Givenchy Gentleman Boisée - EDP 100 ml


30 310 Ft
  • Raktáron
  • Ingyenes szállítás lehetséges

Csomagolja be magát frissességbe a Gentleman Boisée parfümnek köszönhetően. Az illat a fekete bors, koriander és muskátli árnyalatokkal nyílik meg. Ezután a kakaóból, cédrusból és egy gyönyörű íriszből álló szívillata lassan kialakul. A szantálfa, a pacsuli és a fás jegyek gyönyörűen aláhúzzák az alap érzékiségét. Az illatot 2020-ban mutatták be.

EAN: 3274872399020

Gyártó: Givenchy

Termékleírás

Csomagolja be magát frissességbe a Gentleman Boisée parfümnek köszönhetően. Az illat a fekete bors, koriander és muskátli árnyalatokkal nyílik meg. Ezután a kakaóból, cédrusból és egy gyönyörű íriszből álló szívillata lassan kialakul. A szantálfa, a pacsuli és a fás jegyek gyönyörűen aláhúzzák az alap érzékiségét. Az illatot 2020-ban mutatták be.

Parfümvizek (EDP)

A Parfümvizek (EDP) az egyik legkedveltebb parfüm megjelenési forma, mely sokak szerint az általános parfümök alkalmazásának legjobb módja. Az EDP rövidítés az Eau de Parfum-ra utal, amely jelentése az angol "perfume water". Miért olyan kedvelt az EDP parfüm a nők és férfiak között? Az EDP nagyobb parfümkoncentrációval rendelkezik, mint az EDT (Eau de Toilette) vagy az EDC (Eau de Cologne), így az EDP akár egész nap tartó illatot biztosíthat. Az EDP parfümök összetétele a parfümgyártó mesterfokának tekinthető. Magába foglalja a legjobb minőségű illóolajokat, amelyek egy tökéletesen összeállított kombinációban egyedi illatot eredményeznek. Az EDP parfümök azért is vonzóak, mert kicsit intenzívebbek, mint az általános parfümök, így egy csepp EDP-t alkalmazva egyszerre az összes létező illatjegyt érezhetjük. Az EDP parfümök könnyen elkápráztathatják a környezetünket és hozzánk vonzóvá tehetnek bárkit, akár egy éjszakai randin, akár egy fontos üzleti megbeszélésen. Az EDP parfümök összetétele előállításánál fontos figyelembe venni a bőr típusát és az illatvoroslatokat használva megfelelően összeállítani az illatkompozíciót. Az EDP parfümök összetétele emiatt igen összetett és precíz folyamatok során születnek meg. Az EDP parfümök kiváló ajándék lehet azok számára is, akik még csak ismerkednek a parfümhasználattal vagy nincsenek tisztában az illatokkal és azok hatásával a környezetre. Az EDP parfümök különleges élményt nyújtanak a viselőjüknek, és azoknak is, akik a viselőjük közelébe kerülnek. Az EDP parfümök nagyon sokoldalúak és kedvelt illatokat tartalmaznak, amelyek tökéletesen megfelelnek az ünnepi alkalomhoz, az esküvőhöz, a napi használathoz, vagy akár az esti programokhoz is. Az EDP parfümök állnak a legjobban a bőrön, de szórhatjuk azokat a ruháinkra, hajunkra és még a szoba levegőjébe is. Tehát ha elegáns és különleges illatot keresünk, amely kiemel minket a tömegből, az EDP parfümök kiváló választásnak bizonyulnak!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Mennyiség 100 ml
Meghatározás Férfiaknak
Típus Parfümvíz
Származási hely Franciaország
Fő illat Virág
Mellék illat Fás
Szív cédrusfa, írisz, kakaó
Alapillat pacsuli, szantálfa, fás tónusok
Fej illatozó muskátli, fekete bors, koriander
Az illat jellemzői orientális, virágos, fás, fűszeres
Összetevő cédrusfa, pacsuli, illatozó muskátli, szantálfa, fás tónusok, írisz, fekete bors, kakaó, koriander
0 Ft

Chanel Coco - EDP 50 ml Chanel Coco - EDP 50 ml

Ez a női illat a fűszerek és a borostyán kiegyensúlyozott keveréke. Kelet által ihletett érzékekkel teli illat. A török rózsa friss árnyalatai gyengéden keverednek a keleti jázmin gyengéd leheletével. A tunéziai narancs és a szicíliai mandarin virágai a friss virágos fásultság érzetét keltik. Éjszakai viseletre tervezték. Az illat 1984-ben került a piacra.

A boltba
Chanel Chance - EDP 100 ml Chanel Chance - EDP 100 ml

Friss könnyű illat tele életerővel és vitalitással. Az illat az egész testén elterjed, és úgy érzi, mintha egy frissen virágzó virágokkal teli réten feküdne. Az aromás borostyán, pacsuli és törékeny fehér pézsma érzékiséget és izgató nőiességet visz az illatba. A finoman érzéki illat fokozatosan szabadul fel, és meglepi Önt a változékonyságával.

A boltba
Elizabeth Arden Mediterranean - EDP 100 ml Elizabeth Arden Mediterranean - EDP 100 ml

A Mediterranean egy káprázatos virágos-fás parfüm a nők számára a népszerű Elizabeth Arden márkától. Az érzéki virágok finom erdővel és friss gyümölcsökkel kombinálva suttogó hullámokat és gazdag textúrákat idéznek elő a Földközi-tengeren. Az illat 2007-ben került a piacra.

A boltba
Trussardi Donna 2011 - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Trussardi Donna 2011 - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Donna márka Trussardi 2011-től a hölgyek, virágos-gyümölcsös illat nőknek és lányoknak, akik szeretik a friss illatot. A bevezetőben találunk aromák citrom, yuzu gyümölcs hangok, a szív elrejti jázmin, narancsvirág és lótusz. Alapvetően találunk vanília, cédrusfa, pacsuli és szantálfa. Úgy indult 2011-ben.

A boltba
Boucheron Quatre Pour Femme - EDP 100 ml Boucheron Quatre Pour Femme - EDP 100 ml

A Quatre Pour Femme a Boucheron márkától egy virágos - gyümölcsös, fás illat a nők számára. Összetevői közé tartozik a keserű narancs, ribizli, mandarin, citrom, grapefrui, jázmin, rózsa, eper, őszibarack, alma, cédrus, kasmír, pézsma, vanília és karamell. Az illat 2015-ben került a piacra.

A boltba
Armaf Armaf Ventana - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Armaf Armaf Ventana - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Az Amarf Ventana egy érzéki fás illat férfiaknak. Az illatot 2017-ben mutatták be.

A boltba
Azzaro Wanted Girl - EDP 30 ml Azzaro Wanted Girl - EDP 30 ml

A Wanted Girl az Azzaro Wanted kollekciójából egy keleties-virágos illat nőknek. Fejjegye a gránátalma, a gyömbér, a bors és a narancsvirág szokatlan kombinációját tartalmazza. Szívjegyében a csattanó maszlag érezhető a dulce de leche édesség karamellizált tónusaival. A kompozíciót a haiti vetiver, a pacsuli és a tonkabab zárja. 2019-ben mutatták be.

A boltba
Le Couvent Maison De Parfum Lysandra - EDT 100 ml Le Couvent Maison De Parfum Lysandra - EDT 100 ml

Az erdő szélén szelíd fény sugárzik az újonnan ébredt természetbe. A pillangó lobog a szélben, leszáll a virágokra és saját keringőjét táncolja. Szárnyaival önként teríti szét a puha port. A jázmin illékony illata, valamint a mandarin és a labdanum apró fröccsenései kavarognak ide-oda. A pillangó remek illatnyomai. Ezt az egyedülálló kompozíciót a francia Haute Parfumerie hagyományai szerint hozták

A boltba
Swiss Arabian Mr. Edge - EDP 100 ml Swiss Arabian Mr. Edge - EDP 100 ml

A Mr Edge egy fás, pihe-puha illat egy fiatal, kifinomult, magabiztos és mágneses férfi számára. A világ a lába előtt hever, mégis megőrizte könnyű és ellenállhatatlan varázsát. Az illata inkább a hidegebb időszakra való.

A boltba
Rasasi Faqat Lil Rijal - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Rasasi Faqat Lil Rijal - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Faqat Lil Rijal egy keleti-fás illat férfiaknak. A fej friss bergamottot, íriszt és agar fát (oud) tartalmaz. Kardámom, rizs, jázmin és muskátli kombinációját fogja érezni a szívében. A kompozíciót pacsuli, pézsma, bőr, szantálfa és agárfa zárja.

A boltba
Al Haramain Precious Silver - EDP 100 ml Al Haramain Precious Silver - EDP 100 ml

Felejtsd el a szabályokat, korlátokat. Az Al Haramain Precious Silver uniszex parfüm kiválóan alkalmas mindenkinek, aki nem fél kitűnni a tömegből. Tűnj ki a tömegből, és próbáld ki, milyen a figyelem középpontjában lenni.

A boltba
Armaf Tres Nuit For Men - EDP 100 ml Armaf Tres Nuit For Men - EDP 100 ml

A Tres Nuit egy aromás-fűszeres illat férfiaknak. A fejillat összetevői közé tartozik a friss citrom, citrom verbéna és írisz. A szívillatban kibontakoznak a jellegzetes levendula, ibolya illatjegyei és fűszeres tónusok. A kompozíciót a szantálfa és a szürke borostyán kombinációja zárja.

A boltba
Lattafa Ana Abiyedh - EDP 60 ml Lattafa Ana Abiyedh - EDP 60 ml

Az Ana Abiyedh egy friss illat édes és fás tónusokkal kombinálva. A kardámom, a sáfrány és a vanília mélységet ad a parfümnek. A tonkabab és a guajakfa alapja karakteressé teszi az illatot. Mindennapi használatra ideális parfüm.

A boltba
Just Jack Mystery - EDP 100 ml Just Jack Mystery - EDP 100 ml

A Just Jack márkás férfi orientális-fás Mystery eau de parfum egy új függőség, amiről nem akarsz majd lemondani. Az első pillanatoktól kezdve bebizonyosodik, hogy a mindennapi rutin új és nélkülözhetetlen része. A sáfrány nyitó édes akkordjai fogadnak majd, ami az illat szívébe költözik, amely a vanília és a rózsa bódító kombinációját rejti. Minden pillanat különleges lesz az agarfa intenzív oud jegyeinek

A boltba
Al Haramain Night Dreams - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Al Haramain Night Dreams - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Az elegáns és fényűző keleti koktél, amely ideálisan kiegészíti az esti ruhát, rejtélyt ad a képnek, és kihangsúlyozza tulajdonosának minden méltóságát. A fejillata citrusos, amely friss citrus jegyeket hordoz, fokozatosan visszahúzódik. Helyébe a szív pikáns és virágos kompozíciója lép, ahol a rózsaszín tónusok, az ibolya és a muskátli bársonyos hangzását fokozatosan egzotikus keleti fűszerekbe változtatja

A boltba
Kate Spade Kate Spade New York - EDP 60 ml Kate Spade Kate Spade New York - EDP 60 ml

A Kate Spade New York egy virágos-gyümölcsös eau de parfum. Elrepíthet egy gondtalan nyárba, tele örömmel, kalanddal és határtalan energiával. Az illatot 2020-ban mutatták be.

A boltba
Creed Iris Tubereuse - EDP 100 ml Creed Iris Tubereuse - EDP 100 ml

Az Iris Tubereuse a Creed Acqua Originale kollekcióból egy luxus virágos illat a nők számára. A fejillata narancsot, ibolya leveleket és galbanum gyantát tartalmaz. A tuberózis, a gyöngyvirág és a gyöngyvirág bontakozik ki a szívben. A kompozíciót a narancsvirág, pézsma és édes vanília kombinációja zárja. Az illat 2014-ben került a piacra.

A boltba
Rue Broca Hooked Femme - EDP 100 ml Rue Broca Hooked Femme - EDP 100 ml

A Hooked Femme a Rue Broca márkától egy női parfüm, amely illatok széles skálájából áll. A fejillatot a rózsabors csillogó fűszeres akkordjai töltik meg, frissítő bergamottal és gyümölcsösen édes málna jegyekkel keverve. A szívben az illat elmélyül a fás jegyeknek köszönhetően, amelyek megtelnek a rózsa érzékiségével és a ciprus földes nyomával. Az alap egy illatos esszencia fényűző befejezése, amely

A boltba
Missoni Missoni Pour Homme - EDP 100 ml Missoni Missoni Pour Homme - EDP 100 ml

A teljesen egyedi Missoni Pour Homme olyan, mint egy utazás a világ körül. A Missoni Pour Homme a legmagasabb presztízsű férfias illat. Friss, élénk és vibráló illat, amely a citrom, a grapefruit és a levendula frissítő kombinációjával nyit. A szívben érezni fogod a jázmin, az alma és a gyömbér enyhe érintését. Az alap fás jegyei kiemelik a pézsmát és a pacsulit. A citrusos-fás eau de parfum-ot a mediterrán

A boltba
Jenny Glow Savage Pour Homme - EDP 50 ml Jenny Glow Savage Pour Homme - EDP 50 ml

A Savage Pour Homme eau de parfum férfiaknak a Jenny Glow márkától egy vonzó citrusos-fűszeres kompozíció, amely megnyerő formulával nyeri el a tetszését, amely tökéletes a karizmatikus, erős férfiak számára, akik nem félnek kockáztatni. A szecsuáni bors és a bergamott keveréke felébreszti érzékeit, és képessé tesz a megfelelő döntések meghozatalára. A harmonikus szívet levendula és muskátli formájában

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben