Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld For Him - EDT - TESZTER 100 ml


6 770 Ft
  • Raktáron
  • Ingyenes szállítás lehetséges

A Karl Lagerfeld For Him egy friss, finom illat minden olyan férfinak, aki szereti a kalandot és a szabadságot. A fejillatban levendulát és mandarint érez, a szívében az ibolya és a zöld alma büszkélkedik, a kompozíciót pedig a szantálfa és az ámbra kombinációja zárja. Az illat 2014-ben került a piacra.

EAN: 3386460059213

Gyártó: Karl Lagerfeld

Termékleírás

A Karl Lagerfeld For Him egy friss, finom illat minden olyan férfinak, aki szereti a kalandot és a szabadságot. A fejillatban levendulát és mandarint érez, a szívében az ibolya és a zöld alma büszkélkedik, a kompozíciót pedig a szantálfa és az ámbra kombinációja zárja. Az illat 2014-ben került a piacra.

Parfüm teszterek

A Parfüm teszterek alkatéziséhez weboldal azoknak szól, akik szeretnék megtalálni a legjobb minőségű parfümöket, de előttük áll az egyik legfontosabb kérdés - melyik illat illik legjobban az egyedi személyiségükhöz? A weboldal kínálata tartalmazza a legjobb minőségű parfümöket, melyeket tesztelésre szántunk, így megismerheted az összetevőiket, azokat az érzeteket, amelyeket kiváltanak belőlünk, valamint azt, hogy hogyan illeszkednek az egyedi személyiségedhez. A teszterek segítségével mindenki előzetesen kipróbálhatja a parfümöket, mielőtt megveszi azokat. Az oldalunkon különféle illatokat találsz, amelyek közül kiválaszthatod azt az illatot, amelyik legjobban illik hozzád. A parfüm teszterek általában kisebb kiszereléssel rendelkeznek, így könnyedén berakhatod őket a táskádba vagy az autódba, hogy mindig kéznél legyenek, ha szükséges. A weboldalunk prinicpális célja, hogy az embereknek segítsen a legjobb parfüm megválasztásában. Az oldalunkon könnyedén böngészheted a különféle illatokat, és megtudhatod azok összetevőit. Emellett megismerheted azokat az érzeteket, amelyeket a parfümök kiváltanak, és azt is, hogy mennyire illeszkednek az egyedi személyiségedhez. A parfüm teszterek használata nagyon egyszerű. A tesztert kinyitva óvatosan fújjuk az illatot a bőrünkre, és várjunk egy kicsit. Általában 1-2 óra múlva határozzuk el, hogy tetszik nekünk az illat vagy sem. Ha az illatnak a legmegfelelőbbnek ítéljük el, akkor jöhet a végleges darab megvásárlása. Összességében, ha minőségi parfümöket keresel, amelyek tökéletesen illeszkednek az egyedi személyiségedhez, akkor a Parfüm teszterek alkatéziséhez weboldal az ideális választás számodra. Böngéssz a különféle illatok között, és találd meg azokat, amelyek leginkább közel állnak a személyes stílusodhoz!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Mennyiség 100 ml
Meghatározás Férfiaknak
Típus Parfüm teszterek
Fő illat Fouger-páfrány
Mellék illat Frissítő
Szív ibolya, zöldalma
Alapillat ámbra, szantálfa
Fej mandarin, levendula
Az illat jellemzői fougere, friss
Összetevő ibolya, ámbra, zöldalma, szantálfa, mandarin, levendula
0 Ft

Laura Biagiotti Roma Uomo - EDT - TESZTER 125 ml Laura Biagiotti Roma Uomo - EDT - TESZTER 125 ml

A Földközi-tenger férfias illata, amely ötvözi Róma művészetét és kultúráját. A Roma Uomo egy kivételes érzés és életerő illata, ősi eleganciával és férfias erővel. Finomsága az illatanyagok és illóolajok évszázados római hagyományából származik. A Romy Uomo kifinomult kompozíciója olyan élénk, mint a Földközi-tenger körüli táj.

A boltba
Nautica Voyage Sport - EDT - TESZTER 100 ml Nautica Voyage Sport - EDT - TESZTER 100 ml

A Nautica márka Voyage Sport illata egy friss, fás illat férfiaknak, amelyet először 2016-ban mutattak be. Kezdetben citrus, koriander, tengeri só és tengeri tónusok keverednek benne - majd egy pálmalevélből, szerecsendióból, almából és zöldpaprikából készült szívillat jeleskedik. Végül az illatot a pacsuli, a vetiver, a pézsma és a brazil vörös fa rögzíti.

A boltba
Rochas Rochas Girl - EDT - TESZTER 100 ml Rochas Rochas Girl - EDT - TESZTER 100 ml

A Girl virágos, fás és citrusos kompozíciója minimalista és vidám. Az illat mottója: \"Spray Good, Feel Good\". Az illat vegán összetételű, 90%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Az üveget mandula színű zöld lakk díszíti - egy vízbázisú lakk, amely mindössze 5% oldószert tartalmaz.

A boltba
Paco Rabanne XS - Eau De Toilette spray - TESZTER 100 ml Paco Rabanne XS - Eau De Toilette spray - TESZTER 100 ml

A Paco Rabanne XS virágos-fás harmónia tárul fel, a meleg érzékiség és az átlátszó frissesség keveréke. A kalabiai bergamott, a citrom és a menta a parfüm fejillatában rejtőzik. A szívillatban a boróka, szerecsendió és koriander van. A rozmaringgal és gyantával ellátott szantálfa mindent kiteljesít. Az illatot 2018-ban mutatták be.

A boltba
Mercedes-Benz Le Parfum Mercedes-Benz - EDP - TESZTER 120 ml Mercedes-Benz Le Parfum Mercedes-Benz - EDP - TESZTER 120 ml

A kifinomult és elegáns aroma olasz bergamott, rózsabors és kaszkád csillogó keverékével nyílik meg. Az ibolya levelek, a galbanum és a sáfrány titokzatos tónusai rejtőznek a szívillatban, az alapillatot a pacsuli, a vetiver, az oud és a gris borostyán ritka és érdekes kombinációját tárja fel. Luxus és modern illat. Az illat 2015-ben debütált.

A boltba
Jimmy Choo L´Eau - EDT - TESZTER 90 ml Jimmy Choo L´Eau - EDT - TESZTER 90 ml

A Jimmy Choo L´Eau egy virágos-gyümölcsös illat nőknek. A fejjegyben hibiszkusz és friss bergamott található, szívedben bazsarózsa és nektarin illata van. A kompozíciót a pézsma és a cédrusfa zárják. Az illat 2017-ben került a piacra.

A boltba
Elizabeth Arden White Tea - EDT - TESZTER 100 ml Elizabeth Arden White Tea - EDT - TESZTER 100 ml

A White Tea a megegyező nevű kollekcióból egy pézsmás, keleties-virágos illat nőknek. A fejjegy mandarint, zsályát, páfrányt és tengeri jegyeket tartalmaz. A szívjegy matét, fehér teát és fehér íriszt A kompozíciót az ámbra, az illatos ábelfű, a tonkabab és az egzotikus fák tetőzik be. 2017-ben debütált.

A boltba
Kenzo Flower By Kenzo Poppy Bouquet - EDP - TESZTER 50 ml Kenzo Flower By Kenzo Poppy Bouquet - EDP - TESZTER 50 ml

A Flower By Kenzo Poppy Bouquet egy parfüm azoknak a nőknek, akik minőségi illatot szeretnének. A nyitó tónus nashi körtével a kompozíciót lédúsnak és mézédesnek mutatja. Nemes szívben a gardéniák összefonódnak a bolgár rózsákkal. Az utolsó tónus finoman beborít egy meleg alapba. Az illatot 2020-ban mutatták be.

A boltba
Mercedes-Benz Man Private - EDP - TESZTER 100 ml Mercedes-Benz Man Private - EDP - TESZTER 100 ml

A Mercedes Benz Man Private keleti-fás illat férfiak számára. A fej ürmöt, kardámomot és ciprust tartalmaz. A szívében levendulát, kréta gyantát (labdanum) és ambroxánt fog érezni. A kompozíciót pacsuli, kasmírfa és cédrus zárja. Az illat 2018-ban került a piacra.

A boltba
Tom Ford Velvet Orchid - EDP - teszter (doboz nélkül) 100 ml Tom Ford Velvet Orchid - EDP - teszter (doboz nélkül) 100 ml

A Velvet Orchid női illat azon modern nők tükre, akik adnak egyedülálló stílusukra. Bódító illata a legválogatottabb tónusokat kínálja. A puha virágok kéz a kézben járnak a rum és a méz illatát idéző friss bergamottal. Az illatot a szantálfa, a szuhar, a mirha és az édes vanília tetőzi be. Legyen eredeti és egyedülálló a Velvet Orchid illatával! Az illat 2014-ben debütált.

A boltba
Tom Ford Beau De Jour - EDP - TESZTER 100 ml Tom Ford Beau De Jour - EDP - TESZTER 100 ml

A Beau De Jour illat a Tom Ford márkától jellegzetes illat a férfiaknak. Ez az illat egyszerűen elvarázsolja - a fejillatban a levendula rejtőzik, a szívillatban kibontakoznak a menta, a bazsalikom, muskátli és a rozmaring tónusai. A kompozíciót az érzéki pacsuli és borostyán kombinációja zárja. Az illat 2020-ban került a piacra.

A boltba
Nishane Ege - parfüm - TESZTER 100 ml Nishane Ege - parfüm - TESZTER 100 ml

Az Ege egy fougere parfüm, amely felfedi az égei-tengeri szigetek hangulatát. Már az első jegyektől érezni fogod a tengeri szellő könnyedségét, a trópusi gyümölcsök enyhe édességét és a fűszeres fűszerek meleg árnyalatait. A kompozíció azonnal feltárul, miután a bőrödet érinti, és hűséges társsá válik egész napra. Az illatot 2020-ban mutatták be.

A boltba
Dolce & Gabbana Dolce Rose - EDT - TESZTER 75 ml Dolce & Gabbana Dolce Rose - EDT - TESZTER 75 ml

A Dolce&Gabbana bemutatja a Dolce Rose-t, és a legikonikusabb virágot ünnepli - a szerelem, a szépség és a nőiesség szimbóluma, valamint a Dolce&Gabbana egyik ikonikus dizájnja. A Dolce csokor újdonsága az addiktív illat, amely a rózsákat finom pézsmával és fűszeres piros ribizlivel ötvözi. Az illat 2021-ben került a piacra.

A boltba
Carolina Herrera Chic - EDP - TESTER 80 ml Carolina Herrera Chic - EDP - TESTER 80 ml

A Chic a világhírű New York-i divattervező, Carolina Herrera női illata. Miért \"Chic\"? Mert az \"elegáns\" szóra hivatkoznak az újságírók leggyakrabban Caroline Herrera divatbemutatóira. A Chic egy luxus, rangos és \"elegáns\" illat egy olyan nő számára, aki független, magabiztos, szereti a modern művészetet és a dizájnt, stílusos és természetes szeretne maradni sport közben és az esti órákban. Egyszerűen

A boltba
Issey Miyake A Drop d`Issey Fraiche - EDP - TESZTER 90 ml Issey Miyake A Drop d`Issey Fraiche - EDP - TESZTER 90 ml

Az Issey Miyake Drop d`Issey Fraîche egy friss virágos eau de parfum nőknek. A Todd Bracher által tervezett elegáns, azúr zöld, kerek üveg, amely az A Drop d`Issey kollekciót jellemzi, a természet buja esszenciáját idézi. Az elegáns A Drop d`Issey Fraîche illat a szerelem, a frissesség és a természet szépségének történetét meséli el, amelyet ez az illatesszencia ünnepel. A friss, életet adó tavaszi

A boltba
Elizabeth Arden Provocative Woman - EDP - TESZTER 100 ml Elizabeth Arden Provocative Woman - EDP - TESZTER 100 ml

Egy új inspiráció, amely megragadja az Elizabeth Arden varázsát. A provokatív nő új, egzotikus érzékiséggel csábít el, amely csábító érzelmeket vonz. A vágy és az érzékiség egyesítésének maximális élménye.

A boltba
Elizabeth Arden Sunflowers - EDT - TESZTER 100 ml Elizabeth Arden Sunflowers - EDT - TESZTER 100 ml

Az Elizabeth Arden márkától származó Sunflowers egy kifinomult illat a romantikus és érzéki nőknek. A virágos-gyümölcsös Sunflowers görögdinnyét és barackot rejtenek a fejillatban, a tearózsa és a jázmin a bontakozik ki a szívben. Mindent érzéki szantálfa és moha egészít ki. Az illatot Elizabeth Arden hozta létre 1993-ban.

A boltba
Abercrombie & Fitch First Instinct Together Man - EDT - TESZTER 50 ml Abercrombie & Fitch First Instinct Together Man - EDT - TESZTER 50 ml

A First Instinct Together Man egy fás-gyümölcsös eau de toilette férfiaknak. A könnyed, férfias eleganciával teli illat a zöld alma, a kardamom, az ananászlevél és a pezsgő grapefruit friss illatjegyeivel nyit. A szívben a narancsvirág gyengéd jegyei harmonikus levendulával keverednek, míg az alapban a szantálfa, a cédrusfa és a pézsma erőteljes kombinációja található. A First Instinct Together Man

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben