CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP


56 390 Ft
  • Raktáron

Gyártó: CHANEL

Termékleírás

A CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP az ízig-vérig nőiesség megtestesítője. Ez az újabb változata a legendás Coco Mademoiselle parfümnek, ami még intenzívebb, és még ünnepélyesebb, mint elődje.

Az illat első rezdüléseiben a gránátalma, a mandarin és a bergamot jegyei érezhetőek, amelyek egy intenzív és vibráló gyümölcsös kompozíciót alkotnak. Középpontjában a rózsa és a ylang-ylang fűszeres, virágos akkordjai találhatóak, melyeknek egy csipetnyi jázmin ad ragyogást. Az illat utolsó pillanataiban pedig a moha, pézsma és vanília gazdag keveréke nyújt igazi mélységet és tartósságot az illatnak.

A CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP luxus, provokatív és exkluzív érzést biztosít a viselőjének. A puha és krémes vonalak ügyesen keverednek a kemény vonalakkal, így teremtve meg a tökéletes egyensúlyt egy női parfüm esetében.

Az üveg is nagyszerűen tükrözi az illat egyensúlyát, szigorúan geometrikus vonalakkal és egy hatalmas, fémes kupakjával, ami egyedülállóan elegáns megjelenést kölcsönöz.

Ha egy erőteljes, elegáns és örökös illatra vágysz női ruhatáradban, az CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP a tökéletes választás. Engedd, hogy ez az ikonikus illat varázsolja el az érzékeidet és tegye teljessé az öltözékedet.

Parfümök

Az alkatézis a keresztény hit alapjainak tanítását jelenti, amely a hit megerősítését és elmélyítését szolgálja. Az alkatézis azonban nem csak a vallásban fontos, hanem a parfümök világában is. A parfümök alkatézise az illatokról, a parfümök összetevőiről, azok hatásairól és azok kombinációjáról szól. A modern parfümgyártás során a parfümöket gyakran szintetikus anyagokból állítják elő, amelyek lehetnek allergiát okozóak és irritálóak. Az alkatézis a természetes illatanyagokra helyezi a hangsúlyt, és tanítást nyújt azokról a növényekről, amelyekből az illatokat kivonják. A parfümök alkatézisét azért fontos megismerni, mert a bőrünkön alkalmazott parfümök hatással lehetnek az egészségünkre is. Az alkatézisben tanítják, hogy milyen hatása van például egyes virágoknak vagy fűszereknek, és hogy milyen hatásuk lehet a testre és az érzelmekre. Az alkatézisben megismert növények és illatanyagok kiválasztásával a parfümgyártók képesek olyan parfümöket létrehozni, amelyek nem csak kellemes illattal rendelkeznek, hanem az egészségre is pozitívan hatnak. Az alkatézissel foglalkozók nagy figyelmet fordítanak az illatok aktív összetevőire, mint például a terpénekre, amelyek antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatást fejthetnek ki. A parfümök alkatézisével nem csak hatékonyabb és egészségesebb parfümöket lehet létrehozni, hanem a parfümöknek egy olyan dimenziót is ad, amely érzelmileg hat az emberekre. Az alkatézis a parfümgyártásban egyfajta szellemi megközelítést biztosít, amelynek segítségével a parfümök értékesebbé válnak a felhasználóik számára. Összefoglalva, a parfümök alkatézise egy olyan szakma, amely tanítást nyújt a parfümök összetevőiről, azok hatásairól és azok kombinációjáról. Az alkatézis segítségével olyan parfümöket lehet létrehozni, amelyek nem csak kellemes illatokkal rendelkeznek, hanem az egészségre és az érzelmekre is pozitívan hatnak. Az alkatézis egy szellemi megközelítést biztosít, amely értékesebbé teszi a parfümöket a felhasználóik számára. Ha fontos számodra az egészség és szereted a kellemes illatokat, érdemes figyelni a parfümök alkatézisére!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 690 Ft
Packeta 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 690 Ft
Milyen illatjegyek vannak a CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP-ben?

Az illatjegyek között megtalálható a bergamott, a narancsvirág, a jázmin, a rózsa, a pacsuli és a vanília.


Mennyi ideig tart az illata?

Az illata általában 6-8 órán át tart, de ez egyéni bőrtípuson és a felvitel módján is múlhat.


Milyen alkalomra ajánlott a CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP?

Az illat intenzitása miatt inkább esti vagy ünnepi alkalmakra ajánlott, de egyébként bármilyen alkalomra viselhető.


Milyen üvegbe van csomagolva a parfüm?

A CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP üvege egy elegáns, egyszerű üveg, amelyen a CHANEL embléma és a termék neve látható.


Milyen árkategóriába tartozik a parfüm?

A CHANEL Coco Mademoiselle Intense EdP ára magasabb kategóriába tartozik, de az ár a termék minőségét és hírnevét tükrözi.



MEXX City Breeze For Him EdT 50 ml MEXX City Breeze For Him EdT 50 ml

A boltba
CALVIN KLEIN Eternity Now EdT CALVIN KLEIN Eternity Now EdT

A boltba
YVES SAINT LAURENT Black Opium Neon EdP YVES SAINT LAURENT Black Opium Neon EdP

A boltba
Laura Biagiotti Roma - EDT 50 ml Laura Biagiotti Roma - EDT 50 ml

A romák körében a keleti illatok. Ez tartalmazza az illata ősi Balsamo, akinek recept szerző megjelent a régi papirusz. A palack alakú ókori római oszlopok, csomagolva egy edénybe, mint a márvány egy könnyű sárgabarack színű. A Romo Laura Biagiotti kifejezte szeretetét az örök város, a város római, ahol élt és dolgozott, mivel a fiatalok.

A boltba
Joop! Le Bain - EDP 40 ml Joop! Le Bain - EDP 40 ml

Olyan frissességet keres, amely egész nap elkíséri? A Le Bain parfüm virágos-keleti illatot hoz olyan nőknek, akik szeretik a tiszta, könnyed és elegáns illatokat. Az illat virágos-gyümölcsös összetételét csábító vanília, pézsma, borostyán, szantálfa és heliotróp egészíti ki. Az illat 1989-ben került a piacra.

A boltba
Roberto Cavalli Florence - EDP 75 ml Roberto Cavalli Florence - EDP 75 ml

A Florence a Roberto Cavalli márkától egy modern chypre-virágos illat nőknek, melyet a napsütötte Toszkána ihletett. A gyümölcsös fejillat mandarinból és fekete ribizliből áll. Virágos szívben majd hibiszkuszmag, narancs és grapefruit virágzik. Az alapban a pacsuli, a pézsma és a borostyán kombinációját fogja érezni. Az illatot 2017-ben mutatták be.

A boltba
Karl Lagerfeld Bois De Yuzu - EDT 100 ml Karl Lagerfeld Bois De Yuzu - EDT 100 ml

A Bois De Yuzu aromás fűszeres illat férfiaknak. A gyömbér, a bergamott, a rozmaring, a menta, a mandarin és a yuzu gyümölcs tónusaival nyílik meg. A szerecsendió van elrejtve a szívben, és a moha a papirusszal együtt az alapillatban. Az illat 2018-ban került a piacra.

A boltba
Abercrombie & Fitch First Instinct Blue - EDT 100 ml Abercrombie & Fitch First Instinct Blue - EDT 100 ml

A First Instinct Blue egy aromatikus fougere illat férfiak számára. A bergamott, kardamom és alma tónusai nyitják meg az illatot. A szívillatban rejtőzik a levendula, rozmaring és a bors. Az alapillat borostyánból, szantálfából és tonkababból készül. Az illat 2018-ban került a piacra.

A boltba
Armaf Club De Nuit Sillage - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Armaf Club De Nuit Sillage - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Club De Nuit Sillage egy érzéki illat igazi férfiak számára. A nyitó hangokat sáfrány, rózsa és muskátli nyitja. A szív szerecsendióval és ibolyával van melegítve, és köménnyel fűszerezve. A végét borostyán, oud és pacsuli vanília zárja. Az összetevők eredeti kombinációja kivételessé teszi az aromát. Az illatot 2020-ban mutatták be.

A boltba
Montale Aoud Velvet - EDP 100 ml Montale Aoud Velvet - EDP 100 ml

A Velvet Oud egy luxus illat, amelyet a legszebb és legdrágább jegyzetek alkotnak szeretettel, például egzotikus liliomok és finom narancsvirág, édes ylang-ylang és természetesen az ugyanolyan ritka oud-olaj. Ez az izgalmas illat lágyan cseng a szantálfa, a tonkabab és a vanília gyönyörű árnyalatain. Az illatot 2006-ban mutatták be.

A boltba
Armaf Club de Nuit Intense Man - parfüm 150 ml Armaf Club de Nuit Intense Man - parfüm 150 ml

A Club De Nuit Intense Man egy fás-fűszeres illat férfiaknak. A gyümölcsös fejillat összetevői közé tartozik az ananász, bergamott, alma, fekete ribizli és citrom. A szívillatban érezhető a jázmin, rózsa és nyír kombinációja. A kompozíciót a szürke borostyán, vanília, pézsma és pacsuli zárja.

A boltba
ARMAF Tres Nuit Lyric EdP 100 ml ARMAF Tres Nuit Lyric EdP 100 ml

A boltba
JEAN PAUL GAULTIER Le Male EdT 40 ml JEAN PAUL GAULTIER Le Male EdT 40 ml

A boltba
Joop! WOW! - EDT 100 ml Joop! WOW! - EDT 100 ml

WOW! fouger-keleti illat férfiaknak. A fejjegy bergamottból, kardamomból és ibolya levelekből áll. Érezni fogja a fenyő, muskátli és vetiver kombinációját a szívillatban. A kompozíciót édes vanília, kasmírfa és tonkabab zárja. Az illat 2017-ben került a piacra.

A boltba
DIESEL Spirit Of The Brave Intense EdP 75 ml DIESEL Spirit Of The Brave Intense EdP 75 ml

A boltba
CREED Aventus EdP 100 ml CREED Aventus EdP 100 ml

A boltba
DIOR Sauvage Elixir EdP 100 ml DIOR Sauvage Elixir EdP 100 ml

A boltba
DIESEL Bad EdT 75 ml DIESEL Bad EdT 75 ml

A boltba
ELIZABETH ARDEN My Fifth Avenue EdP 50 ml ELIZABETH ARDEN My Fifth Avenue EdP 50 ml

A boltba
Adidas Pure Game - dezodor szórófejjel 75 ml + dezodor spray 150 ml + tusfürdő 250 ml Adidas Pure Game - dezodor szórófejjel 75 ml + dezodor spray 150 ml + tusfürdő 250 ml

Négyévente, az emberek szerte a világon egyesülnek, hogy megmutassák, mennyire szeretnek egy sportot - mégpedig a focit. A labdarúgó-bajnokság ünneplésének részeként, Dél-Afrikában 2010-ben, az Adidas létrehozott egy limitált illatot a Pure Game-t. Ez a férfias illat ötvözi viselőit, szenvedélyes labdarúgókat - rajongókat és játékosokat a világ minden tájáról. És ez azt bizonyítja, hogy a csapatmunkában

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
Fila 3 PACK - zokni F9505-321 35-38
3 030 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 6%
Elaina mennyezeti lámpa, három izzós, sárgaréz
45 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
AUTHORITY-CJ_BOMBER_red Piros M
39 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Salerno lámpaernyő, Ø 16 cm, füstszürke
11 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
YUNI Egzotikus állólámpa 150 cm
100 798 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Casablanca Mesa - két-izzós függő lámpa
342 196 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Forestier Bambusz függőlámpa fekete háromfényű
203 632 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Vibia Mayfair - LED állólámpa, grafitszürke
475 989 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
NORTHFINDER-ADDILYN -285-bluemelange Kék S
17 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
FLOS Oblique Floor LED állólámpa, 927, zsálya
227 565 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Quitani Zino LED függőlámpa arany pala 114 cm
200 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
Heavy Tools Férfi pólóing Dexter C7S24219WH L
9 690 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben