CHANEL Bleu de Chanel EdP 50 ml


46 990 Ft
  • Raktáron

Gyártó: CHANEL

Termékleírás

A CHANEL Bleu de Chanel EdP 50 ml egy elegáns és modern illat, amelyet az igazi férfiaknak terveztek. Az illat a frissesség és a férfias erő tökéletes kombinációja, amely érzékennyé és magabiztossá teszi noszogatva az önkifejezést és bátorságot.

Az illatot a citrusos és fűszeres jegyek keveredése jellemzi, amelyek a bergamott, a grapefruit és az elemi akkordok összetételek titka. Azután a következő szinten e fűszeres hangulat és a tenger mélye által inspirált jegyek jelennek meg, amelyek közé tartozik az extra menta, a pacsuli, és a vetiver.

Ennek az összetételnek köszönhetően, az CHANEL Bleu de Chanel EdP 50 ml egy elbűvölő, felülmúlhatatlanillat, amelyen a férfiaknak csak az határozhat véget, amikor akarnak. Az illat azoknak a férfiaknak ajánlott, akik szeretik az erőt, az eleganciát és az egyediséget, magukra szabva a modern és vonzó vonásokkal.

Ha az CHANEL Bleu de Chanel EdP 50 ml-et választod, az a világ legbájosabb illatát jelenti, amely biztosan a te legkedvesebb fürdőszobai közreműködővé, és nem utolsó sorban a környezetedet is lenyűgözi majd. Mély és magával ragadó erejének köszönhetően, nem lesznek kétségeid azzal kapcsolatban, hogy minden tekintet az illatra szegeződik, amikor belépsz a szobába. Annak érdekében, hogy fokozd az élményt, alkalmazd az általánosan használt ajánlásokat, és vidd fel azotthonod, a konferenciaterem, az összejövetelek vagy akár az egyéb ünnepségeken, amikor a világ valódi férfiaként szeretnél megjelenni.

Nem maradhat el ez a varázslatos élmény, ajánlatos megvásárolni ezt a különleges illatot az CHANEL különleges üzleteiben vagy a tisztán és megbízható forrásokon. Mutasd meg az egész világnak, hogy mi a sikeres és elegáns férfi titka, és inspirálj másokat az illatoddal. Indítsd el az utat a sikeres, univerzális és igazán férfias felvonással, amely csak az CHANEL Bleu de Chanel EdP 50 ml-vel érhető el.

Parfümök

Az alkatézis a keresztény hit alapjainak tanítását jelenti, amely a hit megerősítését és elmélyítését szolgálja. Az alkatézis azonban nem csak a vallásban fontos, hanem a parfümök világában is. A parfümök alkatézise az illatokról, a parfümök összetevőiről, azok hatásairól és azok kombinációjáról szól. A modern parfümgyártás során a parfümöket gyakran szintetikus anyagokból állítják elő, amelyek lehetnek allergiát okozóak és irritálóak. Az alkatézis a természetes illatanyagokra helyezi a hangsúlyt, és tanítást nyújt azokról a növényekről, amelyekből az illatokat kivonják. A parfümök alkatézisét azért fontos megismerni, mert a bőrünkön alkalmazott parfümök hatással lehetnek az egészségünkre is. Az alkatézisben tanítják, hogy milyen hatása van például egyes virágoknak vagy fűszereknek, és hogy milyen hatásuk lehet a testre és az érzelmekre. Az alkatézisben megismert növények és illatanyagok kiválasztásával a parfümgyártók képesek olyan parfümöket létrehozni, amelyek nem csak kellemes illattal rendelkeznek, hanem az egészségre is pozitívan hatnak. Az alkatézissel foglalkozók nagy figyelmet fordítanak az illatok aktív összetevőire, mint például a terpénekre, amelyek antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatást fejthetnek ki. A parfümök alkatézisével nem csak hatékonyabb és egészségesebb parfümöket lehet létrehozni, hanem a parfümöknek egy olyan dimenziót is ad, amely érzelmileg hat az emberekre. Az alkatézis a parfümgyártásban egyfajta szellemi megközelítést biztosít, amelynek segítségével a parfümök értékesebbé válnak a felhasználóik számára. Összefoglalva, a parfümök alkatézise egy olyan szakma, amely tanítást nyújt a parfümök összetevőiről, azok hatásairól és azok kombinációjáról. Az alkatézis segítségével olyan parfümöket lehet létrehozni, amelyek nem csak kellemes illatokkal rendelkeznek, hanem az egészségre és az érzelmekre is pozitívan hatnak. Az alkatézis egy szellemi megközelítést biztosít, amely értékesebbé teszi a parfümöket a felhasználóik számára. Ha fontos számodra az egészség és szereted a kellemes illatokat, érdemes figyelni a parfümök alkatézisére!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 690 Ft
Packeta 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 690 Ft
Milyen típusú illat a Bleu de Chanel?

A Bleu de Chanel egy fás-fűszeres illat, amely elegáns és friss. Közepes intenzitással rendelkezik.


Mennyi ideig tart az illata?

Az illat az egyéni bőrtípustól és használati mennyiségtől függően eltérően tart, de általában kb. 6-8 órán át érezhető.


Mik a főbb illatjegyek a Bleu de Chanel-ben?

Az illat főbb összetevői között találhatóak a grapefruit, a cédrus, a kalábriai bergamott, a levendula, a gyömbér és a fekete bors.


Milyen alkalomra ajánlott a Bleu de Chanel?

Az illat univerzális, alkalmas mind mindennapos használatra, mind pedig különleges alkalmakra. Elegáns és fiatalos, így könnyedén alkalmazkodik a viselőjéhez és az eseményhez.


Mennyire erős az illat?

A Bleu de Chanel egy közepes intenzitású illat, nem túl erős, de nem is túl enyhe. Friss és kellemes illatot áraszt.


Milyen korosztálynak ajánlott a Bleu de Chanel?

Az illat korosztálytól függetlenül használható, a fiataloktól az idősebbekig. Az univerzális, friss karaktere miatt minden korosztálynak megfelelő lehet.



GIORGIO ARMANI My Way EdP 30 ml GIORGIO ARMANI My Way EdP 30 ml

A boltba
PACO RABANNE Phantom EdT PACO RABANNE Phantom EdT

A boltba
MEXX Fresh Splash for Him EdT MEXX Fresh Splash for Him EdT

A boltba
BVLGARI Bvlgari Man Wood Neroli EdP BVLGARI Bvlgari Man Wood Neroli EdP

A boltba
BVLGARI Goldea The Roman Night Absolute EdP BVLGARI Goldea The Roman Night Absolute EdP

A boltba
LANCÔME La Vie Est Belle En Rose EdT LANCÔME La Vie Est Belle En Rose EdT

A LANCÔME La Vie Est Belle En Rose EdT egy varázslatos parfüm, amely egy új dimenzióval gazdagítja az ikonikus La Vie Est Belle illatcsaládot. Ez a frissített változat egy igazán romantikus és érzéki illatélményt nyújt, amely megidézi a boldogság és a szeretet érzését. Az illat kifinomult és elegáns, tökéletes választás minden modern nő számára, aki szereti az életét a rózsaszín szemüvegen keresztül

A boltba
Tommy Hilfiger Tommy Girl EdT 100 ml Tommy Hilfiger Tommy Girl EdT 100 ml

A boltba
Ralph Lauren Ralph - EDT 30 ml Ralph Lauren Ralph - EDT 30 ml

Színes virágos varázs. Illat nőknek műhelyéből tervező Ralph Lauren. Ralph között friss, virágos illat alkalmas a napi viselet. Az a tény, meggyőzi aromákkal gyümölcsök és virágok, ami a palacktároló. Azt 2000-ben elindított.

A boltba
Dior J´adore - EDT 20 ml - roller-pearl Dior J´adore - EDT 20 ml - roller-pearl

Rendkívül tiszta nőies, virágos illat, amely egyesíti az egyszerűséget a kifinomultsággal. A nőket elcsábította! Csak annyit mondtak: J\'adore és máris beleszerettek. Érzelmeik új dimenzióit fedezték fel. Még több érzékiség, még több személyesség, titkos pillanatok az illattal - szívben és a testen. A nőiesség nyert. Az illat 2011-ben debütált.

A boltba
Joop! Homme Wild - EDT 125 ml Joop! Homme Wild - EDT 125 ml

Homme Wild a JOOP! a klasszikus JOOP! illat másik változata Homme, amely 1989 óta van a piacon. A Homme Wild merészebb, csábítóbb és provokatívabb, mint az eredeti változat. Szórakozni tudó férfiaknak, vad, szabad és provokatív lázadóknak szól, akik kopott farmerben és bőrdzsekiben kerékpároznak. Vagy csak azoknak, akik legalább egy pillanatra szeretnének önmaguk lenni. Ezt a keleti, fouger illatot

A boltba
Bottega Veneta Bottega Veneta Pour Homme - EDT 50 ml Bottega Veneta Bottega Veneta Pour Homme - EDT 50 ml

A Brand Bottega Veneta márka bemutatja az első férfi illatát a Bottega Veneta Pour Homme parfümöt. Jellegzetes aromás-fás illat, amely a férfiasságot szimbolizálja. Az illat megalkotását olyan férfi története ihlette, aki a nagyvárosi nyüzsgés és zaj elől néhány napra az ember által érintetlen természetbe menekül. Az illatot 2013-ban mutatták be a nagyközönségnek.

A boltba
Prada Infusion De Rose - EDP 100 ml Prada Infusion De Rose - EDP 100 ml

A hajnalban szedett bolgár és török rózsák kombinációját tartalmazza, amelyeket neroli vízzel, mandarinnal és galbánummal kevernek össze és amelyet a kerti rózsák ősi palettája ihletett. Az illat mindezen összetevőket tartalmazza, és így alkotják ezt a remekművet. Ezt a fényűző és magasztos parfümöt a nyilvánvaló ellentmondások ihlették ... Ez a rózsák igazi esszenciája.. Az illatot 2017-ben mutatták

A boltba
Lattafa Oud Mood Elixir - EDP 100 ml Lattafa Oud Mood Elixir - EDP 100 ml

A Lattafa márkától származó Oud Mood Elixir parfüm az oud tökéletes keveréke. A felső tónusban sáfrány, szerecsendió és fahéj jelenik meg. A szív oud, szantálfa és velúr keveréke. Borostyán és vanília teszi teljessé az alapot. Gyengéd és enyhe illat, amely kiválóan alkalmas mindennapi használatra.

A boltba
Joop! WOW! - EDT 100 ml Joop! WOW! - EDT 100 ml

WOW! fouger-keleti illat férfiaknak. A fejjegy bergamottból, kardamomból és ibolya levelekből áll. Érezni fogja a fenyő, muskátli és vetiver kombinációját a szívillatban. A kompozíciót édes vanília, kasmírfa és tonkabab zárja. Az illat 2017-ben került a piacra.

A boltba
Thomas Kosmala No. 8 Tonic Vert - EDP 100 ml Thomas Kosmala No. 8 Tonic Vert - EDP 100 ml

No. A Thomas Kosmala 8 Tonic Vert egy citrusos eau de parfum férfiaknak és nőknek. Ez az élénkítő illat friss citrusok keverékével köszönti Önt, amelyet a menta könnyű, frissítő jegyei és a geránium virágos akkordjai egészítenek ki. A fás vetiver időtlen és intenzív kombinációja a földes tölgymohával és pézsmával tökéletes aromás összjátékot képvisel. Az illatot 2018-ban mutatták be.

A boltba
Ajmal Magnifica - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Ajmal Magnifica - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Magnifica egy olyan illat, amely megtestesíti az önbizalmat és a nőiességet. Az üde virágos-gyümölcsös illatkompozíció egy olyan nőnek készült, aki nem hagyja, hogy bármit megszabjanak neki, és egyenesen az álmaiért megy. A nőiesség esszenciája egy gyönyörű üvegbe van csomagolva, amely azonnal magával ragad.

A boltba
BRUNO BANANI Absolute Man EdT 30 ml BRUNO BANANI Absolute Man EdT 30 ml

A boltba
ELIZABETH ARDEN Red Door Revealed EdP 100 ml ELIZABETH ARDEN Red Door Revealed EdP 100 ml

A boltba
Alhambra Very Velvet Noir - EDP 100 ml Alhambra Very Velvet Noir - EDP 100 ml

A bájos Very Velvet Noir női parfüm bájos gyümölcsös, fás és borostyán jegyek keveréke. A friss citrusos akkordokat a lédús alma és az érett szilva friss illata hatja át. A szív abszolút magával ragadó pézsma és virágos akkordokat rejt, amelyek érzékiségét az illat alapjában található meleg, csábító ámbra és fényűző szantálfa jegyei fokozzák, amelyek kifinomultságot és eleganciát kölcsönöznek a kompozíciónak.

A boltba
TOM FORD Noir Extreme EdP 100 ml TOM FORD Noir Extreme EdP 100 ml

A TOM FORD Noir Extreme egy kifinomult és provokatív illat, amely a modern férfiak eleganciáját és magabiztosságát tükrözi. Ez az orientális-fás illat tökéletes választás azoknak, akik szeretik az intenzív és gazdag illatokat. Az illat fejét az igazi feketebors uralja, amely fűszeres és markáns jegyekkel indítja útjára a parfüm élményét. Ez azonnal felkelti az érzékeket és magával ragadja a figyelmet.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Tilen mennyezeti lámpa, 2 izzós reflektor forma
26 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Alcina Aktív bőrápoló krém (Active Cell Cream) 50 ml
20 670 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Armaf Club de Nuit Intense Man - EDT 105 ml
17 150 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
BANKAMP Ino LED mennyezeti lámpa 6 égős ezüst
341 083 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
LED lámpa Azra, feh. kör al. IP54, Ø25cm
16 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Louis Poulsen NJP Mini LED asztali lámpa fehér
226 734 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Pauleen Sandy Glow asztali lámpa, fehér/bézs
14 490 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
FORCE-ROSS - lock, 130 mm Fekete
4 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Twin Cube White Line mécsestartó
6 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
BAGATT Női papucs D31A7C945000-5200 37
13 200 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 41%
ONLY Női kabát ONLNORA 15294315 Azalea Pink M
19 790 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 24%
Boccia Titanium 3343-02
45 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Kajal Perfumes Warek - EDP 100 ml
56 630 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi bőr pénztárca AM0AM11872BDS
35 420 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben