Fali spot Bente rozsda


14 490 Ft
  • Raktáron

A fényszögben állítható Bente fali spotlámpával célzottan megvilágíthatók a helyiség meghatározott területei. Régi kinézetűre nyírt kialakításával a divatos ipari megjelenést testesíti meg.

EAN: 4004353296475

Gyártó: Brilliant

Termékleírás

A fényszögben állítható Bente fali spotlámpával célzottan megvilágíthatók a helyiség meghatározott területei. Régi kinézetűre nyírt kialakításával a divatos ipari megjelenést testesíti meg.

Spotlámpák

A Spotlámpák alkatézis weboldal egy olyan oldal, amely a belső lámpák kategóriájában az alkatrészekről, azok összeszereléséről, a beüzemelésről és a javításról tartalmaz információkat. Az oldal célja az, hogy a látogatók szakértő segítséggel képesek legyenek megjegyezni az alkatrészeket, a csatlakozódugókat, a feszültség beállítását és minden olyan információt, amely a hatékony és biztonságos használatot garantálja. A weboldal különböző típusú lámpákat mutat be, mint például a mennyezeti pontszpotok, a fali pontszpotok és a beépített pontszpotok. Részletes információkat ad arról, hogy mi jellemző ezen típusokra, milyen funkcióval rendelkeznek és milyen helyzetekben célszerű használni őket. Emellett az oldalon láthatja az alkatrészek részletes leírását, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az adott lámpák optimálisan működjenek. Az alkatrészek összeillesztése sok esetben bonyolult folyamat. Az oldal azonban segítséget nyújt annak érdekében, hogy a látogatók számára egyszerűbbé váljon az összeszerelés folyamata. Az oldalon található képek és videók rendkívül hasznosak, amelyek megmutatják, hogyan kell elvégezni a pontszpot összeszerelését, a csatlakozási pontokat és az elektronikus alkatrészekről szóló információkat. Az oldal tanfolyamként is funkcionál. Az oktatóanyag döntően a belső lámpákhoz szükséges alkatrészekre és a telepítésre fókuszál, valamint részletes leírást tartalmaz arról, hogyan lehet a javítás folyamatát végrehajtani. Az oldal célja, hogy a látogatók könnyebbé váljon megérteniük a belső lámpák jellemzőit és használatát, valamint javításuk módját. Összegezve, a Spotlámpák alkatézisével foglalkozó weboldal egy rendkívül hasznos eszköz azok számára, akik a belső lámpákkal kapcsolatos alkatrészekről, összeszerelésről, javításról és beüzemelésről szeretnének információt szerezni. Az oldal kiválóan alkalmas olyan szakmai csoportok számára, akik olyan embernek dolgoznak, akiknek foglalkozniuk kell a belső lámpákkal nap mint nap, valamint azoknak, akik otthon szeretnének kisebb javításokat elvégezni és kreatívan fellépni a belső világításuk terén.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Elba mennyezeti spotlámpa fabetétekkel 3izzó fehér Elba mennyezeti spotlámpa fabetétekkel 3izzó fehér

A háromlámpás Elba mennyezeti spotlámpa fémből készült, dekoratív fa részletekkel. A hosszú baldachin három fényszórója tetszés szerint igazítható a szoba különböző területeinek megvilágításához.

A boltba
Iluk - 2 izzós spotlámpa falra és mennyezetre Iluk - 2 izzós spotlámpa falra és mennyezetre

Az Iluk mennyezeti lámpa fehér színű fémárnyékolóval rendelkezik, a lámpafejek pedig mozgathatók. Ideális modern belső terekbe.

A boltba
Arina mennyezeti lámpa fehér, 2 izzós Arina mennyezeti lámpa fehér, 2 izzós

Az Arina mennyezeti lámpa kortárs, esztétikus formanyelvvel rendelkezik, és a fehér fémet apró fa részletekkel kombinálja. Nagyon jól kiegészíti a skandináv lakberendezési stílusokat.

A boltba
Lindby Rubinjo spotlámpa, egy izzós Lindby Rubinjo spotlámpa, egy izzós

A Rubinjo egy vintage kialakítású spotlámpa, amely egy rétegelt lemezből készült, enyhén égetett megjelenésű tartóból és egy fekete acélból készült, konzolos árnyékolóból áll. Az egylángú spotlámpa világítási akcentust teremt, és mennyezetre vagy falra szerelhető.

A boltba
mennyezeti spotlámpa 1046PL_K, 6 égős, fehér mennyezeti spotlámpa 1046PL_K, 6 égős, fehér

Az 1046PL_K mennyezeti spotlámpa valami egészen különleges. Egy keskeny fémkeretből áll, hat mozgatható fénnyel, amelyek célzott megvilágítást biztosítanak.

A boltba
menny. spot Stofa csillagdekor., taupé 2 égős menny. spot Stofa csillagdekor., taupé 2 égős

A Stofa kétlámpás mennyezeti spot világos fából készült baldachinból és két hengeres szövetárnyékolóból áll, amelyek külső oldala taupe, belső oldala pedig ezüst színű. A finom lyuk- és csillagmintázat bekapcsoláskor különösen szép fényhatásokat kelt a környezetben. Az árnyékolók rugalmasan igazíthatók, hogy a közvetlen fényt a kívánt területre irányítsák.

A boltba
PI mennyezeti lámpa, hengeres, Ø 8,5 cm, narancs színű PI mennyezeti lámpa, hengeres, Ø 8,5 cm, narancs színű

A PI mennyezeti lámpa hengeres kialakítású, kerámiából készült, és meggyőzően karcsú formájával, amely lehetővé teszi, hogy jól illeszkedjen a különböző lakókörnyezetekbe. A felület egy fényes és egy matt részből áll, így szép optikai hatást kelt. A PI alkalmas például a nappali, az előszoba vagy a hálószoba világító elemeként. A lámpa kézzel készült Olaszországban.

A boltba
Fali spot Marley, antik sárgaréz Fali spot Marley, antik sárgaréz

A Marley fali spot lámpafeje forgatható és elfordítható, így tökéletesen alkalmas bizonyos területek célzott megvilágítására. A régi sárgaréz kivitel különösen elegáns megjelenést kölcsönöz a Marley-nak.

A boltba
Lindby Skandero ketrec spot, fekete egy égő Lindby Skandero ketrec spot, fekete egy égő

A Skandero reflektor fekete acélból készült, vonzó és divatos ketreces megjelenésű, így a fényforrást gondosan és megfelelően kell megválasztani, mivel az a megjelenés szerves részét képezi. A fényfej elforgatható és elfordítható

A boltba
Fali spot Seed fekete Fali spot Seed fekete

A Seed fali spotlámpa fémből és fából készült, és GU10 foglalattal van ellátva, amelybe minden típusú fényforrás - beleértve az alacsony fogyasztású LED-lámpákat is - behelyezhető. - Forgatható reflektor

A boltba
EUROLITE LED PARty Spot RGBW LED spotlámpa EUROLITE LED PARty Spot RGBW LED spotlámpa

Ez a LED-es spotlámpa ideális privát helyiségek parti világítására. DMX-en keresztül vezérelhető, de önálló üzemmódban is működtethető. Színváltó, dimmer és stroboszkópos effektek választhatók, valamint előre beállított programok és zenei vezérlés is rendelkezésre áll. - integrált színváltó programok, stroboszkópos effekt, impulzus effekt és dimmer - közvetlen színválasztás 18 színhez, kevert színek

A boltba
EUROLITE LED PK-3 USB TCL spot távirányítóval EUROLITE LED PK-3 USB TCL spot távirányítóval

A LED Spot-PK-3 6 fényes LED-jének köszönhetően színes hatást kelt a szobában. A mellékelt távirányítóval előre telepített műsorprogramok, a piros, zöld és kék alapszín, valamint 7 vegyes szín választható. A fényerő, a mikrofon érzékenysége és a futási sebesség távirányítóval is szabályozható.- USB porttal együtt - közvetlen színválasztás 10 színhez - vezérelhető önállóan, IR távirányítóval, zenei

A boltba
Lindby Maniva mennyezeti spotlámpa, 2 izzós, fehér Lindby Maniva mennyezeti spotlámpa, 2 izzós, fehér

A Maniva mennyezeti spotlámpa gumifából készült szerelőlemezzel és vas lámpaburákkal rendelkezik, amelyek igény szerint forgathatók és elforgathatók. A lámpatest nappaliban és előszobában egyaránt használható, és mindig célzott megvilágítást biztosít.

A boltba
Puk Mini fali LED 2x8W lencsék átlátszó, matt króm Puk Mini fali LED 2x8W lencsék átlátszó, matt króm

A Puk Mini Wall LED-es fali lámpa egyszerű kialakítású. Teste fémből készült, a két felfelé és lefelé néző lencse átlátszó, üvegből készült. A lencsék célzott fénykúpokkal fel- és lefelé irányuló fényt hoznak létre.

A boltba
Round mennyezeti spotlámpa fekete 4 izzós egyenes Round mennyezeti spotlámpa fekete 4 izzós egyenes

A fekete, acélból készült kerek mennyezeti spotlámpa egy hosszú baldachinból és négy hengeres lámpafejből áll, amelyek rajta helyezkednek el. Ez utóbbiak egy-egy GU10-es lámpát (egyenként max. 40 W, exkluzív) foglalnak magukba, amelyek fénye a forgatható és dönthető szerelvényeknek köszönhetően a kívánt területre irányítható.

A boltba
Bronx mennyezeti spotlámpa, fekete/arany, 3-izzós Bronx mennyezeti spotlámpa, fekete/arany, 3-izzós

A fekete színű, porszórt acélból készült háromlámpás Bronx mennyezeti spotlámpa elforgatható spotlámpa-fejekkel rendelkezik, így mindig az igényeknek megfelelően állítható be. Az árnyalatok belső oldala aranyszínű, és lágy, hangulatos fényt ad a fénynek.

A boltba
Malik mennyezeti spotlámpa, fekete/rattan, 3 izzós Malik mennyezeti spotlámpa, fekete/rattan, 3 izzós

A Malik háromlámpás mennyezeti spot fekete színű fémből készült. A mozgatható drótfoltok körül rattanszövésű szalag fut, a foltok tetszés szerint igazíthatók.

A boltba
reflektor égő menny. spot, fekete, egyégős reflektor égő menny. spot, fekete, egyégős

Az egylámpás, fekete színű Reflector mennyezeti spotlámpa elforgatható, így a fény az egyéni igényeknek megfelelően irányítható. A sötét sarkoknak itt nincs esélyük. - a falra is felszerelhető

A boltba
Avide LED Beépíthető Spot 38° Kerek 7W CW 6400K Avide LED Beépíthető Spot 38° Kerek 7W CW 6400K

IP Védettség: IP20Működési hőmérséklet: -20 -+40°cGarancia: 3évSzín: FehérFeszültség tartomány: 100-265VFényáram: 677lmSzínhőmérséklet: 6 400KTeljesítmény: 7WVilágítási szög: 38°Élettartam: 20 000 óra

A boltba
LEDVANCE LED mennyezeti spot Pluto, acél, fa, 4 lámpás, fehér LEDVANCE LED mennyezeti spot Pluto, acél, fa, 4 lámpás, fehér

Négylámpás Pluto LED mennyezeti spotlámpa fa elemekkel A négylámpás Pluto LED mennyezeti spotlámpa acélból készült, hosszú alakú, kerek, lapos fa elemekkel díszített, a lámpaburán és a spotok hátoldalán is. A négy spot, amelyeken keresztül a beépített LED-ek meleg fehér fénye széles szögben sugárzik, elforgatható és elfordítható, hogy a szoba különböző területeit megvilágítsa. A Ledvance Pluto lámpatestsorozata

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
Fila 3 PACK - zokni F9505-321 35-38
3 030 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 6%
Elaina mennyezeti lámpa, három izzós, sárgaréz
45 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
AUTHORITY-CJ_BOMBER_red Piros M
39 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Salerno lámpaernyő, Ø 16 cm, füstszürke
11 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
YUNI Egzotikus állólámpa 150 cm
100 798 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Casablanca Mesa - két-izzós függő lámpa
342 196 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Forestier Bambusz függőlámpa fekete háromfényű
203 632 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Vibia Mayfair - LED állólámpa, grafitszürke
475 989 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
NORTHFINDER-ADDILYN -285-bluemelange Kék S
17 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
FLOS Oblique Floor LED állólámpa, 927, zsálya
227 565 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Quitani Zino LED függőlámpa arany pala 114 cm
200 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
Heavy Tools Férfi pólóing Dexter C7S24219WH L
9 690 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben