Cocosolis Barnulást felgyorsító olaj Aloha (Suntan & Body Oil) 110 ml


12 700 Ft
  • Raktáron
  • Ingyenes szállítás lehetséges

A kókusz illatú, természetes bio vajakat tartalmazó Aloha testolaj felgyorsítja a barnulást. Hidratálja és táplálja a bőrt, puhává és rugalmassá teszi.

EAN: 3800500519029

Gyártó: Cocosolis

Termékleírás

A kókusz illatú, természetes bio vajakat tartalmazó Aloha testolaj felgyorsítja a barnulást. Hidratálja és táplálja a bőrt, puhává és rugalmassá teszi.

Napvédő készítmények

A Napvédő készítmények minden bőrtípus számára elengedhetetlenek az alakítési folyamatban. A Hajápoló kozmetikumok kategóriájába tartoznak, mivel direkt hatást gyakorolnak a hajra és a fejbőrre is. Az UV-sugárzás káros hatása nem csak a bőrt érinti, hanem az hajat, szőrt és a fejbőrt is. Erős napfény mellett a haj szárazzá és töredezetté válik, a szőrszálak elvesztik ragyogásukat és az eredeti állagukat. Azonban, ha időben felismeri az ilyen problémákat és rendszeresen használja a megfelelő Napvédő készítményeket, akkor számos kellemetlenséget meg lehet előzni. A Napvédő készítmények általánosan az alábbiakat tartalmazzák: - SPF: A bőrre kenyhető kémiai vagy fizikai védelemmel rendelkezik. A légkör hatására az ultraibolya sugárzás felismeri és inkább kifejti a káros hatását. Az SPF értéke azt mutatja meg, hogy mennyi időre védelmet biztosít a bőrnek a "normál" napsugárzástól. A fejlettségi szinttől, a környezetet és az emberi viselkedéstől függően az SPF érték változik. - Vitaminok és ásványi anyagok: Az olyan értékes tápanyagokat tartalmaz, mint az A-, C- és E-vitaminok, amelyek a bőrnek és a hajnak erősítik a védelmi funkcióját. Ezenkívül a réz peptideket is tartalmaznak, amelyek hozzájárulnak a hajhagymák növekedéséhez és javítják a hajszálak állagát. - Hidratálók: A hidratálók különösen fontosak azoknak a bőrtípusoknak, amelyeknek a hajuk száraz és érzékeny. A készítményeknek ezért tartalmazniuk kell olyan összetevőket, mint a shea vaj, jojoba olaj, vagy éppen az aloe vera, amelyek mélyen hidratálják a bőrt és a hajszálakat, és visszaadják nekik az eredeti állagukat. Az UVA és UVB sugarak káros hatása miatt az egész testünk védelme érdekében javasolt a megfelelő mennyiségű és az SPF-vel rendelkező Napvédő készítmények használata. A káros sugarak nem csak a hajszálak szárazságát és töredezettségét okozzák, hanem további kellemetlen problémákat is, mint például a szem károsodását, vagy a korai öregedést. Az életmód és az éghajlati viszonyok hatására a haj és a bőr állapota változhat, így a megfelelő Napvédő készítmények használatával megelőzhető a károsodás és a káros hatások. A napvédő készítmények alkalmazása nem csak a hajfoltok védelmében, hanem az egész testünk védelmében fontos szerepet játszik. Ha érdeklik a Napvédő készítmények, akkor rendelhet az online áruházunkból, ahol kiváló minőségű és eredményes termékeket talál.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Meghatározás Nőknek
Eco friendly Természetes
Hatás Hidratálásért, Tápláló
Termék típusa Olajok
0 Ft

Clinique Napvédő arckrém ránctalanító hatással SPF 30 (Αnti-Wrinkle Face Cream) 50 ml Clinique Napvédő arckrém ránctalanító hatással SPF 30 (Αnti-Wrinkle Face Cream) 50 ml

A napvédő garantálja a biztonságos napozást. Ezenkívül olyan mechanizmust tartalmaz, amely segít korrigálni az öregedés jeleit.

A boltba
Sisley Védő színezett arckrém SPF 30 Sun (Tinted Sun Care) 40 ml Amber Sisley Védő színezett arckrém SPF 30 Sun (Tinted Sun Care) 40 ml Amber

Az SPF 30 fényvédő színezett arckrém segít megőrizni a bőr fiatalos megjelenését, miközben magas védelmet nyújt a napsugarak veszélyes hatásai ellen. Ez a krém gyengéd színező hatású, megakadályozza a ráncok és pigmentfoltok megjelenését, hidratálja, táplálja és puhítja a bőrt. Nem tömíti el a pórusokat, vízálló és kellemes az illata.

A boltba
Piz Buin Barnulást gyorsító napvédő spray Tan & Protect SPF 15 (Tan Intensifying Sun Spray) 150 ml Piz Buin Barnulást gyorsító napvédő spray Tan & Protect SPF 15 (Tan Intensifying Sun Spray) 150 ml

A fényvédő hidratálja a bőrt, megakadályozza a bőr hámlását és meghosszabbítja a barnulást. ellenáll a víznek és a verejtéknek, Azonnali és hatékony védelmet nyújt a nap sugarai ellen.

A boltba
Lierac Hidratáló testápoló SPF 50 Sunissime (Global Anti-Aging Hawaiian Tropic Protective Milk) 150 ml Lierac Hidratáló testápoló SPF 50 Sunissime (Global Anti-Aging Hawaiian Tropic Protective Milk) 150 ml

A testápoló mélyen hidratálja és intenzíven táplálja a bőrt. Támogatja és meghosszabbítja a barnulást, ugyanakkor magas faktorral védi a bőrt az UVA és az UVB sugárzás ellen. Próbáljon ki további Lierac termékeket is.

A boltba
Nivea Napozó krém arcra Sun Alpin SPF 50 50 ml Nivea Napozó krém arcra Sun Alpin SPF 50 50 ml

Többé már nem kell aggódnia, hogy lefogja az arcát a nap a szemüveg körül. Védje bőrét a hidegtől és a hegyi naptól. A hegyekbe megy, akkor miért csomagoljon be napvédőt? Ugyanazt mondja? Az UV -sugárzás a hegyekben még erősebb, mint például a tengernél. Hogyan lehetséges? A magasság, majd a hóról visszapattanó sugarak a bőre ellen játszanak. Ezért fontos, hogy a téli kirándulásokon is védjük a bőrt

A boltba
Clinique Napozó krém arcra SPF 50 Sun (Face Cream) 50 ml Clinique Napozó krém arcra SPF 50 Sun (Face Cream) 50 ml

SPF 50 Sun napozó krém alkalmas minden bőr típusra. Ez az arckrém garantálja a biztonságos napozást az 50-es faktornak köszönhetően, amely a lehető legmagasabb védelmet nyújtja az UV-sugarak hatása ellen.

A boltba
Clarins Mattító fényvédő krém arcra SPF 50+ (Dry Touch Sun Care Cream) 50 ml Clarins Mattító fényvédő krém arcra SPF 50+ (Dry Touch Sun Care Cream) 50 ml

A mattító fényvédő SPF 50 megvédi a bőrt a veszélyes UV-sugaraktól, miközben matt felületet kölcsönöz bőrének. A krém megőrzi a bőr fiatalos szépségét és megakadályozza annak csillogását.

A boltba
Lancaster Naptej SPF 15 Sun Beauty (Body Milk) 175 ml Lancaster Naptej SPF 15 Sun Beauty (Body Milk) 175 ml

A fényvédő széles spektrumú védelmet nyújt, összetétele kíméli a bőrt és az óceánokat. Segít helyreállítani a napfény által károsított bőrt. Ultrakönnyű, nem zsíros textúrájú, amely azonnal láthatatlan a bőrön, így aranyszínű és ragyogó barnulást érhet el a felére csökkentett napozási idővel. Tartósan hidratálttá teszi a bőrt.

A boltba
Lancaster Védő tonizáló gél SPF 6 Sun Beauty (Tan Deepener Jelly) 200 ml Lancaster Védő tonizáló gél SPF 6 Sun Beauty (Tan Deepener Jelly) 200 ml

Sun Beauty Tan Deepener Tinted Jelly tonizáló gél a tökéletesen barnított bőrért. A gél meghosszabbítja a napbarnított tónust megakadályozza a bőr idő előtti öregedését és ragyogó tónust kölcsönöz neki. Így a bőr tökéletesen hidratált és táplált lesz.

A boltba
Piz Buin Fényvédő krém SPF 15 Hydro Infusion (Sun Gel Cream) 150 ml Piz Buin Fényvédő krém SPF 15 Hydro Infusion (Sun Gel Cream) 150 ml

A vízálló gélkrém védi és hidratálja a nap által igénybe vett bőrt. Nem ragadós textúrája gyorsan felszívódik, nem hagy fehér nyomokat, és háromszoros ellenállás-védelmet nyújt a fejlett UVA/UVB szűrőkkel, amelyek azonnali és hatékony védelmet nyújtanak a napsugarak ellen.

A boltba
Clarins Mattító fényvédő krém arcra SPF 30 (Dry Touch Sun Care Cream) 50 ml Clarins Mattító fényvédő krém arcra SPF 30 (Dry Touch Sun Care Cream) 50 ml

A mattító fényvédő SPF 30 megvédi a bőrt a veszélyes UV-sugaraktól, miközben matt felületet kölcsönöz bőrének. A krém megőrzi a bőr fiatalos szépségét és megakadályozza a bőr fénylését.

A boltba
Shiseido Napvédő roll-on SPF 50+ (Clear Suncare Stick) 20 g Shiseido Napvédő roll-on SPF 50+ (Clear Suncare Stick) 20 g

A Clear Suncare Stick problémamentes védelmet nyújt az UVA / UVB sugarak ellen az érzékeny területeken, ugyanakkor lágyító hatású. A SynchroShield Technology ™ készítmény összetétele reagál az izzadságra, a vízre és a napfényre, ezáltal megerősítve a bőr védelmét. Kényelmes használat bármikor, bárhol.

A boltba
A-DERMA Fényvédő spray SPF 50 (Protect Sun Spray) 200 ml A-DERMA Fényvédő spray SPF 50 (Protect Sun Spray) 200 ml

A vízálló fényvédő spray nagyon magas védelmet nyújt az UV sugárzás ellen és hidratálja a bőrt. A spray erősíti a bőr védőrétegét, és érzékeny bőrre is alkalmas.

A boltba
Thalgo Arcvédőkrém SPF 30 (Age Defence Sun Screen Cream) 50 ml Thalgo Arcvédőkrém SPF 30 (Age Defence Sun Screen Cream) 50 ml

A nem zsíros és nem ragadós textúrájú védő arckrém magas szintű védelmet nyújt az UV sugárzás ellen. Segíti az egyenletes és tartós barna tónust, és véd a bőr foto-öregedésétől.

A boltba
Thalgo Naptej SPF 30 (Age Defence Sun Lotion) 150 ml Thalgo Naptej SPF 30 (Age Defence Sun Lotion) 150 ml

A könnyű textúrájú fényvédő tej magas védelmet nyújt az UV sugárzás ellen. Segít az egyenletes és hosszan tartó barna tónus elérésében, és véd a bőr foto-öregedése ellen.

A boltba
Nuxe Ajándékcsomag Sun Facial Melting Cream Nuxe Ajándékcsomag Sun Facial Melting Cream

A szett tartalma: Napvédő krém arcra SPF 50 Sun (Melting Cream High Protection) 50 ml Frissítő napozás utáni krém arcra és testre Sun (Refreshing After Sun Lotion For Face And Body) 50 ml

A boltba
Clarins Fényvédő testre SPF 30 (Sun Care Cream) 150 ml Clarins Fényvédő testre SPF 30 (Sun Care Cream) 150 ml

A Clarins SPF 30 napvédő megvédi a bőrt a napfénytől, és így megőrzi fiatalos megjelenését. Könnyen szétkenhető és gyorsan felszívódik, nem hagy fehér nyomot.

A boltba
PUPA Milano Fényvédő tej spray-ben Latte Solare SPF 50 (Sunscreen Milk) 200 ml PUPA Milano Fényvédő tej spray-ben Latte Solare SPF 50 (Sunscreen Milk) 200 ml

A spray-tej fotostabil szűrők keverékét tartalmazza, amelyek teljes védelmet biztosítanak az UVA és UVB sugárzás ellen. A Melastim Tech hatóanyag serkenti a melanin képződés természetes folyamatát a gyorsabb és intenzívebb barnulás érdekében.

A boltba
Uriage Gyermek hidratáló fényvédő tej SPF 50+ Bariesun (Moisturizing Kid Lotion) 100 ml Uriage Gyermek hidratáló fényvédő tej SPF 50+ Bariesun (Moisturizing Kid Lotion) 100 ml

Hidratáló tej nagyon magas fényvédelemmel SPF50+ hidratálja a bőrt és véd az UV sugárzástól. Vízálló és nem ragadós textúrája érzékeny bőrre is alkalmas.

A boltba
A-DERMA Védő fluid vegyes és zsíros bőrre SPF50+ Protect (Invisible Fluid) 40 ml A-DERMA Védő fluid vegyes és zsíros bőrre SPF50+ Protect (Invisible Fluid) 40 ml

A védő fluid nagyon magas védelmet nyújt az UV sugárzás ellen, és vegyes-zsíros bőrre is alkalmas. Erősíti a bőr védőrétegét, gyorsan felszívódik és nem hagy fehér nyomokat.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben