Lanvin Water Lily - EDT 90 ml


10 800 Ft
  • Raktáron
  • Ingyenes szállítás lehetséges

A Water Lily egy női citrusos virágos eau de toilette a Lanvin márkától. Ez a finom illat grapefruit és gránátalma akkordjaival nyílik meg. A szív a tavirózsából és a vízi jázminból sugárzó szépséget, harmóniát és gyengédséget ünnepli. A könnyed vízi jegyek fokozatosan átkerülnek az alapillatba, ahol a szantálfa és a vonzó pézsma fényűző fás jegyei kápráztatják el Önt. Finom és felejthetetlen illat

EAN: 3386460127172

Gyártó: Lanvin

Termékleírás

A Water Lily egy női citrusos virágos eau de toilette a Lanvin márkától. Ez a finom illat grapefruit és gránátalma akkordjaival nyílik meg. A szív a tavirózsából és a vízi jázminból sugárzó szépséget, harmóniát és gyengédséget ünnepli. A könnyed vízi jegyek fokozatosan átkerülnek az alapillatba, ahol a szantálfa és a vonzó pézsma fényűző fás jegyei kápráztatják el Önt. Finom és felejthetetlen illat energikus és modern nők számára. Az illat 2021-ben jelent meg, és Pierre-Constantin Guéros készítette.

Toalett vizek (EDT)

A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mit is takar ez a fogalom. Az EDT az egyik legnépszerűbb parfüm típus, amelynek alapja a meghatározott arányú illóolaj és alkohol keveréke. Az EDT célja, hogy a parfüm hosszantartó, kellemes illatot biztosítson és a felhasználó érzéki élményben részesüljön. Az EDT alapvetően háromféle illatkomponenst tartalmaz, amelyek az illat élettartamát és összetettségét határozzák meg: a fejillat, a szívillat és az alapillat. A fejillat azonnal érezhető a felvitelkor, aztán az illat átmenetet képez a szívillatba, amely az illatmag azon része, amely a parfümözött azonosíthatóvá teszi. Az alapillat az illat hosszantartó része, amit a parfüm hordozója érezhet minden mozdulatánál. Az EDT illatok összetettsége és ötvözése a parfüm tervezőjének egyedi stílusának eredménye. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez az illóolaj és alkohol keverékéhez még számos egyéb összetevőt adunk, például a víz és az észterek, amelyek javítják a parfüm állóképességét, kenhetőségét és ragaszkodását a bőrhöz. A parfüm különféle árnyalatú, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes EDT-t, legyen az friss, virágos vagy édeskés. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt számos aromás összetevő, például a mandarin, a bergamott, a rózsa, a levendula vagy a cédrus, mind a természetből származnak. A parfümgyártók legjobb minőségű és fenntartható forrásokból származó összetevőket használnak, és az EDT-t olyan környezetbarát csomagolásban kínálják, amely fenntartható és újrahasznosítható. Az EDT parfümök kiemelkedő tulajdonsága, hogy könnyedén felhordhatóak és hosszantartó, kellemes illattal bírnak, így bármely alkalomra alkalmasak. Az EDT-k időtállóak és kifinomultak, és azok számára is megfelelőek, akik érzékeny bőrűek, mivel nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt összetevők és az EDT-k előállításához szükséges folyamatok biztonságosak és megbízhatóak, ami fontos szempont a parfüm iránti növekvő keresletnek köszönhetően. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt összetevők újrahasznosíthatóak, így az EDT-k környezetbarát termékek is lehetnek. Ha minőségi parfümre vágyik, válassza a Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez készült parfümöket, amelyek rafinált és elegáns illattal rendelkeznek, és hosszú órákig tartanak. Az EDT parfümök a tökéletes választás azoknak, akik szeretnének jól illatozni bármilyen alkalomra.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Származási hely Franciaország
Meghatározás Nőknek
Mennyiség 90 ml
Fej grapefruit, gránátalma
Szív tavirózsa, vízi jázmin
Alapillat pézsma, szantálfa
Az illat jellemzői virágos, citrusos
Típus Toalettvíz
Fő illat Virág
Összetevő grapefruit, gránátalma, tavirózsa, vízi jázmin, pézsma, szantálfa
0 Ft

Laura Biagiotti Roma Uomo - EDT 125 ml Laura Biagiotti Roma Uomo - EDT 125 ml

A Földközi-tenger férfias illata Róma művészetét és kultúráját ötvözi. A Roma Uomo kivételes érzelmek és vitalitás illata, ősi eleganciával és férfias erejével. Finomsága az illatok és illóolajok évszázados római hagyományából származik. A Roma Uomo kifinomult kompozíciója ugyanolyan élénk, mint a mediterrán táj.

A boltba
Calvin Klein Eternity For Men - EDT 100 ml Calvin Klein Eternity For Men - EDT 100 ml

Az illat a mai ember szellemét jellemzi - gyengéd, odaadó és egyben kifinomult és erős. Az illat a vitalitás és a magabiztosság kifejezése, amely jellemzi a jelenlegi férfi érzékenységét. Klasszikus frissítő illat, bódító és kifejezetten férfias, energikus, meleg erdei jegyekkel. A neves tervezővel, Pierre Dinanddal együttműködve Calvin Klein megalkotta az Eternity For Men illat férfi változatát (vastag

A boltba
Rochas Tocade - EDT 100 ml Rochas Tocade - EDT 100 ml

A fiatalos és élénk illat meleg vanília alapon, játékos és spontán nő számára készült. Friss, kissé édes, virágos női illat, finom keleti érintéssel. Az illat 1994-ben került a piacra.

A boltba
Calvin Klein Obsession Night For Men - EDT 125 ml Calvin Klein Obsession Night For Men - EDT 125 ml

Ha a megszállottság bűn, szeretnék bűn. Illata tart, és nem tudom megállítani, hogy mi történik velem. Még csak egy fuvallat elnyeli rám. Kiviteli alakjai a sötétség és a mélység. Durva és hatalmas. Felébreszti érzéseit az éjszaka - féktelen vágy, titkainak. Illat és a környező kialakulóban szürkületben. Férfias és gazdag, jegyzeteket szexi fekete velúr adás teljességet és dimenzió.

A boltba
STR8 Live True - EDT 50 ml STR8 Live True - EDT 50 ml

Élvezze az élet minden másodpercét a STR8 Live True friss férfi illattal. A Live True lenyűgözi érzékeit a friss citrom és a féktelen óceán robbanásával. Az illat szíve tüzes borssal és eukaliptusszal dobog, és a férfiasságot megerősíti a cédrusfa és az ambergris tónusok kombinációja az alapillatban.

A boltba
Azzaro Chrome United - EDT 100 ml Azzaro Chrome United - EDT 100 ml

2013-ban hozta létre a márka Azzaro férfi illat nevű Chrome United. Ez férfias illat önmagában megnyílik az elején bergamot, koriander és a szecsuáni borsot, azonnal szót naplózza fekete tea levelek és ibolyák szívében az illat. A következtetés fehér pézsma és cédrusfa.

A boltba
Dior Miss Dior (2019) Roller Pearl - EDT 20 ml - roll-on Dior Miss Dior (2019) Roller Pearl - EDT 20 ml - roll-on

A Miss Dior 2019 citrusos-virágos illat nőknek. Az illat elején friss vörös narancsot és mandarint fog érezni. A szívillatban érezni fogja a gyöngyvirágok, a májusi és a nagy virágú rózsák kombinációját. Az alapját pacsuli képezi.

A boltba
Yves Saint Laurent Y 2022 - EDT 60 ml Yves Saint Laurent Y 2022 - EDT 60 ml

Az új Y eau de toilette egy friss, fás illat férfiaknak. A kompozíció a Provence-i levendulával és aromás zsályával nyit. A szív muskátli illatú, madagaszkári bourbon vaníliával, a lecsengést pedig érzéki meleg borostyán és tömjén illata egészíti ki. Az Eau de toilette Y frissítő, ugyanakkor erős. Az illat 2022-ben debütált.

A boltba
Hermes H24 - EDT (újratölthető) 100 ml Hermes H24 - EDT (újratölthető) 100 ml

A H24 egy aromás, fás illatú toalettvíz férfiaknak, amelyeket a városi férfiak dinamikus élete ihletett. A kompozíció lényeges összetevője a zsálya aromás, botanikai és enyhén fás jegye. A Narcis egy abszolút, erős és egyedi összetevő, amely keveredik a rózsafa friss, enyhén édes, rózsafa jegyeivel és a szklarén szintetikus molekulájának illatával, amely egy száraz fás illathoz hasonlít, kámforral

A boltba
Replay Signature Red Dragon Man - EDT 30 ml Replay Signature Red Dragon Man - EDT 30 ml

A Replay Signature Red Dragon egy eredeti és dinamikus illat, amely megerősíti viselőjének eleganciáját, férfiasságát és erejét. Az eau de toilette intenzív aromája fás és fűszeres szálakból szövi, melyek serkentik az érzékszerveket és felébresztik tulajdonosa adrenalin szintjét. Az illat csillogó elején a kardámom és a bors csípős és érzéki tónusai jelennek meg, majd a zöld tea és a muskátli friss

A boltba
Nina Ricci L´Air Du Temps (galamb) - EDT 100 ml Nina Ricci L´Air Du Temps (galamb) - EDT 100 ml

L´Air du Temps illat virágos-édes illat teljes a harmónia. Bármely életkorban jól kopott. A klasszikus illata francia parfümök - minden módon világsiker. Úgy tervezték, hogy egy nő természetes, kedves, fiatal jellegénél fogva, csábító és romantikus - ez egy illat, hogy „a forrás álmodik” miközben finom és kifinomult. Az illat indult 1948-ban.

A boltba
Prada Luna Rossa - EDT 50 ml Prada Luna Rossa - EDT 50 ml

2012-ben a Prada egy további férfi illatot mutatott be Luna Rosa néven. Az illatot a \"Red Moon\" vitorlástípusról kapta, amely az amerikai versenyeken vesz részt. Az illat létrehozása során a gyártókat a vitorlázás világa, a tengeri természet, az innováció iránti szenvedély és a győzelem inspirálta.

A boltba
Alyssa Ashley Green Tea Essence - EDT 100 ml Alyssa Ashley Green Tea Essence - EDT 100 ml

A Greem Tea Essemce egy virágos illat a nők számára. Összetevői közé tartozik a szerecsendió, írisz, dinnye, levendula, ibolya, frézia, jázmin, bergamott, citrom és rózsa. Az illat 2003-ban került a piacra.

A boltba
Guerlain Habit Rouge - EDT 100 ml Guerlain Habit Rouge - EDT 100 ml

A Guerlain Habit Rouge Eau De Toilette egy keleti-fás illata gazdag összetételű férfiak számára. A narancs, bazsalikom, bergamott, brazil rózsafa, citrom, lime és mandarin tökéletes keveréke, majd szegfű, szantálfa, pacsuli, fahéj, jázmin, cédrus és rózsa keveréke. Bőrrel, borostyánnal, tölgyfa mohaval, vanília, benzoingyanta és labdanummal lezárva.

A boltba
Giorgio Armani Code For Men (2023) - EDT (újratölthető) 125 ml Giorgio Armani Code For Men (2023) - EDT (újratölthető) 125 ml

A Code For Men egy fás illat az Armani márkától, amely keleties ízű. A Code For Men elegáns, friss és csábítóan férfias. Az illat elején édes mandarint találunk, szívében a levendula pezseg. A cédrusfa és a tonkabab rögzíti az illatot az alapban. A flakon formatervezőinek nem kellett sokáig ihlet után kutatniuk, az inspirációt az Armani szmokingok szatén szegélye szolgáltatta. Az illat a fenntarthatóságot

A boltba
Jimmy Choo Man Aqua - EDT 50 ml Jimmy Choo Man Aqua - EDT 50 ml

A Jimmy Choo Man Aqua egy illatos eau de toilette férfi illat, amelyet Paul Guerlain és Julien Rasquinet alkotott. A cél egy olyan illat megalkotása volt, amely az óceán vadságát idézi. A kardámom és a grapefruit merész bevezetése a tengeri jegyek pezsgő hullámán lebeg, amelyet a pézsma zsálya finom illata egészít ki. A moha és az édes pacsuli földi illata a horgony a Jimmy Choo Man Aqua viharos illatkompozíciójában.

A boltba
Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Vetiver - EDT 2 ml - illatminta spray-vel Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Vetiver - EDT 2 ml - illatminta spray-vel

A Guerlain márkától származó Aqua Allegoria Nerolia Vetiver egy virágos-fás eau de toilette nőknek. A természet ihlette illat frissességéről, virágos jegyeiről, valamint a neroli és a vetiver kiemelkedő jelenlétéről ismert. A neroli citrusos, enyhén kesernyés illata, a keserű narancsfa virágaiból nyert illóolaj, keveredik a vetiver földes fás illatával. E két összetevő kombinációja az Aqua Allegoria

A boltba
Hugo Boss Boss Bottled Tonic EDT 50 ml Hugo Boss Boss Bottled Tonic EDT 50 ml

A Boss Bottled Tonic az ikonikus Boss Bottled alapjaira épül. Ideális illat alkalmi viseletre. Nem túl intenzív, így viselheti munkába vagy találkozókra. Klasszikus üveg, amely grapefruit, keserű narancs, citrom és alma illatjegyeivel nyílik meg. A szívillatban kibontakozik a gyömbér, fahéj, szegfűszeg és muskátli tónusai. A kompozíciót a fa és vetiver kombinációja zárja. Az illat 2017-ben került a

A boltba
Kenzo Kenzo Pour Homme (2022) - EDT 110 ml Kenzo Kenzo Pour Homme (2022) - EDT 110 ml

A Kenzo Pour Homme egy időtlen eau de toilette férfiaknak, amelyet a tenger intenzitása és a tengeri szellő nyugalma inspirált. Először friss tengeri jegyek fogadják Önt. A szívillat a fenyő aromás illatának aromájához tartozik, az alapban pedig a szantálfa fényűző jegyeit érzed majd. Az egész kompozíció egy békés sétát idéz a fákkal szegélyezett tengerparton. Gyönyörködtesse érzékeit egy szikrázó

A boltba
Marc Jacobs Daisy Dream - EDT 50 ml Marc Jacobs Daisy Dream - EDT 50 ml

A százszorszép és a ragyogó kék ég ihlette illat, ez a Marc Jacobs Daisy Dream. Az elegancia és a nőiesség ihlette részletek ellenállhatatlan keveréke. A Daisy Dream parfüm elbűvöli Önt a játékosságával , a frissességével és a könnyedségével. A levegős illata gyümölcsös és virágos tónusokkal van tele. Lédús grapefruit és körte illata érezhető, amely lassan keveredik a szederrel. A gazdag szív illata

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben