Lindby Tsomo álló világítás szövet Ø 40 cm


41 990 Ft
  • Raktáron

Tsomo állólámpa - a tökéletes társ, ha hangulatos akcentusvilágításról van szó beltérben Ez az állólámpa a világítási design legszebb formáját képviseli. A lámpa egy kapcsoló segítségével könnyedén be- és kikapcsolható. Stílusos megjelenésével hatékonyan emeli bármely lakótér világítási koncepcióját. Ebben a lámpában E27-es talppal rendelkező fényforrásokat használhat. A lámpa fekete és arany színben

EAN: 4251911765472

Gyártó: Lindby

Termékleírás

Tsomo állólámpa - a tökéletes társ, ha hangulatos akcentusvilágításról van szó beltérben Ez az állólámpa a világítási design legszebb formáját képviseli. A lámpa egy kapcsoló segítségével könnyedén be- és kikapcsolható. Stílusos megjelenésével hatékonyan emeli bármely lakótér világítási koncepcióját. Ebben a lámpában E27-es talppal rendelkező fényforrásokat használhat. A lámpa fekete és arany színben kapható. A Lindby márkájú lámpát kiemelkedő lakókörnyezet és tetszetős design jellemzi. Az állólámpa elengedhetetlen kelléke a kellemes hangulat megteremtésének bármely helyiségben. Tökéletes a gyönyörű megvilágításhoz, és extra hangulatot kölcsönöz otthonának. Ez a lámpa ötvözi a vonzó designt a kiemelkedő világítási minőséggel.

Állólámpák

Az Állólámpák alkatértézése azok számára készült, akik szeretnének betekintést nyerni az állólámpák világába és szeretnék jobban megérteni, hogy mi teszi őket olyan különlegessé. A weboldalon széles választékban találhatók állólámpák, amelyek többnyire a belső terek megvilágítására szolgálnak. Ezek a lámpák különböző anyagokból és színekben állnak rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja az otthonába leginkább illő darabot. Az Állólámpák alkatértézése alatt számos információval találkozhatunk az állólámpák felépítéséről, azok anyaghasználatáról és számos egyéb érdekességről. A weboldal külön részt szentel a LED, illetve a halogén izzók használatának is, amelyek közül mindenki kiválaszthatja a neki megfelelőt. Néhány segítség a megfelelő állólámpa kiválasztásához is megtalálható a weboldalon, amelyek segíthetnek abban, hogy otthonunknak az ideális világítást biztosítsuk. Összességében az Állólámpák alkatértézése nagyszerű forrást jelent mindazoknak, akik szeretnének betekintést nyerni az állólámpák világába. A weboldal segítségével meg fogják találni az otthonuknak legmegfelelőbb égőt, és garantáltan boldogabbak lesznek az új világítással!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Vanda álló lámpa firenzei stílusban, elefántcsont Vanda álló lámpa firenzei stílusban, elefántcsont

A Vanda állólámpa egy firenzei stílusú, vasból és üvegből készült álom. Az ívelt keretet levelek formájú díszítőelemek díszítik. A lámpaernyőkön található színátmenet teszi teljessé ennek az állólámpának a természetes esztétikáját.

A boltba
Ragna LED álló lámpa, dimmerrel, matt nikkel Ragna LED álló lámpa, dimmerrel, matt nikkel

A Ragna állólámpa áradó tálja viszonylag nagy, fényereje pedig erős. Ugyanakkor a Ragna nagyon kellemes, hangulatos fényt ad.

A boltba
By Rydéns Hermine állólámpa, sárgaréz By Rydéns Hermine állólámpa, sárgaréz

A keleties kialakítású Hermine állólámpa fémből készült, matt sárgaréz kivitelben. A lámpaernyő két különböző méretű és átmérőjű, egymásba illeszkedő hengerből áll. A lámpaernyő belsejében E27-es foglalat található az egyedi felszereléshez.

A boltba
Atlanta állólámpa vászon ernyővel Atlanta állólámpa vászon ernyővel

Az Atlanta állólámpa egyszerű, fekete lakkozott fémvázával és természetes színű, hengeres vászonernyőjével tökéletesen illeszkedik a skandináv dizájn és a modern vidéki stílusú lakberendezési környezetbe. A természetes hangulatot a kereten lévő könnyű faelemek teszik teljessé.

A boltba
Kiváló minőségű LED álló lámpa Mika rézmatt Kiváló minőségű LED álló lámpa Mika rézmatt

A Mika LED-es mennyezetmosó akcentusvilágítást és részleges helyiségvilágítást egyaránt teremt. Érintéses dimmerrel a fényerő szabályozásához.

A boltba
LED álló lámpa Lya olvasófény nikkel-króm LED álló lámpa Lya olvasófény nikkel-króm

A Lya LED-es állólámpa egyrészt akcentusvilágítást teremt a mennyezeti alátéttel, másrészt tűpontos olvasófényt az olvasókarral. Érintéses dimmerrel a fényerő szabályozásához.

A boltba
Változó LED állólámpa Artemis kézmozdulat-vezérlés Változó LED állólámpa Artemis kézmozdulat-vezérlés

Az Artemis LED-es állólámpa variálható beállítású, érzékelővel ellátott, amely nemcsak a melegfehér LED-es fényt kapcsolja be és ki, hanem lehetővé teszi a folyamatos tompítást is.

A boltba
Kétrészes ernyővel - LED állólámpa Sapporo Kétrészes ernyővel - LED állólámpa Sapporo

A Sapporo mennyezeti alátét lámpaernyője két félkör alakú elemből áll. Ezek elforgathatók, szatírozott, enyhén kiálló burkolattal rendelkeznek, és meleg fehér LED-ekkel vannak felszerelve. A rúd félmagasságában elhelyezett fényerőszabályzó lehetővé teszi a fényerő kényelmes szabályozását.

A boltba
Louis Poulsen márvány állól. Yuh sárgaréz, fek. Louis Poulsen márvány állól. Yuh sárgaréz, fek.

A GamFratesi tervezőpáros Yuh állólámpájának alumínium ernyője a sárgaréz váz mentén állítható magasságú. Az ernyőn lévő diffúzor biztosítja a tartósan beépített LED fényének vakításmentes eloszlását. Az árnyékoló felső végén egy hosszúkás nyílás található, amelyen keresztül a fény szintén felfelé világít. A fényerő fokozatmentes fényerőszabályzóval állítható, és a lámpatest a memóriafunkciónak köszönhetően

A boltba
Vanila álló lámpa, állítható, fekete Vanila álló lámpa, állítható, fekete

A Vanila állólámpa modern dizájnjával és nagyfokú rugalmasságával nyűgöz le. A világítás iránya egyénileg állítható.

A boltba
Dyberg Larsen DL31 állólámpa üvegernyő króm Dyberg Larsen DL31 állólámpa üvegernyő króm

A DL31 állólámpa ernyője három opálfehér üvegelemből áll. A lágy vonalak és éles élek kombinációjával a design bármilyen belső stílushoz illeszkedik. Az állólámpa nemcsak lefelé sugározza a fényt, hanem oldalirányban is, az ernyőn keresztül a környezetbe.

A boltba
Állólámpa Capt\'n Sharky gyermekszobába Állólámpa Capt'n Sharky gyermekszobába

A Capt\'n Sharky állólámpa dekorációként és közvetett világításként szolgál a gyerekszobában. A gyermekkönyvsorozat eredeti motívumával nyomtatva ideális minden Sharky-rajongó számára

A boltba
Jieldé Aicler AID433 állólámpa 4x30cm, fekete Jieldé Aicler AID433 állólámpa 4x30cm, fekete

A francia Jieldé gyártó Aicler AID433 állólámpa teljesen alkalmazkodik a környezetéhez. A csuklók segítségével a lámpatest magassága állítható, és a fénysugár iránya változtatható. A talpnál lévő forgatható mechanizmus lehetővé teszi az egész lámpatest elforgatását is. Az árnyékoló klasszikus hengeres alakú, és irányított fénysugarat biztosít

A boltba
ALMUT 1411 állólámpa hengeres Ø 30 cm parafa ALMUT 1411 állólámpa hengeres Ø 30 cm parafa

Ez az 1411 dizájnvonalból származó állólámpa hengeres, feketére festett parafából készült ernyővel van ellátva. A világos tölgyfából készült keret és a kerek talapzat, valamint a kábel juta textilburkolata hangsúlyozza a természetes jelleget. Dimmer kapcsolóval felszerelt. Vegán, fenntartható és újrahasznosítható csomagolással.

A boltba
Álló világítás Jugen, fekete, két izzós Álló világítás Jugen, fekete, két izzós

A modern Jugen állólámpa fekete, fémből készült kerettel rendelkezik, amelynek felső végén két lámpaernyő található. Az ernyők tejfehér színű fúvott üvegből készültek, és vakításmentes fényt és kellemes szobai hangulatot biztosítanak. ez a lámpa a Sforzin Miloox termékcsaládjából származik.

A boltba
UMAGE Silvia közepes állólámpa fehér UMAGE Silvia közepes állólámpa fehér

A Silvia állólámpa organikus, háromszögletű levelekkel díszített ernyőjével modern klasszikusnak mutatkozik, amely bármilyen belsőépítészeti stílussal harmonizál. A levélelemek elrendezése páratlan fényhatást biztosít.

A boltba
LED állólámpa Viva Free Wood 930 hamu fekete LED állólámpa Viva Free Wood 930 hamu fekete

A Vivaa Free Wood LED-es állólámpa divatos, háromlábú fa vázával és antracit színű szövetárnyékolójával modern, stílusos és időtlen megjelenésű, közvetlen és közvetett fényt egyaránt biztosít. A húzókapcsolót lenyomva tartva az állólámpa fokozatmentesen dimmelhető. - elektronikus átalakítóval felszerelve - ideális minden lakó- és üzlethelyiségben

A boltba
ASZTALI LÁMPA D2522B ASZTALI LÁMPA D2522B

Az elegáns és modern D2522B asztali lámpa tökéletes kiegészítése lehet bármelyik otthoni vagy irodai térnek. A letisztult, fekete színű lámpa egyedi formatervezése és kiváló minőségű anyaghasználata kiemeli bármelyik helyiséget. A tartós és stabil lámpatest minimális helyigénye miatt könnyen elhelyezhető akár íróasztalon, éjjeli szekrényen vagy polcon is. Az D2522B asztali lámpa tetején elhelyezett

A boltba
It\'s about RoMi Biarritz álló világítás, fehér It's about RoMi Biarritz álló világítás, fehér

A Biarritz állólámpa polírozott kivitelű, merész, de elegáns megjelenésű, amely tökéletesen illeszkedik bármely belső térbe. Letisztult, kecses formája felismerési értékkel bír. A mozgatható, kisméretű ernyő mindig pontosan oda irányítja a fényt, ahová szüksége van rá. Teljesen fehér színben kínál helyet egy E27-es izzónak (nem tartozék) - fenntartható anyagok használata - minden eladott lámpatest

A boltba
Lindby Irmino állólámpa füstölt üvegárnyékolóval Lindby Irmino állólámpa füstölt üvegárnyékolóval

Az Irmino állólámpa fekete acélból készült, lámpaernyője pedig divatos füstölt üvegből készült. A beépített olvasólámpa további, célzott fénykibocsátást biztosíthat.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben