Hollister Wave For Him - EDT 100 ml


6 870 Ft
  • Raktáron
  • Ingyenes szállítás lehetséges

Hollister Wave For Him - egy fás-aromás illat modern férfiaknak. A fejben bambusz levél és citrusfélék – grapefruit, egzotikus yuzu – dominál. A szívet a citrus, az ellenálhatatlan levendula és a keserű narancsvirágból kinyert olaj (neroli) dobogtatja. Az alapillatot a tonkabab, a só, a pézsma és a fás illatjegyek szolgáltatják. Na trh byla uvedena v roce 2016.

EAN: 085715260017

Gyártó: Hollister

Termékleírás

Hollister Wave For Him - egy fás-aromás illat modern férfiaknak. A fejben bambusz levél és citrusfélék – grapefruit, egzotikus yuzu – dominál. A szívet a citrus, az ellenálhatatlan levendula és a keserű narancsvirágból kinyert olaj (neroli) dobogtatja. Az alapillatot a tonkabab, a só, a pézsma és a fás illatjegyek szolgáltatják. Na trh byla uvedena v roce 2016.

Toalett vizek (EDT)

A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mit is takar ez a fogalom. Az EDT az egyik legnépszerűbb parfüm típus, amelynek alapja a meghatározott arányú illóolaj és alkohol keveréke. Az EDT célja, hogy a parfüm hosszantartó, kellemes illatot biztosítson és a felhasználó érzéki élményben részesüljön. Az EDT alapvetően háromféle illatkomponenst tartalmaz, amelyek az illat élettartamát és összetettségét határozzák meg: a fejillat, a szívillat és az alapillat. A fejillat azonnal érezhető a felvitelkor, aztán az illat átmenetet képez a szívillatba, amely az illatmag azon része, amely a parfümözött azonosíthatóvá teszi. Az alapillat az illat hosszantartó része, amit a parfüm hordozója érezhet minden mozdulatánál. Az EDT illatok összetettsége és ötvözése a parfüm tervezőjének egyedi stílusának eredménye. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez az illóolaj és alkohol keverékéhez még számos egyéb összetevőt adunk, például a víz és az észterek, amelyek javítják a parfüm állóképességét, kenhetőségét és ragaszkodását a bőrhöz. A parfüm különféle árnyalatú, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes EDT-t, legyen az friss, virágos vagy édeskés. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt számos aromás összetevő, például a mandarin, a bergamott, a rózsa, a levendula vagy a cédrus, mind a természetből származnak. A parfümgyártók legjobb minőségű és fenntartható forrásokból származó összetevőket használnak, és az EDT-t olyan környezetbarát csomagolásban kínálják, amely fenntartható és újrahasznosítható. Az EDT parfümök kiemelkedő tulajdonsága, hogy könnyedén felhordhatóak és hosszantartó, kellemes illattal bírnak, így bármely alkalomra alkalmasak. Az EDT-k időtállóak és kifinomultak, és azok számára is megfelelőek, akik érzékeny bőrűek, mivel nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt összetevők és az EDT-k előállításához szükséges folyamatok biztonságosak és megbízhatóak, ami fontos szempont a parfüm iránti növekvő keresletnek köszönhetően. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt összetevők újrahasznosíthatóak, így az EDT-k környezetbarát termékek is lehetnek. Ha minőségi parfümre vágyik, válassza a Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez készült parfümöket, amelyek rafinált és elegáns illattal rendelkeznek, és hosszú órákig tartanak. Az EDT parfümök a tökéletes választás azoknak, akik szeretnének jól illatozni bármilyen alkalomra.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Mennyiség 100 ml
Meghatározás Férfiaknak
Típus Toalettvíz
Fő illat Orientális
Mellék illat Fás
Alapillat pézsma, tonkabab, uszadékfa, só
Fej bambusz, grapefruit, yuzu
Szív ciprus, neroli, levendula
Az illat jellemzői aromás, fás, orientális
Összetevő pézsma, bambusz, ciprus, grapefruit, tonkabab, neroli, yuzu, uszadékfa, só, levendula
0 Ft

Cacharel Amor Amor - EDT 50 ml Cacharel Amor Amor - EDT 50 ml

A Cacharel Amor Amor egy női virágos-gyümölcsös illat, amely a szerelem italát idézi, a tiszta élvezetet. Az a nő, aki az Amor Amor illatba burkolózik, minden pillanatban csábítóvá, elbűvölővé és kívánatossá válik. Az Amor Amor egy romantikus illat, amely rendkívüli élményekkel kecsegtet. Az illat 2003-ban került a piacra.

A boltba
Guy Laroche Drakkar Noir - EDT 30 ml Guy Laroche Drakkar Noir - EDT 30 ml

Drakkar Noir illat jelentése szilárdság és a kaland, a viking hajók nevét viseli. Ez aromás, fás illat,alkalmas mindennapi viseletre, használatra. Francia tervező Guy Laroche Drakkar Noir hozta létre az illatot 1982-ben.

A boltba
Chanel Chance Eau Fraiche - EDT 50 ml Chanel Chance Eau Fraiche - EDT 50 ml

A Chance Eau Fraiche még könnyebb mint valaha! Mindenütt jelen van, de könnyű, mint a szellő; ez az illat minden pillanatban meglepetést okoz. A Chance Eau Fraiche csomagolása ismét egy fémabronccsal körbevett, kör alakú üvegcse. A korlátlan erő hangsúlyozására csillogó zöld színű. Kupakja, mintha csak be lenne fagyva, egy jégkockára emlékeztet. Minden részlet a frissesség érzetét kelti. Egy váratlan

A boltba
Rochas Femme - EDT 100 ml Rochas Femme - EDT 100 ml

A Rochas Femme egy meleg ciprusos illat, gyümölcsös és virágos lehelettel, nőies és elegáns. A parfüm magjában érezheti a őszibarackot, bergamotot, szilva és cédrusfát. Az illat alkalmas esti viseletre. 1943-ban került a piacra

A boltba
Boucheron Boucheron Pour Femme - EDT 100 ml Boucheron Boucheron Pour Femme - EDT 100 ml

A keleti-virágos női illatú Boucheron Pour Femme modern és harmonikus. Gazdag aroma édes és csillogó citrusérzéssel, hangsúlyozva a virágos öröm harmóniáját. Az elegáns nők számára készült, akik szeretik a kényeztetést. Az illatot 1988-ban indították.

A boltba
Calvin Klein CK Free For Men - EDT 50 ml Calvin Klein CK Free For Men - EDT 50 ml

Calvin Klein férfi keleti-fás illata. A modern, elegáns és szenvedélyes férfiak számára. A fejillat összetevői közé tartozik az üröm, a csillagánizs és a boróka gyümölcs. A szívillatban rejtőzik a velúr, a kávé és a dohány. A kompozíciót a tölgy, virginia cédrus és pacsuli jellegzetes kombinációja zárja. Az illat 2009 augusztusában indult el a piacon.

A boltba
Jimmy Choo Jimmy Choo - EDT 60 ml Jimmy Choo Jimmy Choo - EDT 60 ml

A Jimmy Choo Eau de Toilette egy virágos-gyümölcsös illat nőknek és lányoknak, amely gyömbér és körte jegyekkel és zöld jegyekkel nyit. Az illat szívében bódító orchidea és rózsa rejtőzik, a végén pedig fás jegyek rögzítik az illatot. 2012-ben mutatták be.

A boltba
Versace Versace Pour Homme Dylan Blue - EDT 100 ml Versace Versace Pour Homme Dylan Blue - EDT 100 ml

2016-ban a Versace márka bemutatta az új férfi Versace Pour Homme Blue Dylan illatot. Ez a friss, citrusos - fougere illat megragadja Önt és már soha nem engedi el! A fejillatban kibontakoznak a fügefa levelek tónusai, grapefruit, víz tónusok és a calabriai bergamott illata. Ezután érezhető a borostyán, fekete bors, pacsuli, papirusz levelek és ibolya illatai, és végül az alaphangot a sáfrány, tonkabab,

A boltba
Diesel Only The Brave Street - EDT 50 ml Diesel Only The Brave Street - EDT 50 ml

Az Only The Brave Street egy fás-fűszeres illat a férfiaknak. A fejillat összetevői közé tartozik a bazsalikom, alma, bergamott és kakukkfű. A likőr, a kardamom és a hedon illatjegyei rejtőznek a szívillatban. A kompozíciót a cédrus, vetiver, édes vanília, borostyánfa és pacsuli kombinációja zárja. Az illat 2018-ban került a piacra.

A boltba
Moschino So Real Cheap & Chic - EDT 30 ml Moschino So Real Cheap & Chic - EDT 30 ml

A So Real Cheap & Chic a Cheap & Chic kollekcióból egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A gyümölcsös fejillatban mandarin, keserű narancs, málna, fekete ribizli és szorbet rejtőzik. Jázmin, magnólia és rózsaszín bazsarózsa keverednek a virágos szívillatban. Végül cédrusfa, pézsma, tölgy moha és ambroxán kombináciüja zárja a kompozíciót. Az illat 2017-ben került a piacra.

A boltba
Issey Miyake Fusion D`Issey - EDT 50 ml Issey Miyake Fusion D`Issey - EDT 50 ml

A Fusion D`Issey egy aromás fougere illat férfiaknak. Édes, meleg, krémes, fűszeres, gyógynövényes és érdekes. Fejjegy összetevői közé tartozik a kókusztej, fügenektár és citrom. A szívillatban rejtőzik a szantálfa, rozmaring, muskátli és kardámom. Az ambroxán, a fás akkord és a pacsuli alaptónusát képezik. Az illatot 2020-ban mutatták be.

A boltba
Antonio Banderas The Icon - EDT 50 ml Antonio Banderas The Icon - EDT 50 ml

Antonio Banderas Az Icon Eau de Toilette a frissességet az eleganciával és az érzékiséggel ötvözi – ezek együtt tökéletes kombinációt alkotnak, amely megkönnyíti, hogy a figyelem középpontjába kerüljön.

A boltba
Jil Sander Sun Men - EDT 75 ml Jil Sander Sun Men - EDT 75 ml

Jil Sander Sun Men egy keleti- fűszeres nyári napsugarakkal teli férfi illat. A fejillat összetevői közé tartozik a rozmaring és a bergamott, a szívillatban rejtőzik a szerecsendió és kardamom, végül a kompozíciót a szantálfa és a pézsma kombinációja zárja. Az illat 2004-ben került a piacra.

A boltba
Coach Coach Men Blue - EDT 100 ml Coach Coach Men Blue - EDT 100 ml

A Coach Blue parfümvízzel szabadnak és nyugodtnak fogja érezni magát. Amint megérzi ezt az illatot újra életkedv lesz Önben. Érezni fogja a lime és az abszint illatának kombinációját, amely már az elején kellemesen meglepi. A szívillatban rejtőzik a fekete bors és az ózon. A kompozíciót a cédrus és borostyán zárja. Az illatot 2020-ban mutatták be.

A boltba
Maison Francis Kurkdjian Aqua Universalis - EDT 70 ml Maison Francis Kurkdjian Aqua Universalis - EDT 70 ml

Az Aqua Universalis eau de toilette egy férfi és női illat. Az Aqua Universalis szó szerint addiktív virágos citrusos parfüm, amelynek összetétele a tisztán mosott ruha illatát idézi elő. A citrusfélék, a fehér virágok és a pézsma csillogó keveréke azonnali tisztaság- és frissességérzet forrása. Ne hagyja ki az egyediség érzését. Az illat 2009-ben került piacra.

A boltba
Cartier Rivieres De Cartier Allégresse - EDT 100 ml Cartier Rivieres De Cartier Allégresse - EDT 100 ml

A Rivières De Cartier Allégresse egy női illat, amely egy hihetetlen utazásra invitál az érzékiség és az öröm világába. Ez az illat olyan összetevők gazdag kombinációját tartalmazza, amelyek felejthetetlen benyomást hagynak az érzékszerveiben. Gyönyörű és örömteli illat, mely a jácint és a tubarózsa illatával virágzik. Fekete ribizli levél és friss bergamott úszik ezeken az élénk akkordokon, melyeket

A boltba
Iceberg Effusion Woman - EDT 75 ml Iceberg Effusion Woman - EDT 75 ml

Az Effusion Woman az ellentétek tükre – vadság és önuralom, energia és finomság. Az egzotikus gyümölcs csillogása ezt a kontrasztot hangsúlyozza, és kiemeli \"huncut\", szexi természetét. Az elegáns virágos csokor ezzel szemben az érzéki nőiességet képviseli, meleg, fűszeres jegyek koktéljává varázsol, majd finom alapba ömlik: a természetes, nyugtató, édes és fás jegyek tökéletes kombinációja.

A boltba
Marc Jacobs Daisy Dream - EDT 50 ml Marc Jacobs Daisy Dream - EDT 50 ml

A százszorszép és a ragyogó kék ég ihlette illat, ez a Marc Jacobs Daisy Dream. Az elegancia és a nőiesség ihlette részletek ellenállhatatlan keveréke. A Daisy Dream parfüm elbűvöli Önt a játékosságával , a frissességével és a könnyedségével. A levegős illata gyümölcsös és virágos tónusokkal van tele. Lédús grapefruit és körte illata érezhető, amely lassan keveredik a szederrel. A gazdag szív illata

A boltba
Lacoste Match Point - EDT 30 ml Lacoste Match Point - EDT 30 ml

Lacoste mindig megszegte az egyezményt, hogy saját szabályai szerint játsszon. Olyan érték, amely arra ösztönöz minket, hogy az életet olyan sportként éljük meg, amelyben mindent kipróbálunk és követjük saját megérzéseinket. A Match Point szemléletváltás, új találkozás. Merítsen ihletet, és induljon el a győzelemhez vezető helyes úton – nem csak a sportban, hanem az életben is. A Match Point Eau de

A boltba
Lacoste Lacoste L.12.12. Rose Eau Fraîche - EDT 50 ml Lacoste Lacoste L.12.12. Rose Eau Fraîche - EDT 50 ml

Lacoste L.12.12. A Rose Eau Fraîche egy friss, citrusos-fás eau de toilette minden olyan nő számára, aki szeret gyengédségbe és lágyságba burkolózni, ugyanakkor fékezhetetlen erővel és győzelmi vággyal rendelkezik. A grapefruit és a vérnarancs szikrázó frissessége keveredik az ózonikus jegyek, a fűszeres rózsabors és az édes-savanyú fekete ribizli tökéletesen kiegyensúlyozott keverékével. A kompozíciót

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Tilen mennyezeti lámpa, 2 izzós reflektor forma
26 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Alcina Aktív bőrápoló krém (Active Cell Cream) 50 ml
20 670 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Armaf Club de Nuit Intense Man - EDT 105 ml
17 150 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
BANKAMP Ino LED mennyezeti lámpa 6 égős ezüst
341 083 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
LED lámpa Azra, feh. kör al. IP54, Ø25cm
16 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Louis Poulsen NJP Mini LED asztali lámpa fehér
226 734 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Pauleen Sandy Glow asztali lámpa, fehér/bézs
14 490 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
FORCE-ROSS - lock, 130 mm Fekete
4 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Twin Cube White Line mécsestartó
6 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
BAGATT Női papucs D31A7C945000-5200 37
13 200 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 41%
ONLY Női kabát ONLNORA 15294315 Azalea Pink M
19 790 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 24%
Boccia Titanium 3343-02
45 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Kajal Perfumes Warek - EDP 100 ml
56 630 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi bőr pénztárca AM0AM11872BDS
35 420 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben