Lindby LED-es csíptethető asztali lámpa Milow, fehér, fém, 36 cm magas


8 990 Ft
  • Raktáron

A Milow LED-es bilincslámpa fehér színű, és hattyúnyakkal rendelkezik a fényfej kényelmes beállításához. A modern életterek kiváló kiegészítője, amely számos helyre rögzíthető.

EAN: 4251096529463

Gyártó: Lindby

Termékleírás

A Milow LED-es bilincslámpa fehér színű, és hattyúnyakkal rendelkezik a fényfej kényelmes beállításához. A modern életterek kiváló kiegészítője, amely számos helyre rögzíthető.

Csíptetős lámpák

A weboldalunkon megtalálható Csíptetős lámpák alkatézise a Függőlámpák & Csillárok kategóriához tartozik. Ez a különleges lámpatest segítséget nyújt, hogy könnyedén és stílusosan megoldhassuk a világítási problémáinkat otthonunkban vagy irodánkban. Ezek a lámpák kompakt méretüknek és csíptetős kialakításuknak köszönhetően rendkívül praktikusak és sokoldalúak. Bárhova rögzíthetőek, legyen szó akár asztalról, könyvespolcról vagy éjjeliszekrényről. A csíptetős lámpák alkatézisének köszönhetően könnyedén beállíthatjuk a megfelelő pozíciót, hogy a fény oda essen, ahová szeretnénk. Lámpáink széles választékában megtalálhatók a modern és minimalisták kedvencei, valamint a retró és elegáns stílusú darabok is. Így könnyedén megtalálhatja az otthonának, irodájának vagy bármely más helyiségnek a hangulatához és stílusához illő lámpát. A különböző színű és anyagú választék segítségével biztosan megtalálhatja majd az ön számára tökéletes lámpát. Az alkatézisünk nem csak a lámpatestekből áll, hanem számos funkcionális kiegészítőt is kínál. Például állítható fejjel ellátott lámpákkal, amelyek lehetővé teszik a fény általános vagy koncentrált irányítását. Emellett néhány lámpánk dimmerrel is felszerelt, így a fényerő könnyen szabályozható az adott pillanatnak megfelelően. Weboldalunkon megtalálható termékek kiváló minőségű anyagokból készülnek, így időtálló és tartós megoldást nyújtanak. Az alkatrészek és a szerelvények pedig könnyen és biztonságosan használhatóak és rögzíthetőek. Mindezek mellett a lámpák energiatakarékos működésűek is, megszépítve a bolygónkat. A weboldalunkon egyszerűen böngészhet és rendelhet, az éppen Önnek megfelelő csíptetős lámpát alkatézisével. Árak széles skáláját kínáljuk, így mindenki számára elérhetőek vagyunk. További segítségért és információkért pedig kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon található elérhetőségeken. Válassza a Csíptetős lámpák alkatézisét a Függőlámpák & Csillárok kategóriában, és fedezze fel a világításélmény új dimenzióit otthonában vagy irodájában!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Clampspots csíptetős lámpa mozgatható karral Clampspots csíptetős lámpa mozgatható karral

A Clampspots kis lámpa lámpateste olajozott tölgyfából készült. A lámpabúra fehér szövetből készült, így otthonos megjelenést kölcsönöz. A kis lámpa kényelmesen rögzíthető bármely polc vagy asztal szélére, és rugalmas karral rendelkezik, amely lehetővé teszi a fény bármilyen irányba történő irányítását.

A boltba
Fix bilincses lámpa, fém ernyő, fehér Fix bilincses lámpa, fém ernyő, fehér

A 2790-es fém ernyővel ellátott bilincses lámpatest sokoldalúan használható polcokon, asztalokon stb. 140 cm hosszú kábellel van felszerelve, dugóval és beépített kapcsolóval.

A boltba
LED bilincs fény ernyő USB, szab., CCT, fek. LED bilincs fény ernyő USB, szab., CCT, fek.

A LED-es csíptetős Screen lámpatestet paravánra vagy válaszfalra lehet rögzíteni. A dönthető árnyékolóba épített LED-ek tompíthatók és a színhőmérséklet (meleg fehér, univerzális fehér, nappali fény) szabályozható. Ez a mellékelt kábeles távirányítóval történik. A tápcsatlakozáshoz USB-kábelt mellékelünk.

A boltba
HAY Noc Clamp LED csíptetős lámpa, sötétszürke HAY Noc Clamp LED csíptetős lámpa, sötétszürke

A Noc Clamp egy univerzális bilincslámpa, amelynek fazettált ernyője öntött alumíniumból készült. Maratott alumínium tengelye és bilincse két állítási pontot kínál, így a lámpa az asztallapra, polcokra vagy az ágy fejrészére rögzíthető. A bilincslámpa 300 cm hosszú kábellel van ellátva, beépített kapcsolóval, és egy E14-es foglalatú LED-lámpával van felszerelve.

A boltba
MAULcraft LED asztali lámpa bilincses talppal, dimmelhető MAULcraft LED asztali lámpa bilincses talppal, dimmelhető

A nagy teljesítményű MAULcraft LED-es asztali lámpa bilincses talppal, érintéses fényerőszabályzóval és beépített LED-ekkel rendelkezik, nappali fehér fénnyel. Alkalmas laboratóriumokban, műhelyekben, műszaki irodákban és stúdiókban történő munkavégzésre - \"Made by MAUL\" biztonsági koncepció - Állítható lámpafej és fémkar - \"Made by MAUL\" biztonsági koncepció - Állítható lámpafej és fémkar

A boltba
MAULpirro LED csíptetős lámpa, dimmelhető, fekete MAULpirro LED csíptetős lámpa, dimmelhető, fekete

A MAULpirro dimmelhető LED-es szorítólámpa max. 4,5 cm-es szorítási tartományban van kialakítva, és variálhatóan rögzíthető asztallapokhoz vagy polcokhoz. A rugalmas, dönthető és elforgatható karnak és a szintén dönthető és elforgatható fejnek köszönhetően a fény iránya teljesen testre szabható. - 4 fényerőfokozat, valamint a be- és kikapcsolás állítható (a lámpafejbe integrált kapcsoló) - Diffúzorral

A boltba
MAULcraft duo LED csíptetős lámpa, dimmelhető MAULcraft duo LED csíptetős lámpa, dimmelhető

A MAULcraft duo dimmelhető LED-es szorítólámpa 1-6,3 cm-es szorítási tartományban készült, és variálhatóan rögzíthető asztallapokhoz vagy polcokhoz. A rugalmas, dönthető és elforgatható karnak és a két, szintén dönthető és elforgatható fejnek köszönhetően a fény iránya teljesen egyénre szabható. A fejek 0° és 180° közötti szögben állíthatók egymáshoz képest. A 180°-os szögbeállítással a munkahely akár

A boltba
MAULstudy bilincslámpa, piros MAULstudy bilincslámpa, piros

A MAULstudy 0-5,5 cm-es befogási tartományban van felszerelve, és variálhatóan rögzíthető asztallapokhoz vagy polcokhoz. A hajlékony, dönthető és elforgatható karnak és a szintén dönthető és elforgatható árnyékolónak köszönhetően a fény iránya teljesen testre szabható. A fényforrás nem tartozék - Minden irányban rugalmasan állítható - Ideális fényforrás magán- és professzionális használatra - A tápkábelbe

A boltba
Terminál fény Samal satin Terminál fény Samal satin

A fémkapocs lehetővé teszi, hogy a szatén, patinás és matt sárgaréz színben kapható SAMAL a lakás számos pontjára rögzíthető legyen.

A boltba
Csíptetős lámpa Samala selyemfényű Csíptetős lámpa Samala selyemfényű

A fém bilincs és a szatén, patinás vagy matt sárgaréz keret színe lehetővé teszi, hogy a SAMALA a ház szinte bármely helyiségében elhelyezhető legyen, és a rugalmas lengőnyaknak köszönhetően ott ad fényt, ahol arra szükség van.

A boltba
Paulmann Finja csíptetős lámpa, króm Paulmann Finja csíptetős lámpa, króm

A Finja bilincses lámpatesttel a tárgyak és képek optimálisan megvilágíthatók, mivel a rugalmas karnak köszönhetően egyedileg igazítható. A fény oda irányul, ahol szükség van rá.

A boltba
Jieldé Signal SI332 asztali lámpa olívazöld Jieldé Signal SI332 asztali lámpa olívazöld

A francia Jieldé családi cég Signal SI332 asztali lámpája klasszikus, ipari formatervezéssel és lenyűgöző mobilitással inspirál. Az asztalhoz vagy a polclaphoz csavaros rögzítéssel rögzítik. A befogási tartomány max. 4 cm. A magas, két részből álló lámpatest karja az alsó részen 280°-kal elforgatható. A három karcsukló mindegyike 300°-kal elfordítható. A lámpafej 360°-ban elforgatható. A fény iránya

A boltba
Nemo Projecteur 165 bilincslámpa, homokfehér Nemo Projecteur 165 bilincslámpa, homokfehér

A Projecteur 165 bilincslámpa Le Corbusier építész 1954-es tervén alapul, amelyet a chandigarhi (India) bíróság számára készített. Alumíniumból készült, félgömb alakú, hengeres nyúlvánnyal ellátott, és konzolra igazítható. Ez és a szárnycsavarok ipari jelleget kölcsönöznek a bilincslámpának. 1 x E27, max. 23 W (kizárólag).

A boltba
Prios LED-es bilincslámpa Najari, fehér, újratölthető akkumulátor, USB, 51 Prios LED-es bilincslámpa Najari, fehér, újratölthető akkumulátor, USB, 51

A Najari LED-es bilincses lámpatest a rugalmas lámpatest karral pontoz, amely az egyéni igényeknek megfelelően a fény irányához igazítható. A klasszikus színvilágú, karcsú kialakítás könnyedén illeszkedik a különböző környezetekbe. A lámpatest fokozatmentesen dimmelhető. A maximális befogási hossz 5 cm. A töltés USB-csatlakozón keresztül történik.

A boltba
Robby bilincses reflektor rugalmas karral Robby bilincses reflektor rugalmas karral

A Robby bilincslámpa modern dizájnnal és természetes fa lakkozással inspirál. A dugókábelen található kapcsolóval és hajlékony karfával ellátott, így alkalmas olvasó- vagy munkalámpaként való használatra a hálószobában, irodában vagy nappaliban.

A boltba
Csíptetős világítás Mara állítható, ezüst Csíptetős világítás Mara állítható, ezüst

Näve Csíptetős világítás Mara állítható, ezüst, Dolgozószoba / Iroda, vas, E14, 25W, B: 10.5 cm, H: 28cm

A boltba
Aluminor Mika Pince LED csíptetős lámpa dimm fehér Aluminor Mika Pince LED csíptetős lámpa dimm fehér

A Mika Pince LED-es bilincses lámpatest a rugalmas karnak és az elforgatható fejnek köszönhetően variálhatóan irányítható fényt biztosít, amely a talpon lévő nyomógomb segítségével három fokozatban tompítható.

A boltba
Lindby Ailina LED asztali lámpa, bilincses talp, fehér Lindby Ailina LED asztali lámpa, bilincses talp, fehér

Ez a LED-es asztali lámpa mozgatható fényfejjel rendelkezik, és jól illeszkedik az íróasztalra. Formatervezése elegáns és időtálló, a LED-eknek köszönhetően pedig garantáltan alacsony fogyasztás. Az Ailina három fokozatban tompítható, és rögzítő talppal rendelkezik, így könnyen és biztonságosan rögzíthető az asztallapra vagy polcra.

A boltba
Lindby csavaros bilincses lámpa Jyla, fekete, 2700 K, GX53 Lindby csavaros bilincses lámpa Jyla, fekete, 2700 K, GX53

A csavaros rögzítőnek köszönhetően a Jyla bilincslámpa sokféleképpen elhelyezhető - csak egy közeli foglalatra van szükség. A lámpát például asztalokra, polcokra vagy ablakpárkányokra lehet felszerelni. Az elforgatható csavar lehetővé teszi, hogy a bilincset a felület egyedi vastagságához igazítsa. A Jyla rugalmas karral is rendelkezik, így a lámpa iránya az egyéni igényekhez igazítható. A meleg fény

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Tilen mennyezeti lámpa, 2 izzós reflektor forma
26 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Alcina Aktív bőrápoló krém (Active Cell Cream) 50 ml
20 670 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Armaf Club de Nuit Intense Man - EDT 105 ml
17 150 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
BANKAMP Ino LED mennyezeti lámpa 6 égős ezüst
341 083 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
LED lámpa Azra, feh. kör al. IP54, Ø25cm
16 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Louis Poulsen NJP Mini LED asztali lámpa fehér
226 734 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Pauleen Sandy Glow asztali lámpa, fehér/bézs
14 490 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
FORCE-ROSS - lock, 130 mm Fekete
4 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Twin Cube White Line mécsestartó
6 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
BAGATT Női papucs D31A7C945000-5200 37
13 200 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 41%
ONLY Női kabát ONLNORA 15294315 Azalea Pink M
19 790 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 24%
Boccia Titanium 3343-02
45 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Kajal Perfumes Warek - EDP 100 ml
56 630 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi bőr pénztárca AM0AM11872BDS
35 420 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben