Doro LED mennyezeti lámpa, hossza 120 cm, sötét fa, fa, CCT


54 990 Ft
  • Raktáron

A Doro LED-es mennyezeti lámpa sötét fa árnyalatú MDF elemmel hangulatos hangulatot varázsol minden helyiségbe. Energiahatékony, nagy teljesítményű LED fényforrással. CCT: színhőmérséklet állítható a melegfehértől az univerzális fehérig terjedő fényszíntartományban. Fali kapcsolóval dimmelhető. Tartalmazza a távirányítót (2 x AAA elemet tartalmaz). A színek rögzíthetők - Éjszakai fény - Időzítő - Memória

EAN: 9007371448166

Gyártó: Globo

Termékleírás

A Doro LED-es mennyezeti lámpa sötét fa árnyalatú MDF elemmel hangulatos hangulatot varázsol minden helyiségbe. Energiahatékony, nagy teljesítményű LED fényforrással. CCT: színhőmérséklet állítható a melegfehértől az univerzális fehérig terjedő fényszíntartományban. Fali kapcsolóval dimmelhető. Tartalmazza a távirányítót (2 x AAA elemet tartalmaz). A színek rögzíthetők - Éjszakai fény - Időzítő - Memória funkció

Mennyezeti lámpák

Azon belső térkialakítók, akik szeretnék, hogy a lámpák segítségével az épületben lévő tér megjelenése és hangulata teljesen új dimenziót kapjon, azoknak érdemes megismerkedniük az Mennyezeti lámpák alkatézisével. Ez egy olyan weboldal, amely specializálódott a belső térhangulat megteremtésében kulcsszereppel bíró mennyezeti lámpákra Az oldal ségít kiválasztani a megfelelő mennyezeti lámát az adott belső tér stílusához, így bárki kénytelennek érzi magát, amikor a mennyezet kialakításához keres lámpát. Az Mennyezeti lámpák alkatézisében megtalálhatóak a klasszikus mennyezeti lámpák, a modern stílusú lámpák, a csillárok és a függők. Mindenféle fémből, üvegből, kristályból és textilből lehetnek elkészítve, ahol a fényforrások is változatosak lehetnek. Az oldalon található minden információ az adott lámpáról a magánszemélyek, belsőépítészek, építészhallgatók és felszerelők minden igényét kielégíti. Az oldal használata nagyon egyszerű. Az első lépés a belső terek stílusának meghatározása. Itt rengeteg információt találunk az eltérő stílusokról, így könnyen megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb álló stílust. Ezután csak annyit kell tennünk, hogy kiválasztjuk a megfelelő mennyezeti lámpát az oldal katalógusából. Az alkatrészek, a méretek és a színek mind megjelennek, így nincs szükség személyes látogatásra a boltba. Összefoglalva, az Mennyezeti lámpák alkatézise minden információval szolgál azoknak, akik a belső életterét szeretnék még kényelmesebbé, hangulatosabbá és vonzóbbá tenni. Ha valaki keres egy megfelelő mennyezeti lámpát a belső terébe, akkor mindenképp ajánlott meglátogatni az oldalt, mert biztos és egyedi inspirációkat nyújt.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Dace mennyezeti lámpa három izzós, üvegdíszítéssel Dace mennyezeti lámpa három izzós, üvegdíszítéssel

Az ezüstszínű, lendületes formájú mennyezeti keret és a hozzá rögzített három, dekoratív üvegfüggővel ellátott lámpabúra adja a Dace mennyezeti lámpatest elbűvölő és kecses megjelenését, amely mindenki figyelmét magára vonzza a nappaliban. A fényt a dekoratív üvegárnyékoló többféleképpen töri meg, lélegzetelállító fényhatást keltve.

A boltba
Beevly mennyezeti lámpa, fa és fém, három izzós Beevly mennyezeti lámpa, fa és fém, három izzós

A Beevly mennyezeti lámpatest világos tölgyfából készült mennyezeti tányérral rendelkezik, amely három lámpabúrát tart a divatos, fekete fémrudakból készült, ketrecszerű megjelenésben. A dekoratív megjelenéshez itt izzólámpák is kaphatók (exkluzív).

A boltba
Furesta mennyezeti lámpa, barna/fek/feh/antrac 4iz Furesta mennyezeti lámpa, barna/fek/feh/antrac 4iz

A négylámpás Furesta mennyezeti lámpa egy fémből és pácolt fenyőfából készült mennyezeti konzolból áll, amelyről négy hengeres szövetárnyékoló függ - egy-egy barna, fekete, fehér és antracit színű árnyékoló - lóg le. A fényt közvetlenül lefelé, és kisebb mértékben közvetve felfelé bocsátja ki.

A boltba
Rando mennyezeti lámpa vidéki stílusban Rando mennyezeti lámpa vidéki stílusban

A Rando mennyezeti lámpa dekoratív kerettel rendelkezik, és jól illik a vidéki stílusú belső terekhez. A lámpa egységes és hangulatos hatást kelt.

A boltba
LED-es mennyezeti lámpa Free, 29 x 29 cm, fekete LED-es mennyezeti lámpa Free, 29 x 29 cm, fekete

A négyzet alakú Free LED mennyezeti lámpatest nagyon lapos kialakítású, és univerzális fehér fényét nem csak közvetlenül a helyiségbe, hanem a mennyezet felé is sugározza, gyönyörű háttérvilágítási hatást keltve.

A boltba
By Rydéns nagy mennyezeti lámpa, borostyán, 30 cm By Rydéns nagy mennyezeti lámpa, borostyán, 30 cm

A Gross mennyezeti lámpa egy fémből készült fényes, félgömb alakú mennyezeti lámpatestből és 12 finom üveggömbből áll, amelyeket felülről három, Ön által választott G9 fényforrás világít meg.

A boltba
ICONE Confort LED mennyezeti lámpa modern fehér színben ICONE Confort LED mennyezeti lámpa modern fehér színben

A nagyméretű, négyzet alakú Confort LED mennyezeti lámpa tizenkét nagy teljesítményű, mégis energiatakarékos LED-del rendelkezik. Ezek tölcsérszerű kis reflektorokban vannak elhelyezve, amelyek az alumínium lámpatest közepe körül helyezkednek el. A LED-ek vakításmentes, meleg fehér fényt bocsátanak ki.

A boltba
Miro - üveg mennyezeti lámpa dekoratív éllel Miro - üveg mennyezeti lámpa dekoratív éllel

A Miro kellemesen játékosnak tűnik szabálytalan peremével és üvegárnyékolójával. Ugyanolyan elegáns a modern nappalikban, mint a klasszikusan berendezettekben.

A boltba
mennyezeti lámpa New York Tiffany stílusban mennyezeti lámpa New York Tiffany stílusban

A New York diszkréten illeszkedik a klasszikus belső terekbe, és világos fényt biztosít. A Tiffany-kinézetű üvegárnyékoló stílusos szemet gyönyörködtető.

A boltba
MARGHERITA klasszikus mennyezeti lámpa, 37 cm MARGHERITA klasszikus mennyezeti lámpa, 37 cm

A MARGHERITA esetében a kézzel fújt üveget sötét fémszálak díszítik. A fény fényesen ragyog kifelé, és meleg, meghitt hangulatban fürdeti a helyiséget.

A boltba
Caelum - fényes LED mennyezeti lámpa Caelum - fényes LED mennyezeti lámpa

A Caelum egy csillogó és irizáló fényforrás, amely ezüst tükrös üvegárnyékból készült, egyedi csillaghatással. Az üvegárnyékoló belsejében fazettált üvegkristályok láncolatai vannak elhelyezve, amelyek szikráznak a LED-fényben.

A boltba
Kenzo mennyezeti lámpa kerek barna/fehér 1-izzós Kenzo mennyezeti lámpa kerek barna/fehér 1-izzós

A Kenzo egylámpás mennyezeti lámpa egy rétegelt lemezből készült kerek mennyezeti tányérral rendelkezik, amelyen egy gömb alakú, opálos lámpaüveg ül. A modern, természetes megjelenéssel és a minden oldalról sugárzó fénnyel a Kenzo minden helyiségbe fényes otthonosságot varázsol.

A boltba
Imago 1D mennyezeti lámpa, 1-izzós, fekete/opal Imago 1D mennyezeti lámpa, 1-izzós, fekete/opal

Az egylámpás Imago 1D mennyezeti lámpatest fekete, porszórt acélból készült mennyezeti tartójával tökéletesen illeszkedik a legkülönbözőbb modern életterekbe. A gömb alakú, opálos üveg mindenütt vakításmentesen sugározza a fényt. Az Imago 1D fali lámpatestként is felszerelhető.

A boltba
Rento mennyezeti lámpa, 4 izzós, 30x30cm Rento mennyezeti lámpa, 4 izzós, 30x30cm

A Rento négylámpás mennyezeti lámpa matt nikkel színű fémkerettel rendelkezik, amelyen négy egyenletesen elosztott, rózsaszín, borostyán, füstszürke és zöld színű fényüveg található. Dekoratív fényforrás a modern lakótérbe.

A boltba
FLOS Skynest LED mennyezeti lámpa, világosbarna színben FLOS Skynest LED mennyezeti lámpa, világosbarna színben

Az alumíniumból és újrahasznosított poliészterből készült Skynest LED mennyezeti lámpa kupola alakú ernyője egy fonott kosárra emlékeztet. Az árnyékolót teljesen burkolt és beépített LED-csíkokkal ellátott merevítők alkotják. A meleg fehér fény kizárólag befelé sugárzik. Kívülről 0-10V, 1-10V, DALI vagy PUSH-Dim segítségével szabályozható. Egy push-dim meghajtó van beépítve, így a dimmelés hagyományos

A boltba
Euluna görgős takaró, szövetárnyékoló, ekrü, Ø 50 cm Euluna görgős takaró, szövetárnyékoló, ekrü, Ø 50 cm

A Roller mennyezeti lámpa egyszerű, ekrü színű szövetárnyékolójával könnyen illeszkedik a különböző lakóterekhez és lakberendezési stílusokhoz. Időtlenül szép megjelenésének köszönhetően az előszoba, a nappali vagy a hálószoba világító elemeként is használható. A fény kellemesen vakításmentes, és a padló és a mennyezet felé világít.

A boltba
LEDVANCE Orbis Slim Moia mennyezeti lámpa Ø28cm fekete LEDVANCE Orbis Slim Moia mennyezeti lámpa Ø28cm fekete

LEDVANCE Orbis Slim Moia mennyezeti lámpa Ø28cm fekete, Nappali / Étkező, acél, műanyag, 20W, H: 4cm

A boltba
LED mennyezeti lámpa Doro, hossza 80 cm, sötét fa, fa, CCT LED mennyezeti lámpa Doro, hossza 80 cm, sötét fa, fa, CCT

A Doro LED-es mennyezeti lámpa sötét fa árnyalatú MDF elemmel hangulatos hangulatot varázsol minden helyiségbe. Energiahatékony, nagy teljesítményű LED fényforrással. CCT: színhőmérséklet állítható a melegfehértől az univerzális fehérig terjedő fényszíntartományban. Fali kapcsolóval dimmelhető. Tartalmazza a távirányítót (2 x AAA elemet tartalmaz). A színek rögzíthetők - Éjszakai fény - Időzítő - Memória

A boltba
Avide Mennyezeti Lámpa Madeline 2xE27 Foglalattal Fa/Fekete Avide Mennyezeti Lámpa Madeline 2xE27 Foglalattal Fa/Fekete

IP Védettség: IP20Szín: fekete. faFeszültség tartomány: 220-240V

A boltba
Heda LED mennyezeti lámpa, Ø 35 cm, arany színű, fém Heda LED mennyezeti lámpa, Ø 35 cm, arany színű, fém

Globo Heda LED mennyezeti lámpa, Ø 35 cm, arany színű, fém, Nappali / Étkező, Fém, 24W, H: 4.7cm

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
Fila 3 PACK - zokni F9505-321 35-38
3 030 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 6%
Elaina mennyezeti lámpa, három izzós, sárgaréz
45 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
AUTHORITY-CJ_BOMBER_red Piros M
39 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Salerno lámpaernyő, Ø 16 cm, füstszürke
11 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
YUNI Egzotikus állólámpa 150 cm
100 798 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Casablanca Mesa - két-izzós függő lámpa
342 196 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Forestier Bambusz függőlámpa fekete háromfényű
203 632 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Vibia Mayfair - LED állólámpa, grafitszürke
475 989 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
NORTHFINDER-ADDILYN -285-bluemelange Kék S
17 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
FLOS Oblique Floor LED állólámpa, 927, zsálya
227 565 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Quitani Zino LED függőlámpa arany pala 114 cm
200 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
Heavy Tools Férfi pólóing Dexter C7S24219WH L
9 690 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben