Nori függőlámpa Ø 27 cm, fekete


68 990 Ft
  • Raktáron

A Nori függőlámpa fémből készült, és az ernyő és a felfüggesztés közötti átmenetnél diószínű részletekkel rendelkezik. Egyedül vagy sorban elhelyezve a Nori hasznos tájékozódási fényt biztosít, vagy például egy asztalt vagy egy bárt világít meg.

EAN: 5704924006487

Gyártó: DFTP by Nordlux

Termékleírás

A Nori függőlámpa fémből készült, és az ernyő és a felfüggesztés közötti átmenetnél diószínű részletekkel rendelkezik. Egyedül vagy sorban elhelyezve a Nori hasznos tájékozódási fényt biztosít, vagy például egy asztalt vagy egy bárt világít meg.

Függőlámpák & Csillárok

Az Függőlámpák & Csillárok alkatésziséhez tartozó weboldal azoknak szól, akik szeretnék frissíteni otthonuk belső világítását. Az oldal számos függőlámpát és csillárt tartalmaz, különböző stílusokban és anyagokból készült modellekkel. Az oldal célja az, hogy segítse az ügyfeleket a megfelelő lámpatest kiválasztásában, és hogy bemutassa az alkatrészeket, amelyek lehetővé teszik a felújítást vagy a javítást. Az oldal indulása óta folyamatosan terjeszkedett, és ma már elérhetőek az újabb és modernebb fajták is, amelyek segítségével az emberek még egyedibbé, még különlegesebbé tehetik az otthonukat. A kiválasztás során az ügyfeleknek lehetőségük van válogatni egy széles kínálatból, amely nemcsak a különböző stílusokat, hanem az árakat és minőségeket is tartalmazza. Az oldal helyet biztosít az azonosítót jelző fajtainformációknak, amelyek megkönnyítik a vásárlók munkájának megszervezését, és segítenek abban, hogy a vásárlók megértsék a termékek jellemzőit. Az oldalon megtalálhatóak azok az elemek is, amelyek az egyes lámpatestek karbantartásához szükségesek, mint például a láncok, a vezetékek, vagy az izzók. Az oldal látogatói elektronikus leveleken keresztül is felvehették a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, akik a megrendelési folyamat során is segítséget nyújtottak. Az oldal állandóan frissül, így bármikor lehetőség nyílik a legújabb lámpatestek megtekintésére, vagy akár az alkatrészek megrendelésére. Az oldalon az adatok titkosítva vannak, így semmilyen kár nem fog történni a megrendelő adataival. Összefoglalva tehát, az Függőlámpák & Csillárok alkatésziséhez tartozó weboldal minden olyan vásárló számára ideális, akik kényelmes online vásárlást keresnek egy széles kínálatban, segítenek a belső világításuk divatosabbá, különlegesebbé tételében, és megfelelően karban tartani az otthonuk falain felállított csodás lámpatesteket.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Idea 4 függő lámpa, érdekes kialakítás Idea 4 függő lámpa, érdekes kialakítás

Az Idea 4 Black függőlámpa különböző méretű kerek fémlemezeket tartalmaz, amelyek a fényforrások mellett párban helyezkednek el. Extravagáns világítási tárgy modern kialakítású helyiségekbe.

A boltba
Bergen függő lámpa, két izzós, grafit Bergen függő lámpa, két izzós, grafit

A kortárs dizájnnal rendelkező Bergen kétszínű függesztéklámpa, amely számos modern berendezési stílussal harmonizál, kiegyensúlyozott megvilágítást biztosít például a nappali vagy az étkező asztal fölött.

A boltba
Quitani LED-es függőlámpa Lexa, tölgy/fekete, hossza 118 cm Quitani LED-es függőlámpa Lexa, tölgy/fekete, hossza 118 cm

A Lexa LED-es függőlámpa tömör tölgyfából készült, és egy villódzásmentes világítóelem a lakótérben, amely tompítható (egy előremenő vagy egy hátramenő fázisú fényerőszabályzóval). Ideális étkezőhelyiség megvilágítására. A felületet kézzel kidolgozottan megmunkálták és finomították, a csatlakozódoboz pedig extra nagyméretű a könnyű felszerelés érdekében. Exkluzív minőség made in Germany!

A boltba
EBB & FLOW Lute S függő lámpa arany arany-füst EBB & FLOW Lute S függő lámpa arany arany-füst

A lógó lámpa Lute nevét a lanttesthez hasonló formájáról kapta. Az üvegárnyékoló szájjal fújt üvegből, a foglalat fekete színű bakelitből, a függesztőelem pedig aranyszínű lakkozott fémből készült. Az üveg átlátszósága miatt a világítótest minden oldalról látható marad, ezért dekoratív világítótestek használata ajánlott (nem tartozék). - textil kábellel felszerelve

A boltba
Üveg függő lámpa PROVENZA 20 cm fehér Üveg függő lámpa PROVENZA 20 cm fehér

A Provenza által készített árnyékoló kivételesen szépen formázott, és valóban minden életteret hangulatos megvilágításba helyez

A boltba
HAY PC Small függő lámpa csőtágulattal, fekete HAY PC Small függő lámpa csőtágulattal, fekete

A PC Small függőlámpa eloxált alumíniumból és polikarbonátból készült diffúzorból készül, amely alul lezárja az árnyékolót, és vakításmentes, szórt fényt biztosít lefelé. Egyenként vagy több lámpatestként elrendezve a lámpatest használható asztalok, pultok és sok más megvilágítására. A PC lámpatestsorozat a francia tervező, Pierre Charpin tervei, akinek munkáit a színekkel kombinált tiszta geometrikus

A boltba
Kundalini Viceversa LED függő lámpa egy i. üveg b. Kundalini Viceversa LED függő lámpa egy i. üveg b.

A Vicecersa LED-es függőlámpa modern fémkerettel rendelkezik, amelynek közepén a kiváló minőségű üvegtölcsér felfelé vagy lefelé is felszerelhető, és így alulra szerelve helyet biztosíthat egy szobanövénynek. Akár a lépcsőházba, akár a recepcióra szerelik fel, ez a gyöngyszem egy különleges szemet gyönyörködtető darab.

A boltba
LZF Agatha Small 78x76 cm függő lámpa bükk natúr LZF Agatha Small 78x76 cm függő lámpa bükk natúr

Az Agatha Small függőlámpa széles, vékony fafurnér szalagokból áll, amelyek nagy, szabálytalan hurkokban vannak egymásra fektetve. A függőlámpa alkalmas reprezentatív fogadószobák szemet gyönyörködtetőjének és a privát lakótér szelíd fényforrásaként is. - Design: Luis Eslava Studio - FSC® tanúsított fából készült

A boltba
LED függőlámpa Materica fénysugár 200 cm sárgaréz LED függőlámpa Materica fénysugár 200 cm sárgaréz

A Materica LED-es függőlámpa egyszerű alapformája ellenére a Materica LED-es függőlámpa modern, magas színvonalú nappalikba és társalgókba is alkalmas. Az alul elhelyezett LED-csíknak köszönhetően a dizájner lámpa közvetlen fényforrássá válik.

A boltba
Maytoni Vesper függő lámpa 14 izzós fehér/arany Maytoni Vesper függő lámpa 14 izzós fehér/arany

A 14 lángú Vesper függőlámpa modern dizájnjával igazi fénypont a mennyezeten. A keret fémből készült, és a karok elforgathatók, így a lámpa pontosan oda helyezhető, ahol szükség van rá. Ha a lámpa melegfehér izzókkal van felszerelve, kellemes fényt biztosít, és minden helyiséget meghitt hangulatba öltöztet. Lehetőség van tompítható lámpák használatára.

A boltba
Avra - minimalista függő lámpa fekete Avra - minimalista függő lámpa fekete

Tiszta minimalizmus - ez az Avra függőlámpa, amely csak egy foglalatból és egy 200 cm hosszú kábellel ellátott felfüggesztésből áll. Ezért a figyelem különösen a világítóanyagra összpontosul. A dekoratív lámpák választéka kiegészítőként kapható, és itt rendelhető meg.

A boltba
Little Jungle függőlámpa gyerekeknek, háromlámpás változatban Little Jungle függőlámpa gyerekeknek, háromlámpás változatban

A Little Jungle gyermekszobai függőlámpa színes megjelenésű, sok vonzó dzsungelállat és növény képeivel. Csak rövid felfüggesztéssel rendelkezik, ezért alacsony szobákban is csodálatosan használható. A háromszög alakú tartóra erősített három árnyékolónak köszönhetően széles területet világít meg - a felhasználható fényforrás maximális hossza: 11 cm

A boltba
Karman Ceraunavolta Öblös, üveg függő lámpa Karman Ceraunavolta Öblös, üveg függő lámpa

A Ceraunavolta függőlámpa a két tervező, Matteo Ugolini és Edmondo Testaguzza alkotása. Árnyékolója szájjal fújt üvegből készült, és Olaszországban gyártották

A boltba
Kültéri függőlámpa Riccardo, fényfüzér, üveghenger Kültéri függőlámpa Riccardo, fényfüzér, üveghenger

A tengervízálló Riccardo függőlámpa IP44-es védettséggel ideális kültéri használatra. A klasszikus megjelenés nagyon dekoratív.

A boltba
Függő lámpa TALYA Ø 56,5 cm Függő lámpa TALYA Ø 56,5 cm

A Talya egy klasszikus kialakítású függőlámpa az étkezőasztalra vagy a nappaliba, amely antikolt sárgaréz kivitelével és opálüveg árnyékolójával ragad magával.

A boltba
PR Home Denise függőlámpa, rattan ernyő, Ø 53 cm PR Home Denise függőlámpa, rattan ernyő, Ø 53 cm

A Denise függőlámpa rattanszövésből készült árnyéka nemcsak a környezet sugárzó, hangulatos megvilágítását biztosítja, hanem természetes hangulatot is visz a lakókörnyezetbe. Az árnyékoló kézzel készült, ezért a kisebb méret- és színeltérések teljesen természetesek, és megkülönböztetik a lámpát, mint egyedi példányt.

A boltba
TECNOLUMEN Bulo - LED függő lámpa alumínium TECNOLUMEN Bulo - LED függő lámpa alumínium

A BULO a kreativitást és a koherenciát ötvözi Oliver Nieiadomski professzor egyedi tervezésében. Németországban készült minőség!

A boltba
Luceplan Silenzio LED függőlámpa szürke Ø 90cm Luceplan Silenzio LED függőlámpa szürke Ø 90cm

A Silenzio függőlámpa az optimális fényhatást az akusztikai komforttal, valamint az árnyékoló textil szépségével ötvözi. Ideális fényforrás privát szobákba vagy szállodákba. - hangelnyelő kivitelezés

A boltba
Lógó világítás Lina, akrilfüggő gyöngyház Lógó világítás Lina, akrilfüggő gyöngyház

Näve Lógó világítás Lina, akrilfüggő gyöngyház, Nappali / Étkező, műanyag, alumínium, E27, 60W, H: 50cm

A boltba
MARKET SET Pebble textil függőlámpa krémszínű Ø 58 cm MARKET SET Pebble textil függőlámpa krémszínű Ø 58 cm

A Pebble függőlámpa organikus formájú, pamut/vászon keverékből készült árnyékolója lágy világítási hangulatot teremt a szobában. Hatékony függőlámpa a franciaországi MARKET SET cégtől - kívülről szabályozható fényerővel

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben