david trubridge Floral függőlámpa Ø 40cm bambusz-piros


213 856 Ft
  • Raktáron

A Floral függőlámpa sok egyforma bambuszfurnér-elemből áll, amelyeket az ökológia érdekében egy kis kartondobozban szállítanak, majd műanyag szegecsek segítségével kell összeszerelni. A tervezőt, David Trubridge-t a természet virágai ihlették. A virágos stílusos kiegészítője a modern és a természetes ihletésű belsőépítészeti stílusoknak. A lámpatest akkor néz ki a legszebben, amikor az izzó látható,

Gyártó: david trubridge

Termékleírás

A David Trubridge Floral függő lámpa tökéletes választás lehet otthonodba, ha egyedi és stílusos megvilágítást szeretnél teremteni. Ez a gyönyörű lámpa designja a természetből, pontosabban a virágok kifinomult szépségéből inspirálódott.

A lámpa átmérője 40 cm, és bambusz-papírból készült, ami még inkább előtérbe helyezi a természeti elemeket. Ez a könnyed, természetes anyag megnyugtató és harmóniát árasztó hangulatot kölcsönöz a szobának, így tökéletesen beilleszthető bármilyen otthoni enteriőrbe.

A Floral lámpa ügyesen játszik a fényekkel és árnyékokkal, ami különleges, varázslatos megjelenést kölcsönöz a körülötte lévő térnek. Az áttört bambusz-papír mintás szerkezet miatt a lámpa csodálatos árnyalatokat vetít falakra és padlóra.

Ez a stílusos függő lámpa tökéletesen megvilágítja a helyiséget, egyenletes fényeloszlást biztosítva. Használhatsz benne LED vagy energiatakarékos izzókat, így nemcsak a pénztárcádnak, hanem a környezetnek is jót teszel.

A David Trubridge Floral függő lámpa a bágyadt, nyugodt estékhez vagy romantikus vacsorához is ideális hangulatot varázsol. Egy igazi műalkotás, amely stílusával és egyediségével elbűvöli a szobában tartózkodókat.

Tegyél egy lépést az otthonod dizájnjában és válaszd a David Trubridge Floral függő lámpát. Jellemzői közé tartozik a természetes anyagok használata, a varázslatos árnyékok és a harmonikus fényeloszlás. A lámpa egyaránt alkalmas hálószobákba, nappalikba vagy étkezőkbe, és élénkíti a tér hangulatát.

Vedd meg most a David Trubridge Floral függő lámpát, és szerezz életre kellemes, természetközeli atmoszférát otthonodba!

A Floral függőlámpa sok egyforma bambuszfurnér-elemből áll, amelyeket az ökológia érdekében egy kis kartondobozban szállítanak, majd műanyag szegecsek segítségével kell összeszerelni. A tervezőt, David Trubridge-t a természet virágai ihlették. A virágos stílusos kiegészítője a modern és a természetes ihletésű belsőépítészeti stílusoknak. A lámpatest akkor néz ki a legszebben, amikor az izzó látható, és izzószálas izzók használata esetén minden irányba sugározza a fényét. Izzó nem tartozék. - árnyjátékot vet a falakra és a mennyezetre - fenntartható erdőgazdálkodásból származó bambusz - Új-Zélandon gyártva

Függőlámpák & Csillárok

Az Függőlámpák & Csillárok alkatésziséhez tartozó weboldal azoknak szól, akik szeretnék frissíteni otthonuk belső világítását. Az oldal számos függőlámpát és csillárt tartalmaz, különböző stílusokban és anyagokból készült modellekkel. Az oldal célja az, hogy segítse az ügyfeleket a megfelelő lámpatest kiválasztásában, és hogy bemutassa az alkatrészeket, amelyek lehetővé teszik a felújítást vagy a javítást. Az oldal indulása óta folyamatosan terjeszkedett, és ma már elérhetőek az újabb és modernebb fajták is, amelyek segítségével az emberek még egyedibbé, még különlegesebbé tehetik az otthonukat. A kiválasztás során az ügyfeleknek lehetőségük van válogatni egy széles kínálatból, amely nemcsak a különböző stílusokat, hanem az árakat és minőségeket is tartalmazza. Az oldal helyet biztosít az azonosítót jelző fajtainformációknak, amelyek megkönnyítik a vásárlók munkájának megszervezését, és segítenek abban, hogy a vásárlók megértsék a termékek jellemzőit. Az oldalon megtalálhatóak azok az elemek is, amelyek az egyes lámpatestek karbantartásához szükségesek, mint például a láncok, a vezetékek, vagy az izzók. Az oldal látogatói elektronikus leveleken keresztül is felvehették a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, akik a megrendelési folyamat során is segítséget nyújtottak. Az oldal állandóan frissül, így bármikor lehetőség nyílik a legújabb lámpatestek megtekintésére, vagy akár az alkatrészek megrendelésére. Az oldalon az adatok titkosítva vannak, így semmilyen kár nem fog történni a megrendelő adataival. Összefoglalva tehát, az Függőlámpák & Csillárok alkatésziséhez tartozó weboldal minden olyan vásárló számára ideális, akik kényelmes online vásárlást keresnek egy széles kínálatban, segítenek a belső világításuk divatosabbá, különlegesebbé tételében, és megfelelően karban tartani az otthonuk falain felállított csodás lámpatesteket.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Jute függő lámpa ovális búrával, jutából Jute függő lámpa ovális búrával, jutából

A juta függőlámpa nevét az ovális alakú lámpaernyő készítéséhez használt anyagnak köszönheti. A bézs színű, durva textúrájú természetes anyag a fény bekapcsolásakor kerül előtérbe.

A boltba
Lucande Tetira függő lámpa, 4izzós, hosszú fekete Lucande Tetira függő lámpa, 4izzós, hosszú fekete

Ideális asztali világításhoz: a négylámpás Tetira függőlámpa fekete színben. A Tetira különleges hangulatot áraszt, és egy gerenda formájú függőlámpa, amely ideális a nappali és étkező helyiségek asztali világításához. Árnyékolói kívülről fémhálóból, belülről pedig fehér üvegből állnak. Ez egyszerre biztosítja a vonzó, dizájnorientált megjelenést és a fény lágy eloszlását. A fekete felületkezelés harmonikusan

A boltba
LZF Tomo Tall LED függő lámpa, elefántcsont LZF Tomo Tall LED függő lámpa, elefántcsont

A modern Tomo LED-es függőlámpa három egymás mellé helyezett, fafurnérból készült ovális lámpából áll, amelyek úgy néznek ki, mint az egymás mellé helyezett könyvek. Dimmelhető LED-ekkel és diffúzorral van felszerelve. Az asztalok, pultok fölött vagy a nappalikban dekoratív világításként a Tomo mindig igazi figyelemfelkeltő. - Tervezte: Mut Design Studio

A boltba
Függő lámpa Bolero, 3-izzós, gerendatartó Függő lámpa Bolero, 3-izzós, gerendatartó

A Bolero nemcsak fényforrásként, hanem dekoratív tárgyként is működik a modern lakókörnyezetben. A világítóeszköz nem tartozék.

A boltba
lámpa Nonna szétszórt virágok Ø 20 cm 1-izzós kék lámpa Nonna szétszórt virágok Ø 20 cm 1-izzós kék

A Nonna függőlámpa bájos vidéki stílusával és vintage elemeivel a jólét, a melegség és a romantika érzését hozza az otthonba. A szájjal fújt üvegből készült lámpaernyőn található szórt virágdísz és a nosztalgikus megjelenés teszi teljessé a függőlámpa hangulatos összbenyomását

A boltba
Ufo függő lámpa szürke szövet ernyővel Ufo függő lámpa szürke szövet ernyővel

Az Ufo függőlámpa vászonszövettel borított árnyéka nagyon hangulatos fénykibocsátást eredményez, így hangulatos alapvilágítás jön létre. Kiváló fényforrás nappali és étkezőszobákba.

A boltba
Axolight Jewel Mono függő lámpa fekete-arany 2700K 38° Axolight Jewel Mono függő lámpa fekete-arany 2700K 38°

Az Axolight modern Jewel Mono LED-es függőlámpája kúp alakú ernyőből és egy hangsúlyos rögzítésből áll, amely a karakteres jellegzetesség. A fény közvetlenül lefelé tükröződik a fémárnyékon keresztül, és gyönyörű akcentusvilágítást teremt. - Tervezte: Yonoh Studio

A boltba
Forestier Impératrice függőlámpa, fekete Forestier Impératrice függőlámpa, fekete

A fekete Impératrice függőlámpa izgalmas formája sok ívből áll, és a teteje felé keskenyedik, míg az árnyékoló alul gömbölyű. Az árnyékolót számos fémszál alkotja, és belülről hengeres árnyékolót foglal magába, amely mögött a fényforrás található.

A boltba
Kundalini Clover - feltűnő LED függő lámpa Kundalini Clover - feltűnő LED függő lámpa

A Clover LED-es függőlámpa a modern design rendkívül kreatív képviselője, és minden bizonnyal a szoba fénypontja lesz. A műgyantából és alumíniumból készült lámpatest egyenletes megvilágítást biztosít, de kikapcsolt állapotban is minden tekintetet magára vonz.

A boltba
midgard K831 függőlámpa, natúr réz midgard K831 függőlámpa, natúr réz

Az egylángú K831 függőlámpa irányítható fénnyel és időtlen, rendkívül sokoldalú dizájnnal győz meg. Egy alul nyitott, csonka kúp alakú fémárnyékolóból és egy fekete bakelitből készült kupolából áll. Ez utóbbi egy forgókapcsolóval (be/ki) van ellátva, és lehetővé teszi az árnyékoló elforgatását. A fekete felfüggesztés egy textilkötélből és egy acél lombkoronából áll. - Reedition by Joke Rasch and David

A boltba
Függő lámpa TALYA, Ø 39,5 cm Függő lámpa TALYA, Ø 39,5 cm

A 2 méretben kapható TALYA antik sárgarézből készült, fehér üvegárnyékolóval. A klasszikus TALYA stílust és otthonosságot sugároz, és összetéveszthetetlen bájával inspirál.

A boltba
függőlámpa Koral Olive bioanyagból, linen függőlámpa Koral Olive bioanyagból, linen

A Tagwerk Koral Olive függőlámpa árnyéka egyedi megjelenésével és különleges fényhatásával nyűgöz le. 100 iomaterialból készült, és a 3D nyomtatóból származik. Made in Germany.

A boltba
Paulmann Neordic Tilla függőlámpa dugó fekete Paulmann Neordic Tilla függőlámpa dugó fekete

A Neordic Tilla függőlámpa egy kerek baldachinból, egy hosszú kábelből, konnektorral és kapcsolóval, valamint egy E27-es foglalatból áll, amelybe a személyes ízlésnek megfelelő izzót lehet csavarozni.

A boltba
FLOS Almendra lineáris LED függőlámpa 3 égő fehér FLOS Almendra lineáris LED függőlámpa 3 égő fehér

Az Almendra Linear LED-es függőlámpa alumíniumból készült, és három világítómodulból áll, amelyek mindegyike 60°-kal elforgatható, így a fény iránya változtatható. A meleg fény fényereje külső fényerőszabályozó rendszerrel is szabályozható (1-10V, DALI, Push-Dim, potenciométer). A lámpatest tervezéséért a spanyol tervező, Patricia Urquiola felelős. Munkáit a világ számos művészeti és dizájnmúzeumában

A boltba
Lucande Cesur függő lámpa, 9 izzós, fekete Lucande Cesur függő lámpa, 9 izzós, fekete

A Cesur függőlámpa három, egyenként három csőből álló, kötegelt lámpaernyővel rendelkezik. Ezek lefelé és felfelé vannak igazítva, hogy a fény mindkét oldalon kijusson. A függőlámpa tökéletesen alkalmas nappaliba vagy étkezőbe.

A boltba
Ideal Lux Plisse függőlámpa Ø 35 cm Ideal Lux Plisse függőlámpa Ø 35 cm

A Plisse függőlámpa gyönyörű, fúvott, fehér, savmaratott üvegből készült ernyővel rendelkezik. Az üvegbe hatásos dombormintát dolgoztak be, így az olyan, mintha \"pliszírozott\" lenne.- PVC-ből készült átlátszó kábellel

A boltba
Artemide Discovery Space Spot Square, CCT Artemide Discovery Space Spot Square, CCT

A modern Discovery Space Spot Square LED-es függőlámpa négyzet alakú, műanyagból készült, alumínium kerettel ellátott szórófejjel rendelkezik. Különleges részlet a kis LED-spot, amely a diffúzor résében helyezkedik el, és egyedileg igazítható. A fény itt nemcsak a spoton keresztül érkezik, hanem a keretből is. A fényt az átlátszó felületre irányítják, amely lehetővé teszi, hogy a fény a szobába világítson.

A boltba
Stilnovo Saliscendi LED lógó világítás, piros Stilnovo Saliscendi LED lógó világítás, piros

A neves Stilnovo gyártó Saliscendi LED-es függőlámpája egy elegáns dizájner lámpa. Eredetileg 1957-ben Achille és Pier Giacomo Castiglioni tervezte, és a következő évben mindössze két példányt gyártottak belőle a Milánói Kereskedelmi Kamara számára.A Saliscendi lámpa működés közben állítható magasságú. A lámpafej és a fényvisszaverő korong zajtalanul siklik a kábelek mentén, és tökéletesen modulált

A boltba
Lindby Soula lógó világítás krém Ø 26 cm Lindby Soula lógó világítás krém Ø 26 cm

A Soula függőlámpa textilből és műanyagból készült. E27-es izzókkal szerelhető.

A boltba
LED lógó világítás Mesh 4 izzós dimm, homok/fekete LED lógó világítás Mesh 4 izzós dimm, homok/fekete

A zárt és perforált alumíniumból készült, lapos árnyékolóval ellátott, négylámpás Mesh LED-es függőlámpa melegfehér LED-ekkel van felszerelve a diffúzorok mögött. A lámpatest gerendájába egy érintésvezérlésű fényerőszabályozót építettek be, amely lehetővé teszi a fényerő fokozatmentes szabályzását. Tökéletes az étkezőasztalra vagy egy pultra.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben