Mennyezeti lámpa Smart, fekete/opál, 5 izzós


101 990 Ft
  • Raktáron

Az ötlámpás Smart mennyezeti lámpa három fémkarral van felszerelve, amelyeken négy opálos gömbüveg található. A karok elforgathatók. Egy másik gömb alakú üveg közvetlenül a mennyezeti konzolra van felszerelve. Hatékony fényforrás, amely minden irányban fényt bocsát ki.

EAN: 5901738921474

Gyártó: EMIBIG LIGHTING

Termékleírás

A Mennyezeti lámpa Smart a modern otthonok kihagyhatatlan eleme. Ez a fekete/opál színű, öt izzós lámpa nem csak a megvilágítást szolgálja, de egy stílusos dísze is a szobának. Az opál üveg diffúzor által kellemes, tompított fényt bocsát ki, ami ideális a relaxációhoz és az esti közös beszélgetésekhez is.

Az okos rendszernek köszönhetően a lámpa könnyedén állítható az Ön igényeinek és hangulatának megfelelően. Az okostelefonon vagy a távirányítón keresztül vezérelhető. A funkciók közé tartozik az időzítés, a fényerőszabályzás és a hangulatvilágítás beállítása is, amelyek egyszerűen használhatók, és megszabadítják az embert a kapcsolók keresgélésétől.

Ez a modern, elegáns lámpa megfelelő választás akár otthoni használatra is, de például szállodák, éttermek és irodák díszítésére is. Rendkívül tartós és minőségi anyagokból készült, így garantáltan hosszú évekig szolgál.

Tehát, ha Ön azok közé tartozik, akik a praktikum és a stílus együttesét keresik, akkor a Smart mennyezeti lámpa fekete/opál színben a tökéletes választás az Ön számára. Adjunk egy kis innovatív csavart otthonunknak ezzel a modern és intelligens fényforrással.

Az ötlámpás Smart mennyezeti lámpa három fémkarral van felszerelve, amelyeken négy opálos gömbüveg található. A karok elforgathatók. Egy másik gömb alakú üveg közvetlenül a mennyezeti konzolra van felszerelve. Hatékony fényforrás, amely minden irányban fényt bocsát ki.

Mennyezeti lámpák

Azon belső térkialakítók, akik szeretnék, hogy a lámpák segítségével az épületben lévő tér megjelenése és hangulata teljesen új dimenziót kapjon, azoknak érdemes megismerkedniük az Mennyezeti lámpák alkatézisével. Ez egy olyan weboldal, amely specializálódott a belső térhangulat megteremtésében kulcsszereppel bíró mennyezeti lámpákra Az oldal ségít kiválasztani a megfelelő mennyezeti lámát az adott belső tér stílusához, így bárki kénytelennek érzi magát, amikor a mennyezet kialakításához keres lámpát. Az Mennyezeti lámpák alkatézisében megtalálhatóak a klasszikus mennyezeti lámpák, a modern stílusú lámpák, a csillárok és a függők. Mindenféle fémből, üvegből, kristályból és textilből lehetnek elkészítve, ahol a fényforrások is változatosak lehetnek. Az oldalon található minden információ az adott lámpáról a magánszemélyek, belsőépítészek, építészhallgatók és felszerelők minden igényét kielégíti. Az oldal használata nagyon egyszerű. Az első lépés a belső terek stílusának meghatározása. Itt rengeteg információt találunk az eltérő stílusokról, így könnyen megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb álló stílust. Ezután csak annyit kell tennünk, hogy kiválasztjuk a megfelelő mennyezeti lámpát az oldal katalógusából. Az alkatrészek, a méretek és a színek mind megjelennek, így nincs szükség személyes látogatásra a boltba. Összefoglalva, az Mennyezeti lámpák alkatézise minden információval szolgál azoknak, akik a belső életterét szeretnék még kényelmesebbé, hangulatosabbá és vonzóbbá tenni. Ha valaki keres egy megfelelő mennyezeti lámpát a belső terébe, akkor mindenképp ajánlott meglátogatni az oldalt, mert biztos és egyedi inspirációkat nyújt.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen színű a mennyezeti lámpa?

Fekete és opál színű.


Mekkora a lámpa mérete?

Nem található pontos méret a termékoldalon, kérjük vegye figyelembe a termék képein látható arányokat.


Mennyi ideig tart a lámpa élettartama?

A lámpa élettartama attól függ, hogy milyen gyakran és hogyan használják. Általában néhány évig tart.


Milyen típusú izzókat tudok használni a lámpában?

Az izzótípus a termékoldalon meg van adva. A termék LED-es izzóval működik.


Hogyan lehet telepíteni/telepíteni a lámpát?

A termék telepítéséhez az alábbiak szükségesek: vezeték, csavarok, csavarhúzó, földelés. A pontos telepítési útmutatót a termékcsomagolás tartalmazza.



Felce mennyezeti lámpa, páfrány forma, bronz Ø27cm Felce mennyezeti lámpa, páfrány forma, bronz Ø27cm

A Felce mennyezeti lámpa meleg ragyogásával feldobja a belső teret. Több színes, antikolt bronzszínű levéllel van kialakítva, amelyek a kerek mennyezeti tartóból nyúlnak lefelé. A levelek belsejébe lámpa helyezhető, ami még jobban kiemeli a levelek szerkezetét és felületét.

A boltba
Arcchio Samory LED mennyezeti lámpa, Ø 25 cm Arcchio Samory LED mennyezeti lámpa, Ø 25 cm

Egyszerű LED mennyezeti lámpa Samory műanyagból fehér színben, fényszínváltó funkcióval A Samory LED-es mennyezeti lámpa az egyszerű dizájnt és a praktikus funkciókat ötvözi. Kerek alakú, fehér műanyagból készült, és közvetlenül a mennyezeten helyezkedik el. A diffúzor mögé beépített LED-ek fényük színét előre be lehet állítani. Így 3000 K, 4000 K vagy 5700 K fényszínt lehet választani, és megfelelő

A boltba
Négyzet alakú LED mennyezeti lámpa Karen 4-lámpás Négyzet alakú LED mennyezeti lámpa Karen 4-lámpás

A szögletes Karen a legkülönbözőbb berendezési stílusokkal kombinálható, és melegfehér LED-fényt használ, hogy célzott megvilágítást biztosítson az előszobában, a nappaliban és a konyhában. Forgatható fényfejjel és 45 fokos lencsével. Hálózati adapterrel együtt.

A boltba
BANKAMP Ino LED mennyezeti lámpa 2 égős antracit BANKAMP Ino LED mennyezeti lámpa 2 égős antracit

Az Ino LED mennyezeti lámpában két opálüvegből készült fénynégyzet van kis távolságra felszerelve egy eloxált alumíniumból készült téglalap alakú mennyezeti lemez alá. Az üvegbe kisebb, befelé folytatódó négyzetekből álló struktúra van beledolgozva. A beépített LED-ek meleg fehér fényt bocsátanak ki, amelynek színhőmérséklete csökken, ha tompítjuk (dim-to-warm). A mellékelt B-Link távirányítóval az

A boltba
Northern Over Me mennyezeti lámpa világoskék 40 cm Northern Over Me mennyezeti lámpa világoskék 40 cm

A mennyezeti lámpa Over Me a Morten tervezőcsapattól

A boltba
Slamp Clizia lámpa, Ø 32 cm, narancssárga Slamp Clizia lámpa, Ø 32 cm, narancssárga

A Clizia mennyezeti lámpát számos átlátszó műanyagból készült levél alkotja. Ez a fény és árnyék játékát hozza létre, amely a nap által megvilágított fák tetejére vagy felhőre emlékeztet. A Clizia falilámpaként is használható. - Design by Adriano Rachele - made in Italy - mágneses tartókkal

A boltba
UMAGE Asteria Up nagy menny. 60cm gyöngyház feh. UMAGE Asteria Up nagy menny. 60cm gyöngyház feh.

Az Asteria Up LED mennyezeti lámpatest a közvetlen, erős fényt a közvetett, kényelmes fénnyel kombinálja. A mennyezettől való távolság lehetővé teszi, hogy a közvetett fény környezeti fényként felfelé sugározzon. A fény a beépített LED-panel nagy felületén keresztül közvetlenül lefelé sugárzik, és megvilágítja a helyiséget. A lámpatest külső fényerőszabályozóval tompítható.

A boltba
Bopp Aura LED mennyezeti lámpa Ø 30cm fehér/fekete Bopp Aura LED mennyezeti lámpa Ø 30cm fehér/fekete

Az Aura LED mennyezeti lámpatest alumíniumból készült gyűrűkből és szaténozott burkolatból áll, amelyek mögött egy melegfehér LED-csík helyezkedik el, egyenletes fénysugárzással világítva meg a helyiséget. A lámpatest tompítható, és a legkülönbözőbb helyiségek alapvilágítására használható - a mindössze 4 cm-es alacsony beépítési magasságnak köszönhetően még a nagyon alacsony helyiségekben is. Az Aura

A boltba
GOOD & MOJO Cango lámpa, ellipszis, term. GOOD & MOJO Cango lámpa, ellipszis, term.

A Cango mennyezeti lámpa ellipszis alakú. Az árnyékoló fenntartható bambuszból készült, és számos finom szálból ellipszis alakúvá alakították. A réseken és az alján lévő kerek nyíláson keresztül a fény akadálytalanul távozhat, és az izzó megválasztásától függően széleskörű megvilágítást biztosíthat a helyiségnek.

A boltba
mennyezeti lámpa FLORA by Kögl 45 cm mennyezeti lámpa FLORA by Kögl 45 cm

A Flora művészi fémdíszítésével lenyűgöző, és világos általános megvilágítást biztosít a helyiségben.

A boltba
Northern Over Me mennyezeti lámpa fekete 20 cm Northern Over Me mennyezeti lámpa fekete 20 cm

A mennyezeti lámpa Over Me a Morten tervezőcsapattól

A boltba
LED mennyezeti lámpa Iven, acél, 75x45cm LED mennyezeti lámpa Iven, acél, 75x45cm

Az Iven LED-es mennyezeti lámpa két négyzet alakú, LED-es mennyezeti elemmel van felszerelve, amelyek közül az egyik elforgatható, így a fény iránya az egyéni igényekhez igazítható. Összesen három LED tábla van beépítve, amelyek meleg fehér fényükkel kellemes megvilágítást biztosítanak a környezetnek. Fiatalos és dinamikus értékek jellemzik a JUST LIGHT márkát. - korábban Leuchten Direkt néven ism

A boltba
Buster + Punch Villás sárgaréz/üveg opál Ø 29cm Buster + Punch Villás sárgaréz/üveg opál Ø 29cm

A Forked egy mennyezeti lámpa, amelynek váza tömör sárgarézből készült, részben kézzel megmunkálva, a foglalaton pedig Buster Punch jellegzetes bordázott mintázatával. A lámpa ernyője szájjal fújt üveggömb. A lámpatestet E27-es, melegfehér színű LED-lámpával szállítjuk, és LED-lámpákhoz alkalmas fényerőszabályozóval is lehet tompítani.

A boltba
Mennyezeti lámpa Smart, fekete/grafit, 3-izzós Mennyezeti lámpa Smart, fekete/grafit, 3-izzós

A háromlámpás Smart mennyezeti lámpa két fémkarral rendelkezik, amelyek végére egy-egy grafitszínű gömbölyű üveg van erősítve. A karok elforgathatók. Egy másik gömb alakú üveg közvetlenül a mennyezeti konzolra van felszerelve. Hatékony fényforrás, amely minden irányban fényt bocsát ki.

A boltba
Lindby Pravin LED mennyezeti világítás Ø50cm 3000K Lindby Pravin LED mennyezeti világítás Ø50cm 3000K

A Pravin LED mennyezeti lámpa kerek és matt fekete színű. Állandóan beépített LED-ekkel rendelkezik, amelyek meleg fehér megvilágítást generálnak.

A boltba
Mennyezeti lámpa Amelia, antik, gesztenyebarna Mennyezeti lámpa Amelia, antik, gesztenyebarna

Az ipari formatervezésű Amelia mennyezeti lámpa prizmás üveggel van ellátva, amely különleges hatást kölcsönöz a kibocsátott fénynek. Sokoldalúan felhasználható magán- és gasztronómiai helyiségekben - kívülről dimmelhető

A boltba
Linea mennyezeti lámpa, arany, 2-izzós Linea mennyezeti lámpa, arany, 2-izzós

Az aranyszínűre lakkozott, acélból készült vízszintes függesztőrúd két oldalán a Linea kétlámpás mennyezeti lámpa opálfehér üvegárnyékolóval rendelkezik, amely minden oldalra sugározza a fényt. Dekoratív fényforrás a nappalik, folyosók és hálószobák hangulatos vagy térvilágításához.

A boltba
Mennyezeti lámpa Kartonból készült réteg, dupla kúp alakú csonka Mennyezeti lámpa Kartonból készült réteg, dupla kúp alakú csonka

A Layer mennyezeti lámpa dupla kúp alakú, vízszintes, természetes barna kartonlapokból készült, csonkakúp alakú árnyékolóval van ellátva. A használandó lámpa fénye a réseken és a függőleges nyíláson keresztül jut ki.

A boltba
Yıldo black 5 mennyezeti lámpa Yıldo black 5 mennyezeti lámpa

A Yıldo black 5 mennyezeti lámpa egy stílusos és modern megoldás bármely otthon vagy iroda számára. Az egyszerű, mégis elegáns fekete kialakítású lámpatest öt különálló fényforrással rendelkezik, ami garantálja a világítás egyenletes eloszlását a területen. A mennyezeti lámpa könnyen felszerelhető és használható, így ideális választás bármilyen belső tér megvilágítására. A Yıldo black 5 mennyezeti

A boltba
Tattoo vintage 3 mennyezeti lámpa Tattoo vintage 3 mennyezeti lámpa

Anyag: fém Méret: 68 x 18 cm Magasság: 114 cm Búra átmérője: 18 cm Búra magassága: 17 cm Állítható magasság Foglalat típusa: 3 x E27 Max 60 W Az izzókat a csomag nem tartalmazza

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Tilen mennyezeti lámpa, 2 izzós reflektor forma
26 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Alcina Aktív bőrápoló krém (Active Cell Cream) 50 ml
20 670 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Armaf Club de Nuit Intense Man - EDT 105 ml
17 150 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
BANKAMP Ino LED mennyezeti lámpa 6 égős ezüst
341 083 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
LED lámpa Azra, feh. kör al. IP54, Ø25cm
16 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Louis Poulsen NJP Mini LED asztali lámpa fehér
226 734 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Pauleen Sandy Glow asztali lámpa, fehér/bézs
14 490 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
FORCE-ROSS - lock, 130 mm Fekete
4 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Twin Cube White Line mécsestartó
6 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
BAGATT Női papucs D31A7C945000-5200 37
13 200 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 41%
ONLY Női kabát ONLNORA 15294315 Azalea Pink M
19 790 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 24%
Boccia Titanium 3343-02
45 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Kajal Perfumes Warek - EDP 100 ml
56 630 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi bőr pénztárca AM0AM11872BDS
35 420 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben