Íróasztal lámpa Viktoria Kopf állítható, fehér


32 242 Ft
  • Raktáron

A Viktoria asztali lámpa teljes egészében lakkozott acélból készült, modern kialakítású. Mozgatható csuklókkal van felszerelve, így a fény iránya igény szerint beállítható. Hatékony fényforrás - minden munkahelyen nélkülözhetetlen.

EAN: 9003090270569

Gyártó: ORION

Termékleírás

A Viktoria asztali lámpa teljes egészében lakkozott acélból készült, modern kialakítású. Mozgatható csuklókkal van felszerelve, így a fény iránya igény szerint beállítható. Hatékony fényforrás - minden munkahelyen nélkülözhetetlen.

Íróasztal lámpa

Az íróasztal lámpa alkatézis weboldala a belső lámpák kategóriába tartozik és ideális megoldást kínál mindenki számára, aki szeretné feljavítani az íróasztalának világítását vagy károsodott lámpáját javítaná meg. A weboldal célja, hogy egyszerű és hatékony módon segítsen azoknak az embereknek, akik a számítógépük előtt dolgoznak vagy olvasnak, és szeretnék, ha az íróasztalukon megbízható és lágy világítás lenne. Az íróasztal lámpa alkatézis weboldalán széles választék áll rendelkezésre az íróasztal lámpák különböző típusairól, stílusairól és méreteiről. Az oldalon könnyen megtalálhatók az íróasztali lámpák fontos alkatrészei, például a lámpa áramellátására szolgáló adapterek, a lámpa érintő kapcsolói és a fényforrások. Az oldal tanácsokat és útmutatókat is nyújt azoknak az embereknek, akik profi alkatrészre van szükségük, hogy saját lámpájukat javítsák meg vagy elősegítsék a lámpák biztonságos és hosszú élettartamát. Az oldal könnyen kezelhető és a menürendszer egyszerű és átlátható. Az íróasztal lámpa alkatézis weboldalán a vásárlók könnyen találnak olyan termékeket, amelyek megfelelnek a saját igényeiknek és elképzeléseiknek. Az oldal minden terméke magas minőséget kínál néhány íróasztali lámpa gyártó legjobb márkáitól, hogy biztosítsák a vásárlóknak a megfelelő ár-érték arányt. Összefoglalva, az íróasztal lámpa alkatézis weboldal egy megbízható és könnyen kezelhető platformot kínál az ügyfelek számára, akik az íróasztali lámpájukat szeretnék felújítani vagy megjavítani. Az oldal széles választékát kínálja a legjobb minőségű termékekből, valamint hasznos útmutatókat és tanácsokat nyújt, hogy a vásárlók minden szükséges információval rendelkezzenek.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Anglepoise 90 mini LED asztali lámpa fekete Anglepoise 90 mini LED asztali lámpa fekete

A 90 Mini Mini LED asztali lámpa egy olyan fényforrás, amely rugalmasan elhelyezhető és csatlakoztatható a konnektorhoz, laptophoz vagy power bankhoz a változó felhasználási területekhez. Az árnyékoló 360°-ban elforgatható, a rugós mechanizmus és a csuklók pedig lehetővé teszik a fény rendkívül rugalmas irányítását. A lámpatest alumíniumból készült, az alumínium burkolat alatt öntöttvas talp biztosítja

A boltba
Marley asztali lámpa, matt nikkel Marley asztali lámpa, matt nikkel

A Marley asztali lámpa lámpafeje forgatható és elfordítható, ezért ideális a célzott világításhoz. A forma és a színkialakítás dekoratív hangsúlyt ad. A lámpafejen lévő kapcsolóval.

A boltba
Artemide Unterlinden lámpa alu 2.700K Artemide Unterlinden lámpa alu 2.700K

Az Unterlinden LED-es asztali lámpa ötvözi a nosztalgiát és a legmodernebb technológiát. Belülről LED-ekkel van felszerelve, kívülről pedig azt a benyomást kelti, mintha egy letűnt korból származna. Herzog tervezése

A boltba
Dyberg Larsen London íróasztal lámpa, fekete Dyberg Larsen London íróasztal lámpa, fekete

A London asztali lámpa célzott megvilágítást biztosít a nappaliban vagy az otthoni irodában, mivel a fénykúp a kétrészes lámpakar csuklójával állítható. A lámpa teljes egészében fekete lakkozott fémből készült.

A boltba
GRUPA Arigato lámpa, háromrészes kar fekete GRUPA Arigato lámpa, háromrészes kar fekete

A GRUPA által kifejlesztett és gyártott Arigato asztali lámpa egyaránt alkalmas a nappaliba és az íróasztalra. Három karcsú acélkarból készült kerettel és egy alumíniumból készült kerek árnyékolóval van felszerelve, amely három csuklónak köszönhetően rugalmasan igazítható. Az árnyékoló belseje fehérre lakkozott; a fényforrás (exkluzív) egy fedél mögött helyezkedik el. - Kapcsolja be a dugókábelt -

A boltba
Jieldé Signal SI333 lámpa lábbal, ezüstszürke Jieldé Signal SI333 lámpa lábbal, ezüstszürke

A francia Jieldé családi vállalkozás Signal SI333 asztali lámpája klasszikus, ipari formatervezéssel és lenyűgöző mobilitással inspirál. Stabil talppal van felszerelve. A magasra törő, kétrészes lámpatest alsó része 280°-kal elforgatható. A három karcsukló mindegyike 300°-kal elfordítható. A lámpafej 360°-ban elforgatható. A fény iránya mindig rugalmasan beállítható. Billenőkapcsolóval a be- és kikapcsoláshoz.

A boltba
MAULpirro LED asztali lámpa, szabályozható, fekete MAULpirro LED asztali lámpa, szabályozható, fekete

A dimmelhető MAULpirro LED asztali lámpa rugalmas, dönthető és elforgatható karral és szintén dönthető és elforgatható fejjel rendelkezik. Így a fény iránya teljesen egyénre szabható. - 4 fényerőfokozat, valamint a be- és kikapcsolás állítható - Kényelmesen kezelhető a talpon lévő érintőképernyővel - Diffúzorral felszerelt az alacsony árnyékvetés érdekében

A boltba
midgard Federzug asztali lámpa állólábbal fekete midgard Federzug asztali lámpa állólábbal fekete

A Federzug asztali lámpa kerek talppal van felszerelve, amely két párhuzamos karból álló keretet hordoz. Ez a fémfeszítő rugóknak köszönhetően beállítható és a helyén tartható. Ezenkívül a kerek árnyékolót állítható csuklóval rögzítik. Az árnyékoló belül fehér, kívülről pedig a karok és a talp színével megegyező színű porszórt bevonatú. - az árnyékolón található kapcsolóval felszerelve - tervezte és

A boltba
LED lámpa Cobra, a fény színe állítható LED lámpa Cobra, a fény színe állítható

A Cobra asztali lámpatest feje a rugalmas lengőnyaknak köszönhetően állítható, és a beépített nyomógombos kapcsoló lehetővé teszi mind a fényerő, mind a fényszín (2200 K és 6000 K között) fokozatmentes szabályozását.

A boltba
Prandina Bima T1 USB LED asztali lámpa, fehér Prandina Bima T1 USB LED asztali lámpa, fehér

A Bima T1 USB egy LED-es asztali lámpa az íróasztalra, amely nemcsak fényt ad, hanem a lámpa talpába integrált USB-portnak köszönhetően töltési lehetőséget is kínál mobiltelefonok, táblagépek stb. számára. A Bima T1 LED asztali lámpa az olasz Prandina világítástechnikai gyártó terméke, a design az olasz terméktervező Filippo Protasonitól származik.

A boltba
Pauleen True Ally fehér íróasztal lámpa Pauleen True Ally fehér íróasztal lámpa

A True Ally asztali lámpa jól használható íróasztalra, mivel az árnyékoló állítható. Ez a teljesen fehérbe öltöztetett asztali lámpa sokoldalúan használható. A tápvezetéken van egy billenőkapcsoló. 1 x E14 20W (exkluzív)

A boltba
Fókuszálható LED hajlékony karos lámpa SANNE Fókuszálható LED hajlékony karos lámpa SANNE

A rugalmas lámpatestkarral ellátott SANNE mindig tökéletes megvilágítást biztosít, különösen a munkahelyeken és a gépeken. A fényszög a lámpafej elfordításával tetszés szerint állítható - Beépített LED-transzformátor - Fókuszálható keskeny és közepes fénysugárzástól - Hálózati kábel kb. 1,8 m, eurodugóval - Kemény környezeti körülmények között is használható Kérjük, külön rendelje meg az asztali rögzítőt

A boltba
HEAVN One, QI, légérzékelő, fekete HEAVN One, QI, légérzékelő, fekete

A Németországban készült HEAVN One LED asztali lámpa a világ legfényesebb sorozatgyártású asztali lámpája. Szatírozott alumíniumból és polírozott rozsdamentes acélból készült. Az árnyékoló akrilból készült. Kifejezetten az otthoni irodák számára fejlesztették ki. Az automatikus fényszabályozás biztosítja a megfelelő megvilágítást a napfénytől függően. A fény kék komponensét is szabályozzák. Minden

A boltba
Paulmann FlexBar LED asztali lámpa fehér Paulmann FlexBar LED asztali lámpa fehér

A FlexBar LED asztali lámpa három csuklóval, valamint a lámpa fejében lévő forgó szerkezettel rendelkezik. Ez lehetővé teszi a fény irányának nagyfokú rugalmasságát. Az asztali lámpa emellett hármas kapcsolóval van felszerelve a fény színének (3000 K, 4000 K, 6500 K) és a fényerősségnek (100 %, 60 % és 30 %) a változtatására. Ezekhez a funkciókhoz a lámpafejen található kapcsoló áll rendelkezésre.

A boltba
Artemide Demetra Professzionális asztal 930 fehér Artemide Demetra Professzionális asztal 930 fehér

A Demetra Professional LED asztali lámpát Naoto Fukasawa japán tervező tervezte az Artemide számára. A nagy teljesítményű, nagy színvisszaadású LED-del és érintésvezérlésű dimmerrel felszerelt lámpa ideális munkahelyi használatra, például irodákban vagy műhelyekben.

A boltba
LED asztali lámpa Puk Table Twin króm LED asztali lámpa Puk Table Twin króm

Ez a kétlámpás asztali lámpa szokatlan kialakításával és felhasználóbarátságával tündököl. A lámpafejnél két kormánycsap segítségével dönthető és forgatható. Ez lehetővé teszi, hogy a lámpatest egyszerre két különböző irányba sugározzon fényt.

A boltba
Aluminor Duke LED íróasztal-lámpa CCT dim fekete Aluminor Duke LED íróasztal-lámpa CCT dim fekete

A két profil forgó és elforgatható rögzítései, valamint a lapos fej lehetővé teszik a lámpa tökéletes beállítását az asztal körülményeihez. A Duke acélból, alumíniumból és műanyagból készült, és ultramodern dizájnnal rendelkezik. A LED-es asztali lámpatestet gesztusérzékelővel érintésmentesen lehet kapcsolni, és a fényszín (melegfehértől a nappali fényig) szabályozható, valamint érintésvezérlő felülettel

A boltba
Aluminor Eureka LED íróasztal-lámpa, fekete Aluminor Eureka LED íróasztal-lámpa, fekete

Az íróasztal funkcionális feladatvilágítását a megfelelő irányban és fényerőben a Duke LED asztali lámpa biztosítja. A két forgatható és elforgatható profil felső részén találhatóak a LED-ek. A fénykibocsátás aszimmetrikus és állítható is. A kapcsolás és a fényerőszabályozás az alján található érintésvezérlő felületen keresztül történik. Az okostelefonok stb. töltésére szolgáló USB kimenet is rendelkezésre

A boltba
Skriva asztali lámpa, GU10 foglalat, lime zöld Skriva asztali lámpa, GU10 foglalat, lime zöld

A fémből készült 7476 asztali lámpa rúdja hajlítható, így a beépített GU10 foglalattal ellátott fém ernyő igény szerint állítható. A kábelben található kapcsolóval felszerelt lámpatest jó fényviszonyokat biztosít az íróasztalnál vagy az olvasóhelyen.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
Fila 3 PACK - zokni F9505-321 35-38
3 030 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 6%
Elaina mennyezeti lámpa, három izzós, sárgaréz
45 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
AUTHORITY-CJ_BOMBER_red Piros M
39 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Salerno lámpaernyő, Ø 16 cm, füstszürke
11 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
YUNI Egzotikus állólámpa 150 cm
100 798 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Casablanca Mesa - két-izzós függő lámpa
342 196 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Forestier Bambusz függőlámpa fekete háromfényű
203 632 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Vibia Mayfair - LED állólámpa, grafitszürke
475 989 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
NORTHFINDER-ADDILYN -285-bluemelange Kék S
17 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
FLOS Oblique Floor LED állólámpa, 927, zsálya
227 565 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Quitani Zino LED függőlámpa arany pala 114 cm
200 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
Heavy Tools Férfi pólóing Dexter C7S24219WH L
9 690 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben