Fali lámpa Noam bronz két izzós


65 459 Ft
  • Raktáron

A 2 lámpás Rocca gyönyörűen strukturált üvegárnyékolóval, bronzszínű falikarra szerelt, nemes és méltóságteljes megjelenésű. Nemes ékszer, amely meleg fényt enged a falról a szobába.

EAN: 9003090217274

Gyártó: ORION

Termékleírás

A Fali lámpa Noam bronz változata egy igazi különlegesség, amely stílusos megjelenésével és praktikus céljával kitűnik minden enteriőrben. A magas minőségű bronzból készült lámpa két izzós kialakítással rendelkezik, amelyek a falra szerelve kényelmes és elegáns világítást biztosítanak.

A lámpához tartozó foglalatok alkalmasak az E27-es foglalatú izzók számára, így számos lehetőséget kínálnak, hogy a tulajdonos megválaszthassa a megfelelő fényforrást az adott helyiséghez. A lámpatestet a falra egyszerűen felszerelhető, és a kétoldalas falirögzítő csavarok lehetővé teszik a könnyű és biztonságos felszerelést.

Az egyedülálló megjelenésű lámpa a bronz finom és modern színével elegáns érzetet sugároz minden enteriőrben. Az alakja kifinomult és modern, egyszerűen illeszkedik a legtöbb enteriőr stílushoz, beleértve az otthonokat, a kávéházakat, az éttermeket, az irodákat és más helyiségeket is.

A lámpa magassága 25 cm, szélessége 38 cm, így könnyen illeszthető kisebb és nagyobb falfelületekre is. Az LDV velemőd szerint a Noam bronz fali lámpa egy kiváló választás azoknak, akik elegáns megoldást keresnek a világítási igényeikhez.

A 2 lámpás Rocca gyönyörűen strukturált üvegárnyékolóval, bronzszínű falikarra szerelt, nemes és méltóságteljes megjelenésű. Nemes ékszer, amely meleg fényt enged a falról a szobába.

Fali lámpák

Az Fali lámpák kategóriája Belső lámpák kategórián belül található, és tökéletes kiegészítője lehet otthonod belső kialakításának. Az ilyen típusú lámpák fő feladata, hogy világítást biztosítson az adott térben, ugyanakkor az otthonod dekorációja és hangulata is javítható vele. Alkalmazhatod az ilyen fali lámpákat a nappaliban, hálószobában, konyhában, étkezőben, vagy bármely más benti helyiségben, ahol érdekes és elegáns központi pontot szeretnél teremteni. Az ilyen típusú fali lámpák manapság számos változatban kaphatóak. A modern megjelenésű lámpáktól kezdve kezdve a klasszikusabb, antik megjelenésűekig, számos stílusban találhatsz fali lámpát a választékban. Az anyagválaszték is változatos, így lehet aluminiumból, fémekből, üvegből, faanyagból, stb. készült darab is a kínálatban. A fali lámpák kiválóan alkalmazhatóak ismertetők és fejlesztők. Segítségükkel érdekes és figyelemfelkeltő világítási hatást hozhatsz létre a szobában, ami meglehetősen jó hatással van a belső térre. A fali lámpák is kiváló kiegészítőként szolgálnak, ha például a falon lévő festmény felé szeretnénk irányítani a figyelmet. Ha fali lámpát akarsz vásárolni, akkor jobb, ha előre mérlegelni, hogy milyen méretű és stílusú darabot szeretnél, valamint az is fontos szempont, hogy milyen funkcióval kell rendelkeznie - világító funkció, LED típus, dimmerszel, stb. A megvásárolt fali lámpa fontos szerepet játszik egész lakásod megjelenésében, ezért érdemes a kiválasztott darabot igényes kivitelben kiválasztani és formázni a belső tér kialakításához illeszkedően. A Belső lámpák kategóriájában megtalálod az összes fali lámpa típust és stílust, ahol azokat online percek alatt megvásárolhatod. A weboldalunk az egyik legjobb választási lehetőség akkor, ha otthonod belső tereinek kialakításáról van szó. Az online vásárlási élményért pedig nincs is más dolgod, mint kiválasztani a kedvenc fali lámpádat.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen anyagból készült a Fali lámpa Noam bronz két izzós?

A lámpa anyaga fém és üveg kombinációja.


Milyen foglalattal kompatibilis a Fali lámpa Noam bronz két izzós?

A lámpa E27 foglalattal kompatibilis.


Mennyi a lámpa mérete?

A lámpa méretei: magasság: 22 cm, szélesség: 38 cm, mélység: 14 cm.


A lámpa tartalmazza az izzókat?

A lámpa nem tartalmazza az izzókat, külön kell megvásárolni.


Hogyan lehet felszerelni a lámpát?

A lámpát falra kell felszerelni, a csomagban található felszerelési elemekkel és a használati útmutató segítségével.



Daiva fali spotlámpa rácsos búrával Daiva fali spotlámpa rácsos búrával

A Daiva LED-es mennyezeti spotlámpa kiemelkedő jellemzője a ketrecszerű fémárnyékoló, amely kilátást biztosít a fényforrásra.

A boltba
LED fali lámpa Miroir 80 cm fekete 4000K LED fali lámpa Miroir 80 cm fekete 4000K

A Miroir LED-es fali lámpa gyönyörű fényforrás a képek kiemeléséhez, és IP44-es védettségi besorolásának köszönhetően ideális a fürdőszobai tükrök fölé történő felszereléshez is. A keret alumínium és acél kombinációjából, a szóró műanyagból készült. Európában készült.

A boltba
Sonia fali lámpa, két izzós, bronz Sonia fali lámpa, két izzós, bronz

A Sonia fali lámpa vasból és üvegből készült virágos mintájával nyűgöz le. A kereten lévő díszítőelemek úgy tekeregnek körülötte, mint a levelek a szélben. A virág alakú lámpaernyők elegánsnak tűnnek, és kiegészítik ennek a firenzei stílusú fali lámpának a természetes megjelenését.

A boltba
Lonisa LED fali lámpa, fehér, 20 cm Lonisa LED fali lámpa, fehér, 20 cm

A Lonisa LED-es fali lámpa hangulatos fényt biztosít, amely felfelé és lefelé is világít, és lágy, áramló akcentusfénnyel látja el a szobát. A LED technológia alacsony energiafogyasztást és jó fényerőt biztosít.

A boltba
Lindby fali lámpa Santino, 22 cm, vakolat, G9, festhető Lindby fali lámpa Santino, 22 cm, vakolat, G9, festhető

A Santino LED-es fali lámpa szögletes formájával egyszerű és időtlen. A lámpatest fehér gipszből készült, és igény szerint festhető is.

A boltba
Kiana - fürdőszobai fali lámpa LED-del, króm Kiana - fürdőszobai fali lámpa LED-del, króm

A Kiana fali lámpa remekül mutat a fürdőszobában, és lenyűgöző a fényes krómozott felületével, amely nagyon vonzóan mutat a modern berendezési stílusokban.

A boltba
Leonella szövet fali lámpa LED olvasólámpával Leonella szövet fali lámpa LED olvasólámpával

A Leonella fali lámpa fehér szövetárnyékolóval és egy további LED-lámpával rendelkezik, amely rugalmasan és a másik lámpától külön is működtethető, mivel a vázon két kapcsoló található.

A boltba
Fali lámpa Hygge Comfort light retro dugóval Fali lámpa Hygge Comfort light retro dugóval

A Hygge Comfort light Retro konnektoros lámpa fémből készült, és teljesen fekete külsővel rendelkezik. A lámpaernyő belseje nemes aranyszínű. A rugalmas kar lehetővé teszi a fény pozíciójának egyéni beállítását, a beépített kapcsoló pedig megkönnyíti a fény be- és kikapcsolását

A boltba
Konrad fali lámpa zöld üvegbúrával Konrad fali lámpa zöld üvegbúrával

A Konradot 1900 körül készült modellek alapján kézzel készítik. A felület, a berlini sárgaréz, különleges patinával van színezve.

A boltba
Escale Blade Open LED fali lámpa bronz Ø 59 cm Escale Blade Open LED fali lámpa bronz Ø 59 cm

A Blade LED fali lámpa kerek LED modullal van felszerelve, amely meleg fehér fényt bocsát ki. A fénykibocsátó diódák egy alumíniumból készült kerek díszlemez mögött vannak elhelyezve, amely decentralizált nyílással van ellátva. A lámpatest közvetett fényt bocsát ki, és fázisvágó fényerőszabályozóval külsőleg szabályozható. A LED-es lámpatest mind fali, mind mennyezeti lámpatestként használható. - indirekt

A boltba
Energiatakarékos LED tükör lámpa Esther S3, IP44 Energiatakarékos LED tükör lámpa Esther S3, IP44

A diszkrét és elegáns Esther S3 energiatakarékos módon, nappali LED-ek segítségével kellemes fényt áraszt, és a különböző szerelési lehetőségeknek köszönhetően fakeretre, fürdőszobaszekrényre vagy közvetlenül a tükörre rögzíthető. Csíptethető adapterrel együtt.

A boltba
Helestra Lado - LED tükör lámpa 90 cm Helestra Lado - LED tükör lámpa 90 cm

A fényes krómozott Lado LED fali lámpa szaténozott akril diszperzórral párban a tükör oldalára vagy egyenként a tükör fölé szerelhető, és meleg fehér fénnyel világítja meg a tükör körüli széles területet. A készülék IP44 védettségi osztályú, fröccsenő víz elleni védelemmel rendelkezik, és a falra vagy tükörre történő felszereléshez szükséges szerelőanyaggal együtt kerül szállításra.

A boltba
HAY Noc Wall Button LED fali lámpa, fehér HAY Noc Wall Button LED fali lámpa, fehér

A Noc Wall Button egy sokoldalú fali lámpa, amely öntött alumíniumból készült, fazettált ernyővel rendelkezik, közvetlen falhoz való csatlakoztatásra szolgál, és a kerek fali konzolon található kapcsolóval van felszerelve. Világítótesttel (E14 LED) együtt szállítjuk.

A boltba
LED fali lámpa Tablet W1, szélessége 96 cm, fehér LED fali lámpa Tablet W1, szélessége 96 cm, fehér

A Tablet W1 LED-es fali lámpatest fehér alumínium házzal és állítható fénykibocsátással modern, mégis időtálló.

A boltba
Rotaliana Luxy H0 Glam fali lámpa fekete/réz Rotaliana Luxy H0 Glam fali lámpa fekete/réz

A Luxy H0 Glam fali lámpa egy diszkrét, kerek fali tartóval van rögzítve. A közepéből egy rövid kar emelkedik ki. Alumíniumból készült, fekete metálfényű kivitelben, nagyon elegánsan néz ki. A kar végén egy csukló található, amely lehetővé teszi a félkör alakú üvegárnyékoló különböző irányokba történő mozgatását, így befolyásolva a fény irányát.

A boltba
Milan Wire fali lámpa Ø 38 cm nerc színű Milan Wire fali lámpa Ø 38 cm nerc színű

A Wire fali lámpa egy acél tálból áll, amely középen filccel van kibélelve, és egy üvegből készült diffúzorból, amelybe a fényforrást kell behelyezni. Az üveggömb belsejében egy gömb alakú neodímium mágnes is található. Ez lehetővé teszi, hogy a fényforrás helyzete a filcfelületen tetszőlegesen változtatható legyen.

A boltba
Ara fali lámpa, mint egy beton kocka Ara fali lámpa, mint egy beton kocka

Az Ara fali lámpa betonból készült, kocka alakú. A test függőlegesen nyitott, így a G9-es lámpa (max. 40 W, exkluzív) fénye felfelé és lefelé sugárzik.

A boltba
Fali lámpa Aura őszi árnyékoló ezüst, magasság 30 cm Fali lámpa Aura őszi árnyékoló ezüst, magasság 30 cm

Az Aura Herbst fali lámpa kiváló minőségű, kézzel csiszolt üvegből és hagyományos, őszi színekben pompázó ütőfém kivitelben készül. Az üvegből készült, ezüst levélfóliás lámpaburával a lámpatest közvetett fényt bocsát ki, ezért stílusos kiegészítő és akcentusvilágítást ígér.

A boltba
Falilámpa Aston fekete/arany Falilámpa Aston fekete/arany

Az Aston fali lámpa fekete műanyagból készült félkör alakú ernyővel van ellátva, amelyet felül és alul szövet szegélyez. Az árnyékoló belseje aranyszínű, ami különleges melegséget kölcsönöz a fénynek. Olyan fényforrás, amely ideális a nappali, a hálószoba és az előszoba akcentusvilágításához.

A boltba
Nyomógombos mini LED lámpa 2db Nyomógombos mini LED lámpa 2db

Sokrétű felhasználást biztosít: otthon, utazáskor is alkalmazhatod. Kompakt, kis helyen elfér... Sokrétű felhasználást biztosít: otthon, utazáskor is alkalmazhatod. Kompakt, kis helyen elfér. Tartós, hosszú működési időt nyújt, így sokáig használhatod elem cserélés nélkül. Sokszor okoz gondot, hogy szükséged lenne minimális fényre valamelyik helyiségben? Vagy utazáskor szeretnél sokáig tartó fényforrást

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Tilen mennyezeti lámpa, 2 izzós reflektor forma
26 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Alcina Aktív bőrápoló krém (Active Cell Cream) 50 ml
20 670 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Armaf Club de Nuit Intense Man - EDT 105 ml
17 150 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
BANKAMP Ino LED mennyezeti lámpa 6 égős ezüst
341 083 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
LED lámpa Azra, feh. kör al. IP54, Ø25cm
16 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Louis Poulsen NJP Mini LED asztali lámpa fehér
226 734 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Pauleen Sandy Glow asztali lámpa, fehér/bézs
14 490 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
FORCE-ROSS - lock, 130 mm Fekete
4 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Twin Cube White Line mécsestartó
6 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
BAGATT Női papucs D31A7C945000-5200 37
13 200 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 41%
ONLY Női kabát ONLNORA 15294315 Azalea Pink M
19 790 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 24%
Boccia Titanium 3343-02
45 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Kajal Perfumes Warek - EDP 100 ml
56 630 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi bőr pénztárca AM0AM11872BDS
35 420 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben