Lindby Yonah asztali világítás fém fekete arany


14 490 Ft
  • Raktáron

A Yonah asztali lámpa fémből és textilből készült, és az arany és a fekete izgalmas színkombinációjában mutatkozik be. E27-es izzóval szerelhető fel.

EAN: 4251911765250

Gyártó: Lindby

Termékleírás

A Yonah asztali lámpa fémből és textilből készült, és az arany és a fekete izgalmas színkombinációjában mutatkozik be. E27-es izzóval szerelhető fel.

Asztali lámpák

Az Asztali lámpák alkatéziséhez szánt weboldalunk, egy megbízható forrás a belső lámpák kategóriájában. Itt minden információt megtalál, amelyre szüksége van ahhoz, hogy megtalálja az Önnek megfelelő asztali lámpát. Az asztali lámpák több szempontból is hasznosak lehetnek otthonában vagy az irodában. A megfelelő fényforrás biztosítása nem csak a látás egészségére, hanem az általános hangulatra és az otthoni vagy irodai környezetre gyakorolt hatására is kihatással van. Az asztali lámpák az eredményes munka, az olvasás és a tanulás elengedhetetlen kellékei. Mint ahogy számos más belső lámpa esetében, az asztali lámpákban is bármilyen stílusban és méretben megtalálhatók. Választhatunk modern, elegáns, egyszerű vagy extravagáns stílusú lámpa közül. Azonban egy dolog, ami minden asztali lámpában közös, a megfelelő alkatrész. Az asztali lámpa alkatézise meghatározza a lámpa hatékonyságát és szépségét. A megfelelő alkatrész nélkül a lámpa nem fog megfelelően működni és nem lesz képes elég fényt biztosítani. Az asztali lámpák alkatrészei között fontos szerepet játszik az izzó, az árnyékoló és a kapcsoló. Az izzó a lámpa legfontosabb alkatrésze. Az asztali lámpák esetében általában LED vagy kompakt fénycső izzókat használnak. Ezek az izzók tartósak és biztonságosak, valamint megfelelő mennyiségű fényt biztosítanak. Az árnyékoló olyan fontos része az asztali lámpának, amely biztosítja a megfelelő mennyiségű fényt, amelyet keres. Az árnyékoló anyaga lehet üveg, műanyag, fém, textil és stb. Gondosan válassza ki a lámpa árnyékolóját az Ön kívánt stílus szerint. Az asztali lámpák kapcsolói lehetnek a lámpán találhatóak, a vezetéken, vagy akár érintőkapcsolósak is. Válassza ki a lámpához legmegfelelőbb kapcsoló típust. Az asztali lámpák alkatéziséhez szükséges alkatrészeket szakértőink ajánlásait is követve megtalálhatja weboldalunkon. Böngésszen a kínálatunkban, és ha segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot. Segítünk Önnek megtalálni a tökéletes asztali lámpát!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Silva asztali lámpa parafa dekorációval, 32 cm Silva asztali lámpa parafa dekorációval, 32 cm

Praktikus asztali lámpa Silva érdekes kialakításban A matt fehér Silva asztali lámpával kellemes, pontos megvilágítást teremthet bármely asztalon. Az állítható lámpaernyő biztosítja, hogy a fény oda jusson, ahol szükség van rá. A lámpa kialakítása egyszerű, de van egy érdekes tulajdonsága, amely különleges jelleget kölcsönöz a lámpának. A lámpa matt fehérre lakkozott acélból készült, de kontrasztként

A boltba
Marasales asztali lámpa textil búrával, háromlábú Marasales asztali lámpa textil búrával, háromlábú

A Marasales asztali lámpa ernyője sárgaréz színű acélkeret, amely köré fekete textilszalagokat szőttek. Ez lehetővé teszi, hogy a sárgaréz színű tónus újra és újra átragyogjon, ami kifinomult megjelenést kölcsönöz a lámpának. Az ernyő hengeres alakú, és egy modern háromlábú vázon trónol. A kábelbe egy kapcsoló van beépítve.

A boltba
ArtemideTolomeoMicro Pinza csíptetős lámpa 2 700 K ArtemideTolomeoMicro Pinza csíptetős lámpa 2 700 K

A Tolomeo Micro Pinza LED-es bilincslámpa könnyen rögzíthető asztallapra vagy polcra, így mindig rendelkezésre áll egy kellemes fényforrás, ha világításra van szükség. - Tartó és fej alumíniumból, bilincs acélból - Design termék Artemide - tervezte: Michele de Lucchi

A boltba
Grace aranyozott sárgaréz asztali lámpa Grace aranyozott sárgaréz asztali lámpa

A Grace aranyozott sárgaréz keretből áll, amelyet selyemből készült árnyékoló egészít ki. Kellemes fényt biztosít az otthonos hangulathoz.

A boltba
Csíptetős lámpa Samala selyemfényű Csíptetős lámpa Samala selyemfényű

A fém bilincs és a szatén, patinás vagy matt sárgaréz keret színe lehetővé teszi, hogy a SAMALA a ház szinte bármely helyiségében elhelyezhető legyen, és a rugalmas lengőnyaknak köszönhetően ott ad fényt, ahol arra szükség van.

A boltba
lámpa Havanna gyöngyház hatással krém fehér lámpa Havanna gyöngyház hatással krém fehér

A Havanna asztali lámpa egy egyszerű kialakítású, krémfehér színű lámpaernyőből áll, amelyet a matt nikkelezett sárgaréz talp tart. Az egyenes vonalak és a matt színek elegáns megjelenést kölcsönöznek a lámpának. A lámpaernyő gyöngyházhatású és mosható.

A boltba
Asztali lámpa KT1082+AG711P Tiffany stílusban Asztali lámpa KT1082+AG711P Tiffany stílusban

A KT1082 AG711P asztali lámpa fantáziadús ernyő kialakításával és a fémből készült talapzattal, amelyet egy három tornyosuló ággal rendelkező fa szelet alakjában terveztek, pompás látványt nyújt. Az árnyékolót körös-körül egyedi színes gyöngyökkel díszítették. A megfelelő E27 izzók külön kaphatók a tartozékokon keresztül.

A boltba
Anglepoise Original 1227 lámpa galamb szürke Anglepoise Original 1227 lámpa galamb szürke

Az Original 1227 LED-es asztali lámpa kialakítása az Anglepoise® eredeti megjelenésén alapul, a lámpatest öntöttvasból és krómozott szerelvényekből készült. Kényelmes asztali rögzítéssel felszerelve. Tartalmazza a kábelt (200 cm) dugóval és kapcsolóval. - E27 foglalat, LED izzó tartozék

A boltba
LED asztali világítás Tim, CCT, világosszürke LED asztali világítás Tim, CCT, világosszürke

Akár otthoni irodában, akár irodában - a Tim asztali lámpát az íróasztalnál végzett mindennapi munkához tervezték, hogy a dokumentumok, akták és egyéb írásos anyagok mindig jól olvashatók legyenek. A mozgatható elemeknek köszönhetően az asztali lámpa számos praktikus beállítási lehetőséget kínál a hatékony munkavégzés érdekében. A LED-es asztali lámpa beépített CCT fényszabályozó rendszerrel rendelkezik,

A boltba
BANKAMP Mesh LED lámpa fényerősz., fehér BANKAMP Mesh LED lámpa fényerősz., fehér

Az alumíniumból készült Mesh LED asztali lámpa kitűnik a nagyszerű, hálós optikájú ernyő kialakításával. A hálós szerkezet jól láthatóvá válik, amikor a lámpatestet bekapcsolják, és különleges fényt kölcsönöz a fénykibocsátásnak. Érintéses fényerőszabályzóval felszerelt. - Beépített Dim-to-warm technológia: A tompítási folyamat során a színhőmérséklet a meleg fehér spektrumban is csökken, így a fény

A boltba
Topdesignte textil asztali lámpa Spencer Topdesignte textil asztali lámpa Spencer

A Spencer textil asztali lámpa vonzó dizájnnal tündököl, és számos lakberendezési stílussal harmonizál.

A boltba
Mattia asztali lámpa, fekete/ezüst chintz Mattia asztali lámpa, fekete/ezüst chintz

A Mattia asztali lámpa ezüstszínű vaskeretével és texturált talpfelületével időtlen eleganciát sugároz. Az árnyékoló két szintes: kívül fekete és ezüst, belül pedig ezüstszínű. Ez biztosítja, hogy a kibocsátott fény különösen hatékonyan tükröződik.

A boltba
ALMUT 0239 lámpa, tartós, cirbolyafenyő/zöld ALMUT 0239 lámpa, tartós, cirbolyafenyő/zöld

Ez a 0239-es sorozatú asztali lámpa az Almut von Wildheim kiváló minőségű terméke. A hengeres formájú lámpa minimalista esztétikájával, valamint a felhasznált fenyőfa természetes ragyogásával győz meg. A gyártás vegán és fenntartható Európában; nem használnak műanyagot vagy állati eredetű anyagokat. A csomagolás is újrahasznosítható.

A boltba
LED asztali lámpa Alive ébresztőórával, fekete színben LED asztali lámpa Alive ébresztőórával, fekete színben

Az Alive LED-es asztali lámpa számos funkciójával lenyűgöz, és a beépített riasztónak köszönhetően különösen alkalmas éjjeli lámpának. Hajlítható karral felszerelt. Három fokozatban állítható fényerő - Adapterrel - Ébresztő és szundi funkció - Hőmérséklet kijelzés - Idő - dátum

A boltba
Chloe asztali lámpa töltőállomással, nikkel Chloe asztali lámpa töltőállomással, nikkel

A Chloe asztali lámpa lapos, téglalap alakú, fémből készült talppal és üvegből készült, gömb alakú lámpaernyővel rendelkezik. Induktív töltőállomással van felszerelve a megfelelő okostelefonok stb. számára, és érintésvezérlő felülettel rendelkezik a fény kapcsolásához. Ideális kiegészítő világításként a nappaliban vagy éjjeli lámpaként.

A boltba
UMAGE Silvia Mini lámpa fehér/háromlábú fekete UMAGE Silvia Mini lámpa fehér/háromlábú fekete

A Silvia Mini asztali lámpa organikus, háromszög alakú levelekkel ellátott ernyővel rendelkezik, amely egy egyszerű, állítható magasságú állványon áll. Ez egy modern klasszikus, amely harmonizál bármilyen belsőépítészeti stílussal. A levélelemek elrendezése páratlan fényhatást kelt. A kábelen található kapcsolóval felszerelt.

A boltba
MARSET Dipping Light asztali rózsaszín / s.réz MARSET Dipping Light asztali rózsaszín / s.réz

A Jordi Canudas által készített Dipping Light LED asztali lámpa fantáziadús megjelenésével nyűgöz le, mind bekapcsolt, mind kikapcsolt állapotban. A test lakkozott fémből készült, a gömb alakú üveg lenyűgözően dekoratív árnyalatokkal. A kábelen található kapcsolóval felszerelt. - villogásmentes fény - fekete kábel

A boltba
UMAGE Eos közepes asztali lámpa rózsaszín/fekete UMAGE Eos közepes asztali lámpa rózsaszín/fekete

Az Eos közepes méretű asztali lámpa természetes libatollakkal díszített ernyővel rendelkezik. Az Eos medium sugárzóan szép fényével elegáns színt visz a nappalikba és a társalgókba.

A boltba
Lámpa 54356-1T LB1 Lámpa 54356-1T LB1

A Lámpa 54356-1T LB1 modern és stílusos megjelenésű asztali lámpa, amely tökéletes választás lehet otthonodba vagy irodádba is. A fekete fém lámpatest és bársony borítású lámpaernyő kombinációja egyedi és elegáns hangulatot teremt a teremben. A lámpa magassága állítható, így könnyedén szabályozhatod a fény irányát és erősségét. Az E27 foglalatnak köszönhetően könnyedén beépíthetsz bennünk bármilyen

A boltba
LED asztali lámpa Lenny CCT akkumulátor, zöld LED asztali lámpa Lenny CCT akkumulátor, zöld

Az akkumulátoros LED-es asztali lámpa Lenny három fényszínben variálható, valamint tompítható, és hálózati adapter nélküli USB-C töltőkábellel szállítjuk - választható fényszínek: meleg fehér (3000 K), nappali fény (6000 K), univerzális fehér (4000 K) - tompítható - újratölthető akkumulátor Li-ion 3,7 V 1200 mAh - világítási idő teljes fényerőnél kb. 1,25 óra - töltési idő kb. 3,5 óra

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

VOXX-AVION LIGHT GREY Szürke 35/38
1 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Nikkel lámpa Lilly szövet ernyővel, 22
36 866 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
B+M LEUCHTEN Astra LED-es asztali lámpa, nikkel
160 869 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
LED munkaállomás lámpa MAULintro álló lábbal
96 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Milan Polifemo mennyezeti lámpa kétszínű fehér
89 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Pauleen Go for Glow lámpa kerámia alapzattal
23 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
TREZETA-Argo WP dark brown Barna 46
32 590 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
VOLCANO-B-DAFNE-101-BEIGE Bézs L
10 400 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
GOOD & MOJO Merapi lógó lámpa 30x30 fekete
53 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
ONLY Női kabát ONLSOHO Slim Fit 15149366 Walnut M
9 480 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Moschino Moschino Femme - EDT 75 ml
15 790 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
Calvin Klein Női bikini felső Triangle KW0KW02488-0GM L
16 270 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Ellesse Póló Azzina Navy Sötétkék EUR M
10 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben