Flavia Flavia Majestic Oud Intense - EDP 100 ml


11 110 Ft
  • Raktáron
  • Ingyenes szállítás lehetséges

A Flavia Majestic Oud Intense egy fás-bőrös eau de parfüm olyan férfi számára, aki mindig önmaga, tisztában van erejével, és szokatlanul vonzó és kissé titokzatos természetével kitűnik mások közül. A grapefruit szikrázó jegyei kontrasztot alkotnak az éteri füstös jegyekkel és a bőr érzéki, nehéz akkordjaival, melynek aromáját az illat szívében az oud fokozza, kiegészítve fahéjjal, bódító rózsával és

EAN: 6294015160628

Gyártó: Flavia

Termékleírás

A Flavia Majestic Oud Intense egy fás-bőrös eau de parfüm olyan férfi számára, aki mindig önmaga, tisztában van erejével, és szokatlanul vonzó és kissé titokzatos természetével kitűnik mások közül. A grapefruit szikrázó jegyei kontrasztot alkotnak az éteri füstös jegyekkel és a bőr érzéki, nehéz akkordjaival, melynek aromáját az illat szívében az oud fokozza, kiegészítve fahéjjal, bódító rózsával és hűvös mentaérintéssel. Ellenkezőleg, az alapot ismét áthatja a meleg borostyántónus, az érzéki pézsma és a földes pacsuli tónusok. Az intenzív eau de parfum tökéletes választás különleges alkalmakra és estélyi viseletre.

Parfümvizek (EDP)

A Parfümvizek (EDP) az egyik legkedveltebb parfüm megjelenési forma, mely sokak szerint az általános parfümök alkalmazásának legjobb módja. Az EDP rövidítés az Eau de Parfum-ra utal, amely jelentése az angol "perfume water". Miért olyan kedvelt az EDP parfüm a nők és férfiak között? Az EDP nagyobb parfümkoncentrációval rendelkezik, mint az EDT (Eau de Toilette) vagy az EDC (Eau de Cologne), így az EDP akár egész nap tartó illatot biztosíthat. Az EDP parfümök összetétele a parfümgyártó mesterfokának tekinthető. Magába foglalja a legjobb minőségű illóolajokat, amelyek egy tökéletesen összeállított kombinációban egyedi illatot eredményeznek. Az EDP parfümök azért is vonzóak, mert kicsit intenzívebbek, mint az általános parfümök, így egy csepp EDP-t alkalmazva egyszerre az összes létező illatjegyt érezhetjük. Az EDP parfümök könnyen elkápráztathatják a környezetünket és hozzánk vonzóvá tehetnek bárkit, akár egy éjszakai randin, akár egy fontos üzleti megbeszélésen. Az EDP parfümök összetétele előállításánál fontos figyelembe venni a bőr típusát és az illatvoroslatokat használva megfelelően összeállítani az illatkompozíciót. Az EDP parfümök összetétele emiatt igen összetett és precíz folyamatok során születnek meg. Az EDP parfümök kiváló ajándék lehet azok számára is, akik még csak ismerkednek a parfümhasználattal vagy nincsenek tisztában az illatokkal és azok hatásával a környezetre. Az EDP parfümök különleges élményt nyújtanak a viselőjüknek, és azoknak is, akik a viselőjük közelébe kerülnek. Az EDP parfümök nagyon sokoldalúak és kedvelt illatokat tartalmaznak, amelyek tökéletesen megfelelnek az ünnepi alkalomhoz, az esküvőhöz, a napi használathoz, vagy akár az esti programokhoz is. Az EDP parfümök állnak a legjobban a bőrön, de szórhatjuk azokat a ruháinkra, hajunkra és még a szoba levegőjébe is. Tehát ha elegáns és különleges illatot keresünk, amely kiemel minket a tömegből, az EDP parfümök kiváló választásnak bizonyulnak!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Mennyiség 100 ml
Meghatározás Férfiaknak
Típus Parfümvíz
Az illat jellemzői fás, bőrös
Fej grapefruit, bőr, füst
Szív fahéj, menta, rózsa, agarfa (oud)
Alapillat borostyán, pacsuli, pézsma
Mellék illat Bőrös
Összetevő grapefruit, bőr, füst, fahéj, menta, rózsa, agarfa (oud), borostyán, pacsuli, pézsma
0 Ft

Escada Magnetism - EDP 75 ml Escada Magnetism - EDP 75 ml

Escada mágnesesség illat beborítja a bőr friss-keleti akkordjai zöld levelek, finom frézia, jázmin, mandula romantikus virág. A mágnesesség teszi a nők egyfajta egyedi szépsége és természeti szexi elegancia. A palack egy ékszer lila szín tisztasága és holografikus hatások fokozása a benyomást doboz rejtett és intenzív energiát.

A boltba
Dolce & Gabbana The One - EDP 30 ml Dolce & Gabbana The One - EDP 30 ml

A The One egy keleti-virágos kompozíció ugyanolyan egyedi, mint az a nő, akinek szánták. Az illat varázslatos nyitánya, amely friss gyümölcsös akkordként született, a friss őszibarack mámorító levét, a kínai licsi és a harmatos mandarin finomságát ötvözi a vanília finom édességével, amely egy csipetnyi napsütést idéz. Ezután kibontakozik egy gazdag csokor, a mámorítóan illatos fehér liliom, jázmin

A boltba
Lalique L´Amour Lalique - EDP 50 ml Lalique L´Amour Lalique - EDP 50 ml

A L´amour Lalique - ez az illat neve a Lalique márkától , ez egy virágos-fás illat, amely először 2013-ban lett bemutatva a nagyközönségnek. Ez egy érzéki, meleg illat lányoknak és nőknek, akik szeretik a luxust és kivételes illatokkal szeretnék magukat körülvéni. Engedje magát elcsábítani a Lalique L´Amour illat hullámaival.

A boltba
Hugo Boss Ma Vie Pour Femme - EDP 75 ml Hugo Boss Ma Vie Pour Femme - EDP 75 ml

A Hugo Boss Boss Ma Vie Pour Femme egy erős és független nőt képvisel, aki nem fél kockázatot vállalni. Az illat összetétele három részből áll. Az első rész a modernitást, a második a nőiességet és a harmadik a bizalmat szimbolizálja. A Boss Ma Vie Pour Femme a modernitást képviselő kaktuszvirág friss jegyeivel nyit. A finom rózsa, jázmin és frézia finom utalása a nőiességet tükrözi. Ezt a csodálatos

A boltba
Armaf Armaf Passion - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Armaf Armaf Passion - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Passion parfüm az Armaf márkától egy keleties-fűszeres illat, amely kihangsúlyozza a személyiségét. A fejillatban a rózsabors, jázmin, körte illatjegyei bontakoznak ki, a szívillatban rejtőzik a kávé, gyöngyvirág, mandula tónusai, és végül a kompozíciót a vanília, pacsuli, pézsma és cédrus kombinációja zárja.

A boltba
Valentino Voce Viva - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Valentino Voce Viva - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Valentino Voce Vivát Pierpaolo Piccioli kreatív igazgatója készítette Valentino Beauty-vel. Lady Gaga inkluzivitásról, önszeretetről és önmagunk elfogadásáról szóló üzenetei által inspirálva a Voce Viva a Valentino közös értékeinek ünneplése, az egyéniség és a mindenki számára biztosított hely. A vibráló illatok harmóniája felélénkíti Önt - a bergamott, a gyömbér és a mandarin fokozatosan átadja

A boltba
Franck Olivier One Kiss - EDP 75 ml Franck Olivier One Kiss - EDP 75 ml

Legyen olyan, mint egy hosszú, szép csók a Franck Olivier One Kiss-sel. A felső tónusok savanyú fekete ribizlivel és krémesen édes, lédús körtével nyílnak. A szívakkordokban a narancsvirágot jázmin és írisz árnyalatai egészítik ki. Az alap finoman felfedi a pacsuli gyengeségét, a cédrus mélységét és az édes vaníliás álmot.

A boltba
Loewe Solo Loewe Mercurio - EDP 100 ml Loewe Solo Loewe Mercurio - EDP 100 ml

A Solo Mercurio illatosított víz a Loewe-től minden férfi kiegészítője. Mély és magával ragadó parfümös víz kontrasztja a neroli tónusoknak a mézes dohány fűszeres akkordjával és a borostyán fügelevéllel. A Loewe Solo Mercurio mindig lépést tart veled. Az illatot 2020-ban mutatták be.

A boltba
Flavia B Afric - EDP 100 ml Flavia B Afric - EDP 100 ml

A B\'Afric a titokzatos és egzotikus afrikai kultúra ünnepe rituáléival, élénk színeivel és a korlátlan szabadság szellemével. Az illat kezdete a citrom, ribizli és bergamott tónusaival nyit. Ezután a szívhez lép, amelyben ibolya, jázmin és ciklámen rejtőzik. A parfüm vetiverrel, borostyánnal és pézsmával végződik. A Byredo márka Bal d\'Afrique illata ihlette.

A boltba
Elie Saab Le Parfum Lumiere - EDP 50 ml Elie Saab Le Parfum Lumiere - EDP 50 ml

Az Elie Saab Le Parfum Lumière megragadja a fény érzéki szikráját. Hajnal. Egy idő, amikor az éjszaka találkozik a nappal, amikor egy fénysugár némán suhan át a sötétségen, felfedi a hajnal arany árnyalatait. A mediterrán sugarak ihlette Elie Saab Le Parfum Lumière egy óda a melegségről és a fényről.

A boltba
Lattafa Maahir Black Edition - EDP 100 ml Lattafa Maahir Black Edition - EDP 100 ml

A Maahir Black Edition egy műalkotás. Gyönyörű és varázslatos illat, mely feldobja a lelkedet. Édes égetett fa illata van van benne, de mégis fűszeres és gyantás. Elképesztő teljesítményével a Maahir Black Edition egy igazi gyöngyszem, amelyet szeretni fog. Az illat 2019-ben került a piacra.

A boltba
Al Haramain Excellent For Women - EDP 100 ml Al Haramain Excellent For Women - EDP 100 ml

A Excellent For Women kiváló parfüm. A felső hang virágmotívumokkal kezd kibontakozni - egy nemes skarlátvörös rózsa, szerény körömvirág, muskátli és hibiszkusz formájában. A virágillatok simán átengedik a gyümölcsös és bogyós illatokat - érezheti a fekete ribizli és a lédús passiógyümölcs illatát. A szív jegye ismét egy rózsa hangulatában diadalmaskodik, de ma már keleti fűszerek és fény refrénje

A boltba
Rasasi La Yuqawam Tobacco Blaze - EDP 75 ml Rasasi La Yuqawam Tobacco Blaze - EDP 75 ml

A La Yuqawam arabul azt jelenti, hogy ellenállhatatlan. A LaYuqawam sorozat klasszikus, de modern, eleganciával, kifinomultsággal és presztízzsel teli érzést nyújt a keleti parfümériában. A parfüm könnyű, citrusos, enyhén keserű hangon nyílik meg, virágos furnérokkal, narancs és méz virágokkal, nerolival és bergamottal kiegészítve, míg az indiai sáfrány gyengéd és bensőséges bőr alááramlást nyújtja,

A boltba
Dior J`adore Parfum d`Eau - EDP 50 ml Dior J`adore Parfum d`Eau - EDP 50 ml

A Dior piacra dobta a J\'adore Parfum d\'Eau-t, a J\'adore kollekció új illatát. Ezzel az új kiadással a Dior újraalkotta J\'adore, az 1999-es ikonikus parfümjét, alkoholmentes formulával. Az illat a Dior első 100%-ban természetes, vegyi adalékanyagoktól és alkoholtól mentes női parfümje. Kizárólag vízzel és virágokkal készült. Az illat 2022-ben debütált.

A boltba
Lattafa Al Ameed - EDP 100 ml Lattafa Al Ameed - EDP 100 ml

Az Al Ameed egy Eau de Parfum férfiaknak és nőknek az arab Lattafa márkától. Az illat a zsálya és a mandarin jegyeivel kezdődik. A szív dobog az ananásznak és a borsnak köszönhetően. Az alap pézsmából és bőrből áll. Burkold magad ebbe a luxusba.

A boltba
Armaf Le Parfait Pour Femme Azure - EDP 200 ml Armaf Le Parfait Pour Femme Azure - EDP 200 ml

Az Armaf Le Parfait Pour Femme Azure egy keleti gyümölcsös eau de parfum nőknek. A rózsa, a lédús őszibarack, a bergamott és a kardámom fűszeres jegyei formájában édes nyitás költözik az illat szívébe, melyben finom gyümölcsös és virágos jegyek fonódnak össze. Az alap a szantálfa, a vanília és a füstös dohány jegyeinek fényűző kombinációjával kápráztat el. Az illatot 2022-ben mutatták be.

A boltba
Shiseido Shiseido Ginza Intense - EDP 90 ml Shiseido Shiseido Ginza Intense - EDP 90 ml

A Shiseido Ginza Intense Eau de Parfum egy virágos-gyümölcsös illat nőknek. Ez az illat egy olyan kollekcióhoz tartozik, amelyet Tokió Ginza kerülete ihletett. Az illat a nők, érzékenységük, finomságuk, de egyben belső erejük és önbizalmuk ünnepe is. Az illatot vörös árnyalatokba csomagolták, amelyek a szerelmet és a szenvedélyt szimbolizálják - az ékszereket, amelyek minden nő szívében rejtőznek.

A boltba
Estiara 3 D´Emperor - EDP 100 ml Estiara 3 D´Emperor - EDP 100 ml

A 3 D\'Emperor egy virágos-gyümölcsös parfüm nőknek, mely tökéletes választás minden elegáns és érzéki szépséghez. Kezdetben a kivi és a rebarbara felfrissít, fűszeres rózsaborssal fűszerezve. A görögdinnye gyümölcsös jegyei a jázmin és a ciklámen virágos jegyeivel keverednek, míg az alapot a pézsma és a luxus szantálfa csábító jegyei gazdagítják. Ha egy forró, energiával teli illatot keres, a 3 D\'Emperor

A boltba
Chopard Patchouli De Sumatra - EDP 100 ml Chopard Patchouli De Sumatra - EDP 100 ml

A Chopard Patchouli de Sumatra egy chypre uniszex eau de parfum, amelyet Dora Baghriche parfümőr készített. Az energikus kompozíció a szumátrai pacsuli földes akkordjainak ünnepe, amelyet a lime és a calabriai bergamott váratlan, csillogó akkordjai egészítenek ki. A guatemalai kardamom energikus jegyei a brazil narancs friss jegyeivel, valamint a zsálya és a boróka gyógynövényes jegyeivel egyesülnek.

A boltba
Victoria´s Secret Angel Gold - EDP 100 ml Victoria´s Secret Angel Gold - EDP 100 ml

Az Angel Gold az Angels kollekcióból egy virágos-pézsma illat nőknek. A fejjegyben a zamatos bergamott rejtőzik, a virágos szívben gardénia virágzik, az alapban pedig pézsmaillatokat találunk. Az illat 2015-ben került a piacra.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben