Golden Duo asztali lámpa 30cm mentazöld/arany


45 990 Ft
  • Raktáron

Duolla Golden Duo asztali lámpa 30cm mentazöld/arany, Nappali / Étkező, bársony, fém, E14, 40W, H: 30cm

EAN: 5903689183819

Gyártó: Duolla

Termékleírás

Duolla Golden Duo asztali lámpa 30cm mentazöld/arany, Nappali / Étkező, bársony, fém, E14, 40W, H: 30cm

Éjjeli lámpák

Az Éjjeli lámpák alkatéziséhez tartozó weboldal egyedi és különleges megjelenése és tartalma miatt kiemelkedik a webáruházak közül. A belső lámpák kategóriájába tartozik, és olyan termékeket kínál, amelyek nem csak megvilágítják otthonunkat, hanem stílusunkat és személyiségünket is kifejezik. A weboldal könnyen navigálható és felhasználóbarát. A főoldalon azonnal a legnépszerűbb termékek között lapozhatunk, és a keresőmező segítségével könnyedén megtalálhatjuk a számunkra megfelelő lámpát. Az oldal tetején található felhasználói fiók mellett lehetőség van az egyes termékekre történő értékelésre is. A termékek kategóriákba vannak rendezve, így a felhasználók gyorsan kiválaszthatják azokat a lámpákat, amelyek érdeklik őket. A belső lámpák kategóriában megtalálhatóak a modern, klasszikus, minimalista és bohém stílusú lámpák. Minden termékhez részletes leírás és képek is tartoznak, így a felhasználók pontosan tudják, mire számíthatnak. A vásárlás folyamata egyszerű és gyors. A termékeket kosárba lehet helyezni, majd a fizetési opciókra kattintva választhatjuk ki a nekünk megfelelőt. A weboldal biztonságos fizetési lehetőségeket kínál, és biztosítja az adatvédelmet is. Az Éjjeli lámpák alkatéziséhez tartozó weboldal érdekes és egyedi lámpákat kínál azoknak, akik szeretnének különleges kiegészítőket otthonukba. A termékek minőségi anyagokból készülnek, így hosszú élettartamot biztosítanak. A weboldal elkötelezett az ügyfelek elégedettsége mellett, és könnyen elérhető az ügyfélszolgálat, amennyiben kérdés vagy probléma merülne fel a vásárlás során.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Fulda textil asztali lámpa, fekete ernyő, krómozott talapzat Fulda textil asztali lámpa, fekete ernyő, krómozott talapzat

A klasszikus formájú, szövetárnyékolóval ellátott Fulda asztali lámpa különlegessége az üvegdíszítés: három átlátszó üveggömb díszíti a keretet, amelyeken keresztül a krómszínű keret látható. A kisugárzott fény hatásosan határozza meg mindkettő színterét. Az eredmény egy csodálatosan hangsúlyos kiegészítő világítás a nappali és a hálószobák számára.

A boltba
Ruben asztali lámpa gyöngyházlemezekkel Ruben asztali lámpa gyöngyházlemezekkel

A Ruben asztali lámpa aranyszínű fémből készült árnyékolóját kerek gyöngyházkorongokból álló láncok alkotják, amelyek a két fémgyűrűről lógnak le, és a fényforrásokat foglalják magukba. A láncok alsó végét apró, borostyánszínű üvegkristályok alkotják.

A boltba
Parsa fehér szövet asztali lámpa zsinórkapcsolóval Parsa fehér szövet asztali lámpa zsinórkapcsolóval

A Parsa asztali lámpa egyszerű fehér szövetárnyékolóval rendelkezik. Ez rendkívül kellemes fényt teremt, amely tökéletesen kiegészíti a hangulatos környezetet.

A boltba
Asztali lámpa Morfeo árnyékoló műanyag krém Asztali lámpa Morfeo árnyékoló műanyag krém

A Morfeo asztali lámpa krémszínű ernyője műanyagból készült, kőris színű fa szerkezettel. A henger alakú ernyőt fehérre lakkozott acélkeret tartja.

A boltba
Gaia Nagy asztali l. érintőképernyős funk., feh. Gaia Nagy asztali l. érintőképernyős funk., feh.

A Gaia nagyméretű asztali lámpa absztrakt dizájnjának köszönhetően harmonizál bármilyen lakberendezési stílussal, klasszikus és modern megjelenésű. Kellemesen meleg fény hatol át opálszínű üvegárnyékolóján. Érintéses funkcióval ellátott, így érintéssel be- és kikapcsolható.

A boltba
King asztali l. okostelefonok töltési funkciójával King asztali l. okostelefonok töltési funkciójával

A King asztali lámpa, amely az okostelefon töltésére szolgáló USB-porttal van ellátva, praktikus mindennapi használati tárgynak bizonyul. A hosszúkás alapon elegendő hely van a mobiltelefon biztonságos tárolására.

A boltba
lámpa 6008, Tiffany stílus, madár motívummal lámpa 6008, Tiffany stílus, madár motívummal

A 6008-as asztali lámpa nagyon színes, madármotívumos Tiffany-stílusú üvegárnyékolóval van ellátva

A boltba
Trendi asztali lámpa Ufolino, ibolyaszínű Trendi asztali lámpa Ufolino, ibolyaszínű

Az Ufolino trendi figyelemfelkeltő a nappaliban, de a gyerekszobában is. Bekapcsolva az erős színek teljes hatásukat kibontakoztatják.

A boltba
LED asztali lámpa mexikói bronz LED asztali lámpa mexikói bronz

Az elegáns bronzszínű ernyővel ellátott Mexlite LED-es asztali lámpa két helyen állítható, és a lámpafej dönthető. A beépített LED-ek meleg fehér fényt bocsátanak ki, amelynek intenzitása a beépített forgó dimmerrel tetszés szerint szabályozható.

A boltba
Dekoratív asztali lámpa Jamilia Tiffany stílusban Dekoratív asztali lámpa Jamilia Tiffany stílusban

A Jamilia ideális lámpa a hangulatos fényhez a nappaliban vagy a hálószobában az éjjeliszekrényen. A Tiffany-üvegből készült dekoratív ernyő mindenhol ugyanolyan dekoratív hangsúlyt ad. A Jamilia alkalmas energiatakarékos lámpákhoz.

A boltba
Cini&Nils - LED-es asztali lámpa fényerőszabályzóval, 20 cm-es Cini&Nils - LED-es asztali lámpa fényerőszabályzóval, 20 cm-es

Az Assolo LED-es dizájner asztali lámpa vonzó gyűrű alakban mutatkozik be, és bekapcsolva közvetett és nagyon kellemes fényt biztosít. Beépített fényerőszabályzóval. Cini tervezése

A boltba
Ludwig asztali lámpa fekete USB porttal Ludwig asztali lámpa fekete USB porttal

A divatos kialakítású Ludwig asztali lámpa acélvázból és vászonernyőből áll, és sokféleképpen használható az egész lakótérben, például éjjeli lámpaként. USB-csatlakozóval ellátott a mobiltelefon töltéséhez. Húzókapcsolóval felszerelve. - textil kábellel (lapos)

A boltba
Prandina Gong T1 asztali lámpa tükör fém bevonatú Prandina Gong T1 asztali lámpa tükör fém bevonatú

A Gong T1 asztali lámpa ernyője szájjal fújt, kétszínű üvegből készült. Az alsó rész átlátszó, a felső rész színes és részben fémezett. Az asztali lámpa az olaszországi Prandina világítástechnikai gyártó minőségi terméke, amely világhírű építészekkel és tervezőkkel dolgozik együtt. A lámpa tervezése a cég alapítójától, Sergio Prandina-tól származik.

A boltba
Prandina Luisa T1 lámpa 2.700K sárgaréz/átlátszó Prandina Luisa T1 lámpa 2.700K sárgaréz/átlátszó

A Luisa T1 asztali lámpa ernyője szájjal fújt üvegből készült, időtlenül szép formájú. Középen a sárgaréz színű fémkeret felülről lefelé átnyúlik az üvegárnyékon, így alul három kis láb, felül pedig egy hordozófogantyú áll ki. A keret - és így az árnyékoló közepén is - melegfehér LED-ek találhatók egy hengeres diffúzorban, amelynek fénye körös-körül sugárzik, és nagyon jó színvisszaadás jellemzi. A

A boltba
Pauleen Noble Purity asztali lámpa fehér üveggel Pauleen Noble Purity asztali lámpa fehér üveggel

A Noble Purity asztali lámpa nemcsak nemes, hanem egy kicsit nosztalgikus is. A kerek, fényes aranyszínű talapzaton opálfehér üvegárnyék van, amelyet finom csíkos mintázat díszít.

A boltba
Pauleen Mystical Gleam asztali lámpa füstüveggel Pauleen Mystical Gleam asztali lámpa füstüveggel

A Mystery Gleam asztali lámpa egyszerű, de hatékony kialakításával nyűgöz le. A fából készült talapzaton füstszürke színezett üvegből készült ovális árnyékoló ül, és gyönyörű fényhatást biztosít. Különösen szépen mutat egy cső alakú izzó (nem tartozék).

A boltba
Kosaras asztali lámpa, fekete, belül fehér Kosaras asztali lámpa, fekete, belül fehér

A Basket asztali lámpa teljesen fekete. Csak a hengeres textilárnyékoló belseje, amely függőlegesen bocsátja ki a fényt, fehér. A talapzat nagyon finom, és finom fémrudakból áll.

A boltba
Margot asztali lámpa magasság 55cm ezüst nikkel fekete Margot asztali lámpa magasság 55cm ezüst nikkel fekete

A Margot asztali lámpa álló, téglalap alakú fémvázzal rendelkezik, amely egy 90°-kal eltolt természetes anyagból készült elemmel együtt alkotja az alapot, és egyúttal hordozza az ovális textil ernyőt.- Design by Gabriel Teixidó

A boltba
Asztali világítás Origami fehér papírból, 25x25cm Asztali világítás Origami fehér papírból, 25x25cm

Origami asztali lámpa - csendes kiegészítő fényforrás beltéri használatraEzzel az asztali lámpával a név leírja a koncepciót: az Origami fehér, hajtogatott papírból készült, amely egy klasszikus asztali lámpa formáját formázza, lapos, hengeres ernyővel és kis, csonka kúp alakú talppal. Belsejében egy E14-es lámpa kap helyet, amelynek fénye minden oldalról finoman sugárzik. Az Origami tökéletes kiegészítője

A boltba
Asztali világítás Ariane kerámia és bársony türkiz Asztali világítás Ariane kerámia és bársony türkiz

Az Ariane asztali lámpa kerámia talapzata ananász formájú. Az alap tetején csillogó bársonyból készült ernyő található, amelynek aranyszínű belseje melegséget és otthonosságot kölcsönöz a kibocsátott fénynek.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Tilen mennyezeti lámpa, 2 izzós reflektor forma
26 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Alcina Aktív bőrápoló krém (Active Cell Cream) 50 ml
20 670 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Armaf Club de Nuit Intense Man - EDT 105 ml
17 150 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
BANKAMP Ino LED mennyezeti lámpa 6 égős ezüst
341 083 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
LED lámpa Azra, feh. kör al. IP54, Ø25cm
16 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Louis Poulsen NJP Mini LED asztali lámpa fehér
226 734 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Pauleen Sandy Glow asztali lámpa, fehér/bézs
14 490 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
FORCE-ROSS - lock, 130 mm Fekete
4 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Twin Cube White Line mécsestartó
6 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
BAGATT Női papucs D31A7C945000-5200 37
13 200 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 41%
ONLY Női kabát ONLNORA 15294315 Azalea Pink M
19 790 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 24%
Boccia Titanium 3343-02
45 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Kajal Perfumes Warek - EDP 100 ml
56 630 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi bőr pénztárca AM0AM11872BDS
35 420 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben