Ideal Lux Essence LED fali lámpa 15,5 W fekete


119 990 Ft
  • Raktáron

Az Essence egy falra szerelhető LED-es lámpatest, amely modern minimalizmust sugároz, és a hosszú, keskeny, fal felé néző lámpatestbe szerelt LED-ek révén közvetett megvilágítást biztosít. A fali tartó és a lámpatest porszórt alumíniumból, a szórófej opálfehér akrilból készült.

EAN: 8021696285108

Gyártó: Ideallux

Termékleírás

Az Ideal Lux Essence LED fali lámpa stílusos és modern kiegészítője lehet otthonodnak! A fekete szín háromszögezett formája különleges megjelenést kölcsönöz a lámpának és tökéletesen illik mai lakásainkba. Az izzóként használt LED technológia pedig garantálja, hogy környezettudatosan világítson és hosszú élettartamot biztosítson.

A 15,5 W-os lámpa erős és hatékony, világítását pedig intenzitásszabályzóval, valamint a falhoz helyezve, ízlésesen irányíthatod. Bármelyik szobában használhatod, akár előszobában, hálószobában, nappaliban és akár étkezőben is.

Az Ideal Lux Essence LED fali lámpa a kellemesen meleg színű fénynek köszönhetően hangulatos és barátságos otthoni környezetet teremt. A izzónak köszönhetően pedig finom és kellemes fényben fürödhetsz bármelyik napszakban.

Az Ideal Lux Essence LED fali lámpa a modern otthonok kiegészítésére lett tervezve és minden egyes darabja minőségi és tartós anyagokból készült. Talán ez lehet az az egyik ok, ami miatt az Ideal Lux létrejött és azok a magas elvárások, melyek elébe állítunk.

Ha keresed az otthonod számára tökéletes fali lámpát, az Ideal Lux Essence LED fali lámpa nemcsak kiváló választás lehet, hanem stílusos és praktikus kiegészítője is lesz lakásodnak.

Az Essence egy falra szerelhető LED-es lámpatest, amely modern minimalizmust sugároz, és a hosszú, keskeny, fal felé néző lámpatestbe szerelt LED-ek révén közvetett megvilágítást biztosít. A fali tartó és a lámpatest porszórt alumíniumból, a szórófej opálfehér akrilból készült.

Fali lámpák

Az Fali lámpák kategóriája Belső lámpák kategórián belül található, és tökéletes kiegészítője lehet otthonod belső kialakításának. Az ilyen típusú lámpák fő feladata, hogy világítást biztosítson az adott térben, ugyanakkor az otthonod dekorációja és hangulata is javítható vele. Alkalmazhatod az ilyen fali lámpákat a nappaliban, hálószobában, konyhában, étkezőben, vagy bármely más benti helyiségben, ahol érdekes és elegáns központi pontot szeretnél teremteni. Az ilyen típusú fali lámpák manapság számos változatban kaphatóak. A modern megjelenésű lámpáktól kezdve kezdve a klasszikusabb, antik megjelenésűekig, számos stílusban találhatsz fali lámpát a választékban. Az anyagválaszték is változatos, így lehet aluminiumból, fémekből, üvegből, faanyagból, stb. készült darab is a kínálatban. A fali lámpák kiválóan alkalmazhatóak ismertetők és fejlesztők. Segítségükkel érdekes és figyelemfelkeltő világítási hatást hozhatsz létre a szobában, ami meglehetősen jó hatással van a belső térre. A fali lámpák is kiváló kiegészítőként szolgálnak, ha például a falon lévő festmény felé szeretnénk irányítani a figyelmet. Ha fali lámpát akarsz vásárolni, akkor jobb, ha előre mérlegelni, hogy milyen méretű és stílusú darabot szeretnél, valamint az is fontos szempont, hogy milyen funkcióval kell rendelkeznie - világító funkció, LED típus, dimmerszel, stb. A megvásárolt fali lámpa fontos szerepet játszik egész lakásod megjelenésében, ezért érdemes a kiválasztott darabot igényes kivitelben kiválasztani és formázni a belső tér kialakításához illeszkedően. A Belső lámpák kategóriájában megtalálod az összes fali lámpa típust és stílust, ahol azokat online percek alatt megvásárolhatod. A weboldalunk az egyik legjobb választási lehetőség akkor, ha otthonod belső tereinek kialakításáról van szó. Az online vásárlási élményért pedig nincs is más dolgod, mint kiválasztani a kedvenc fali lámpádat.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Van beépített LED a lámpa belsejében?

Igen, az Ideal Lux Essence LED fali lámpa 15,5 W beépített LED-ekkel rendelkezik.


Melyik színben érhető el a lámpa?

Ez a lámpa fekete színben érhető el.


Milyen anyagból van készítve a lámpa?

A lámpa fém és fokozottan ellenálló műanyag anyagból készült.


Milyen jellemzői vannak a lámpának?

A lámpa 15,5 W teljesítménnyel rendelkezik és 3000K színhőmérsékletű LED világítással bír. Az élettartama akár 25000 óra is lehet.


Kell-e külön beszerezni a lámpatesthez tartozó LED izzót, vagy az már beépítve van?

A lámpának beépített LED-je van, nem kell külön LED-izzót vásárolni hozzá.


Milyen típusú fali lámpáról van szó?

Ez egy modern stílusú fali lámpa, mely tökéletesen illeszkedik az otthoni vagy irodai környezetbe is.



Joely hosszúkás képlámpa, régi sárgaréz Joely hosszúkás képlámpa, régi sárgaréz

A Joely képlámpa antik megjelenésével és gyönyörű részleteivel nyűgöz le. Sok képet, fényképet és művészeti nyomatot helyez gyönyörűen a megfelelő fénybe.

A boltba
Escale Blade LED falil., arany füstfólia, Ø 79 cm Escale Blade LED falil., arany füstfólia, Ø 79 cm

Az Escale Blade LED fali lámpa egy modern, indirekt fényforrás. Aranyszínű bevonattal ellátott, lapos, kör alakú, alumíniumból készült korong. A hátoldalon található meleg fehér LED-ek a lámpatest körül diffúzan világítják meg a környező falat. - kívülről Triac-dimmelhető - alternatív csatlakoztatás dugaszolható kábelen keresztül (nem tartozék) - mennyezeti lámpaként is használható

A boltba
LED fali lámpa Sun Starlight Smile, sárga LED fali lámpa Sun Starlight Smile, sárga

A Sun Starlight Smile modern gyermekszobai lámpatest egy ragyogó és szikrázó napra hasonlít, amely faliként a gyermekek szemét gyönyörködteti. A beépített LED-ek színhőmérséklete a fali kapcsolóval változtatható. Csillogó csillagfényhatással. - Made in Germany - A színhőmérséklet három fokozatban állítható a fali kapcsolón keresztül: 3.000 K, 4.000 K, 5.000 K

A boltba
Fali lámpa Cotton, ívelt, 20 x 15 cm, fekete Fali lámpa Cotton, ívelt, 20 x 15 cm, fekete

A Cotton fali lámpa egy ívelt textilárnyékolóból és egy rejtett fémkonzolból áll. Fényakcentust és kellemesen tompított hangulatvilágítást biztosít, és támogatja a belső terek hangulatos légkörét.

A boltba
Fiaccola Grande - vidéki stílusú fali fáklya Fiaccola Grande - vidéki stílusú fali fáklya

A barna-fekete vasból készült Fiaccola Grande fali fáklya 70 cm-es magasságával lenyűgöző látványt nyújt. Az árnyékoló aranyszínű belsejének köszönhetően meleg és hangulatos fényt sugároz.

A boltba
LED fali lámpa Tablet W1, szélessége 66 cm, fehér LED fali lámpa Tablet W1, szélessége 66 cm, fehér

A Tablet W1 LED-es fali lámpatest fehér alumínium házzal és állítható fénykibocsátással modern, mégis időtálló.

A boltba
Tamara fali lámpa antik arany kerámia Tamara fali lámpa antik arany kerámia

A TAMARA egy lapos mennyezeti lámpatest, amely 45 cm-es szélességének köszönhetően nagyobb helyiségekbe vagy folyosókra is alkalmas. Indirekt fényt bocsát ki, ami gyönyörű hangulatot teremt

A boltba
Arany kristály fali lámpa SHERATA Arany kristály fali lámpa SHERATA

Kristály sorakozik kristállyal - ez a SHERATA különlegessége, amely mesésen gyönyörűen néz ki, és egy pillanatra minden mást háttérbe szorít a lenyűgöző csillogással és a fény csillogásával.

A boltba
Prandina Flyer W5 LED fali lámpa, fehér, 3 000 K Prandina Flyer W5 LED fali lámpa, fehér, 3 000 K

A Flyer W5 LED-es fali lámpa egy fémből készült fali lámpa, amely beépített LED-es fényforrást tartalmaz. A Needs Studio tervezte a Prandina olasz világítástechnikai gyártó számára

A boltba
Buster + Punch Caged Wall közepes Márvány fekete Buster + Punch Caged Wall közepes Márvány fekete

A Buster Punch Caged Wall medium fali lámpája egy mattfekete, keskeny fémrudakból készült, nyitott kocka alakú ketrecből és egy csiszolt márványból készült hátfalból áll. Ez utóbbiba felfelé néző E27-es foglalat van beépítve, amelybe legfeljebb 5 W-os LED-lámpa szerelhető.

A boltba
Fali lámpa MUUN dugós kábel, márvány/gyapjú fehér Fali lámpa MUUN dugós kábel, márvány/gyapjú fehér

A MUUN fali lámpa tökéletesen alkalmas arra, hogy hangulatos hangulatot varázsoljon a hálószobába. A beépített kézi fényerőszabályzó és a 45°-kal elforgatható lámpaernyő ideális fényviszonyokat biztosít. A kiváló minőségű anyagok használatának és a diszkrét színvilágnak köszönhetően a MUUN bármilyen lakókörnyezetet gazdagít.

A boltba
Rotaliana Frame W4 falilámpa 2 700 K nikkel Rotaliana Frame W4 falilámpa 2 700 K nikkel

A két tervező, Dante Donegani és Giovanni Lauda által tervezett, extrudált alumíniumból készült Frame W4 LED-es fali lámpatest közvetett módon felfelé és közvetlenül lefelé is világít, hangulatos megvilágítást teremtve a környezetnek. Ideális nappalikba, hálószobákba és folyosókra.

A boltba
Fali lámpa PUK SIDES, 1-lámpás 10 cm króm Fali lámpa PUK SIDES, 1-lámpás 10 cm króm

A Puk Sides egy lencsével van felszerelve, amely a fényt fókuszálja és különleges módon bocsátja ki a szobába, míg a másik oldalon egy matt fehér üveglap található. A fej forgatható, így a fénykibocsátás iránya mindig újra meghatározható

A boltba
Vintage fali lámpa, fáklya design, sárga Vintage fali lámpa, fáklya design, sárga

A Vintage fali lámpa retro dizájnnal rendelkezik, és a klasszikus fali lámpa formájára emlékeztet. Különösen jól mutat az előszobában vagy a nappaliban dekoratív fényforrásként. Mivel a fényforrás kilátását az átlátszó árnyékoló nem akadályozza, különösen alkalmas dekoratív fényforrásként való használatra. Egy külső fáziscsillapítóval a fényerő is beállítható.

A boltba
MARSET Ginger 42C LED fali lámpa Ø42cm tölgy/tölgy MARSET Ginger 42C LED fali lámpa Ø42cm tölgy/tölgy

A Ginger 42 C dimmelhető LED-es fali lámpa meleg fehér LED-ekkel van felszerelve, amelyek közvetett fényükkel kellemes hangulatot teremtenek. A Marset lámpatestet Joan Gaspar spanyol tervező tervezte, és fal- vagy mennyezeti lámpatestként használható

A boltba
It\'s about RoMi Biarritz fali lámpa, 40 cm, fekete It's about RoMi Biarritz fali lámpa, 40 cm, fekete

A Biarritz fali lámpa egy elegáns és praktikus lámpatest a lakótérbe. A ház robusztus vasból készült, és semleges, egységes színű. Különösen praktikus a házon található kapcsoló, amely kényelmes be- és kikapcsolást tesz lehetővé. A lámpatest konzolos, mozgatható karja biztosítja a fény rugalmas irányítását, amely a szintén mozgatható ernyővel is megvalósítható, és célzott megvilágításhoz használható.

A boltba
Envostar Kris fali lámpa 27,5cm széles natúr fenyő Envostar Kris fali lámpa 27,5cm széles natúr fenyő

A Kris fali lámpa félkör alakú. A szatírozott üvegbetétet fából készült keret veszi körül, amely természetes jelleget kölcsönöz a lámpatestnek. A fényt vakításmentesen bocsátja ki felfelé és előre, és kellemesen oszlik el a helyiségben.

A boltba
MARKET SET Sonia Laudet fali lámpa Ø 40 cm rózsaszínű MARKET SET Sonia Laudet fali lámpa Ø 40 cm rózsaszínű

A Sonia Laudet fali lámpa középen fali konzollal és homokfúvott fémből készült foglalattal rendelkezik. A kerek, lapos árnyékoló textilből készült, érdekes szín- és textúraátmenettel. A lámpasorozat az azonos nevű francia tervező, Sonia Laudet és a MARKET SET világítástechnikai márka együttműködésének eredménye.

A boltba
Casablanca Murea fali világítás, alu Casablanca Murea fali világítás, alu

A Murea fali lámpa ernyője a japán papírlámpák formáját idézi, de tartós, kézzel fújt opálüvegből készült. A fali lámpa billenő forgócsuklója lehetővé teszi az üvegernyő szabad tájolását. Ez a rugalmas igazítás az opálüveg-ernyővel együtt, amely lágy, vakításmentes fényt biztosít, a lámpát ideális olvasólámpává teszi az ágy vagy a kanapé mellett. Az E27-es foglalatnak köszönhetően a fényforrás könnyen

A boltba
MARSET Dipping Light A1 LED fali lámpa, kék/arany MARSET Dipping Light A1 LED fali lámpa, kék/arany

A Marset Dipping Light A1 LED-es fali lámpát Jordi Canudas spanyol tervező tervezte, és gömb alakú üvegárnyékolóval rendelkezik, amely fémtestre ül. Az üvegárnyékoló enyhe színátmenetekkel van ellátva, így különböző fénytónusok bocsátanak ki. A lámpatest meleg fehér LED-ekkel van felszerelve, amelyek szükség esetén tompíthatók is.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Tilen mennyezeti lámpa, 2 izzós reflektor forma
26 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Alcina Aktív bőrápoló krém (Active Cell Cream) 50 ml
20 670 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Armaf Club de Nuit Intense Man - EDT 105 ml
17 150 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
BANKAMP Ino LED mennyezeti lámpa 6 égős ezüst
341 083 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
LED lámpa Azra, feh. kör al. IP54, Ø25cm
16 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Louis Poulsen NJP Mini LED asztali lámpa fehér
226 734 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Pauleen Sandy Glow asztali lámpa, fehér/bézs
14 490 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
FORCE-ROSS - lock, 130 mm Fekete
4 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Twin Cube White Line mécsestartó
6 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
BAGATT Női papucs D31A7C945000-5200 37
13 200 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 41%
ONLY Női kabát ONLNORA 15294315 Azalea Pink M
19 790 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 24%
Boccia Titanium 3343-02
45 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Kajal Perfumes Warek - EDP 100 ml
56 630 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi bőr pénztárca AM0AM11872BDS
35 420 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben