Funkcionális LED íróasztal lámpa Alex


31 990 Ft
  • Raktáron

Az Alex LED-es asztali lámpa nemcsak fényt ad, hanem a lámpa talpában lévő kijelzőn az időt, a dátumot és a hőmérsékletet is mutatja. Az érintésvezérlésű fényerőszabályzóval a fényerő három fokozatban szabályozható, a talp és a lámpafej közötti rugalmas terület pedig lehetővé teszi a fény pontos irányítását.

EAN: 4012248310571

Gyártó: Paul Neuhaus

Termékleírás

Az Alex LED-es asztali lámpa nemcsak fényt ad, hanem a lámpa talpában lévő kijelzőn az időt, a dátumot és a hőmérsékletet is mutatja. Az érintésvezérlésű fényerőszabályzóval a fényerő három fokozatban szabályozható, a talp és a lámpafej közötti rugalmas terület pedig lehetővé teszi a fény pontos irányítását.

Íróasztal lámpa

Az íróasztal lámpa alkatézis weboldala a belső lámpák kategóriába tartozik és ideális megoldást kínál mindenki számára, aki szeretné feljavítani az íróasztalának világítását vagy károsodott lámpáját javítaná meg. A weboldal célja, hogy egyszerű és hatékony módon segítsen azoknak az embereknek, akik a számítógépük előtt dolgoznak vagy olvasnak, és szeretnék, ha az íróasztalukon megbízható és lágy világítás lenne. Az íróasztal lámpa alkatézis weboldalán széles választék áll rendelkezésre az íróasztal lámpák különböző típusairól, stílusairól és méreteiről. Az oldalon könnyen megtalálhatók az íróasztali lámpák fontos alkatrészei, például a lámpa áramellátására szolgáló adapterek, a lámpa érintő kapcsolói és a fényforrások. Az oldal tanácsokat és útmutatókat is nyújt azoknak az embereknek, akik profi alkatrészre van szükségük, hogy saját lámpájukat javítsák meg vagy elősegítsék a lámpák biztonságos és hosszú élettartamát. Az oldal könnyen kezelhető és a menürendszer egyszerű és átlátható. Az íróasztal lámpa alkatézis weboldalán a vásárlók könnyen találnak olyan termékeket, amelyek megfelelnek a saját igényeiknek és elképzeléseiknek. Az oldal minden terméke magas minőséget kínál néhány íróasztali lámpa gyártó legjobb márkáitól, hogy biztosítsák a vásárlóknak a megfelelő ár-érték arányt. Összefoglalva, az íróasztal lámpa alkatézis weboldal egy megbízható és könnyen kezelhető platformot kínál az ügyfelek számára, akik az íróasztali lámpájukat szeretnék felújítani vagy megjavítani. Az oldal széles választékát kínálja a legjobb minőségű termékekből, valamint hasznos útmutatókat és tanácsokat nyújt, hogy a vásárlók minden szükséges információval rendelkezzenek.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Rozsdaszínű asztali lámpa Zera Rozsdaszínű asztali lámpa Zera

A Zera asztali lámpa igazi különlegesség, különösen a felületi kidolgozása miatt. A lámpa kívülről antiknak tűnő rozsdaszínű, míg az árnyékoló belseje meleg és aranyszínű.

A boltba
Selea bankár lámpa fehér üvegbúrával Selea bankár lámpa fehér üvegbúrával

A Selea asztali lámpa egy bankár lámpájának stílusában készült, és nosztalgikus megjelenésű. Az árnyékoló üvegből készült, a tápkábelben pedig egy kapcsoló található.

A boltba
Artemide Tolomeo Micro asztali lámpa, fehér Artemide Tolomeo Micro asztali lámpa, fehér

A kis Tolomeo az Artemide-tól - az asztali lámpák klasszikusa kisebb, kompakt formátumban. Alumínium test, mozgatható, állítható lámpafejjel.

A boltba
GUBI Gräshoppa asztali lámpa, fekete GUBI Gräshoppa asztali lámpa, fekete

A Gräshoppa asztali lámpa kifinomult, stílusos kialakítása sárgaréz vázzal és színes ernyővel 1947-ből származik. Ezt a sokoldalú fényadagolót a svéd tervező, Greta Magnusson Grossman tervezte. A lámpa alján található billenőkapcsolóval. - Állítható lámpafej - A dán Gubi gyártó terméke

A boltba
Paulmann Orm asztali lámpa betonalappal Paulmann Orm asztali lámpa betonalappal

Az Orm asztali lámpa dekoratív kialakításával egyszerűen díszíti a nappali bármely területét. A fény iránya egyedileg meghatározható, így asztali lámpaként is használható. Zsinórkapcsolóval.

A boltba
Kimi asztali lámpa, fehér Kimi asztali lámpa, fehér

A fémből és fából készült Kimi asztali lámpa váza és lámpafeje kényelmesen állítható, így a fény iránya igény szerint irányítható. A kábelen található kapcsolóval felszerelt.

A boltba
Artemide Unterlinden asztali lámpa sárgaréz 3,000K Artemide Unterlinden asztali lámpa sárgaréz 3,000K

Az Unterlinden LED-es asztali lámpa ötvözi a nosztalgiát és a legmodernebb technológiát. Belülről LED-ekkel van felszerelve, kívülről pedig azt a benyomást kelti, mintha egy letűnt korból származna. Herzog tervezése

A boltba
LED íróasztal lámpa Regina fényerősz., fekete LED íróasztal lámpa Regina fényerősz., fekete

A Regina LED-es asztali lámpatest fényteljesítménye ötfokozatú, 1000 lm-ig állítható, színhőmérséklete pedig háromfokozatú, 2700 és 5000 K között állítható két kézi kapcsolóval. Több ízület lehetővé teszi a fémkeret magasságának és vetületének, valamint a metakrilát diffúzorral ellátott árnyékoló irányának beállítását.

A boltba
LED lámpa Wasp, érintésszabályozóval, fekete LED lámpa Wasp, érintésszabályozóval, fekete

A Wasp LED-es asztali lámpa egy vonzó asztali lámpa, amely a változtatható állítási lehetőségnek köszönhetően sokoldalúan használható. Elegáns, lapos megjelenésű, és a fényerő beállításához ötfokozatú fényerőszabályzóval rendelkezik. Ezenkívül a színhőmérséklet három fokozatban állítható.

A boltba
Space LED asztali lámpa érintésvezérlővel matt nikkelből Space LED asztali lámpa érintésvezérlővel matt nikkelből

A modern és időtlen formatervezésű Space LED asztali lámpa, amely a GKS Knapstein világítástechnikai gyártó márkás terméke, a rugalmas fénykeret mellett beépített érintésvezérlővel is rendelkezik, így optimális világítási eredményt érhetünk el az íróasztalnál vagy hasonló helyen végzett munka során.

A boltba
Jieldé Signal SI333 Asztali lámpa lábbal, kék Jieldé Signal SI333 Asztali lámpa lábbal, kék

A francia Jieldé családi vállalkozás Signal SI333 asztali lámpája klasszikus, ipari formatervezéssel és lenyűgöző mobilitással inspirál. Stabil talppal van felszerelve. A magasra törő, kétrészes lámpatest alsó része 280°-kal elforgatható. A három karcsukló mindegyike 300°-kal elfordítható. A lámpafej 360°-ban elforgatható. A fény iránya mindig rugalmasan beállítható. Billenőkapcsolóval a be- és kikapcsoláshoz.

A boltba
Peppige íróasztal lámpa Starlet, piros Peppige íróasztal lámpa Starlet, piros

A Starlet asztali lámpa garantáltan szemet gyönyörködtető darab minden munkahelyen. Az optimális fényirányítás érdekében a lámpafej 310°-kal elforgatható és 135°-kal dönthető. A szállítási terjedelem egy A hatékonysági osztályú energiatakarékos izzót tartalmaz.

A boltba
MAULjoy LED asztali lámpa, rózsaszín MAULjoy LED asztali lámpa, rózsaszín

A színes MAULjoy LED-es asztali lámpa egy divatos világítási tárgy az asztalon. A lámpakaron található hajlítható terület lehetővé teszi a lámpa tetszés szerinti beállítását. A be- és kikapcsoló kapcsoló közvetlenül a lámpafejen található a praktikus működtetés érdekében. A felület gumírozott és matt. - Műszaki biztonsági koncepció \"Made by MAUL

A boltba
Prios Tamarin LED lámpa, szabályozható, fehér Prios Tamarin LED lámpa, szabályozható, fehér

A Tamarin LED-es asztali lámpa modern, karcsú dizájnnal rendelkezik, és jól illeszkedik a különböző belső terekhez. A fényerő több fokozatban tompítható, és így a felhasználó mindenkori igényeihez igazítható.

A boltba
Northern Gear Table asztali lámpa, egy-izzós Northern Gear Table asztali lámpa, egy-izzós

Johan Lindstén tervezte a Northern Gear lámpatestsorozatát, amelyet ipari formatervezés és matt fekete lakkozás jellemez, és amely a felhasználót helyezi a középpontba. A lámpatest dőlésszöge manuálisan, egy kar segítségével állítható, a lámpatest talpában lévő fogaskerekek minden egyes mozdulatnál bekapcsolódnak, és minden kiválasztott helyzetben tökéletes tartást biztosítanak.

A boltba
Prandina Paraph T3 LED lámpa szabályozható fekete Prandina Paraph T3 LED lámpa szabályozható fekete

A fekete, alumíniumból készült Paraph T3 LED asztali lámpa váza egy körkörösen hajlékony és forgatható kar, amely zökkenőmentesen illeszkedik a lámpafejbe. LED-jei meleg fehér fényt bocsátanak ki, amely szükség szerint irányítható. Dimmer kapcsolóval felszerelt. Ideális asztali vagy olvasólámpának. - Design by Serge

A boltba
Íróasztali lámpa 553, szürke Íróasztali lámpa 553, szürke

Az 553-as asztali lámpa diszkrét színkialakításával számos lakberendezési stílushoz illik, és optimális fényt biztosít pl. az otthoni dolgozószobában az íróasztalon. A kábelen lévő be-/kikapcsolóval van felszerelve.

A boltba
Paulmann FlexBar LED asztali lámpa fehér Paulmann FlexBar LED asztali lámpa fehér

A FlexBar LED asztali lámpa három csuklóval, valamint a lámpa fejében lévő forgó szerkezettel rendelkezik. Ez lehetővé teszi a fény irányának nagyfokú rugalmasságát. Az asztali lámpa emellett hármas kapcsolóval van felszerelve a fény színének (3000 K, 4000 K, 6500 K) és a fényerősségnek (100 %, 60 % és 30 %) a változtatására. Ezekhez a funkciókhoz a lámpafejen található kapcsoló áll rendelkezésre.

A boltba
Asztali világítás Winston, állítható, fekete/fehér Asztali világítás Winston, állítható, fekete/fehér

A fekete lakkozott fémből készült Winston asztali lámpa ernyője forgatható és elfordítható, így a fény iránya nagyon egyénileg állítható. Az ernyő belseje fehérre lakkozott az optimális fényvisszaverődés érdekében. A kábelen található kapcsolóval felszerelve - állítható magasságú és vetületű

A boltba
Asztali lámpa X Xenon, zöld, dönthető Asztali lámpa X Xenon, zöld, dönthető

Az acélból készült X Xenon asztali lámpa gyönyörű kupolás lámpaernyővel rendelkezik, amelybe egy szabadon választható E14-es izzó (nem tartozék) illeszthető. Ez védőburkolatként funkcionál, csuklójának köszönhetően dönthető, és a közvetlen tükröződés minimalizálásával kellemes látványt biztosít. Ívelt szárával ez a lámpa minden helyiségben szívesen látott kiegészítője, akár íróasztalon, akár éjjeliszekrényen,

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Tilen mennyezeti lámpa, 2 izzós reflektor forma
26 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Alcina Aktív bőrápoló krém (Active Cell Cream) 50 ml
20 670 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Armaf Club de Nuit Intense Man - EDT 105 ml
17 150 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
BANKAMP Ino LED mennyezeti lámpa 6 égős ezüst
341 083 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
LED lámpa Azra, feh. kör al. IP54, Ø25cm
16 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Louis Poulsen NJP Mini LED asztali lámpa fehér
226 734 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Pauleen Sandy Glow asztali lámpa, fehér/bézs
14 490 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
FORCE-ROSS - lock, 130 mm Fekete
4 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Twin Cube White Line mécsestartó
6 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
BAGATT Női papucs D31A7C945000-5200 37
13 200 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 41%
ONLY Női kabát ONLNORA 15294315 Azalea Pink M
19 790 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 24%
Boccia Titanium 3343-02
45 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Kajal Perfumes Warek - EDP 100 ml
56 630 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi bőr pénztárca AM0AM11872BDS
35 420 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben