Casablanca Murea állólámpa, ívelt állvány


192 466 Ft
  • Raktáron

A japán lámpák által inspirált Murea állólámpa kialakítása kecses és finom. A matt opálfehér színű, kézzel fújt üvegből készült, antracit színű vaskeret által alátámasztott, matt opálfehér üvegárnyékoló lágy és egyenletes fényeloszlást biztosít. - made in Germany

EAN: 4250043720649

Gyártó: Casablanca

Termékleírás

A Casablanca Murea állólámpa egy modern és elegáns lámpa, mely tökéletes kiegészítője lehet bármely lakásnak vagy irodának. Az ívelt állvány a lámpát stabilan tartja, miközben a gömb alakú lámpabúra szépen szétteríti a fényt a környezetében.

A lámpa kiváló minőségű anyagokból, szilárd rozsdamentes acélból és textilből készült. A lámpabúra egy fekete alappal rendelkezik, amely elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a lámpának. Az állólámpa magassága állítható, így a megfelelő fényszórás és a kényelmes használat biztosított.

A Casablanca Murea állólámpa tartós és energiatakarékos, hiszen az E27-es foglalatba bármilyen LED vagy halogén búra behelyezhető. A lámpa meleg és kellemes fényt sugároz, amely megnyugtató hatást gyakorol a környezetére.

Az ívelt állvány praktikus megoldás a kábelek elveszítése nélkül, így erősebb és biztonságosabb konstrukciót hoz létre. A Casablanca Murea állólámpa stílusos és elegáns, kiváló kiegészítője lehet otthonának bármely helyiségének vagy munkakörnyezetének. Vásárolja meg most és élvezze az életfogytig tartó minőséget!

A japán lámpák által inspirált Murea állólámpa kialakítása kecses és finom. A matt opálfehér színű, kézzel fújt üvegből készült, antracit színű vaskeret által alátámasztott, matt opálfehér üvegárnyékoló lágy és egyenletes fényeloszlást biztosít. - made in Germany

Állólámpák

Az Állólámpák alkatértézése azok számára készült, akik szeretnének betekintést nyerni az állólámpák világába és szeretnék jobban megérteni, hogy mi teszi őket olyan különlegessé. A weboldalon széles választékban találhatók állólámpák, amelyek többnyire a belső terek megvilágítására szolgálnak. Ezek a lámpák különböző anyagokból és színekben állnak rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja az otthonába leginkább illő darabot. Az Állólámpák alkatértézése alatt számos információval találkozhatunk az állólámpák felépítéséről, azok anyaghasználatáról és számos egyéb érdekességről. A weboldal külön részt szentel a LED, illetve a halogén izzók használatának is, amelyek közül mindenki kiválaszthatja a neki megfelelőt. Néhány segítség a megfelelő állólámpa kiválasztásához is megtalálható a weboldalon, amelyek segíthetnek abban, hogy otthonunknak az ideális világítást biztosítsuk. Összességében az Állólámpák alkatértézése nagyszerű forrást jelent mindazoknak, akik szeretnének betekintést nyerni az állólámpák világába. A weboldal segítségével meg fogják találni az otthonuknak legmegfelelőbb égőt, és garantáltan boldogabbak lesznek az új világítással!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen anyagból készül a Casablanca Murea állólámpa?

A Casablanca Murea állólámpa krómból és textilből készül.


Milyen színű textilből készül a lámpabúra?

A lámpabúra fehér textilből készül.


Melyikek a lámpa méretei?

A lámpa magassága kb. 155 cm, átmérője kb. 50 cm.


Milyen típusú izzókat lehet használni a lámpában?

A Casablanca Murea állólámpa E27 foglalattal rendelkezik, amelybe akár 60 wattos izzót is lehet tenni.


Mennyire állítható a lámpatest magassága és dőlésszöge?

A lámpatest magassága és dőlésszöge is állítható, hogy a felhasználó igényeinek megfeleljen.



Dundee álló lámpa retro megjelenés, mentazöld Dundee álló lámpa retro megjelenés, mentazöld

A Dundee állólámpa retró bájt áraszt, már csak mentazöld színe miatt is. A háromlábú vázon egy fém ernyő ül, amelynek belseje fehérre van festve. Az állólámpa az ernyőn húzható kapcsolóval van felszerelve.

A boltba
Lindby LED állólámpa Milow, fehér, 140 cm magas, lábkapcsoló Lindby LED állólámpa Milow, fehér, 140 cm magas, lábkapcsoló

A Milow LED-es állólámpa fehér színű, és hattyúnyakkal rendelkezik a fényfej könnyű beállításához. Kiváló kiegészítője a modern élettereknek.

A boltba
Gofurnit Ardere álló lámpa, tölgy, 70 cm magas Gofurnit Ardere álló lámpa, tölgy, 70 cm magas

Az Ardere állólámpa speciálisan gyártott vastag tölgyfafurnérból készült, speciálisan kifejlesztett szövetszerkezettel, és Németországban kézzel készítették. A különlegesség: a test magassága néhány centiméterrel állítható, ha finoman nyomja vagy húzza a kezével, így a fénykibocsátás változtatható. A spirálisan elrendezett lamelláknak köszönhetően az Ardere homogén fényt hoz létre a meleg, hangulatos

A boltba
Funkcionális LED állólámpa Orix fehér, 180 cm Funkcionális LED állólámpa Orix fehér, 180 cm

A lineáris és időtlen formatervezésű Onix LED állólámpa távirányítóval van ellátva, amely lehetővé teszi a fényhőmérséklet változtatható beállítását a 2700 (meleg fehér) és 6500 K (nappali fény) közötti tartományban.

A boltba
Pico háromlábú állólámpa, matt nikkel Pico háromlábú állólámpa, matt nikkel

A Pico igazi szemet gyönyörködtető és otthonos hangulatot teremt a beépített érintésvezérlésű fényerőszabályzóval.

A boltba
LuminaireNature Lucerna állól. olíva/rozsdam. acél LuminaireNature Lucerna állól. olíva/rozsdam. acél

A Lucerna LED-es állólámpa vékony furnérfából készült, amely gyönyörű fényhatást kelt. Az egyszerű kialakítás és a barna színezés hangulatos légkört varázsol a lakótérbe. A világítótesteket gyártó LeuchtNatur regionális anyagokat használ termékeihez, és nagy hangsúlyt fektet a környezetbarát gyártásra. A manufaktúra Bajorországban található.

A boltba
Paulmann Ramos LED állólámpa Paulmann Ramos LED állólámpa

A Ramos LED-es állólámpa felfelé és lefelé sugározza fényét, és különleges fényhatás érhető el, ha az üveglencsére egy dikrofólia (tartozék) kerül. A reflektorfej 355°-kal elfordítható. A lámpatest fokozatmentes fényerőszabályzóval és kapcsolóval van felszerelve.

A boltba
TECNOLUMEN Egyptian Eye - padlólámpa TECNOLUMEN Egyptian Eye - padlólámpa

Ezt az egyiptomi antikvitás által inspirált dizájner terméket Günther Leuchtmann tervezte. Németországban készült minőség!

A boltba
Marley állólámpa, nikkel matt Marley állólámpa, nikkel matt

A Marley állólámpa lámpafeje forgatható és elforgatható, ezért ideális a célzott megvilágításhoz olvasás vagy kézimunka közben. A forma és a színkialakítás dekoratív hangsúlyt ad. A lámpafejen lévő kapcsolóval.

A boltba
Álló lámpa Quento, 70 cm Álló lámpa Quento, 70 cm

A QUENTO egy elegáns otthoni kiegészítő, amely könnyedén feldobja a szobát. A nagyméretű árnyékolót szögletes capis korongok díszítik. A középen lévő kerek elemből ívelt rattan rudak indulnak ki. A harmonikus és meleg fényhatás garantált. 2 m kábellel és kapcsolóval.

A boltba
GRUPA Model M2 LED állólámpa fehér, fehér kábellel GRUPA Model M2 LED állólámpa fehér, fehér kábellel

A horvát GRUPA gyártó M2 LED-es állólámpájának váza egyetlen, hat részre hajlított acéltartóból készült, amely három ponton érinti a padlót. Az opálüveg árnyékolót egy túlméretezett izzó alakjára tervezték. A kis, hengeres fej E27-es foglalattal van ellátva. A mellékelt adaptert csavarja bele, amely E14-es belső menettel van ellátva a mellékelt meleg fehér LED-lámpa számára. Az árnyékolót egy másik

A boltba
Puk Maxx Eye Floor LED lencse matt, matt nikkel Puk Maxx Eye Floor LED lencse matt, matt nikkel

A Puk Maxx Eye Floor egy nagyon kecsesen megtervezett LED-es állólámpa. A kerek, stabil lámpatalp adja az alapot a karcsú rúdnak, amelyre egy érintésvezérlésű fényerőszabályozót építettek. A kerek lámpafej alul egy fix, matt lencsével rendelkezik, a teteje felé egy ugyancsak matt, de cserélhető lencse takarja a melegfehér LED-eket. Fekete textil kábellel.

A boltba
LED állólámpa Mesh, érintéses dimmer, fekete/arany LED állólámpa Mesh, érintéses dimmer, fekete/arany

A Mesh LED állólámpa divatos fekete dizájnnal rendelkezik, az ernyőn aranyszínű gyűrűvel. A jó színvisszaadású, meleg fehér fényt lefelé bocsátja ki. Érintéses dimmerrel felszerelt.

A boltba
SATURN minimalista LED állólámpa, 2-izzós SATURN minimalista LED állólámpa, 2-izzós

A SATURN csiszolt alumíniumból készült funkcionális kialakításával nyűgöz le. Két LED-es reflektora elforgatható, így egyéni, energiatakarékos megvilágítást biztosít.

A boltba
MARKET SET Mokuzaï álló lámpa, 184 cm magas, fehér MARKET SET Mokuzaï álló lámpa, 184 cm magas, fehér

A Mokuzaï állólámpa a sötét fából készült magas, homorú talapzat és a fehér, szennyeződésmentes szövetből készült hengeres árnyékoló kombinációjával nyűgöz le.

A boltba
Tom Dixon Globe Cone LED állólámpa, króm Tom Dixon Globe Cone LED állólámpa, króm

A Globe Cone LED-es állólámpa gömb alakú, tükrös polikarbonátból készült ernyőjével inspirál, amely hangulatos fényvisszaverődésekkel és fénytörésekkel tölti meg a szobát. Az árnyékoló fekete keretre van szerelve, kúp alakú talppal. A dugókábelen található lábkapcsolóval felszerelve.

A boltba
SELETTI LED lámpa Linea, fukszia, fa részletek, univerzális SELETTI LED lámpa Linea, fukszia, fa részletek, univerzális

A Linea LED-es állólámpa üvegből készült cső, világos fából készült végekkel. A Linea körös-körül világít, és akár falra akasztva, akár a szoba sarkában lógva vagy állva is elhelyezhető. Kapcsolóval és dugókábellel felszerelt. Alessandro Zambelli és a Selab tervezte. Fa talapzat nélkül szállítjuk.

A boltba
Lámpa LED Noah 1482 Rózsaszín 5W LB Lámpa LED Noah 1482 Rózsaszín 5W LB

A Lámpa LED Noah 1482 egy modern és stílusos megoldás bármely szoba megvilágításához. A gyönyörű rózsaszín színű burkolat és az elegáns kialakítás garantáltan feldobja otthonod atmoszféráját. Az 5W-os LED fényforrásnak köszönhetően a Noah 1482 rendkívül energiatakarékos és hosszú élettartamú. A lámpa kellemes és egyenletes fényt ad, ideális olvasáshoz vagy munkához is. A Noah 1482 könnyen telepíthető

A boltba
Lámpa Trewir Wood 5042 Grafit L Lámpa Trewir Wood 5042 Grafit L

Elegáns Trier fa állólámpa egy fényforrással. A lámpa nagyon érdekes mintázatú világítási modell. Fából és szövetből készül. A szerkezet három, egymással összekapcsolt fa lábból álló keretből készül, amelyek kúpot és egy hengeres anyagból készült nagy grafit lámpaernyőt képeznek. A lámpa tökéletesen kiegészíti a hagyományos és világos szobákat. Érdekes megoldás a szobák világítására, például nappali,

A boltba
Állólámpa Eli P708-1F LP Állólámpa Eli P708-1F LP

Az elegáns és modern Állólámpa Eli P708-1F LP tökéletes kiegészítője lehet bármelyik otthoni vagy irodai enteriőrnek. A minimalista design és az arany színű struktúra egyaránt stílusos és dekoratív megjelenést kölcsönöz a térnek. A lámpa állítható magasságú, így könnyedén igazítható az adott helyiség igényeihez. A tartós és könnyen tisztítható anyagokból készült, hosszú élettartammal rendelkezik,

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
Fila 3 PACK - zokni F9505-321 35-38
3 030 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 6%
Elaina mennyezeti lámpa, három izzós, sárgaréz
45 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
AUTHORITY-CJ_BOMBER_red Piros M
39 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Salerno lámpaernyő, Ø 16 cm, füstszürke
11 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
YUNI Egzotikus állólámpa 150 cm
100 798 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Casablanca Mesa - két-izzós függő lámpa
342 196 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Forestier Bambusz függőlámpa fekete háromfényű
203 632 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Vibia Mayfair - LED állólámpa, grafitszürke
475 989 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
NORTHFINDER-ADDILYN -285-bluemelange Kék S
17 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
FLOS Oblique Floor LED állólámpa, 927, zsálya
227 565 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Quitani Zino LED függőlámpa arany pala 114 cm
200 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
Heavy Tools Férfi pólóing Dexter C7S24219WH L
9 690 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben