Guess Dare - EDT 100 ml


8 070 Ft
  • Raktáron
  • Ingyenes szállítás lehetséges

A Guess márka új Dare női parfümmel lép a piacra, amely izgalmas, provokatív és kellemes érzéseket kelt. Könnyű pézsmával kombinált virágos-fás tónusokkal vonz. A kompozíció egy szenvedélyes koktélt kínál, amely magára vonzza a figyelmet, és egzotikus árnyalatok alapján játszik kifinomultan és modern módon. A Guess kollekció új illata üvegpalackban érkezik, a részleteket kiegészítve a Guess kollekció

EAN: 3607347879367

Gyártó: Guess

Termékleírás

A Guess márka új Dare női parfümmel lép a piacra, amely izgalmas, provokatív és kellemes érzéseket kelt. Könnyű pézsmával kombinált virágos-fás tónusokkal vonz. A kompozíció egy szenvedélyes koktélt kínál, amely magára vonzza a figyelmet, és egzotikus árnyalatok alapján játszik kifinomultan és modern módon. A Guess kollekció új illata üvegpalackban érkezik, a részleteket kiegészítve a Guess kollekció divatos kiegészítőivel, amelyek kiemelik a ház modern és szexi stílusát. A felső tónusok nagami, citromvirág és körte kombinációjával nyitnak. Fokozatosan egy kaktusz csatlakozik a szívhez, vadrózsával és elegáns jázminnal körülvéve. Az egész aromát fehér fa és pézsma teszi teljessé, amelyek általában lágyítják a keletkező illatot. Az illatot Bruno Jovanovic alkotta meg, és 2014-ben dobta piacra.

Toalett vizek (EDT)

A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mit is takar ez a fogalom. Az EDT az egyik legnépszerűbb parfüm típus, amelynek alapja a meghatározott arányú illóolaj és alkohol keveréke. Az EDT célja, hogy a parfüm hosszantartó, kellemes illatot biztosítson és a felhasználó érzéki élményben részesüljön. Az EDT alapvetően háromféle illatkomponenst tartalmaz, amelyek az illat élettartamát és összetettségét határozzák meg: a fejillat, a szívillat és az alapillat. A fejillat azonnal érezhető a felvitelkor, aztán az illat átmenetet képez a szívillatba, amely az illatmag azon része, amely a parfümözött azonosíthatóvá teszi. Az alapillat az illat hosszantartó része, amit a parfüm hordozója érezhet minden mozdulatánál. Az EDT illatok összetettsége és ötvözése a parfüm tervezőjének egyedi stílusának eredménye. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez az illóolaj és alkohol keverékéhez még számos egyéb összetevőt adunk, például a víz és az észterek, amelyek javítják a parfüm állóképességét, kenhetőségét és ragaszkodását a bőrhöz. A parfüm különféle árnyalatú, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes EDT-t, legyen az friss, virágos vagy édeskés. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt számos aromás összetevő, például a mandarin, a bergamott, a rózsa, a levendula vagy a cédrus, mind a természetből származnak. A parfümgyártók legjobb minőségű és fenntartható forrásokból származó összetevőket használnak, és az EDT-t olyan környezetbarát csomagolásban kínálják, amely fenntartható és újrahasznosítható. Az EDT parfümök kiemelkedő tulajdonsága, hogy könnyedén felhordhatóak és hosszantartó, kellemes illattal bírnak, így bármely alkalomra alkalmasak. Az EDT-k időtállóak és kifinomultak, és azok számára is megfelelőek, akik érzékeny bőrűek, mivel nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt összetevők és az EDT-k előállításához szükséges folyamatok biztonságosak és megbízhatóak, ami fontos szempont a parfüm iránti növekvő keresletnek köszönhetően. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt összetevők újrahasznosíthatóak, így az EDT-k környezetbarát termékek is lehetnek. Ha minőségi parfümre vágyik, válassza a Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez készült parfümöket, amelyek rafinált és elegáns illattal rendelkeznek, és hosszú órákig tartanak. Az EDT parfümök a tökéletes választás azoknak, akik szeretnének jól illatozni bármilyen alkalomra.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Mennyiség 100 ml
Típus Toalettvíz
Fő illat Virág
Mellék illat Gyümölcs
Meghatározás Nőknek
Alapillat pézsma, fás tónusok, kókusz
Fej citromfavirág, körtefavirág, nagámi
Szív jázmin, rózsa, kaktuszvirág
Az illat jellemzői virágos, fás, gyümölcsös
Összetevő pézsma, citromfavirág, jázmin, rózsa, fás tónusok, körtefavirág, kókusz, nagámi, kaktuszvirág
0 Ft

Dior Diorissimo - EDT 100 ml Dior Diorissimo - EDT 100 ml

Klasszikus virág illat jázmin, ilang-ilang és liliom tónusaival. A romantikus virágcsokor Diorissimo a gyöngyvirág frissességét ünnepli. Tavaszt idéz elő, amikor minden virágzik, illatozik és ártatlanul ragyog. Az illat 1956-ban került a piacra.

A boltba
Cacharel Noa - EDT 30 ml Cacharel Noa - EDT 30 ml

Illat szeretet és a remény. Miracle felfedezés minden intenzitása és gazdagságát miatt a szag, ami olyan, mint nektár nyert szívében az illat Noa. Elixir, gazdag és érzéki, káprázatos és elegáns. Noa, mint egy virág, amely fejleszti és biztosítja a nektár ... mint egy túlérett gyümölcs, robban a nap alatt, és a levegő behatol a gazdagság és a hatalom az illatát. Az üveg gyöngy jelképezi, amely idézi

A boltba
Antonio Banderas Seduction In Black - EDT 200 ml Antonio Banderas Seduction In Black - EDT 200 ml

A Seduction In Black egy kifinomult, mégis nagyon természetes illat, amelyet modern és elegáns férfinak szánnak. Olyan férfi, aki magabiztos és többnyire maga játszik szerelmi játékokat, de néhányat a sorsra és a spontaneitásra bíz. A sötét füstös üvegből készült palack vonalai átlátszó és sima falakat ötvöznek kristályos aljjal. A minimalista fekete fedél, tetején vésett Antonio Banderas logóval,

A boltba
Dunhill Desire Black - EDT 100 ml Dunhill Desire Black - EDT 100 ml

2014-ben látta meg a napvilágot illat vágy Black. Ez ciprus keleties illat férfiaknak nyit jegyzeteket grapefruit, bors és a bergamott. Ezután a szó naplók rózsa, ciprus és a sáfrány és végül illata hangsúlyozzák borostyán, vetiver és a tömjén.

A boltba
Dior Poison Girl - EDT 50 ml Dior Poison Girl - EDT 50 ml

2016 januárjában a Dior márka bemutatta a Poison Girl illatot. Ez a keleti-vanília illat alkalmas lányoknak és nőknek, a keserű narancs árnyalataival nyílik meg, amelyet fokozatosan Damaszkusz rózsák és Grasse rózsák váltanak fel, majd mandula, toluol balzsam, vanília, szantálfa és tonka bab árnyalatai követnek.

A boltba
Elizabeth Arden White Tea - EDT 100 ml Elizabeth Arden White Tea - EDT 100 ml

A White Tea a megegyező nevű kollekcióból egy pézsmás, keleties-virágos illat nőknek. A fejjegy mandarint, zsályát, páfrányt és tengeri jegyeket tartalmaz. A szívjegy matét, fehér teát és fehér íriszt A kompozíciót az ámbra, az illatos ábelfű, a tonkabab és az egzotikus fák tetőzik be. 2017-ben debütált.

A boltba
Gucci Guilty Pour Femme 2021 - EDT 50 ml Gucci Guilty Pour Femme 2021 - EDT 50 ml

A Gucci Guilty jellegzetes borostyán akkorddal az orgona levelek könnyű, friss nőiessége határozza meg a csillogó citrusos tapintást, az érzéki borostyán hangokat és a pacsulit. Az illat aláírásának hangulatában nyílik meg. A mandarin izzó citrusos felső jegyeit rózsaborssal keverve az élénk és ragyogó frissesség érdekében. Az orgona virágminősége kombinálódik az őszibarack és a málna gyümölcsös keverékével

A boltba
Loewe 001 Woman - EDT 75 ml Loewe 001 Woman - EDT 75 ml

A Loewe 001 Woman egy keleties-virágos illat nőknek. Fejjegyei a bergamott, az olasz mandarin és a rózsabors; a középső jegyek az egyiptomi jázmin és a szantálfa; az alaptónusok borostyánról és vaníliáról árulkodnak. Az illatot 2016-ban mutatták be.

A boltba
Reebok Cool Your Body For Women - EDT 100 ml Reebok Cool Your Body For Women - EDT 100 ml

A Cool Your Body For Women egy friss eau de toilette nőknek. A fejillata tele van szőlővel és barackkal. A szívben gardénia, rózsa és jázmin virágjegyei találhatók. A végén a cédrusfa jázminnal és pézsmával lepi meg.

A boltba
Ralph Lauren Polo Red - EDT 125 ml Ralph Lauren Polo Red - EDT 125 ml

Az aroma a védjegy Ralph Lauren Polo Red mutatja energikus és szenvedélyes vad láng, amely symplizuje erőt, állóképességet és a pezsgés. Ez egy fás-fűszeres illat, egy csipetnyi pikáns. Inspiration parfüm dühös sebesség nagyon gyors autók, a szenvedély, a szépség és az érzékiség. Ez az illat a férfiak, akik nem színlelt, hogy mutassa meg saját stílusát és a szenvedély. Úgy indult 2013-ban.

A boltba
Dior Miss Dior Blooming Bouquet - EDT 150 ml Dior Miss Dior Blooming Bouquet - EDT 150 ml

A Christian Dior Miss Dior Blooming Bouquet 2014 január elején mutatták be. A bársonyos fehér pézsma elegáns kombinációja a frissítő bazsarózsa virágokkal és a lédús gyümölcsökkel selymes kompozíciót hoz létre. Miss Dior Bloooming Bouquet illata mögött Francois Demachy áll, Nathalie Portman lett az arca.

A boltba
Giorgio Armani Privé Rouge Malachite - EDP 100 ml Giorgio Armani Privé Rouge Malachite - EDP 100 ml

Az Armani privé Rouge Malachite egy keleties-virágos illat férfiaknak és nőknek. Pascal Gaurin tervezte. Az orosz kultúra legszenvedélyesebb oldalát testesíti meg. Az illat 2016-ben került a piacra.

A boltba
Mercedes-Benz Mercedes-Benz Rose - EDT 30 ml Mercedes-Benz Mercedes-Benz Rose - EDT 30 ml

Női parfüm Mercedes-Benz Mercedes-Benz Rose tele virágos jegyek. A gazdag készítmény illata lédús ribizli és a grapefruit. Középpontjában a kombinálásával hangok magnólia, rózsa együtt egzotikus rózsafából és elemi. A készítmény egy csipetnyi cédrus, ámbra és pézsma. Mercedes-Benz Rose indult 2015-ben.

A boltba
Trussardi Riflesso Blue Vibe - EDT 50 ml Trussardi Riflesso Blue Vibe - EDT 50 ml

A Riflesso Blue Vibe a Trussardi márkától egy friss, fás illatú Eau de Toilette férfiaknak. Engedd szabadjára ösztöneidet, engedd meg magadnak, hogy felfedezd vágyaidat és valósítsd meg álmaidat! A modern illat, amely a rum, az édes yuzu és a davana fás gyümölcsös illatának finom összjátékával nyílik meg, a férfi lélek tanulmányozása. Az üröm, a muskátli illata és a mogyoró akkordjai együtt édesen

A boltba
Cristiano Ronaldo CR7 Game On - EDT 50 ml Cristiano Ronaldo CR7 Game On - EDT 50 ml

Eau de toilette for men A CR7 Game On egy friss férfias illat. A jeges tónusok, gyümölcsök és fás akkordok felvillanyozó kombinációja energiát tölt be az erekbe. Ha modern és időtlen illatra vágysz, akkor a CR7 Game On neked való!

A boltba
Lanvin Eclat D´Arpege Sheer - EDT 50 ml Lanvin Eclat D´Arpege Sheer - EDT 50 ml

A Lanvin Eclat d\'Arpege Sheer egy könnyed illat, amely a nagyszerű hangulathoz és egy gondtalan naphoz készült. Ezúttal az alkotók az egzotikum felé hajoltak, és a nyitójegyeket a mandarinra, a trópusi sárkánygyümölcsre és a fehér lótusz finom bimbóira bízták. A szíve nőies és finom, a bazsarózsa, a vízi jázmin és a gyöngyvirág jegyei. Az illat cédrussal, pézsmával és borostyánnal zárul. Ez az örömteli,

A boltba
Hugo Boss Boss No. 6 Bottled - EDT 2 x 50 ml Hugo Boss Boss No. 6 Bottled - EDT 2 x 50 ml

Férfi Boss No. 6. céltudatos egy egészséges adag bizalommal. Luxus citrusos-fűszeres illat meghatározza, önbizalmat sugároz és érzékien kihangsúlyozza a férfias karakter érzelmi oldalát.

A boltba
Givenchy L´Interdit (2022) - EDT 50 ml Givenchy L´Interdit (2022) - EDT 50 ml

A Givenchy L´Interdit eau de toilette egy organikus és nagyon szép elixír, amely méltó kiegészítője lesz egy modern hölgy képének. A luxus eau de toilette gyönyörű, izgalmas és elegáns fátyla hihetetlenül varázslatosan hangzik. A kompozíció a keserű narancs, a bergamott és a mandarin jegyeivel nyit. A citrusos bevezetés simán átmegy az illat szívébe, ahol kibontakozik a tubarózsa, a narancsvirág és

A boltba
Tom Ford Black Orchid - EDT (2023) 30 ml Tom Ford Black Orchid - EDT (2023) 30 ml

A Tom Ford Black Orchid női eau de toilette az eredeti, 2015-ös Black Orchid illat új értelmezése. Az intenzív fűszeres jegyek a pacsuli édes, földes akkordjaival keverednek. Hosszan tartó, érzékibb és intenzívebb hatású illat a pacsuli és az édes szilva keverékével nyílik meg. Ezt követi a tubarózsa és a ritka orchidea könnyed virágos egyesülése, a fekete bors és a szegfűszeg intenzív jegyeivel. Az

A boltba
Tom Ford Black Orchid - EDT (2023) 100 ml Tom Ford Black Orchid - EDT (2023) 100 ml

A Tom Ford Black Orchid női eau de toilette az eredeti, 2015-ös Black Orchid illat új értelmezése. Az intenzív fűszeres jegyek a pacsuli édes, földes akkordjaival keverednek. Hosszan tartó, érzékibb és intenzívebb hatású illat a pacsuli és az édes szilva keverékével nyílik meg. Ezt követi a tubarózsa és a ritka orchidea könnyed virágos egyesülése, a fekete bors és a szegfűszeg intenzív jegyeivel. Az

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Tilen mennyezeti lámpa, 2 izzós reflektor forma
26 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Alcina Aktív bőrápoló krém (Active Cell Cream) 50 ml
20 670 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Armaf Club de Nuit Intense Man - EDT 105 ml
17 150 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
BANKAMP Ino LED mennyezeti lámpa 6 égős ezüst
341 083 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
LED lámpa Azra, feh. kör al. IP54, Ø25cm
16 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Louis Poulsen NJP Mini LED asztali lámpa fehér
226 734 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Pauleen Sandy Glow asztali lámpa, fehér/bézs
14 490 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
FORCE-ROSS - lock, 130 mm Fekete
4 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Twin Cube White Line mécsestartó
6 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
BAGATT Női papucs D31A7C945000-5200 37
13 200 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 41%
ONLY Női kabát ONLNORA 15294315 Azalea Pink M
19 790 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 24%
Boccia Titanium 3343-02
45 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Kajal Perfumes Warek - EDP 100 ml
56 630 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi bőr pénztárca AM0AM11872BDS
35 420 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben