Fiore LED mennyezeti lámpa, 2 700 K, fekete/nikkel


93 490 Ft
  • Raktáron

A tökéletes formájú Fiore LED mennyezeti lámpa fémből készült. Három, egymással összekapcsolt fekete gyűrűből és egy kerek középpontból áll, amelybe a LED-ek vannak beépítve. A 3 fokozatú fényerő-szabályozási technológiának köszönhetően a lámpatest három különböző fényerőszintre szabályozható: 100%, 50% és 15%. Meleg fehér LED-ekkel is fel van szerelve.

EAN: 8718379038716

Gyártó: HighLight

Termékleírás

A tökéletes formájú Fiore LED mennyezeti lámpa fémből készült. Három, egymással összekapcsolt fekete gyűrűből és egy kerek középpontból áll, amelybe a LED-ek vannak beépítve. A 3 fokozatú fényerő-szabályozási technológiának köszönhetően a lámpatest három különböző fényerőszintre szabályozható: 100%, 50% és 15%. Meleg fehér LED-ekkel is fel van szerelve.

Mennyezeti lámpák

Azon belső térkialakítók, akik szeretnék, hogy a lámpák segítségével az épületben lévő tér megjelenése és hangulata teljesen új dimenziót kapjon, azoknak érdemes megismerkedniük az Mennyezeti lámpák alkatézisével. Ez egy olyan weboldal, amely specializálódott a belső térhangulat megteremtésében kulcsszereppel bíró mennyezeti lámpákra Az oldal ségít kiválasztani a megfelelő mennyezeti lámát az adott belső tér stílusához, így bárki kénytelennek érzi magát, amikor a mennyezet kialakításához keres lámpát. Az Mennyezeti lámpák alkatézisében megtalálhatóak a klasszikus mennyezeti lámpák, a modern stílusú lámpák, a csillárok és a függők. Mindenféle fémből, üvegből, kristályból és textilből lehetnek elkészítve, ahol a fényforrások is változatosak lehetnek. Az oldalon található minden információ az adott lámpáról a magánszemélyek, belsőépítészek, építészhallgatók és felszerelők minden igényét kielégíti. Az oldal használata nagyon egyszerű. Az első lépés a belső terek stílusának meghatározása. Itt rengeteg információt találunk az eltérő stílusokról, így könnyen megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb álló stílust. Ezután csak annyit kell tennünk, hogy kiválasztjuk a megfelelő mennyezeti lámpát az oldal katalógusából. Az alkatrészek, a méretek és a színek mind megjelennek, így nincs szükség személyes látogatásra a boltba. Összefoglalva, az Mennyezeti lámpák alkatézise minden információval szolgál azoknak, akik a belső életterét szeretnék még kényelmesebbé, hangulatosabbá és vonzóbbá tenni. Ha valaki keres egy megfelelő mennyezeti lámpát a belső terébe, akkor mindenképp ajánlott meglátogatni az oldalt, mert biztos és egyedi inspirációkat nyújt.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Ariella mennyezeti lámpa, öt izzós Ariella mennyezeti lámpa, öt izzós

Az Ariella mennyezeti lámpa modern és időtlen, szaténozott üvegárnyékolójával lágy fénypillanatokkal ajándékozza meg a szobát. A krómszínű acél és a matt üveg kombinációja stílusos kiegészítője a bútoroknak.

A boltba
Mennyezeti lámpa Pastel Trio 60cm türkiz/szürke/világosszürke Mennyezeti lámpa Pastel Trio 60cm türkiz/szürke/világosszürke

A Pastel Trio mennyezeti lámpa vonzó, türkizkék, szürke és világosszürke színű hármas árnyékolójával nemcsak kiváló hangulatvilágítást biztosít, hanem kikapcsolt állapotban a belső tér dekoratív elemeként is funkcionál. Az árnyékoló belseje fehér színű. Ez optimális fényvisszaverődést eredményez.

A boltba
Arcchio mennyezeti lámpa Walisa, Ø 10 cm, fekete, alumínium Arcchio mennyezeti lámpa Walisa, Ø 10 cm, fekete, alumínium

A kétlámpás Walisa mennyezeti lámpa egy felfelé sugárzó LED-modullal (integrált) és egy GU10 foglalattal rendelkező, lefelé irányuló fényforrással rendelkezik (az izzó nem tartozék). Ez a modern lámpatest dimmelhető, és tökéletesen alkalmas kereskedelmi használatra is.

A boltba
Lucande Edano LED mennyezeti lámpa, dimmelhető Lucande Edano LED mennyezeti lámpa, dimmelhető

Az alumíniumból készült Edano LED-es mennyezeti lámpa széles és impozáns megjelenésű, fehér textilből készült ernyőjével, amelynek formája és ívei némileg egy szélben vitorlázó madárra emlékeztetnek. A lámpatest melegfehér LED-ekkel van felszerelve, és bármely szabványos fénykapcsolóval három fényerősségre (100%, 40%, 10%) kapcsolható.

A boltba
Lindby LED mennyezeti lámpa Joline, 74 cm, króm színű, fém Lindby LED mennyezeti lámpa Joline, 74 cm, króm színű, fém

A Joline mennyezeti lámpa finoman megmunkált és világos fényt biztosít. Csodálatos kiegészítője bármely modern stílusú helyiségnek.

A boltba
Amilia fürdőszobai mennyezeti lámpa üvegbúra Ø18cm Amilia fürdőszobai mennyezeti lámpa üvegbúra Ø18cm

Az Amilia mennyezeti lámpát fürdőszobai használatra tervezték. A fehér üveget szatén nikkel színű mennyezeti keret egészíti ki, így a megjelenés nagyon időtálló.

A boltba
Wood Basic mennyezeti lámpa, kétszínű Wood Basic mennyezeti lámpa, kétszínű

Ez a kétlámpás mennyezeti lámpa egy téglalap alakú faelemből, mint tartóból és két fémkonzolból áll, amelyeken egy-egy E27-es foglalat található kis konzolokon. Ennek a mennyezeti lámpának a középpontjában a fényforrások állnak, amelyek nem tartoznak hozzá.

A boltba
Távtartó mennyezeti lámpa Evington, nikkel Távtartó mennyezeti lámpa Evington, nikkel

Az Evington távtartós mennyezeti lámpatest a nagyméretű, fújt, maratott üvegből készült világítótestnek köszönhetően nagy sugarú körben szórja szét a behelyezett izzó fényét. A kisugárzott fény a mennyezeti lámpatest alá rögzített üveggömbben is megtörik. - Befejezés: Szatén nikkel

A boltba
mennyezeti lámpa Traktor farm motívummal mennyezeti lámpa Traktor farm motívummal

A Tractor mennyezeti lámpa gyermekbarát motívummal és állítható spotlámpákkal rendelkezik. Az izzók nem tartoznak a csomaghoz, azokat külön kell megrendelni

A boltba
LED mennyezeti lámpa Anel-40, matt nikkel, direkt/indirekt LED mennyezeti lámpa Anel-40, matt nikkel, direkt/indirekt

Az Anel-40 LED-es mennyezeti lámpa nagyon modern kialakítású. A mennyezeti lámpatest egy eltolt gyűrűt tart, amely a felső és az alsó oldalon LED-ekkel van felszerelve, és így közvetlen és közvetett világítást is biztosít. - dimmelhető a fázisszekción keresztül - nagyon jó színvisszaadás Ra > 90 - made in Germany

A boltba
Kundalini Kushi 16 mennyezeti lámpa, Ø 16 cm, sárgaréz Kundalini Kushi 16 mennyezeti lámpa, Ø 16 cm, sárgaréz

A Kushi mennyezeti lámpa díszes, kétrétegű, szájfúvott üvegből készült üvegárnyékolóval és a közepéből kiálló, fémből készült szárral rendelkezik. A fény egyenletesen és vakításmentesen világít a helyiségbe, és gyönyörű általános megvilágítást biztosít. A Kushi a falra is felszerelhető.

A boltba
Aria titán LED lámpa Aria, szab. - 40 cm Aria titán LED lámpa Aria, szab. - 40 cm

A LED-es mennyezeti lámpatest közvetlen és közvetett fénykibocsátást egyaránt produkál. A fényerő LED-es fényerőszabályzóval vagy fázisvágásos fényerőszabályzóval változtatható.

A boltba
Megaman Renzo+ LED fali lámpa CCT Multilumen érz. Megaman Renzo+ LED fali lámpa CCT Multilumen érz.

A kerek, fehér LED-es Renzo fali lámpa IP44-es védettségi osztályának köszönhetően beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Magas fényminőségű és villódzásmentes. A fény színe állítható, választhat a meleg fehér és az univerzális fehér között. Ezenkívül beépített nagyfrekvenciás mozgásérzékelővel van felszerelve, amely csak akkor kapcsolja be a lámpatestet, amikor valóban szükség van rá. Ezáltal

A boltba
Prios LED mennyezeti lámpa Edwina, ezüst, 17,7cm, 3 db, dimmelhető Prios LED mennyezeti lámpa Edwina, ezüst, 17,7cm, 3 db, dimmelhető

Az Edwina LED-es mennyezeti lámpa IP44-es védettségének köszönhetően fürdőszobákban és általában nedves helyiségekben is használható, és előnye, hogy a fény színe a felszerelés előtt beállítható, mivel a burkolaton található egy erre a célra szolgáló DIP-kapcsoló. A fényerő szabályozására külső fényerőszabályzó is használható. A design mindeközben egyszerű és időtálló, így az Edwina sokféleképpen használható,

A boltba
Paulmann Gove mennyezeti világítás IP44 G9 3 izzós Paulmann Gove mennyezeti világítás IP44 G9 3 izzós

A Gove mennyezeti lámpa fémből készült kerek baldachinnal és három gömb alakú, szatírozott üvegből készült ernyővel rendelkezik. A gömb alakú ernyők finoman sugározzák a G9-es lámpák (nem tartozék) fényét minden oldalra. Az IP44-es védettségi osztálynak köszönhetően ideális a fürdőszobába.

A boltba
Zöld özvegy mennyezeti lámpa, üveggömbök, ötlángos Zöld özvegy mennyezeti lámpa, üveggömbök, ötlángos

Az ötlámpás Green Widow mennyezeti lámpa fekete lakkozott vas csatlakozódobozát egy négyzet alakú falap rejti. Ebből ereszkedik le az öt gömb alakú üvegárnyékoló. Mindegyikben egy E14-es izzó (nem tartozék) számára van hely. Fiatalos és dinamikus értékek jellemzik a JUST LIGHT márkát. - korábban Leuchten Direkt néven ismert.

A boltba
LED mennyezeti lámpa Karla téglalap alakú hossza 120 cm LED mennyezeti lámpa Karla téglalap alakú hossza 120 cm

A sötét fa árnyalatú fémből, MDF-ből és műanyagból készült, téglalap alakú Karla LED-es mennyezeti lámpa két hatékony LED-es fényforrást tartalmaz. A fali kapcsolón keresztül három világítási forgatókönyv kapcsolható: 1. főfény, 2. mellékfény, 3. mindkettő együtt. Ez lehetővé teszi az optimális világítási hangulat megteremtését. Memóriafunkciót tartalmaz.

A boltba
Bluetooth-os RGB színes távirányítós mennyezeti lámpa hangszórókk... Bluetooth-os RGB színes távirányítós mennyezeti lámpa hangszórókk...

Mobiltelefonnal, tablettel és távirányítóval vezérelhető színváltó mennyezeti lámpa. A tökéletes hangulatot teremt a hálószobába vagy a ház bármelyik pontjára. A lámpa több funkcióval rendelkezik: változtatható fényerő és szín, zenehallgatás, ébresztőóra. Kellemes hangulatfényt varázsolhatsz szobáidba ezzel az RGB LED lámpával. Relaxálhatsz egy általad választott dallamra miközben beállítod a megfelelő

A boltba
Philips Hue Devere M White Ambiance LED mennyezeti lámpa, fehér + DIM Switch Philips Hue Devere M White Ambiance LED mennyezeti lámpa, fehér + DIM Switch

A boltba
Home LED-es fali/mennyezeti lámpa RCC 15 LED/BK kerek led lámpa 1... Home LED-es fali/mennyezeti lámpa RCC 15 LED/BK kerek led lámpa 1...

LED-es fali/mennyezeti lámpa RCC 15 LED/BK • kör alakú lámpatest levehető védőráccsal • alapanyaga: műanyag • vízsugár ellen védett, IP65 • 15 W fogyasztás, 1050 lumen fényerő • természetes, 4000 K színhőmérséklet • méret: 232 x 211 x 56 mm • A lámpatest beépített LED lámpákat tartalmaz, melyek nem cserélhetők a lámpatestben. • Energiaosztály: A   Tulajdonság Részletek

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben