LED fali lámpa Quadro, 65x22 cm


113 990 Ft
  • Raktáron

A Quadro LED-lámpa mennyezeti vagy fali lámpatestként a legkülönbözőbb helyiségekben használható, és a házon belüli beépítésben lévő dimmerrel (nem tartozék) is tompítható. A téglalap alakú, szatén akril testű lámpatestet az ezüst eloxált fém borítás három négyzetre osztja.

EAN: 4045542214832

Gyártó: HELL

Termékleírás

A Quadro LED-lámpa mennyezeti vagy fali lámpatestként a legkülönbözőbb helyiségekben használható, és a házon belüli beépítésben lévő dimmerrel (nem tartozék) is tompítható. A téglalap alakú, szatén akril testű lámpatestet az ezüst eloxált fém borítás három négyzetre osztja.

Fali lámpák

Az Fali lámpák kategóriája Belső lámpák kategórián belül található, és tökéletes kiegészítője lehet otthonod belső kialakításának. Az ilyen típusú lámpák fő feladata, hogy világítást biztosítson az adott térben, ugyanakkor az otthonod dekorációja és hangulata is javítható vele. Alkalmazhatod az ilyen fali lámpákat a nappaliban, hálószobában, konyhában, étkezőben, vagy bármely más benti helyiségben, ahol érdekes és elegáns központi pontot szeretnél teremteni. Az ilyen típusú fali lámpák manapság számos változatban kaphatóak. A modern megjelenésű lámpáktól kezdve kezdve a klasszikusabb, antik megjelenésűekig, számos stílusban találhatsz fali lámpát a választékban. Az anyagválaszték is változatos, így lehet aluminiumból, fémekből, üvegből, faanyagból, stb. készült darab is a kínálatban. A fali lámpák kiválóan alkalmazhatóak ismertetők és fejlesztők. Segítségükkel érdekes és figyelemfelkeltő világítási hatást hozhatsz létre a szobában, ami meglehetősen jó hatással van a belső térre. A fali lámpák is kiváló kiegészítőként szolgálnak, ha például a falon lévő festmény felé szeretnénk irányítani a figyelmet. Ha fali lámpát akarsz vásárolni, akkor jobb, ha előre mérlegelni, hogy milyen méretű és stílusú darabot szeretnél, valamint az is fontos szempont, hogy milyen funkcióval kell rendelkeznie - világító funkció, LED típus, dimmerszel, stb. A megvásárolt fali lámpa fontos szerepet játszik egész lakásod megjelenésében, ezért érdemes a kiválasztott darabot igényes kivitelben kiválasztani és formázni a belső tér kialakításához illeszkedően. A Belső lámpák kategóriájában megtalálod az összes fali lámpa típust és stílust, ahol azokat online percek alatt megvásárolhatod. A weboldalunk az egyik legjobb választási lehetőség akkor, ha otthonod belső tereinek kialakításáról van szó. Az online vásárlási élményért pedig nincs is más dolgod, mint kiválasztani a kedvenc fali lámpádat.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Kolja fali lámpa, arany fóliás kivitelben Kolja fali lámpa, arany fóliás kivitelben

A Kolja fali lámpa nemcsak gyönyörű fényhatásával, hanem elegáns aranyszínű felületével is meggyőz.

A boltba
Gerda szögletes beton fali lámpa Gerda szögletes beton fali lámpa

A Gerda fali lámpa betonból készült, ezért jól illik az ipari stílusú lakberendezési stílusokhoz.

A boltba
Lucande Binta szövet fali lámpa, vintage, fekete Lucande Binta szövet fali lámpa, vintage, fekete

A Binta fali lámpa különleges kialakításával összetéveszthetetlenül nosztalgikus jelleget mutat, így a vintage lámpák közé tartozik. Hullámos felületű szövet lámpaernyője olyan, mintha a régmúlt időkből származna, és kényelmes fényhatásával hangulatos fényviszonyokat biztosít a nappaliban és a hálószobában. A tápkábelbe egy kapcsoló van beépítve

A boltba
LED fali lámpa Plantation, lefelé sugárzó LED fali lámpa Plantation, lefelé sugárzó

A Plantation LED-es fali lámpa ötvözi a hagyományos, a vintage design által inspirált, valamint az átmeneti korszakok által befolyásolt stíluselemeket, és mindenhol kitűnik ananász formájával. Az IP44-es védettségnek köszönhetően a fürdőszobában is használható. LED izzóval, G9 foglalattal.

A boltba
Fali lámpa Arik fekete fém és fa Fali lámpa Arik fekete fém és fa

Az Arik fali lámpa kialakítása a fekete fémet fa elemekkel ötvözi, így az alkotóelemek egy modern és ugyanakkor otthonos megjelenésű fényforrássá állnak össze. A lámpaernyő magassága az állítható zsinórnak köszönhetően változtatható. A fényforrás nincs állandóan felszerelve, ezért szabadon választható

A boltba
Gazdaságos LED fali lámpa MODELL króm Gazdaságos LED fali lámpa MODELL króm

A modell vékony, modern kialakítású, rugalmas karral és energiatakarékos, meleg fehér LED-ekkel rendelkezik.

A boltba
Arany áttetsző fali lámpa Tartaruga Arany áttetsző fali lámpa Tartaruga

A Tartaruga fali lámpa 24 karátos aranyozott kerete finoman csillog a muránói üvegből készült átlátszó ernyőn keresztül.

A boltba
Fali lámpa Kaisa, 24 karátos aranyozott, egy izzós Fali lámpa Kaisa, 24 karátos aranyozott, egy izzós

A kiváló minőségű ólomkristályüveg és az aranyozott fémelemek számos díszítéssel a Kaisa-ban nemes egészet alkotnak, amely klasszikus módon képes a lakótereket díszíteni, és hangsúlyozottan jó közérzetet keltő világítást biztosít.

A boltba
FLOS KTribe W fali lámpa ezüst metálfényű FLOS KTribe W fali lámpa ezüst metálfényű

A KTribe fali lámpa a klasszikus formát ötvözi a modern extrákkal. A külső árnyékoló PMMA-ból készült, belül egy második, fehér kivitelű árnyékoló biztosítja a fény diffúzabb terjedését. - tervezte Philippe Starck - fényerőszabályzóval felszerelve

A boltba
GOOD & MOJO Kalimantan fal, natúr/fekete, Ø 87cm GOOD & MOJO Kalimantan fal, natúr/fekete, Ø 87cm

A kerek, függőlegesen igazodó Kalimantan fali lámpa vizuálisan kiemelkedik. Bambuszból készült. A kerek árnyékolót kézzel szőtték, egyik oldalán fekete bambusz, a másikon pedig természetes színű bambusz található. A középen jól látható a használandó lámpa. A fali lámpa a tápvezetéken keresztül csatlakoztatható és működtethető a kábelen lévő kapcsolóval.

A boltba
Jieldé Loft D4251 fali lámpa, csuklós kar, fekete Jieldé Loft D4251 fali lámpa, csuklós kar, fekete

A Jieldé Loft D4251 fali lámpa alkalmas megvilágításra a kanapé felett, az ágy mellett vagy egy kép felett is, mozgatható karjának köszönhetően minden helyzethez alkalmazkodik. Ezenkívül ipari formatervezésben mutatkozik be, ami a lámpát abszolút szemet gyönyörködtetővé teszi. A fali lámpa az ipari formatervező és alapító Jean-Louis Domecq eredeti tervein alapul az 50-es évekből.

A boltba
Fali lámpa Basic gömb alakú ernyővel és hajlítható karral, nikkel Fali lámpa Basic gömb alakú ernyővel és hajlítható karral, nikkel

A Basic LED fali lámpa egy téglalap alakú fali konzolból áll, amelynek felső részén egy opálüveg gömb található. Ez egy lágy fényforrást képez. A második fényforrás egy kis pontként ül a flex kar végén, amely az alsó részen van felszerelve. - A hajlító karban lévő LED lámpa fényárama 200 lm

A boltba
fali lámpa, 35,5 cm széles fali lámpa, 35,5 cm széles

A kocka alakú Pellene fali lámpa, amely a teteje felé szélesedik, közvetett fényt bocsát ki, és a fal felett és alatt diffúz fényakcentusokat hoz létre. Részletként egy hullám alakú párkányt adnak hozzá, amelynek elején egy fénynyílás található. - Tervezte: Luca Artioli

A boltba
Fürdőszobai falilámpa Poppy, 1-izzós, króm Fürdőszobai falilámpa Poppy, 1-izzós, króm

A Poppy fali lámpa könnyen felszerelhető a fürdőszobában az IP44-es védettségnek köszönhetően. Fröccsenésálló, fémkerettel rendelkezik, amelyre egy üvegből készült gömb alakú lámpaernyő van erősítve. Egyedül vagy a tükör jobb és bal oldalára szerelve bármely fürdőszobát kellemes és hangulatos megvilágítással világíthat meg a választott fényforrás segítségével.

A boltba
Paulmann Katla LED fali lámpa, szélesség 31 cm Paulmann Katla LED fali lámpa, szélesség 31 cm

A Katla LED-es fali lámpa szálcsiszolt alumíniumból készült, a fénykibocsátás egyéni meghatározásához forgatható alumínium borítással, valamint melegfehér LED-ekkel van felszerelve. Használható tükörvilágító lámpatestként, képvilágító lámpatestként vagy egyszerűen csak kiegészítő fényforrásként számos területen.

A boltba
LED falilámpa Madera alsó fénysugár, tölgyfa LED falilámpa Madera alsó fénysugár, tölgyfa

A Madera LED-es fali lámpa természetes tölgyfából készült testből és alumíniumból készült fekete tartóból áll. A beépített LED-ek meleg fehér fényt bocsátanak ki széles lefelé irányuló szögben.

A boltba
Decor Walther Omega 200 fali világítás matt fekete Decor Walther Omega 200 fali világítás matt fekete

Tiszta vonalak, nagyszerű hatás. Az Omega 200 fali lámpatest két egyenes vonalú, rúdszerű lámpabázisból áll, amelyek összeolvadnak a fényesen ragyogó domináns lámpabottal (S14-es 100 cm-es lámpák nem tartozék), és szilárdan egy falikarra vannak helyezve. A lámpatest egyenletes, lágy általános megvilágítást eredményez. Telepítése függőlegesen vagy vízszintesen lehetséges. A csatlakozó a lámpán középen

A boltba
Fali világítás Bradbury, 2 izzós, szürke Fali világítás Bradbury, 2 izzós, szürke

A hamuszürke lakkozott acélból készült, kétlámpás Bradbury fali lámpa stílusos eleganciát áraszt, és lágy akcentusvilágítással gazdagítja a szobát.

A boltba
Dyberg Larsen Rose fali világítás fényes fehér Dyberg Larsen Rose fali világítás fényes fehér

A fémből készült Rose fali lámpa skandináv stílusban készült, és nagyméretű üvegszórással van ellátva, amely egyenletes, vakításmentes fénykibocsátást biztosít. A csatlakozókábelen található kapcsolóval felszerelt - Gyártó: Dyberg Larsen

A boltba
LED fali világítás Lahti M, Ra90 3 000 K, fekete LED fali világítás Lahti M, Ra90 3 000 K, fekete

Az alumíniumból készült modern Lathi LED-es fali lámpa nem csak vizuálisan vonzó. A beépített LED-ek meleg fehér fényt bocsátanak ki, nagyon jó színvisszaadással (CRI>90). A fényt közvetve a fal felé bocsátja ki, és kellemes és dekoratív megvilágítást teremt.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben