LED mennyezeti lámpa Yukon 45x45cm, RGB/CCT


59 514 Ft
  • Raktáron

A monokróm fehér fény mellett a modern Yukon LED mennyezeti lámpa különböző színű fényszínekre is beállítható, így minden napszakhoz és helyzethez a megfelelő fényt lehet teremteni. Ezt a mellékelt IR-távirányító teszi lehetővé, amely nemcsak be- és kikapcsolja a lámpát, hanem fényerőben is tompíthatja azt. Az előre telepített fénymódok mellett a távirányítón memóriafunkció is található. - RGB színszabályozás

EAN: 4043689979805

Gyártó: Leuchten Direkt

Termékleírás

A monokróm fehér fény mellett a modern Yukon LED mennyezeti lámpa különböző színű fényszínekre is beállítható, így minden napszakhoz és helyzethez a megfelelő fényt lehet teremteni. Ezt a mellékelt IR-távirányító teszi lehetővé, amely nemcsak be- és kikapcsolja a lámpát, hanem fényerőben is tompíthatja azt. Az előre telepített fénymódok mellett a távirányítón memóriafunkció is található. - RGB színszabályozás és fehér fényszabályozás - a mellékelt távirányítóval vezérelhető - 12 előre telepített üzemmód választható - dimmelhető

Mennyezeti lámpák

Azon belső térkialakítók, akik szeretnék, hogy a lámpák segítségével az épületben lévő tér megjelenése és hangulata teljesen új dimenziót kapjon, azoknak érdemes megismerkedniük az Mennyezeti lámpák alkatézisével. Ez egy olyan weboldal, amely specializálódott a belső térhangulat megteremtésében kulcsszereppel bíró mennyezeti lámpákra Az oldal ségít kiválasztani a megfelelő mennyezeti lámát az adott belső tér stílusához, így bárki kénytelennek érzi magát, amikor a mennyezet kialakításához keres lámpát. Az Mennyezeti lámpák alkatézisében megtalálhatóak a klasszikus mennyezeti lámpák, a modern stílusú lámpák, a csillárok és a függők. Mindenféle fémből, üvegből, kristályból és textilből lehetnek elkészítve, ahol a fényforrások is változatosak lehetnek. Az oldalon található minden információ az adott lámpáról a magánszemélyek, belsőépítészek, építészhallgatók és felszerelők minden igényét kielégíti. Az oldal használata nagyon egyszerű. Az első lépés a belső terek stílusának meghatározása. Itt rengeteg információt találunk az eltérő stílusokról, így könnyen megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb álló stílust. Ezután csak annyit kell tennünk, hogy kiválasztjuk a megfelelő mennyezeti lámpát az oldal katalógusából. Az alkatrészek, a méretek és a színek mind megjelennek, így nincs szükség személyes látogatásra a boltba. Összefoglalva, az Mennyezeti lámpák alkatézise minden információval szolgál azoknak, akik a belső életterét szeretnék még kényelmesebbé, hangulatosabbá és vonzóbbá tenni. Ha valaki keres egy megfelelő mennyezeti lámpát a belső terébe, akkor mindenképp ajánlott meglátogatni az oldalt, mert biztos és egyedi inspirációkat nyújt.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Angelica mennyezeti lámpa rózsaszín, pillangók Angelica mennyezeti lámpa rózsaszín, pillangók

Az Angelica mennyezeti lámpa fémből készült, és három lefelé néző E27-es foglalattal van felszerelve. A pillangó kialakítású, rózsaszín színösszeállítású és akrilkristályokkal díszített láncokkal ellátott mennyezeti lámpa tökéletesen alkalmas gyermek- és tinédzserszobákba.

A boltba
Tatjana LED mennyezeti lámpa, CCT, fekete, 101 cm Tatjana LED mennyezeti lámpa, CCT, fekete, 101 cm

Tatjana LED mennyezeti lámpa CCT funkcióval, fekete vasból A Tatjana a modern dizájnt és a praktikus funkciókat ötvözi. Diszkrét fekete színben van tartva, és egy szögletes mennyezeti lámpatestből áll, amely két vasból készült téglalap alakú keretet hordoz, amelyeken állandóan telepített LED-ek találhatók. Ezek a LED-ek egy fali kapcsoló segítségével három különböző fényszínben világíthatnak, és így

A boltba
Go foglalatos mennyezeti lámpa, négy izzós, fekete Go foglalatos mennyezeti lámpa, négy izzós, fekete

A négylámpás Go mennyezeti lámpa egy kerek, fekete lakkozott fém baldachinból áll, amelyből négy fénykar nyúlik ki a szobába. A Go a legdekoratívabban gömb izzólámpákkal (nem tartozék) mutat. Nagyon modern kialakítású fényforrás.

A boltba
Lucande Phina mennyezeti lámpa fekete, 2 izzós Lucande Phina mennyezeti lámpa fekete, 2 izzós

A Phina mennyezeti lámpa egyszerre praktikus és stílusos. Két karcsú, mozgatható karral rendelkezik, amelyeken a lámpaernyők lógnak, teste pedig fekete acélból készült, amelyet az ernyők fehér bélése kiemel.

A boltba
Artemide Mercury LED mennyezeti lámpa 2 700 K Artemide Mercury LED mennyezeti lámpa 2 700 K

A helyiség közvetett megvilágításáról a Mercury LED mennyezeti lámpatest gondoskodik, amelyet Ross Lovegrove tervező az Artemide világítástechnikai cég számára készített. A fém reflektor visszaveri a lámpatestre függesztett, fröccsöntött hőre lágyuló műanyag elemekbe szerelt LED-ek által kibocsátott fényt, és gyengéden megvilágítja a környezetet. - hagyományos fali kapcsolóval szabályozható

A boltba
LED mennyezeti lámpa Nico, 3 000K szögletes arany LED mennyezeti lámpa Nico, 3 000K szögletes arany

A lineáris kialakítású Nico LED-es mennyezeti lámpa fémtesttel rendelkezik, és a téglalap alakú ernyő négy alján meleg fehér LED-eket helyeztek el. A lámpatest dimmelhető, és a memóriafunkció segítségével az utolsó fénybeállítás elmentésre kerül. A futurisztikus kialakításnak köszönhetően a LED-es lámpatest könnyen kombinálható a modern bútorokkal. Használható mennyezeti vagy fali lámpaként

A boltba
Fraterna mennyezeti lámpa fém dekorral Fraterna mennyezeti lámpa fém dekorral

A Fraterna a barna, arany és ezüst színkombinációjával nyűgöz le. A mennyezeti lámpa barna vaskerete díszesen kidolgozott emblémákkal van díszítve. Középen egy lekerekített opálüveg található.

A boltba
Rainbow Rabbit - kerek LED mennyezeti lámpa Rainbow Rabbit - kerek LED mennyezeti lámpa

A Rainbow Rabbit mennyezeti lámpa a lányok és fiúk szobájának fényforrása, amely az öt E14-es lámpa által biztosított fő világítás mellett 20 LED-es fénypontot is tartalmaz, amelyek lágy álomfényt biztosítanak. A fő világítás be- és kikapcsolása húzókapcsolóval történik.

A boltba
LED mennyezeti világítás Iven dim acél/fa 110x25cm LED mennyezeti világítás Iven dim acél/fa 110x25cm

Az Iven LED mennyezeti lámpa két acélszínű téglalapból áll, amelyek a fényforrásokat jelképezik. Ezek kissé eltolva helyezkednek el egymás fölött, és egy fából készült lemezre vannak szerelve. A fény színe és fényereje a mellékelt távirányítóval szabályozható. Lehetőség van éjszakai fény és időzítő kiválasztására is.

A boltba
LED mennyezeti lámpa Dome négylámpás 73 cm fehér LED mennyezeti lámpa Dome négylámpás 73 cm fehér

A különböző méretű árnyalatok a Dome LED mennyezeti lámpatestnek érdekes részleteket és színválasztékot kölcsönöznek. Ettől eltekintve az arany színárnyalat dominál. Az optikai lencséknek és a szabadon igazítható árnyékolóknak köszönhetően a fénykibocsátás célzott szabályozása lehetséges.

A boltba
Csempe mennyezeti lámpa, 4 textil erny. szür./feh. Csempe mennyezeti lámpa, 4 textil erny. szür./feh.

A harmonikus szürke és fehér színösszeállításnak köszönhetően a Tilde mennyezeti lámpa modernnek és nemesnek tűnik, és jól illeszkedik a meglévő lakberendezési koncepciókhoz. A lámpa váza acélból, a négy lámpaernyő pedig poliészterből és pamutból készült. A két középső lámpaernyő egy különálló elemhez van rögzítve, amely állítható és forgatható. A lámpatest külső fázisú fényerőszabályozóval tompít

A boltba
mennyezeti lámpa Hotel négy textil ernyővel mennyezeti lámpa Hotel négy textil ernyővel

Négy különböző méretű, fehér, fekete és szürke színű árnyalatot kombináltak a rendkívüli Hotel mennyezeti lámpa létrehozásához. Minden textilárnyékoló alul diffúzorokkal van lezárva.

A boltba
Lucande Tival LED mennyezeti lámpa, hosszú, nikkel Lucande Tival LED mennyezeti lámpa, hosszú, nikkel

A dizájnorientált Tival LED mennyezeti lámpa vékony külsejével és praktikus funkcióival győz meg. A fő fényforrás mellett két, rugalmasan dönthető fénnyel rendelkezik. A lámpa fényereje távirányítóval vagy hagyományos villanykapcsolóval állítható, és memóriafunkcióval rendelkezik - ideális magánhasználatra, de kereskedelmi használatra is.

A boltba
Antik elbűvölő mennyezeti lámpa Justine Antik elbűvölő mennyezeti lámpa Justine

Justine az Astral Bronze színű művészi keretet meleg tónusú borostyánszínű üveggel kombinálja, így teremtve tiszta otthonosságot.

A boltba
RZB HB 506 LED mennyezeti lámpa CCT Switch, 21x21cm, 15W RZB HB 506 LED mennyezeti lámpa CCT Switch, 21x21cm, 15W

A szögletes, fehér HB 506 LED-es mennyezeti lámpatest opálos polikarbonátból készült szórófejjel nagy felületű általános világítást biztosít társalgók, dolgozószobák és folyosók számára. - A fény színe két lépésben állítható be a beszerelés előtt: Meleg fehér (előre beállított), univerzális fehér - Gyorsszerelő adapter horganyzott acéllemezből, rögzítőcsavarokkal - Fali felszerelésre is alkalmas -

A boltba
Buster + Punch Villás sárgaréz/üveg füstölt Ø 29cm Buster + Punch Villás sárgaréz/üveg füstölt Ø 29cm

A Forked egy mennyezeti lámpa, amelynek váza tömör sárgarézből készült, részben kézzel megmunkálva, a foglalaton pedig Buster Punch jellegzetes bordázott mintázatával. A lámpa ernyője szájjal fújt üveggömb. A lámpatestet E27-es, melegfehér színű LED-lámpával szállítjuk, és LED-lámpákhoz alkalmas fényerőszabályozóval is lehet tompítani.

A boltba
Mennyezeti lámpa 49336-24 24W 4000K PL1 Mennyezeti lámpa 49336-24 24W 4000K PL1

A mennyezeti lámpa 49336-24 tökéletesen megvilágítja otthonodat vagy irodádat egy modern és stílusos megjelenéssel. A lámpa rendkívül funkcionális és környezetbarát, hiszen alacsony energiával üzemel, de mégis erős és fényes megvilágítást biztosít. A lámpa összteljesítménye 24 watt, ami elegendő ahhoz, hogy a teljes helyiséget egységesen megvilágítsa. A 4000 Kelvin (K) színhőmérséklet pedig kellemes,

A boltba
Paulmann Tega LED mennyezeti világítás CCT fekete Paulmann Tega LED mennyezeti világítás CCT fekete

A Tega kerek LED-es mennyezeti lámpa a fürdőszobában is használható, köszönhetően a fröccsenés elleni védelemnek (IP44). A fény színe három fokozatban állítható (meleg fehér, univerzális fehér, nappali fény) egy hagyományos fali kapcsolóval.

A boltba
Mennyezeti lámpa Blacky I, nikkel/opál, Ø 46 cm, 3-as lámpa, üveg Mennyezeti lámpa Blacky I, nikkel/opál, Ø 46 cm, 3-as lámpa, üveg

Globo Mennyezeti lámpa Blacky I, nikkel/opál, Ø 46 cm, 3-as lámpa, üveg, Nappali / Étkező, Üveg, fém, E14, 40W, H: 36cm

A boltba
LED mennyezeti lámpa Allrounder 2, 3000K, érzékelővel LED mennyezeti lámpa Allrounder 2, 3000K, érzékelővel

A lámpa sokféleképpen használható, akár fali- vagy mennyezeti lámpaként, felszíni vagy süllyesztett (65-155 mm közötti minden mennyezeti nyíláshoz alkalmas). - 30 cm-es kábel szabad végekkel és vezetékvéghüvellyel - Tiszta polikarbonátból készült burkolat, így a fény oldalirányban is világít - Nagy fénykibocsátás magas fényhasznosítással Műszaki adatok mozgásérzékelő: - 120° vízszintes, 90-120° függőleges,

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben