Marley menny. spot, nikkel matt, 4 égős


38 290 Ft
  • Raktáron

A Marley mennyezeti spotlámpa négy forgatható és elforgatható lámpafejjel rendelkezik, ezért ideális tárgyak vagy területek célzott megvilágítására. A fa színű baldachin és a fém lámpafejek természetes, mégis modern megjelenést kölcsönöznek a Marley-nak.

EAN: 4017807488036

Gyártó: Trio Lighting

Termékleírás

A Marley mennyezeti spotlámpa négy forgatható és elforgatható lámpafejjel rendelkezik, ezért ideális tárgyak vagy területek célzott megvilágítására. A fa színű baldachin és a fém lámpafejek természetes, mégis modern megjelenést kölcsönöznek a Marley-nak.

Spotlámpák

A Spotlámpák alkatézis weboldal egy olyan oldal, amely a belső lámpák kategóriájában az alkatrészekről, azok összeszereléséről, a beüzemelésről és a javításról tartalmaz információkat. Az oldal célja az, hogy a látogatók szakértő segítséggel képesek legyenek megjegyezni az alkatrészeket, a csatlakozódugókat, a feszültség beállítását és minden olyan információt, amely a hatékony és biztonságos használatot garantálja. A weboldal különböző típusú lámpákat mutat be, mint például a mennyezeti pontszpotok, a fali pontszpotok és a beépített pontszpotok. Részletes információkat ad arról, hogy mi jellemző ezen típusokra, milyen funkcióval rendelkeznek és milyen helyzetekben célszerű használni őket. Emellett az oldalon láthatja az alkatrészek részletes leírását, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az adott lámpák optimálisan működjenek. Az alkatrészek összeillesztése sok esetben bonyolult folyamat. Az oldal azonban segítséget nyújt annak érdekében, hogy a látogatók számára egyszerűbbé váljon az összeszerelés folyamata. Az oldalon található képek és videók rendkívül hasznosak, amelyek megmutatják, hogyan kell elvégezni a pontszpot összeszerelését, a csatlakozási pontokat és az elektronikus alkatrészekről szóló információkat. Az oldal tanfolyamként is funkcionál. Az oktatóanyag döntően a belső lámpákhoz szükséges alkatrészekre és a telepítésre fókuszál, valamint részletes leírást tartalmaz arról, hogyan lehet a javítás folyamatát végrehajtani. Az oldal célja, hogy a látogatók könnyebbé váljon megérteniük a belső lámpák jellemzőit és használatát, valamint javításuk módját. Összegezve, a Spotlámpák alkatézisével foglalkozó weboldal egy rendkívül hasznos eszköz azok számára, akik a belső lámpákkal kapcsolatos alkatrészekről, összeszerelésről, javításról és beüzemelésről szeretnének információt szerezni. Az oldal kiválóan alkalmas olyan szakmai csoportok számára, akik olyan embernek dolgoznak, akiknek foglalkozniuk kell a belső lámpákkal nap mint nap, valamint azoknak, akik otthon szeretnének kisebb javításokat elvégezni és kreatívan fellépni a belső világításuk terén.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Christoph fa spotlámpa, négy izzós Christoph fa spotlámpa, négy izzós

A Christoph mennyezeti lámpa gyönyörű fadíszítéssel rendelkezik a meleg megjelenés érdekében, de egyébként meglehetősen modernnek tűnik a fehér üvegárnyékolók hengeres formájának köszönhetően

A boltba
Lindby Filiz spotlámpa, 3-lámpás, 47 cm hosszú, fa, beton Lindby Filiz spotlámpa, 3-lámpás, 47 cm hosszú, fa, beton

A Filiz mennyezeti lámpa szürke betonból készült ernyővel és nagyrészt fából készült kerettel rendelkezik. Ez a két anyag együtt nagyon elegánsan mutat, és mind a skandináv, mind az ipari életstílushoz jól kombinálható

A boltba
Zela fürdőszobai fali spotlámpa, 2 izzós, króm Zela fürdőszobai fali spotlámpa, 2 izzós, króm

A modern, fényes krómozott megjelenésű Zela fali spotlámpa tökéletes a fürdőszobába, és üveg lámpafejeivel nagyon kellemes fényt biztosít.

A boltba
4 izzós mennyezeti lámpa Leonor, fekete-arany 4 izzós mennyezeti lámpa Leonor, fekete-arany

A Leonor mennyezeti lámpa formájával kissé rusztikus, ha nem is antik megjelenésű.

A boltba
Arcchio Olivir downlight, kerek, GU10, fehér Arcchio Olivir downlight, kerek, GU10, fehér

Az Olivir mennyezeti lámpa egyszerű, kerek formájú és egyszínű fehér színű, így sokféleképpen használható, akár kereskedelmi környezetben is.

A boltba
Arcchio Zaki LED mennyezeti lámpa, kerek, fekete Arcchio Zaki LED mennyezeti lámpa, kerek, fekete

A Zaki LED mennyezeti lámpa vonzó színkombinációjával nyűgöz le. A lámpabúra fekete színű lakkozott, míg a belső falak arany színben pompáznak.

A boltba
Lindby Biona LED mennyezeti spotlámpa arany gyűrűvel, 3 lámpával, Ø 22 cm Lindby Biona LED mennyezeti spotlámpa arany gyűrűvel, 3 lámpával, Ø 22 cm

Biona mennyezeti spotlámpa diszkrét aranygyűrűvel a fényforráson A Biona mennyezeti lámpatest kerek mennyezeti konzoljára három lámpabúra van rögzítve. Ezek elforgathatók, így a fény egyénileg irányítható. A mennyezeti csillár lámpaernyői matt fekete fémből készültek, a belső fényforráson pedig egy diszkrét aranyszínű gyűrű található, amely eleganciával emeli ki a designt. Az ernyők ráccsal is fel

A boltba
Fali spot Stofa csillaghatású, 1 égős, szür. Stofa Fali spot Stofa csillaghatású, 1 égős, szür. Stofa

Az egylámpás Stofa fali spot egy fekete fémtartóból és egy szürke, hengeres, finom lyuk- és csillagmintás szövetárnyékolóból áll. Bekapcsolva ez különösen szép fényhatásokat hoz létre a környezet oldalain. Az árnyékoló rugalmasan igazítható, hogy a közvetlen fényt a kívánt területre irányítsa.

A boltba
Cloudy menny. spot öt rózsaszín lánggal Cloudy menny. spot öt rózsaszín lánggal

Az ötlámpás Cloudy mennyezeti lámpa robusztus fémből készült. A reflektor klasszikus formája bájos rózsaszín árnyalattal párosul. A GX53 foglalatokhoz való izzók nem tartoznak a szállítási terjedelemhez, és saját kívánsága szerint választhatja ki őket.

A boltba
Állítható szerelt spot Aurora, 3 égős Állítható szerelt spot Aurora, 3 égős

Az Aurora felszíni spotlámpa nemcsak forgatható, hanem el is dönthető, így a fény iránya egyénileg választható. - alkalmas mennyezeti és falra szerelésre

A boltba
Felszíni spotlámpa ADL9301, fehér Felszíni spotlámpa ADL9301, fehér

A modern ADL9301 mennyezeti spotlámpa GU10-es lámpához készült, amely nem tartozik a termékhez. A lámpatest betétje akár 25°-kal is dönthető az optimális fényszabályozás érdekében. A kellemes kerek forma sokoldalúvá teszi a reflektort

A boltba
Lindby Skandero ketrec spot, fekete egy égő Lindby Skandero ketrec spot, fekete egy égő

A Skandero reflektor fekete acélból készült, vonzó és divatos ketreces megjelenésű, így a fényforrást gondosan és megfelelően kell megválasztani, mivel az a megjelenés szerves részét képezi. A fényfej elforgatható és elfordítható

A boltba
Divatos mennyezeti lámpa Houston, 4 égős Divatos mennyezeti lámpa Houston, 4 égős

A fekete és az arany színkombinációja a Houston mennyezeti lámpát vizuálisan kiemelkedővé teszi. Az árnyékolóban lévő kis lyukak ráadásul megmutatják az aranyszínű belsejét.

A boltba
Lindby spotlámpa Samika, 3-lámpás, 47,4 cm, üveg Lindby spotlámpa Samika, 3-lámpás, 47,4 cm, üveg

A Samika egy állítható, LED-es lámpákkal ellátott reflektor, amely kerek füstölt üvegárnyékolóval rendelkezik az elegáns megjelenés érdekében. Kellemes fény a nappaliban.

A boltba
Alia mennyezeti spotlámpa, 2-izzós, fekete/füst Alia mennyezeti spotlámpa, 2-izzós, fekete/füst

A fekete lakkozott fémből és füstölt üvegből készült kétlámpás Alia mennyezeti spotlámpa elforgatható lámpafejekkel rendelkezik, így a fény pontosan oda irányítható, ahová a fényerőre szükség van. A füstölt szürke üveg hangulatos csillogást kölcsönöz a kibocsátott fénynek.

A boltba
Buster + Punch Exhaust Surface fix szürke/égett Buster + Punch Exhaust Surface fix szürke/égett

A porszórt rozsdamentes acélból készült hengeres ház és a GU10 foglalattal ellátott hornyolt betét - ezek a Buster Punch Exhaust Surface mennyezeti spotlámpa összetevői. Az Exhaust sorozatra jellemzőek a látható csavarok, valamint a lámpatest betétje a finoman barázdált külsővel és a fazettált, fényes belsővel. A lámpatestet GU10 LED-lámpa (max. 9 W, exkluzív) használatára tervezték, amelynek fénye

A boltba
Tube mennyezeti lámpa, henger alakú, fekete Tube mennyezeti lámpa, henger alakú, fekete

Az acélból készült Tube mennyezeti lámpa fekete, függőleges henger alakú. A henger aljára egy GU10-es lámpa (1 x max. 6 W-os LED, exkluzív) van behelyezve, így a Tube közvetlen megvilágítást biztosít az alatta lévő területnek, és alkalmas asztalok vagy pultok megvilágítására, akár egyenként, akár csoportosan.

A boltba
Loxy LED mennyezeti spotlámpa, fekete, 3 izzós Loxy LED mennyezeti spotlámpa, fekete, 3 izzós

A háromlámpás LED-es mennyezeti spot Loxy fekete-fehér megjelenésével tökéletesen illeszkedik számos belsőépítészeti stílushoz. Az E14-es talppal ellátott, hozzá illő LED izzók a tartozék.

A boltba
Flamo LED mennyezeti spot IP44 2 izzós fekete Flamo LED mennyezeti spot IP44 2 izzós fekete

A fröccsenő víz elleni védelem (IP44), az állítható fejek és a cserélhető izzók a fekete fém LED mennyezeti spot Flamót különösen sokoldalú fényforrássá teszik beltéri használatra. Két melegfehér GU10 LED-lámpát tartalmaz.

A boltba
Felületi spotlámpa Jyla, fekete, 4200K, 4,8 W Felületi spotlámpa Jyla, fekete, 4200K, 4,8 W

A Jyla kerek felszíni spotlámpa alumíniumból készült és fekete színű. A mellékelt fényforrás univerzális fehér fényt generál, és 3 fokozatú fényerőszabályozással rendelkezik (10 %, 50 % és 25 %).

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben