Időtlen Fox 30 cm-es mennyezeti lámpa


16 990 Ft
  • Raktáron

A Fox különösen sokoldalú, és gyönyörű és hangulatos fényhatással győz meg.

EAN: 8019282006527

Gyártó: Fabas Luce

Termékleírás

Az időtlen Fox mennyezeti lámpa tökéletes választás otthonodba, ha stílusos és elegáns belső teret szeretnél kialakítani. Az egyszerű, de nagyszerű dizájnja által mindenféle belsőépítészeti stílushoz illeszkedik.

Ezt a modern mennyezeti lámpát kiváló minőségű anyagból készült, amely biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A Fox lámpa alapja fém, mely a lámpatestet is tartja. Az üveg diffúzor puha és kellemes fényt bocsát ki, így az ideális fényt adja az otthoni időtöltéshez.

A lámpa átmérője 30 cm. A Fox mennyezeti lámpa alkalmas a legkülönbözőbb helyiségekhez, például a nappaliba, hálószobába, étkezőbe vagy akár a fürdőszobába is telepíthető.

Szerelése egyszerű, hiszen a lámpa készletben található tartozékokkal szállítjuk. A mennyezeti lámpa modern stílusa és időtlen megjelenése miatt a belső tér egyik legdominánsabb eleme lesz. Vásárold meg most és tegyük még kellemesebbé az otthonodat!

A Fox különösen sokoldalú, és gyönyörű és hangulatos fényhatással győz meg.

Mennyezeti lámpák

Azon belső térkialakítók, akik szeretnék, hogy a lámpák segítségével az épületben lévő tér megjelenése és hangulata teljesen új dimenziót kapjon, azoknak érdemes megismerkedniük az Mennyezeti lámpák alkatézisével. Ez egy olyan weboldal, amely specializálódott a belső térhangulat megteremtésében kulcsszereppel bíró mennyezeti lámpákra Az oldal ségít kiválasztani a megfelelő mennyezeti lámát az adott belső tér stílusához, így bárki kénytelennek érzi magát, amikor a mennyezet kialakításához keres lámpát. Az Mennyezeti lámpák alkatézisében megtalálhatóak a klasszikus mennyezeti lámpák, a modern stílusú lámpák, a csillárok és a függők. Mindenféle fémből, üvegből, kristályból és textilből lehetnek elkészítve, ahol a fényforrások is változatosak lehetnek. Az oldalon található minden információ az adott lámpáról a magánszemélyek, belsőépítészek, építészhallgatók és felszerelők minden igényét kielégíti. Az oldal használata nagyon egyszerű. Az első lépés a belső terek stílusának meghatározása. Itt rengeteg információt találunk az eltérő stílusokról, így könnyen megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb álló stílust. Ezután csak annyit kell tennünk, hogy kiválasztjuk a megfelelő mennyezeti lámpát az oldal katalógusából. Az alkatrészek, a méretek és a színek mind megjelennek, így nincs szükség személyes látogatásra a boltba. Összefoglalva, az Mennyezeti lámpák alkatézise minden információval szolgál azoknak, akik a belső életterét szeretnék még kényelmesebbé, hangulatosabbá és vonzóbbá tenni. Ha valaki keres egy megfelelő mennyezeti lámpát a belső terébe, akkor mindenképp ajánlott meglátogatni az oldalt, mert biztos és egyedi inspirációkat nyújt.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen méretű a lámpa?

Az Időtlen mennyezeti lámpa Fox 30 cm átmérőjű.


Milyen anyagból készült a lámpabúra?

A lámpabúra üvegből készült.


Milyen típusú izzóval kompatibilis a lámpa?

A lámpa E27 foglalattal rendelkezik, amely bármilyen típusú E27-es izzóval kompatibilis.


Milyen színű a lámpa tartója és a felfogató platina?

A lámpa tartója és felfogató platina színe fehér.


Szükségem van kiegészítő tartozékokra a lámpa felszereléséhez?

A lámpa felszereléséhez szükséges tartozékok a csomagban megtalálhatóak.



Mennyezeti lámpa Brakel háromlámpás Mennyezeti lámpa Brakel háromlámpás

Ha olyan lámpát keres, amely megtestesíti a modern vidéki ház stílusát, akkor a Brakel mennyezeti lámpa pont Önnek való. Fekete fém elemeivel, a fa részletekkel és a tál alakú üvegárnyékolókkal kombinálva abszolút szemet gyönyörködtető.

A boltba
Carson fehér színű, kétlámpás, felszíni beépítésű lámpatest Carson fehér színű, kétlámpás, felszíni beépítésű lámpatest

A Carson mennyezeti lámpa egyszerű, funkcionális világítóelem számos helyiségben.

A boltba
Lucande Linetti LED mennyezeti szögl. nikkel 70cm Lucande Linetti LED mennyezeti szögl. nikkel 70cm

A Linetti LED-es mennyezeti lámpa fémháza két különböző méretű világító négyzetből és egy téglalapból áll, amelyet szintén LED-ek vesznek körül, és középen, a kábelburkolat felett helyezkedik el. A beépített LED-ek három fokozatban (100 %, 50 %, 10 %) dimmelhetők a fali kapcsolón keresztül.

A boltba
Artemide Alphabet of light kör alakú, mennyezet, 155 cm Artemide Alphabet of light kör alakú, mennyezet, 155 cm

A LED-es mennyezeti lámpatest Alphabet of light circular egy lineáris és kör alakú elemekből álló lámpatestsorozat része, amellyel változatos kombinációk alakíthatók ki. - szabadalmaztatott optoelektronikus és mechanikus eljárással, amely diffúz fényt teremt - falra szerelhető is - Tervező: BIG - Bjarke Ingels Group - Gyártó: Artemide

A boltba
mennyezeti lámpa Trapper, négyzet alakú, 4 égő mennyezeti lámpa Trapper, négyzet alakú, 4 égő

A négyzet alakú Trapper mennyezeti lámpa négy fehér textilárnyékolóval rendelkezik, amelyek egy áttetsző, fekete fémtestbe vannak szerelve. A baldachin világos tölgyfából készült, és izgalmas kontrasztot alkot. Ideális modern nappali világításhoz.

A boltba
LED mennyezeti lámpa Asmin, CCT, acél, 75x75cm LED mennyezeti lámpa Asmin, CCT, acél, 75x75cm

A modern Asmin LED mennyezeti lámpa három négyzetből áll, amelyek mindegyike LED-ekkel van felszerelve. Ezek a LED-ek sokoldalú fényt biztosítanak, amely a meleg fehértől az univerzális fehérig változtatható. A beépített soros kapcsolásnak köszönhetően a lámpatest egyes területei külön-külön kapcsolhatók - akár távirányítással is - memóriafunkcióval A JUST LIGHT márkát a fiatal és dinamikus értékek

A boltba
Mennyezeti lámpa osztrák régi lámpa, Ø 27 cm Mennyezeti lámpa osztrák régi lámpa, Ø 27 cm

Az osztrák Old Lamp mennyezeti lámpa antikolt sárgaréz színű patinás acélkerettel és krémszínű üveggel, amely körös-körül lágy fényt bocsát ki, ideális választás a lakótér antik stílusú megvilágításához - kívülről szabályozható

A boltba
Lindby Leonta LED mennyezeti lámpa, fehér, Ø 25 cm Lindby Leonta LED mennyezeti lámpa, fehér, Ø 25 cm

A Leonta LED-es mennyezeti lámpa egyszerű, kerek megjelenésével és jó fényerejével pontszerző. A fényerő három fokozatban állítható a fali kapcsolón keresztül

A boltba
Négy égős mennyezeti lámpa Carmen Wood Négy égős mennyezeti lámpa Carmen Wood

Az ipari stílusban tervezett, négyszögletes Carmen Wood mennyezeti lámpatest négy elforgatható lámpafejjel egyedileg igazítható általános világítást kínál, ipari formatervezésű, élő hangulattal kombinálva.

A boltba
Bopp Aura LED mennyezeti lámpa Ø 30cm fehér/fekete Bopp Aura LED mennyezeti lámpa Ø 30cm fehér/fekete

Az Aura LED mennyezeti lámpatest alumíniumból készült gyűrűkből és szaténozott burkolatból áll, amelyek mögött egy melegfehér LED-csík helyezkedik el, egyenletes fénysugárzással világítva meg a helyiséget. A lámpatest tompítható, és a legkülönbözőbb helyiségek alapvilágítására használható - a mindössze 4 cm-es alacsony beépítési magasságnak köszönhetően még a nagyon alacsony helyiségekben is. Az Aura

A boltba
Menzel Solo Pipe mennyezeti lámpa barna-fekete Menzel Solo Pipe mennyezeti lámpa barna-fekete

A hosszú, hengeres formájú, vasból készült, fekete-barna árnyalatú Solo Pipe mennyezeti lámpa bármilyen enteriőrbe illeszkedik, és - egyenként vagy csoportosan elrendezve - számos világítási feladatra használható. GU10 lámpával felszerelhető, a fényszög változtatható.

A boltba
Gilbert mennyezeti lámpa vintage kivitelben Gilbert mennyezeti lámpa vintage kivitelben

A nyolc lámpás Gilbert mennyezeti lámpa divatos ipari formatervezésű. A matt fekete színű merevítők fémből készültek, és különböző irányokban futnak. Mindegyik fémtartó egy E27-es foglalatban végződik. Világítóeszközként izzólámpát kell választani. Illumináns exkluzív.

A boltba
Papiro mennyezeti lámpa, 3-lámpás, arany Papiro mennyezeti lámpa, 3-lámpás, arany

A PAPIRO harmonikusan ívelt üvegárnyékolóval rendelkezik, amely enyhén hajtogatottnak tűnik. Közvetett megvilágítást biztosít, és elegáns stíluselemmé válik.

A boltba
Euluna görgős takaró, szövet árnyékoló fekete, Ø 40 cm Euluna görgős takaró, szövet árnyékoló fekete, Ø 40 cm

A Roller mennyezeti lámpa fekete textilárnyékolójával elegáns és időtlen. Egyszerű színkialakításának köszönhetően könnyen beilleszthető a különböző környezetekbe és berendezési stílusokba. A mennyezeti lámpa például ideális az előszoba területének, valamint a nappali vagy a hálószoba megvilágítására. A fény vakításmentesen világít a padló és a mennyezet felé.

A boltba
Stilnovo Gravitino LED mennyezeti lámpa forgatható Stilnovo Gravitino LED mennyezeti lámpa forgatható

Az Antonio Macchi Cassia Gravitino LED mennyezeti lámpa a funkcionalitás és a design tökéletes kombinációja. A robusztus vasból készült gömb alakú lámpatest mágnes segítségével kapcsolódik a talapzathoz, és 360°-ban elforgatható. A külső fényerőszabályozó funkció a fázisvágó dimmerrel lehetővé teszi a fényerő egyéni beállítását. A LED-es fényforrás a jobb vizuális komfort érdekében hátrahelyezett.

A boltba
Lindby Dabila mennyezeti világítás bambusz E27 Lindby Dabila mennyezeti világítás bambusz E27

A Dabila mennyezeti lámpa bambuszból készült, és jellegzetes színezéssel rendelkezik. E27-es izzókkal szerelhető fel.

A boltba
Philips Slim Surface 2,700K kerek 28,6cm fehér Philips Slim Surface 2,700K kerek 28,6cm fehér

A Slim Surface egy rendkívül lapos LED-es mennyezeti lámpatest fémkerettel és szatén színű szórófejjel. Alacsony belmagassághoz is alkalmas, és meleg fehér, kellemes és szembarát fényt bocsát ki, amely megfelel a Philips EyeComfort kritériumainak.

A boltba
Garnet LED mennyezeti lámpa SceneSwitch 50cm fekete Garnet LED mennyezeti lámpa SceneSwitch 50cm fekete

A Garnet LED mennyezeti lámpa fémből és műanyagból készült, és fényét közvetett módon bocsátja ki. A SceneSwitch funkcióval a fényt a villanykapcsolón keresztül lehet tompítani, a fény színe pedig a tompítással egyre melegebbé válik.

A boltba
LED mennyezeti lámpa Iven, dim, fekete, 101.6x19.8cm LED mennyezeti lámpa Iven, dim, fekete, 101.6x19.8cm

Az Iven LED-es mennyezeti lámpatest lineáris kialakításával és a legújabb LED-es világítástechnikával olyan modern fényforrás, amely számos kortárs lakóhelyiségbe integrálható, és melegfehér fényszínének köszönhetően nagyon kényelmes megvilágítást biztosít. Az Iven Switchmo technológiával van felszerelve, azaz a fényerő három fokozatban (100 %/50 %/10 %) tompítható a normál fali kapcsolóval.

A boltba
Mennyezeti lámpa Jacky 41392-21 RGB LED PL2 Mennyezeti lámpa Jacky 41392-21 RGB LED PL2

A modern és stílusos Mennyezeti lámpa Jacky 41392-21 RGB LED PL2 tökéletes kiegészítője lehet bármelyik lakásnak vagy irodának. Az egyedi design és a színes LED világítás teszi igazán különlegessé ezt a mennyezeti lámpát. A RGB színváltó funkció segítségével számtalan fénybeállítás közül választhat, így mindig a hangulatának megfelelő megvilágítást teremthet. A tartós anyagokból, precízen kivitelezett

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Tilen mennyezeti lámpa, 2 izzós reflektor forma
26 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Alcina Aktív bőrápoló krém (Active Cell Cream) 50 ml
20 670 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Armaf Club de Nuit Intense Man - EDT 105 ml
17 150 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
BANKAMP Ino LED mennyezeti lámpa 6 égős ezüst
341 083 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
LED lámpa Azra, feh. kör al. IP54, Ø25cm
16 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Louis Poulsen NJP Mini LED asztali lámpa fehér
226 734 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Pauleen Sandy Glow asztali lámpa, fehér/bézs
14 490 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
FORCE-ROSS - lock, 130 mm Fekete
4 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Twin Cube White Line mécsestartó
6 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
BAGATT Női papucs D31A7C945000-5200 37
13 200 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 41%
ONLY Női kabát ONLNORA 15294315 Azalea Pink M
19 790 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 24%
Boccia Titanium 3343-02
45 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Kajal Perfumes Warek - EDP 100 ml
56 630 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi bőr pénztárca AM0AM11872BDS
35 420 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben