ Homme - deo stift 75 ml Yves Saint Laurent La Nuit De L´ Homme - deo stift 75 ml

Az este megfelelő idő egy elegáns és érzéki illatra, különösen abban az esetben, ha egy olyan titokzatos illatról van szó, mint a YSL La Nuit De L ´Homme. Ez a kifinomult L´Homme kollekció harmadik illata. A bergamott, kardamom és cédrus jegyei gazdag férfias intenzitást adnak az illatnak, míg a levendula és a vetiver jegyzetei az érzékiséget kölcsönzik az illatnak. Ez egy szexi illat, amely tökéletes

A boltba
Missoni Missoni Pour Homme - dezodor stift 75 ml Missoni Missoni Pour Homme - dezodor stift 75 ml

A teljesen egyedi Missoni Pour Homme szilárd dezodor kifejezetten férfiak számára készült, és hosszú távú védelmet nyújt a kellemetlen szagok és izzadás ellen. A Missoni Pour Homme a legmagasabb presztízsű férfias illatot kínálja. Friss, élénk és vibráló illat, amely a citrom, a grapefruit és a levendula frissítő kombinációjával nyit. A szívben érezni fogod a jázmin, az alma és a gyömbér enyhe érintését.

A boltba
Versace Pour Homme - deo stift 75 ml Versace Pour Homme - deo stift 75 ml

A Versace Pour Homme férfi illatot a Földközi-tenger mediterrán hangulata ihlette. A lüktető kompozíciót bergamot és muskátli jelenlététe teszi légiessé. A fejillatot a pulzáló kalábriai citrom és a keserűnarancs leveleinek aromája, valamint a mediterrán gyümölcsök illata alkotja. A Versace Pour Homme virágokkal teli szíve egyesíti a zsája és a hangsúlyos kék jázmin illatát. Erőteljes és csábító akord,

A boltba
Hermes H24 - szilárd dezodor 75 ml Hermes H24 - szilárd dezodor 75 ml

A városi férfiak vitalitásából ihletve Christine Nagel parfümőr újra akarta teremteni az olyan finom anyagok textúráit, mint a kasmír, a selyem és a bársony. A kompozíció gerince a muskotályzsálya és a tölgymoha aromás, botanikai és kissé fás jegye. A nárcisz erős nyoma keveredik a paliszander esszenciájával és a szintetikus szklarén molekulával. Ezt a szokatlan, az illatszeriparban ritkán használt

A boltba
Acqua di Parma Colonia Essenza - szilárd dezodor 75 ml Acqua di Parma Colonia Essenza - szilárd dezodor 75 ml

Az Essenza Di Colonia férfi dezodor citrusos aromás illatot kínál gazdag összetétellel. A lédús citrusféléken kívül virágok, erős gyógynövények és fűszerek illatát fogja érezni. Mindezt pézsma, borostyán, tölgymoha és vetiver hangsúlyozza ki. A dezodor védelmet nyújt a kellemetlen szagok ellen, és hosszan tartó frissességérzetet biztosít.

A boltba
Joop! Homme - deo stift 70 g Joop! Homme - deo stift 70 g

Joop! Homme egy izgalmas, érzéki illat férfiaknak. A lenyűgöző eredetiség és az ellentétek egyvelege. Ünnepli a férfias személyiség minden elemét, a férfias karizma eszenciája. Érzéki, rendkívül kreatív, kifejező aromák hatmóniája. A kiegyensúlyozott felszín alatt egy hatalmas tűz lobog. Az illat 1989-ben került a piacra.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben