Lindby Marzanna asztali lámpa


18 990 Ft
  • Raktáron

A Marzanna asztali lámpa textilből és bambuszból készült. E27-es izzókkal szerelhető fel.

EAN: 4251911777710

Gyártó: Lindby

Termékleírás

A Marzanna asztali lámpa textilből és bambuszból készült. E27-es izzókkal szerelhető fel.

Éjjeli lámpák

Az Éjjeli lámpák alkatéziséhez tartozó weboldal egyedi és különleges megjelenése és tartalma miatt kiemelkedik a webáruházak közül. A belső lámpák kategóriájába tartozik, és olyan termékeket kínál, amelyek nem csak megvilágítják otthonunkat, hanem stílusunkat és személyiségünket is kifejezik. A weboldal könnyen navigálható és felhasználóbarát. A főoldalon azonnal a legnépszerűbb termékek között lapozhatunk, és a keresőmező segítségével könnyedén megtalálhatjuk a számunkra megfelelő lámpát. Az oldal tetején található felhasználói fiók mellett lehetőség van az egyes termékekre történő értékelésre is. A termékek kategóriákba vannak rendezve, így a felhasználók gyorsan kiválaszthatják azokat a lámpákat, amelyek érdeklik őket. A belső lámpák kategóriában megtalálhatóak a modern, klasszikus, minimalista és bohém stílusú lámpák. Minden termékhez részletes leírás és képek is tartoznak, így a felhasználók pontosan tudják, mire számíthatnak. A vásárlás folyamata egyszerű és gyors. A termékeket kosárba lehet helyezni, majd a fizetési opciókra kattintva választhatjuk ki a nekünk megfelelőt. A weboldal biztonságos fizetési lehetőségeket kínál, és biztosítja az adatvédelmet is. Az Éjjeli lámpák alkatéziséhez tartozó weboldal érdekes és egyedi lámpákat kínál azoknak, akik szeretnének különleges kiegészítőket otthonukba. A termékek minőségi anyagokból készülnek, így hosszú élettartamot biztosítanak. A weboldal elkötelezett az ügyfelek elégedettsége mellett, és könnyen elérhető az ügyfélszolgálat, amennyiben kérdés vagy probléma merülne fel a vásárlás során.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Vintage asztali lámpa Vintage asztali lámpa

A nosztalgia rajongói imádni fogják a Vintage asztali lámpát, amely egy lámpás mintájára készült.

A boltba
Barnstaple asztali lámpa ipari stílusban Barnstaple asztali lámpa ipari stílusban

A Barnstaple asztali lámpa vintage megjelenésű ipari formatervezésével és rugalmasan állítható fém ernyőjével nyűgöz le. A kábelen található kapcsolóval felszerelt.

A boltba
Andor fehér szövet asztali lámpa króm talppal Andor fehér szövet asztali lámpa króm talppal

Ennek az asztali lámpának az alapja két különböző méretű krómozott gömbből áll, míg az Andor hátrafelé szélesedő ernyője szövetből készült, így hangulatos fénymintát feltételezhet. Egy stílusos oldallámpa!

A boltba
lámpa 6008, Tiffany stílus, madár motívummal lámpa 6008, Tiffany stílus, madár motívummal

A 6008-as asztali lámpa nagyon színes, madármotívumos Tiffany-stílusú üvegárnyékolóval van ellátva

A boltba
Stilo Lumetto asztali lámpa fehér Stilo Lumetto asztali lámpa fehér

A Stilo Lumetto asztali lámpa magas, hengeres, strukturált szövetből készült ernyője körkörös fénykibocsátást biztosít. Nagyszerű akcentus fényforrás elegáns-modern életstílusokhoz.

A boltba
Dyberg Larsen DL20 lámpa üveg ernyő, króm Dyberg Larsen DL20 lámpa üveg ernyő, króm

A DL20 asztali lámpa ernyője három opálfehér üvegelemből áll. A lágy vonalak és éles élek kombinációjával a design bármilyen belső stílushoz illeszkedik. Az asztali lámpa nemcsak lefelé, hanem az üvegárnyékon keresztül minden irányba is sugározza a fényt.

A boltba
HAY Turn on LED lámpa fényerő, láb zöld HAY Turn on LED lámpa fényerő, láb zöld

A Turn on LED-es asztali lámpa alumíniumból és opálüvegből készült egység. Ennél a lámpatestnél a név mindent elmond, mert a lámpatest talpának elforgatásával intuitív módon működtethető. A lámpa alapja egy eloxált alumíniumból készült, fazettált henger, amely elforgatásával kapcsolóként és fényerőszabályozóként funkcionál. Így a fény bekapcsol és a fényereje is változtatható; minél tovább forgatjuk

A boltba
LZF Thesis LED asztali lámpa fekete matt/szürke LZF Thesis LED asztali lámpa fekete matt/szürke

A Thesis LED-es asztali lámpa árnyékolója vékony fafurnérból készült sávból áll. Belül a melegfehéren sugárzó LED-ek egy háromkarú fémszerkezet alján helyezkednek el, amelyet egy karcsú keret és egy szintén háromkarú talapzat tart. - Ramón Esteve - a kábelen található fényerőszabályzóval - fenntartható, környezetbarát erdőgazdálkodásból származó fával (FSC® tanúsítvánnyal) - jó színvisszaadás: CRI

A boltba
Louis Poulsen PH 3 1/2-2 1/2 lámpa króm Louis Poulsen PH 3 1/2-2 1/2 lámpa króm

A PH 3 1/2 - 2 1/2 asztali lámpa - Poul Henningsen tervei alapján - háromrétegű, szájjal fújt opálüvegből készült fényvisszaverő hármas ernyőből áll, az alap és a keret rúdja sárgarézből készült és nemes kivitelben megmunkált. Közbenső zsinórkapcsolóval felszerelve. - A szemüveg kívül fényes, belül matt homokfúvott

A boltba
lámpa N°16 Perlbohne kávézacskóból készült ernyő lámpa N°16 Perlbohne kávézacskóból készült ernyő

A N°16 Pearl Bean asztali lámpa árnyékolója egy használt kávézaccból készült. A lámpát Németországban gyártják ökológiai és társadalmi felelősségvállalással, szociális projektekkel együttműködve. Textilburkolatú dugókábellel van ellátva, beépített kapcsolóval.

A boltba
Paulmann Skadi asztali lámpa fával és betonnal Paulmann Skadi asztali lámpa fával és betonnal

A henger alakú Skadi asztali lámpa természetes fából és betonból készült lámpatestével hangulatos, jó hangulatot teremt a szobában. Textilborítású tápkábellel, kapcsolóval.

A boltba
Pauleen Pretty Purity asztali lámpa betonalappal Pauleen Pretty Purity asztali lámpa betonalappal

A Pretty Purity asztali lámpa szürke-fehér színű, gyémántmintás kialakítású lámpatest betonból, a klasszikus hengeres lámpaernyő fehér szövetből készült. Purista és gyönyörű, ahogy a neve is sugallja, a lámpatest egyaránt jól illik hálószobákba és nappalikba.

A boltba
Pauleen Mystical Gleam asztali lámpa füstüveggel Pauleen Mystical Gleam asztali lámpa füstüveggel

A Mystery Gleam asztali lámpa egyszerű, de hatékony kialakításával nyűgöz le. A fából készült talapzaton füstszürke színezett üvegből készült ovális árnyékoló ül, és gyönyörű fényhatást biztosít. Különösen szépen mutat egy cső alakú izzó (nem tartozék).

A boltba
Rotaliana Dina T1 LED asztali lámpa fehér/bronz Rotaliana Dina T1 LED asztali lámpa fehér/bronz

A Dina LED asztali lámpa műanyag ernyőből és matt alumínium talapzatból áll. A LED-ek az árnyékoló felső széléhez vannak rögzítve. Ez teszi láthatóvá a varázslatot, a fényforrás hiányát. A lámpa fényereje a lámpa talpán található gombbal szabályozható.

A boltba
Asztali lámpa Calimero három-lábú fa állvány Asztali lámpa Calimero három-lábú fa állvány

A Calimero asztali lámpa nagyszerű kivitelben, fekete lámpaernyővel, kalitkás megjelenéssel mutatkozik be. Az árnyékolóban lévő sok apró lyuk nagyszerű fény-árnyék mintázatot hoz létre, és így dekoratív fényakcentusokat biztosít a saját négy falán. Az állványos fa keret különleges megjelenést kölcsönöz a lámpának. Az asztali lámpa a nappaliban vagy a hálószobában mutat a legjobban egy komódon vagy

A boltba
Narisa rózsaarany LED asztali lámpa Narisa rózsaarany LED asztali lámpa

A Narisa LED-es asztali lámpa gyűrű alakú ernyője számtalan ívelt, különböző formájú, rózsaarany színű fémelemből áll. Belsejében egy akril diffúzor biztosítja az egyenletes fénymintázatot lefelé és felfelé, míg az árnyékoló közötti terek mindenütt egyedi fényhatásokat hoznak létre.

A boltba
lámpa Heimathafen vitorlavászonból fehér/piros lámpa Heimathafen vitorlavászonból fehér/piros

A Heimathafen asztali lámpa árnyékolója valódi Schellfoot vitorlából van kivágva, Németországban gyártott vitorlaszámmal. A lámpát Németországban gyártják, figyelembe véve az ökológiai és társadalmi felelősségvállalást, a fenntarthatóságot, a szenvedélyt és az elkötelezettséget, valamint a szociális projektekkel való együttműködést. Textil kábellel, dugóval és kapcsolóval.

A boltba
UMAGE Eos mini lámpa világos kék háromlábú fehér UMAGE Eos mini lámpa világos kék háromlábú fehér

Egy pehelykönnyű asztali lámpa lágy vonalakkal és tónusokkal, amely teljesen a skandináv stílus felé hajlik, ez az Eos mini asztali lámpa. A mintegy 900 valódi libatoll az egész lámpaburát díszíti, és eltakarja az izzót, így a fény szelíd fénysugárként tör elő. Az állványkeret modern és időtlen jelleget kölcsönöz az asztali lámpának. A kábelbe épített kapcsoló kényelmes működést biztosít.

A boltba
Kosaras asztali lámpa, fekete, belül fehér Kosaras asztali lámpa, fekete, belül fehér

A Basket asztali lámpa teljesen fekete. Csak a hengeres textilárnyékoló belseje, amely függőlegesen bocsátja ki a fényt, fehér. A talapzat nagyon finom, és finom fémrudakból áll.

A boltba
Asztali világítás Villy textilbúrával Asztali világítás Villy textilbúrával

A Villy asztali lámpa váza fekete lakkozott acélból készült, és fa elemmel rendelkezik. Az ernyője fekete szövetből készült. A kábelbe beépített kapcsoló (be/ki) található. Egy E27 izzóhoz (nem tartozék).

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

VOXX-AVION LIGHT GREY Szürke 35/38
1 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Nikkel lámpa Lilly szövet ernyővel, 22
36 866 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
B+M LEUCHTEN Astra LED-es asztali lámpa, nikkel
160 869 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
LED munkaállomás lámpa MAULintro álló lábbal
96 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Milan Polifemo mennyezeti lámpa kétszínű fehér
89 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Pauleen Go for Glow lámpa kerámia alapzattal
23 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
TREZETA-Argo WP dark brown Barna 46
32 590 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
VOLCANO-B-DAFNE-101-BEIGE Bézs L
10 400 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
GOOD & MOJO Merapi lógó lámpa 30x30 fekete
53 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
ONLY Női kabát ONLSOHO Slim Fit 15149366 Walnut M
9 480 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Moschino Moschino Femme - EDT 75 ml
15 790 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
Calvin Klein Női bikini felső Triangle KW0KW02488-0GM L
16 270 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Ellesse Póló Azzina Navy Sötétkék EUR M
10 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben