LED fali világítás Perugia, switch-dimmer, fehér


37 890 Ft
  • Raktáron

A Perugia egy művészi tervezésű LED-es fali lámpa, amely rugalmasan használható a lakótérben. Különösen lenyűgöző a beépített kapcsoló dimmerével. A hagyományos fali kapcsolóval a fényerő három fokozatban állítható (100 % - 50 % - 25 %).

EAN: 4017807525885

Gyártó: Reality Leuchten

Termékleírás

A Perugia egy művészi tervezésű LED-es fali lámpa, amely rugalmasan használható a lakótérben. Különösen lenyűgöző a beépített kapcsoló dimmerével. A hagyományos fali kapcsolóval a fényerő három fokozatban állítható (100 % - 50 % - 25 %).

Fali lámpák

Az Fali lámpák kategóriája Belső lámpák kategórián belül található, és tökéletes kiegészítője lehet otthonod belső kialakításának. Az ilyen típusú lámpák fő feladata, hogy világítást biztosítson az adott térben, ugyanakkor az otthonod dekorációja és hangulata is javítható vele. Alkalmazhatod az ilyen fali lámpákat a nappaliban, hálószobában, konyhában, étkezőben, vagy bármely más benti helyiségben, ahol érdekes és elegáns központi pontot szeretnél teremteni. Az ilyen típusú fali lámpák manapság számos változatban kaphatóak. A modern megjelenésű lámpáktól kezdve kezdve a klasszikusabb, antik megjelenésűekig, számos stílusban találhatsz fali lámpát a választékban. Az anyagválaszték is változatos, így lehet aluminiumból, fémekből, üvegből, faanyagból, stb. készült darab is a kínálatban. A fali lámpák kiválóan alkalmazhatóak ismertetők és fejlesztők. Segítségükkel érdekes és figyelemfelkeltő világítási hatást hozhatsz létre a szobában, ami meglehetősen jó hatással van a belső térre. A fali lámpák is kiváló kiegészítőként szolgálnak, ha például a falon lévő festmény felé szeretnénk irányítani a figyelmet. Ha fali lámpát akarsz vásárolni, akkor jobb, ha előre mérlegelni, hogy milyen méretű és stílusú darabot szeretnél, valamint az is fontos szempont, hogy milyen funkcióval kell rendelkeznie - világító funkció, LED típus, dimmerszel, stb. A megvásárolt fali lámpa fontos szerepet játszik egész lakásod megjelenésében, ezért érdemes a kiválasztott darabot igényes kivitelben kiválasztani és formázni a belső tér kialakításához illeszkedően. A Belső lámpák kategóriájában megtalálod az összes fali lámpa típust és stílust, ahol azokat online percek alatt megvásárolhatod. A weboldalunk az egyik legjobb választási lehetőség akkor, ha otthonod belső tereinek kialakításáról van szó. Az online vásárlási élményért pedig nincs is más dolgod, mint kiválasztani a kedvenc fali lámpádat.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Bona fali lámpa, fehér-króm Bona fali lámpa, fehér-króm

A fehér színű, krómozott részletekkel ellátott Bona fali lámpa kellemes kiegészítő világítást biztosít a modern lakótér bármely pontján, akár egyenként, akár csoportosan elhelyezve.

A boltba
Tilen fali lámpa, reflektor forma Tilen fali lámpa, reflektor forma

Fény ki, reflektor be: A modern Tilen fali lámpa reflektoros megjelenésű, és nemcsak funkcionálisan világít, hanem lenyűgözően és céltudatosan is. A külső szárnyak állíthatóak, így a fénysugár személyre szabható.

A boltba
Lindby Sanscho fali lámpa, egylángú, egylángú Lindby Sanscho fali lámpa, egylángú, egylángú

A Sanscho LED-es fali lámpa elegáns kialakításával nyűgöz le. Acélból készült, krómozott kivitelben, és finom hangsúlyokat teremt a sík falakon. Tartalmaz egy GU10 LED-es fényforrást, amely a csomagban található. IP44-es védettséggel rendelkezik

A boltba
LED fali lámpa Moy arany üvegbúrával LED fali lámpa Moy arany üvegbúrával

A Moy kerek LED-es fali lámpa kiváló minőségű üvegből készült lámpabúrával és matt arany elemekkel van ellátva. Az IP44-es védettségnek köszönhetően az elegáns lámpa a fürdőszobában is használható.

A boltba
Művészi fali lámpa LINO arany Művészi fali lámpa LINO arany

A Lino egy aranyszínű fémspirállal bűvöl el, amelyhez egy spirál alakú elem simul finoman. A lámpatest rendkívüli dizájnja révén élettel telik meg.

A boltba
Helestra Theia LED tükör lámpa, krómozott, 60 cm Helestra Theia LED tükör lámpa, krómozott, 60 cm

A fényes krómozott Theia LED-es fali lámpa tetején szatírozott üveggel, alul pedig ugyancsak szatírozott akril borítással nemcsak a tükörnél lévő területet, hanem az egész fürdőszobát közvetve világítja meg meleg fehér fénnyel, és a modern kialakítású nappaliban is felszerelhető. Az IP44-es védettséggel védett a fröccsenő vízzel szemben.

A boltba
Knikerboker Hué LED fali lámpa magasság 54 cm levélarany Knikerboker Hué LED fali lámpa magasság 54 cm levélarany

A Hué LED-es fali lámpa hengeres acéltestből áll, amely teljesen aranyszínű borítással van bevonva. Kézzel készült Olaszországban.

A boltba
LEDS-C4 E-Lamp Mini LED fali lámpa fehér/fehér LEDS-C4 E-Lamp Mini LED fali lámpa fehér/fehér

Az E-Lamp Mini LED-es fali lámpa széles, téglalap alakú, alumíniumból készült. Rugalmas olvasófényt kínál hengeres, 180°-ban elforgatható és 90°-ban dönthető fényszóróval. Egy kis polccal és egy USB-töltőporttal is rendelkezik. - jó színvisszaadás: CRI 90 - Design by Francesc Vilaró

A boltba
LED fali lámpa Beebo W, tölgy LED fali lámpa Beebo W, tölgy

A Beebo W LED-es fali lámpa egy világos tölgyfából készült téglalap alakú keretből áll, amelyre decentralizáltan egy lakkozott alumíniumból készült kerek ernyő van beágyazva. A forgatható és elforgatható lámpatestnek köszönhetően a LED-ek meleg fehér fénye tetszés szerint irányítható.

A boltba
ICONE Vera Vera LED fali lámpa 930 Ø26cm arany/rozsdabarna ICONE Vera Vera LED fali lámpa 930 Ø26cm arany/rozsdabarna

A Vera LED-es fali lámpa egy kétrészes lámpatestből áll, amelynek egyik része, a kerek korong rögzített, a másik része, a hátoldalon LED-ekkel ellátott gyűrű pedig mozgatható. A gyűrű 360°-kal forgatható és 90°-kal dönthető. A Vera modell dimmelhető (TRIAC), és mennyezeti lámpaként is használható.

A boltba
Fali lámpa Cody, polccal és USB porttal, zöld Fali lámpa Cody, polccal és USB porttal, zöld

A Cody fali lámpa teljes egészében fémből készült, és a fényforráson kívül egy polccal is rendelkezik. Ezért egy ülő- vagy alvóhely közelében helyezhető el. Egy USB-porton keresztül tölthető a mobileszköz, amely kényelmesen megtalálja a helyét a polcon.

A boltba
Fali lámpa Silhouette két izzós Fali lámpa Silhouette két izzós

Az elegánsan ívelt formák és a klasszikus forma adja a SILHOUETTE találó nevét. Sok helyiségben és lakberendezési stílusban szemet gyönyörködtető lesz. Kapcsolóval.

A boltba
Állítható LED képlámpa nikkelkikészítés Állítható LED képlámpa nikkelkikészítés

A Head LED-es képvilágító lámpatest optimális megvilágítást biztosít a műalkotások vagy képek számára, a lámpafej tetszés szerint igazítható.

A boltba
Lucande Milora LED fali lámpa, 40 cm, tölgyfa Lucande Milora LED fali lámpa, 40 cm, tölgyfa

A Milora LED-es fali lámpa mennyezeti lámpaként is használható, és a világos tölgyfa megjelenésű fémkeret felületének köszönhetően természetességet sugároz. A fényelem egy keskeny alumínium profilból áll, amelynek egyik oldalán szilikon borítás található, mögötte pedig meleg fehér LED-ek vannak felszerelve, amelyek szalagszerűen körbetekerednek a keret körül.

A boltba
Anglepoise type 80 W3 fali lámpa, ködszürke Anglepoise type 80 W3 fali lámpa, ködszürke

A Type 80 W3 típusú fali lámpa az Anglepoise egyik modellje, amely a hosszú fali karnak köszönhetően maximális funkcionalitást biztosít. A Sir Kenneth Grange által tervezett lámpatest különlegessége az árnyékoló közepén található kis, körkörös fénykibocsátás. - A kapcsoló a lámpatest fején található

A boltba
FRANDSEN fali lámpa Ball Magnet, piros FRANDSEN fali lámpa Ball Magnet, piros

Benny Frandsen Ball lámpatest-sorozata - amely különböző fali, asztali, padló- és függőlámpákból áll - 1968-ban kezdődött a Ball Magnet fali lámpatesttel, amely azóta klasszikus státuszt ért el, valamint egy függőlámpával. A modern világítástechnológiával kombinált kerek formák vonzereje továbbra is megmarad, és továbbra is inspirálja az embereket. - Fénykibocsátás közvetlenül lefelé és közvetve felfelé

A boltba
Mattimo LED fali lámpa, szélesség 80 cm Mattimo LED fali lámpa, szélesség 80 cm

Az időtlen színkialakításnak köszönhetően a Mattimo LED fali lámpa könnyen illeszkedik a különböző kialakítású lakóterekbe. Az IP44-es védettségnek köszönhetően a lámpatest kültéri használatra is kiválóan alkalmas fényforrásként. A működtetés a beépített kapcsolóval történik.

A boltba
Rotaliana Ipe W2 fázisban dimm. 3 000 K bronz Rotaliana Ipe W2 fázisban dimm. 3 000 K bronz

Az Ipe W2 LED-es fali lámpatest alumíniumból készült, és az építészetben gyakran használt T-profilra hasonlít. A modern LED-es fali lámpatest közvetett módon bocsátja ki a fényt felfelé és lefelé. Külső fényerőszabályzóval kívülről szabályozható.← ← - Design: Dante Donegani és Giovanni Lauda

A boltba
Envostar Mirror LED-es tükörvilágítás tölgyfa, 60 cm Envostar Mirror LED-es tükörvilágítás tölgyfa, 60 cm

A Mirror LED-es tükörvilágítás FSC minősítésű tölgyfából készült, és természetes megjelenést kölcsönöz bármely lakótérnek. IP44-es védettségi besorolásának köszönhetően a fürdőszobában is használható. A meleg fényt lefelé bocsátja ki. Az Envolight márka különös jelentőséget tulajdonít a fenntarthatóságnak. Az európai gyártás lerövidíti a szállítási utakat, ami viszont jelentősen csökkenti a CO2-kibocsátást.

A boltba
Santorini LED fali lámpa, szélesség 40 cm, króm, dönthető Santorini LED fali lámpa, szélesség 40 cm, króm, dönthető

A Santorini LED-es képvilágító lámpánál a fali tartó közepéből egy, a szobába ívelt kar emelkedik ki, amelyen egy praktikus gomb is található a be- és kikapcsoláshoz. Az enyhén ívelt lámpafej ehhez csatlakozik egy csuklóval, így igény szerint dönthető. A lámpába egy melegfehér LED-modul van beépítve, amely célzott megvilágítást biztosít a megvilágítandó képnek. Természetesen a Santorini elegánsan megvilágítja

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben