thumb image

Lacoste Match Point - dezodor stift 75 ml


  • Ingyenes szállítás lehetséges

Lacoste mindig megszegte az egyezményt, hogy saját szabályai szerint játsszon. Olyan érték, amely arra ösztönöz minket, hogy az életet olyan sportként éljük meg, amelyben mindent kipróbálunk és követjük saját megérzéseinket. A Match Point szemléletváltás, új találkozás. Ösztönösen inspirálódhat a helyes úton. Az illatot 2020-ban mutatták be.

EAN: 3614229393675

Gyártó: Lacoste

Termékleírás

Lacoste mindig megszegte az egyezményt, hogy saját szabályai szerint játsszon. Olyan érték, amely arra ösztönöz minket, hogy az életet olyan sportként éljük meg, amelyben mindent kipróbálunk és követjük saját megérzéseinket. A Match Point szemléletváltás, új találkozás. Ösztönösen inspirálódhat a helyes úton. Az illatot 2020-ban mutatták be.

Izzadásgátló dezodorok

Az izzadásgátló dezodorok azon termékek közé tartoznak, amelyek célja az izzadás csökkentése, az izzadásból származó kellemetlen szagok enyhítése, illetve elkerülése. Ezek a dezodorok esszenciális olajokat, tartósítószereket, szintetikus vagy természetes illatanyagokat, valamint hatékony izzadásgátlókat tartalmaznak, mint például alumínium sókat. Az alumínium sók blokkolják az izzadság kiválasztását a verejtékmirigyekből, és ennek eredményeként segítik csökkenteni a tested által termelt izzadás mennyiségét. Az izzadás gátlásával gátolják azon baktériumok terjedését is, amelyek a kellemetlen szagokért felelősek. Az izzadásgátló dezodorok különböző formulákat használnak mindenféle bőrtípushoz és érzékenységhez, így biztosak lehetünk, hogy partnerünkkel és a környezetével tisztánt és szárazon érzik magukat. Tartós védelmet biztosítanak, és hosszabb időn keresztül megszűrik az izzadságot és kellemetlen szagokat. A Parfümök kategória alatt a legtöbb izzadásgátló dezodor tartalmaz illatanyagokat, amelyek többek között citrusok, fásak és fűszeresek lehetnek. Ezek az illatok nem csak kellemesek lehetnek, hanem kifejezik az egyéniségünket is, és számos lehetőséget hagynak arra, hogy megtaláljuk azokat, amelyek a legjobban illenek hozzánk. Az izzadásgátló dezodorok elengedhetetlenek a napi higiéniánkban, különösen az aktív életmódot élőknek vagy azoknak, akik olyan munkakörben dolgoznak, ahol többet mozognak. Az alkatrészükben található alumínium sók az áldozatoknak bizonyítottan megbízható védelmet nyújtanak az izzadás ellen, és az illatok megfelelnek a legtöbb személy ízlésének. Bármilyen bőrproblémával küzdünk, jelentős figyelmet kell fordítanunk a testápolásra, és biztosat nyújtunk, hogy a megfelelő izzadásgátló dezodor kering a ruháink között. A legjobb lehetőségek között kellemes illattal és határozott izzadásgátló hatással rendelkező dezodorokat találunk, amelyek megfelelnek az egyén igényeinek és elvárásainak.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Meghatározás Férfiaknak
Származási hely Franciaország
Fő illat Orientális
Mellék illat Frissítő
Típus Szilárd dezodor
Mennyiség 75 ml
Alapillat cashmeran, vetiver
Szív illatozó muskátli, zsálya, tárnics
Fej bazsalikom, rózsabors, grapefruit
Az illat jellemzői orientális, friss
Összetevő cashmeran, illatozó muskátli, zsálya, vetiver, bazsalikom, rózsabors, grapefruit, tárnics
0 Ft

Calvin Klein Eternity For Men - deo stift 75 ml Calvin Klein Eternity For Men - deo stift 75 ml

Az illat jellemzi a mai férfi szellemét - szelíd, odaadó és ugyanakkor kifinomult és erős. Az illata kifejezi a vitalitást és a magabiztosságot, ami jellemzi a mai férfi érzékenységét. Klasszikus, frissítő illat, heves és kifejezetten férfias, energikus, az erdő meleg tónusaival kombinálva. Egy híres tervezővel együttműködve Pierre Dinandem létre hozta a Calvin Klein illat férfi változatát az Eternity-t.

A boltba
Dior Fahrenheit - dezodor stift 75 ml Dior Fahrenheit - dezodor stift 75 ml

Egy illat azoknak a férfiaknak, akik megtalálták a belső harmóniát, a saját útjukat, és ennek köszönhetően magabiztosak és öntudatosak. Egy illat tele ellentétekkel - meleg, ugyanakkor jeges is, lágy, ugyanakkor erőteljes is, férfias, ugyanakkor gyengéd is. Ez a szilárd dezodor nem tartalmaz alkoholt! Az illat 1988-ban került a piacra.

A boltba
Calvin Klein Euphoria Men - dezodor stift 75 ml Calvin Klein Euphoria Men - dezodor stift 75 ml

Egy magával ragadó, könnyed, fűszeres-fás illat valódi úriembereknek. Egy illat férfiaknak, akik új eszméket, az élet örömömeit, harmóniát keresnek, akik mindig önmagukat adják. Nemes fák telt tónusai és gondosan válogatott egzotikus fűszerek - gyömbér, bors, bazsalikom, zsálya – a férfias illatjegyeket, az érzékekre ható pacsuli és ámbra egészíti ki. Az illat 2006-ban került a piacra. Egy magával

A boltba
Chanel Allure Homme Sport - dezodor stift 75 ml Chanel Allure Homme Sport - dezodor stift 75 ml

A Chanel megalkotott egy olyan illatot, amely olyan vonzó és sportos beállítottságú férfiak számára készült, akikből sugárzik az energia és mindenkor, és minden helyzetben nyitottak a sportszerű játékra. Az Allure Homme Sport naranccsal és tengeri jegyekkel kísért mandarin üde kompozíciójával bontakozik ki. Az illat általános jellege fás, a fekete madagaszkári bors kissé fűszeres alaphangjával felidézi

A boltba
Calvin Klein CK Free For Men - deo stift 75 ml Calvin Klein CK Free For Men - deo stift 75 ml

Calvin Klein férfi keleti-fás illata. A modern, elegáns és szenvedélyes férfiak számára. A fejillat összetevői közé tartozik az üröm, a csillagánizs és a boróka gyümölcs. A szívillatban rejtőzik a velúr, a kávé és a dohány. A kompozíciót a tölgy, virginia cédrus és pacsuli jellegzetes kombinációja zárja. A dezodor nem tartalmaz alkoholt. Az illat 2009 augusztusában indult el a piacon.

A boltba
Dior Sauvage - dezodor stift 75 ml Dior Sauvage - dezodor stift 75 ml

A Dior Sauvage illata a magával ragadó illatok robbanása! Az illatot a kék ég, a nyitott tér és a forró sivatagi levegő ihlette. Az illat összetevői többnyire természetes alapanyagokból származnak. 2015-ben indult, az illat arca Johnny Depp vált.

A boltba
Chanel Bleu De Chanel - dezodor stift 75 ml Chanel Bleu De Chanel - dezodor stift 75 ml

Próbálja ki a keleti-fás Bleu De Chanel illatot, amely nemcsak az erős és magabiztos férfinak készült. Ne habozzon, és varázsolja el környezetét ezzel az elegáns kompozícióval, amely tömjént, cédrust és rózsaborsot tartalmaz. Ez egy férfias illat csakis az Ön számára. Az illat 2010-ben került a piacra.

A boltba
Lacoste L`Homme Lacoste - deo stift 75 ml Lacoste L`Homme Lacoste - deo stift 75 ml

A L`Homme Lacoste egy fás fűszeres férfi illat, amely a 2017-ben került a piacra. A fej mandarinból, édes narancsból, birsalmából és rebarborából készült. A szívillatban rejtőzik a fekete bors, gyömbérrel, jázminnal és mandulával keverve. Az alapillatban érezhető borostyán, vanília, pézsma és cédrusfa. Az illatot Michel Girard hozta létre.

A boltba
Dior Eau Sauvage - dezodor stift 75 ml Dior Eau Sauvage - dezodor stift 75 ml

A Dior Eau Sauvage egy időtlen, klasszikus citrusos illat férfiaknak. Az Eau Sauvage kompozíció friss citrus tónusokat és férfias fás árnyalatokat kínál. A kedvence közé fog tartozni. Az illatot 1966-ban mutatták be.

A boltba
Coach For Men - dezodor stift 75 ml Coach For Men - dezodor stift 75 ml

A Coach For Men érzéseket ébreszt, ötvözi a fiatalos lehetőségeket és az optimizmust a szabadság modern szellemiségével. Az illat energikus nyitányát friss, ropogós zöld nashi körte biztosítja. A kirobbanóan fűszeres kardamom melegséget, változatosságot és egy leheletnyi édeskés felhangot visz bele. Végül az alap csipetnyi szarvasbőrbe és ámbrába ágyazott földes, fás, zöld vetiverrel búcsúzik. Az illat

A boltba
Hugo Boss Boss Bottled Tonic - dezodor stift 75 ml Hugo Boss Boss Bottled Tonic - dezodor stift 75 ml

A Boss Bottled Tonic az ikonikus Boss Bottled alapjaira épül. Ideális illat alkalmi viseletre. Nem túl intenzív, így viselheti munkába vagy találkozókra. Klasszikus üveg, amely grapefruit, keserű narancs, citrom és alma illatjegyeivel nyílik meg. A szívillatban kibontakozik a gyömbér, fahéj, szegfűszeg és muskátli tónusai. A kompozíciót a fa és vetiver kombinációja zárja. Az illat 2017-ben került a

A boltba
Yves Saint Laurent Y - szilárd dezodor 75 ml Yves Saint Laurent Y - szilárd dezodor 75 ml

Az Y egy fás-aromás férfi illat az Y For Men kollekcióból. A fejillat összetevői közé tartozik a bergamott, aldehidek, gyömbér, citrom és a menta. A szív ötvözi az ibolya, zsálya, muskátli, alma, ananász illatjegyeit.. A kompozíciót a pézsma, szürke borostyán, tömjén, balzsam fenyő, cédrus és a vetiver kombinációja zárja. A dezodor tökéletes kiegészítő a frissesség és tisztaság érzéséhez.

A boltba
Missoni Missoni Pour Homme - dezodor stift 75 ml Missoni Missoni Pour Homme - dezodor stift 75 ml

A teljesen egyedi Missoni Pour Homme szilárd dezodor kifejezetten férfiak számára készült, és hosszú távú védelmet nyújt a kellemetlen szagok és izzadás ellen. A Missoni Pour Homme a legmagasabb presztízsű férfias illatot kínálja. Friss, élénk és vibráló illat, amely a citrom, a grapefruit és a levendula frissítő kombinációjával nyit. A szívben érezni fogod a jázmin, az alma és a gyömbér enyhe érintését.

A boltba
Acqua di Parma Colonia Essenza - szilárd dezodor 75 ml Acqua di Parma Colonia Essenza - szilárd dezodor 75 ml

Az Essenza Di Colonia férfi dezodor citrusos aromás illatot kínál gazdag összetétellel. A lédús citrusféléken kívül virágok, erős gyógynövények és fűszerek illatát fogja érezni. Mindezt pézsma, borostyán, tölgymoha és vetiver hangsúlyozza ki. A dezodor védelmet nyújt a kellemetlen szagok ellen, és hosszan tartó frissességérzetet biztosít.

A boltba
Acqua di Parma Colonia Pura - szilárd dezodor 75 ml Acqua di Parma Colonia Pura - szilárd dezodor 75 ml

A Colonia Pura egy citrus illatú dezodor férfiak és nők számára. A friss fejillat összetevői közé tartozik a bergamott, narancs, a narancs levél olaja (petitgrain) és az ózon aroma. A szívillatban rejtőzik a jellegzetes koriander, jázmin és nárcisz. Végül a kompozíciót a pacsuli, fehér pézsma és cédrusfa kombinációja zárja. Ez a szilárd dezodor friss érzést nyújt, és tökéletes kiegészítője az azonos

A boltba
Armaf Club De Nuit Untold - szilárd dezodor 75 g Armaf Club De Nuit Untold - szilárd dezodor 75 g

Az Armaf márkás Club de Nuit Untold szilárd dezodor tökéletesen támogatja az azonos nevű, ellenállhatatlan borostyán eau de parfum hatását férfiak és nők számára. A sáfrány és a jázmin kombinációja nyitja meg a kompozíciót, és elvezet minket az ámbra és az ámbra meleg és kényelmes szívéhez. A fenyőbalzsam addiktív hatást ad az alapjegyekhez, valamint egy nyugtató, fás cédrusnyomot. Egy új luxus illat,

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Tilen mennyezeti lámpa, 2 izzós reflektor forma
26 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Alcina Aktív bőrápoló krém (Active Cell Cream) 50 ml
20 670 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Armaf Club de Nuit Intense Man - EDT 105 ml
17 150 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
BANKAMP Ino LED mennyezeti lámpa 6 égős ezüst
341 083 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
LED lámpa Azra, feh. kör al. IP54, Ø25cm
16 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Louis Poulsen NJP Mini LED asztali lámpa fehér
226 734 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Pauleen Sandy Glow asztali lámpa, fehér/bézs
14 490 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
FORCE-ROSS - lock, 130 mm Fekete
4 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Twin Cube White Line mécsestartó
6 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
BAGATT Női papucs D31A7C945000-5200 37
13 200 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 41%
ONLY Női kabát ONLNORA 15294315 Azalea Pink M
19 790 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 24%
Boccia Titanium 3343-02
45 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Kajal Perfumes Warek - EDP 100 ml
56 630 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi bőr pénztárca AM0AM11872BDS
35 420 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben