Fulda textil asztali lámpa, fekete ernyő, krómozott talapzat


53 990 Ft
  • Raktáron

A klasszikus formájú, szövetárnyékolóval ellátott Fulda asztali lámpa különlegessége az üvegdíszítés: három átlátszó üveggömb díszíti a keretet, amelyeken keresztül a krómszínű keret látható. A kisugárzott fény hatásosan határozza meg mindkettő színterét. Az eredmény egy csodálatosan hangsúlyos kiegészítő világítás a nappali és a hálószobák számára.

EAN: 5902553217070

Gyártó: Argon

Termékleírás

A klasszikus formájú, szövetárnyékolóval ellátott Fulda asztali lámpa különlegessége az üvegdíszítés: három átlátszó üveggömb díszíti a keretet, amelyeken keresztül a krómszínű keret látható. A kisugárzott fény hatásosan határozza meg mindkettő színterét. Az eredmény egy csodálatosan hangsúlyos kiegészítő világítás a nappali és a hálószobák számára.

Éjjeli lámpák

Az Éjjeli lámpák alkatéziséhez tartozó weboldal egyedi és különleges megjelenése és tartalma miatt kiemelkedik a webáruházak közül. A belső lámpák kategóriájába tartozik, és olyan termékeket kínál, amelyek nem csak megvilágítják otthonunkat, hanem stílusunkat és személyiségünket is kifejezik. A weboldal könnyen navigálható és felhasználóbarát. A főoldalon azonnal a legnépszerűbb termékek között lapozhatunk, és a keresőmező segítségével könnyedén megtalálhatjuk a számunkra megfelelő lámpát. Az oldal tetején található felhasználói fiók mellett lehetőség van az egyes termékekre történő értékelésre is. A termékek kategóriákba vannak rendezve, így a felhasználók gyorsan kiválaszthatják azokat a lámpákat, amelyek érdeklik őket. A belső lámpák kategóriában megtalálhatóak a modern, klasszikus, minimalista és bohém stílusú lámpák. Minden termékhez részletes leírás és képek is tartoznak, így a felhasználók pontosan tudják, mire számíthatnak. A vásárlás folyamata egyszerű és gyors. A termékeket kosárba lehet helyezni, majd a fizetési opciókra kattintva választhatjuk ki a nekünk megfelelőt. A weboldal biztonságos fizetési lehetőségeket kínál, és biztosítja az adatvédelmet is. Az Éjjeli lámpák alkatéziséhez tartozó weboldal érdekes és egyedi lámpákat kínál azoknak, akik szeretnének különleges kiegészítőket otthonukba. A termékek minőségi anyagokból készülnek, így hosszú élettartamot biztosítanak. A weboldal elkötelezett az ügyfelek elégedettsége mellett, és könnyen elérhető az ügyfélszolgálat, amennyiben kérdés vagy probléma merülne fel a vásárlás során.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Cassy asztali lámpa, fehér talp, szürke szövetbúra Cassy asztali lámpa, fehér talp, szürke szövetbúra

A Cassy asztali lámpa fehér talppal és szürke színű ovális textilárnyékolóval rendelkezik. Kialakítása tökéletesen illeszkedik mind a modern, mind a skandináv lakberendezési koncepciókhoz.

A boltba
Hierro asztali lámpa nyomtatott papírbúrával Hierro asztali lámpa nyomtatott papírbúrával

A Madera asztali lámpa hengeres árnyéka tapétából készült. A szürkésbarna felület gyöngyházfényű. Olajozott tölgyfa talppal. Ideális kiegészítő világításként egy modern nappaliban vagy hálószobában.

A boltba
Jacqueline asztali lámpa, egy izzós, fehér Jacqueline asztali lámpa, egy izzós, fehér

Az egylámpás Jacqueline asztali lámpa kifinomult fényforrás a privát nappali- és étkezőszobákba, valamint a klasszikusan berendezett kávézókba és éttermekbe. A fényes krómozott megjelenésű fémszerkezetet levélelemek díszítik az ívelt állványon. A lámpatartó gyertyatartó formájú, és fehér, pliszírozott szövetárnyékolóban fekszik. Az állványon és a gyertyatartón csiszolt K9-es üvegkristályok is talá

A boltba
Dandelion - Asztali lámpa természetes kivitelben Dandelion - Asztali lámpa természetes kivitelben

A Dandelion asztali lámpa árnyékolója a pitypang néven ismert növényt ábrázolja közelről, ami nagyon szép látvány, és biztosan elnyeri a természet szerelmeseinek tetszését.

A boltba
Érintésszabályozóval - Brenta nikkel LED lámpa Érintésszabályozóval - Brenta nikkel LED lámpa

A Brenta LED-es asztali lámpa üvegkockája homogén módon világít, és így különösen szépen kiemelkedik. 3-utas érintéses fényerőszabályzóval felszerelve.

A boltba
Lumina Eva LED asztali lámpa 3,000K sárgaréz talp Ø18cm Lumina Eva LED asztali lámpa 3,000K sárgaréz talp Ø18cm

Az Eva egy dizájner asztali lámpa, amelyet a jól ismert Foster Partners építésziroda tervezett és a Lumina Italia gyárt. A Foster Partners leghíresebb megbízásai közé tartozik például a berlini Reichstag és a londoni Wembley Stadion újratervezése. Az Eva LED asztali lámpa egy kiváló minőségű boroszilikát üvegből készült vastag hengerből áll, amelynek aljára egy LED-et szereltek. Ez erőteljesen felfelé

A boltba
LED asztali lámpa tűzoltó Fred, piros és fehér LED asztali lámpa tűzoltó Fred, piros és fehér

Fred tűzoltó egy piros asztali lámpa kerek talapzatán ül, és barátságosan néz a nézőre. A lámpatest és a lámpafej virág alakú, amelynek virágába egy GU5,3 izzó van behelyezve.

A boltba
Martinelli Luce Elmetto - asztali lámpa, arany Martinelli Luce Elmetto - asztali lámpa, arany

Az Elmetto asztali lámpa egyszerű geometriai formákkal ragad magával, amelyek érdekes fényforrást alkotnak. A fehér fényvisszaverővel ellátott félköríves fej sisaknak tűnik. A fényvisszaverő elforgatható, így a fény egyénileg irányítható.

A boltba
Asztali lámpa Cub 17,5 cm nikkel matt Asztali lámpa Cub 17,5 cm nikkel matt

A Cub asztali lámpa a kerek és a szögletes, valamint a fém és az üveg kombinációja. Megjelenését a minimalizmus jellemzi, és a lámpatest jól illeszkedik a modern környezetbe.

A boltba
Asztali lámpa Cub 17,5 cm réz Asztali lámpa Cub 17,5 cm réz

A Cub asztali lámpa a kerek és a szögletes, valamint a fém és az üveg kombinációja. Megjelenését a minimalizmus jellemzi, és a lámpatest jól illeszkedik a modern környezetbe.

A boltba
Paulmann Haldor asztali lámpa, fekete Paulmann Haldor asztali lámpa, fekete

A fekete Haldor asztali lámpa egy kerek talapzatból és egy billenőkapcsolóból áll, amely a zsinóron található. A szabadon választható E27-es izzóval a személyes ízlésnek megfelelően válik szemet gyönyörködtetővé.

A boltba
Rotaliana Dina T1 LED asztali lámpa fehér/bronz Rotaliana Dina T1 LED asztali lámpa fehér/bronz

A Dina LED asztali lámpa műanyag ernyőből és matt alumínium talapzatból áll. A LED-ek az árnyékoló felső széléhez vannak rögzítve. Ez teszi láthatóvá a varázslatot, a fényforrás hiányát. A lámpa fényereje a lámpa talpán található gombbal szabályozható.

A boltba
UMAGE Eos micro 2 az 1-ben asztali lámpa fehér UMAGE Eos micro 2 az 1-ben asztali lámpa fehér

Az Eos micro asztali lámpa kb. 500 valódi libatollból készült fehér árnyékolóval van ellátva. A háromlábú lámpaváz Tripod Base kétféleképpen összeilleszthető, és így legfeljebb 6 cm magasságban állítható. - 200 cm-es textil kábellel, beépített kapcsolóval

A boltba
Kosaras asztali lámpa, fekete, belül fehér Kosaras asztali lámpa, fekete, belül fehér

A Basket asztali lámpa teljesen fekete. Csak a hengeres textilárnyékoló belseje, amely függőlegesen bocsátja ki a fényt, fehér. A talapzat nagyon finom, és finom fémrudakból áll.

A boltba
Asztali lámpa Touch 2750, sárgaréz antik Asztali lámpa Touch 2750, sárgaréz antik

Az egyszerű Touch 2750 asztali lámpa funkcionalitásával győz meg: a beépített érintési funkciónak köszönhetően a lámpa kényelmesen be- és kikapcsolható, fényereje pedig három fokozatban állítható

A boltba
UMAGE Silvia mini asztali lámpa fehér UMAGE Silvia mini asztali lámpa fehér

A Silvia mini asztali lámpa az organikus, háromszög alakú levelekkel ellátott ernyővel, egyszerű, fehér állványon modern klasszikusnak mutatkozik, amely bármilyen belsőépítészeti stílussal harmonizál. A levélelemek elrendezése páratlan fényhatást kelt. A kábelen található kapcsolóval felszerelt.

A boltba
Margot asztali lámpa magasság 55cm padlizsán réz szürke Margot asztali lámpa magasság 55cm padlizsán réz szürke

A Margot asztali lámpa álló, téglalap alakú fémvázzal rendelkezik, amely egy 90°-kal eltolt természetes anyagból készült elemmel együtt alkotja az alapot, és egyúttal támogatja az ovális textil ernyőt.- Design by Gabriel Teixidó

A boltba
LED akkus asztali világítás Erdei állatok USB IP44 LED akkus asztali világítás Erdei állatok USB IP44

A Forest Animals LED-es elemes asztali lámpa Forest Animals fehér ernyőjén különböző állatok és fák különböző színekben pompáznak. Újratölthető akkumulátorral van felszerelve, és a töltéshez szükséges USB-kábel a tartozék. Mivel IP44-es védettséggel rendelkezik (fröccsenő víz elleni védelem), védett kültéri területeken is használható. Meleg fehér LED-modul van beépítve.- Az akkumulátor élettartama:

A boltba
Asztali világítás Loop, bükk Asztali világítás Loop, bükk

A Loop egy lazán feltekert papírlapra emlékeztet, és így bizonyos könnyedséget visz a szobába. Az a tény, hogy a Lunopal árnyékoló fehér, kellemesen meleg megvilágítást eredményez.

A boltba
Beacon asztali lámpa Panton, fehér alabástrom kő, magasság 17,5 cm Beacon asztali lámpa Panton, fehér alabástrom kő, magasság 17,5 cm

A Panton asztali lámpa spanyol alabástromból készült. Mivel ez egy természetes kő, a bemutatott színtől való kisebb eltérések teljesen természetesek, és minden lámpa egyedi. A kábelen található billenőkapcsolóval felszerelt - ideális ablakpárkányokra, polcokra és éjjeliszekrényekre

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
Fila 3 PACK - zokni F9505-321 35-38
3 030 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 6%
Elaina mennyezeti lámpa, három izzós, sárgaréz
45 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
AUTHORITY-CJ_BOMBER_red Piros M
39 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Salerno lámpaernyő, Ø 16 cm, füstszürke
11 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
YUNI Egzotikus állólámpa 150 cm
100 798 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Casablanca Mesa - két-izzós függő lámpa
342 196 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Forestier Bambusz függőlámpa fekete háromfényű
203 632 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Vibia Mayfair - LED állólámpa, grafitszürke
475 989 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
NORTHFINDER-ADDILYN -285-bluemelange Kék S
17 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
FLOS Oblique Floor LED állólámpa, 927, zsálya
227 565 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Quitani Zino LED függőlámpa arany pala 114 cm
200 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
Heavy Tools Férfi pólóing Dexter C7S24219WH L
9 690 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben