thumb image

Diesel D By Diesel - EDT 50 ml


13 590 Ft
  • Raktáron
  • Ingyenes szállítás lehetséges
  • Kedvezmény 21%

A D by Diesel egy eau de toilette nőknek és férfiaknak. Az illatkompozíció nem bonyolult, de nagyon lenyűgöző, és már az első szippantásra magával ragad. A fő összetevők a madagaszkári vanília, a levendula és a meleg gyömbér jegyei. Az eau de toilette fokozatosan fejlődik, és hosszan tartó illattal büszkélkedhet. Az illat tökéletes mindazok számára, akik szabad elmével rendelkeznek, és nem hagyják

EAN: 3614273694766

Gyártó: Diesel

Termékleírás

A D by Diesel egy eau de toilette nőknek és férfiaknak. Az illatkompozíció nem bonyolult, de nagyon lenyűgöző, és már az első szippantásra magával ragad. A fő összetevők a madagaszkári vanília, a levendula és a meleg gyömbér jegyei. Az eau de toilette fokozatosan fejlődik, és hosszan tartó illattal büszkélkedhet. Az illat tökéletes mindazok számára, akik szabad elmével rendelkeznek, és nem hagyják magukat kötni a konvenciókhoz. Az illatot Nisrine Bouazzaoui Grillié, Shyamala Maisondieu és Louise Turner alkotta meg 2022-ben.

Toalett vizek (EDT)

A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mit is takar ez a fogalom. Az EDT az egyik legnépszerűbb parfüm típus, amelynek alapja a meghatározott arányú illóolaj és alkohol keveréke. Az EDT célja, hogy a parfüm hosszantartó, kellemes illatot biztosítson és a felhasználó érzéki élményben részesüljön. Az EDT alapvetően háromféle illatkomponenst tartalmaz, amelyek az illat élettartamát és összetettségét határozzák meg: a fejillat, a szívillat és az alapillat. A fejillat azonnal érezhető a felvitelkor, aztán az illat átmenetet képez a szívillatba, amely az illatmag azon része, amely a parfümözött azonosíthatóvá teszi. Az alapillat az illat hosszantartó része, amit a parfüm hordozója érezhet minden mozdulatánál. Az EDT illatok összetettsége és ötvözése a parfüm tervezőjének egyedi stílusának eredménye. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez az illóolaj és alkohol keverékéhez még számos egyéb összetevőt adunk, például a víz és az észterek, amelyek javítják a parfüm állóképességét, kenhetőségét és ragaszkodását a bőrhöz. A parfüm különféle árnyalatú, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes EDT-t, legyen az friss, virágos vagy édeskés. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt számos aromás összetevő, például a mandarin, a bergamott, a rózsa, a levendula vagy a cédrus, mind a természetből származnak. A parfümgyártók legjobb minőségű és fenntartható forrásokból származó összetevőket használnak, és az EDT-t olyan környezetbarát csomagolásban kínálják, amely fenntartható és újrahasznosítható. Az EDT parfümök kiemelkedő tulajdonsága, hogy könnyedén felhordhatóak és hosszantartó, kellemes illattal bírnak, így bármely alkalomra alkalmasak. Az EDT-k időtállóak és kifinomultak, és azok számára is megfelelőek, akik érzékeny bőrűek, mivel nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt összetevők és az EDT-k előállításához szükséges folyamatok biztonságosak és megbízhatóak, ami fontos szempont a parfüm iránti növekvő keresletnek köszönhetően. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt összetevők újrahasznosíthatóak, így az EDT-k környezetbarát termékek is lehetnek. Ha minőségi parfümre vágyik, válassza a Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez készült parfümöket, amelyek rafinált és elegáns illattal rendelkeznek, és hosszú órákig tartanak. Az EDT parfümök a tökéletes választás azoknak, akik szeretnének jól illatozni bármilyen alkalomra.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Mennyiség 50 ml
Meghatározás Férfiaknak, Nőknek
Típus Toalettvíz
Származási hely Olaszország
Fej madagaszkári vanília, levendula, gyömbér
Az illat jellemzői levendula
Fő illat Levendula
0 Ft

Cacharel Amor Amor - EDT 50 ml Cacharel Amor Amor - EDT 50 ml

A Cacharel Amor Amor egy női virágos-gyümölcsös illat, amely a szerelem italát idézi, a tiszta élvezetet. Az a nő, aki az Amor Amor illatba burkolózik, minden pillanatban csábítóvá, elbűvölővé és kívánatossá válik. Az Amor Amor egy romantikus illat, amely rendkívüli élményekkel kecsegtet. Az illat 2003-ban került a piacra.

A boltba
Lalique Encre Noire Pour Homme - EDT 50 ml Lalique Encre Noire Pour Homme - EDT 50 ml

Rendkívül tíz évvel a Lalique Pour Homme Oroszlán megjelenése után a vonal Encre Noire Pour Homme-val rendelkezik. Világszerte a Lalique férfi vonala lesz a legutóbb bemutatott hölgyek szelektív illata, az Lalique Le Parfum úriember kísérete. Két kulcsszó van - a minőség és a luxus. Az egész sor abszolút egyszerűségen alapul. Az aroma ötvözi a vetiver számos árnyalatának szépségét: titokzatos, gyengén

A boltba
Dior Escale A´Portofino - EDT 125 ml Dior Escale A´Portofino - EDT 125 ml

A citrusos tónusok egyértelmű választást jelentettek az Escale A´Portofino számára, így az illat egy csillogó, gyengéd frissességet biztosít. Az illat hátterében érezhető a mandula tónusai, amely hosszantartó illatot biztosít. Az Escale A´Portofino flakonnak szürke kupakja van és a nád motívummal van díszítve. Ez az illat a klasszikus kölnivíz stílusban található, citrusos, enyhén gyógynövényes, különösen

A boltba
Dior Poison - EDT 2 ml - illatminta spray-vel Dior Poison - EDT 2 ml - illatminta spray-vel

A Poison nagyon titokzatos, csábító, provokatív és rejtélyes. A palack mintha méregtartályt jelentene, a sötétlila sejtelmes keleti illatról árulkodik. \"A bűbáj és a rejtély játéka\".

A boltba
Carolina Herrera CH - EDT 2 ml - illatminta spray-vel Carolina Herrera CH - EDT 2 ml - illatminta spray-vel

Olyan illat, amely a fiatalság korlátozatlanságára és gondtalanságára emlékeztet. Döntse el, vigye végig és fejezze be! Ez nem egy mozgásszegény nő parfümje, hanem egy lány vagy egy mozgásban lévő nő számára, aki tudja, mit akar - tehát ki vagy te? Ez a friss virágos keleti illatú CH bergamott, narancs, grapefruit és lédús dinnye keverékével bolondítja a fejillatot. Bolgár rózsákat és jázmint fog érezni

A boltba
Mont Blanc Legend - EDT 100 ml Mont Blanc Legend - EDT 100 ml

A Legend illatot a Mont Blanc márkától egy magabiztos, őszinte, szenvedélyes, bátor férfi ihlette, aki minden helyzetben önmaga tud maradni. Ez egy finom és figyelemre méltó illat, mégis nagyon férfias és elegáns. Az illat 2011-ben került a piacra.

A boltba
Calvin Klein CK One Shock For Her - EDT 100 ml Calvin Klein CK One Shock For Her - EDT 100 ml

A Calvin Klein CK One Shock For Her egy keleti-virágos illat, amely nem először uniszexként, hanem két illatként jött létre - nők és férfiak számára. Az illatfej virágos, mákból, bazsarózsából és golgotagyümölcsből áll. A szívben jázmin, nárcisz, csokoládé, szeder rejtőzik, a végén pézsma, pacsuli, borostyán és vanília cseng. Az illatot 2011-ben mutatták be.

A boltba
Mont Blanc Legend Spirit - EDT 50 ml Mont Blanc Legend Spirit - EDT 50 ml

Legend Spirit a Mont Blanc márkától egy friss, fás illat férfiaknak, akik szeretik a kalandot és a szabadságot. Az illat a 2011-es Spirit szellemét követi, amely inspirálta ezt illatot. Hagyja magát elvarázsolni a frissességgel, amellyel szó szerint fel van töltve ez a parfüm.

A boltba
Antonio Banderas The Secret Temptation - EDT 100 ml Antonio Banderas The Secret Temptation - EDT 100 ml

A Secret Temptation egy fás-fűszeres illat a férfiaknak. A fejillat összetevői közé tartozik a kardamom, rózsaszín bors, elemi gyanta és bergamot. A szívillatban a jázmin, az üröm és a bazsalikom szokatlan kombinációja érezhető. A fa, a vetiver, a pézsma és az édes vanília kombinációja zárja a kompozíciót. Az illat 2017-ben került a piacra.

A boltba
Calvin Klein Eternity Flame For Men - EDT 50 ml Calvin Klein Eternity Flame For Men - EDT 50 ml

Az Eternity Flame For Men egy keleti-fougere illat a férfiak számára. Az ananász gyümölcsös tónusaival nyílik meg, majd átkerül a rozmaring illatú szívbe, és végül a kompozíciót a bőr, borostyán és a krétai labdanum gyanta kombinációja zárja. Az illat 2019-ben került a piacra.

A boltba
Jimmy Choo Floral - EDT 2 ml - illatminta spray-vel Jimmy Choo Floral - EDT 2 ml - illatminta spray-vel

A Jimmy Choo Floral egy virágos-gyümölcsös női illat, amely mandarin, bergamott és édes nektarin árnyalataival nyit. Az illat szívében egy mámorító magnólia, illatos borsó és sárgabarack virágzik. A kompozíciót a fás jegyek, ambroxán és a pézsma kombinációja zárja. Az illat 2019-ben került a piacra.

A boltba
Chopard Wish Pink Diamond - EDT - TESZTER 75 ml Chopard Wish Pink Diamond - EDT - TESZTER 75 ml

Ismerjen meg egy igazi gyémántot a női illatok között. A Chopard Wish Pink Diamond virágos-gyümölcs illat, amelynek összetevői között sárgabarack, szantálfa, borostyán, mandarin, pézsma, frézia, osmanthus, körte, keserű narancs (neroli) virágok olaja és rózsa található. Az illat 2005-ben került a piacra.

A boltba
Police To Be Tattooart - EDT 40 ml Police To Be Tattooart - EDT 40 ml

A To Be Tattooart erős és határozott személyiségű férfiak számára készült. A Verbena megnyitja ezt az illatot a kardámom és az élénk fekete ribizli eleganciája kíséretében, majd egy aromás szívvé robban, amely modern és lenyűgöző borostyánfa és tonkabab alapon nyugszik. Az illatot 2017-ben mutatták be.

A boltba
Yves Saint Laurent Y 2022 - EDT 60 ml Yves Saint Laurent Y 2022 - EDT 60 ml

Az új Y eau de toilette egy friss, fás illat férfiaknak. A kompozíció a Provence-i levendulával és aromás zsályával nyit. A szív muskátli illatú, madagaszkári bourbon vaníliával, a lecsengést pedig érzéki meleg borostyán és tömjén illata egészíti ki. Az Eau de toilette Y frissítő, ugyanakkor erős. Az illat 2022-ben debütált.

A boltba
Chanel No. 5 L´Eau - EDT 100 ml Chanel No. 5 L´Eau - EDT 100 ml

Frissesség, eredetiség, szabadság, könnyelműség, szenvedély - ezeket rejti magában a Chanel No. illat összetevőivel. Ez a virágos-aldehid minden olyan lánynak és nőnek szól, akik imádják az eredeti, frissességgel teli illatokat. Az illat arca Lily-Rose Depp. Az illat 2016-ban került a piacra.

A boltba
Antonio Banderas The Golden Secret - eau de toilette spray 200 ml Antonio Banderas The Golden Secret - eau de toilette spray 200 ml

Az Antonio Banderas márkától származó The Golden Secret klasszikus illat másik változata a 2010-es évből. A The Golden Secret férfias, intenzív, fűszeres illat. Az illat kezdetén meglepi az alma, a szerecsendió és a kömény kombinációja, majd az illat fokozatosan átjut a szívbe, amelyet bőr és borostyán képez. Az alapillatban bors és cédrusfa van elrejtve. 2011-ben került a piacra.

A boltba
Gucci Guilty Pour Homme - EDT 150 ml Gucci Guilty Pour Homme - EDT 150 ml

A Guilty Pour Homme-t gondosan olyan férfiak számára tervezték, akik tudják, mit akarnak és hogyan érhetik el. A karizmatikus férfi, a hölgyek igazi mágnese, ebben a provokatív és csábító kompozícióban képviselteti magát. Az illat levendulával és citrommal nyílik, majd a narancsvirág bontakozik ki. Mindent a meleg fás cédrus és a pacsuli alapszínei támogatnak, így izgalmas és lágy színkompozíciókat

A boltba
Trussardi Riflesso Blue Vibe - EDT 30 ml Trussardi Riflesso Blue Vibe - EDT 30 ml

A Riflesso Blue Vibe a Trussardi márkától egy friss, fás illatú Eau de Toilette férfiaknak. Engedd szabadjára ösztöneidet, engedd meg magadnak, hogy felfedezd vágyaidat és valósítsd meg álmaidat! A modern illat, amely a rum, az édes yuzu és a davana fás gyümölcsös illatának finom összjátékával nyílik meg, a férfi lélek tanulmányozása. Az üröm, a muskátli illata és a mogyoró akkordjai együtt édesen

A boltba
Dior Dioressence - EDT 100 ml Dior Dioressence - EDT 100 ml

A Dioressence a Dior márkától egy vadul érzéki illat titokzatos nők számára. Ez a ciprusos virágos illat az egyiptomi muskátli fényűző jegyeivel nyit. A szív a fahéj illatához tartozik, amely serkentőként hat, és meleg fűszeres jegyet visz az illatkompozícióba. A kulcselem a pacsuli, melynek földes édes illatát érezni fogod ennek az illatnak az alapjában. Érzéki és magával ragadó illat, amely felejthetetlenné

A boltba
David Beckham Bold Instinct - EDT 30 ml David Beckham Bold Instinct - EDT 30 ml

A David Beckham Bold Insinct új illata a merész férfiösztön megnyilvánulása, amely tapasztalat útján szerezhető és fejleszthető. A karizmatikus illat a whiskey füstös, földes jegyeinek keveredése a fűszerekkel és fás tónusokkal. Olyan férfiaknak, akik tudják, mit akarnak.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben