Northern Me halvány LED állól. szab. petróleum


160 990 Ft
  • Raktáron

A Me dim LED-es állólámpát a norvég Morten dizájnerpáros tervezte

EAN: 7090018216947

Gyártó: Northern

Termékleírás

A Me dim LED-es állólámpát a norvég Morten dizájnerpáros tervezte

Állólámpák

Az Állólámpák alkatértézése azok számára készült, akik szeretnének betekintést nyerni az állólámpák világába és szeretnék jobban megérteni, hogy mi teszi őket olyan különlegessé. A weboldalon széles választékban találhatók állólámpák, amelyek többnyire a belső terek megvilágítására szolgálnak. Ezek a lámpák különböző anyagokból és színekben állnak rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja az otthonába leginkább illő darabot. Az Állólámpák alkatértézése alatt számos információval találkozhatunk az állólámpák felépítéséről, azok anyaghasználatáról és számos egyéb érdekességről. A weboldal külön részt szentel a LED, illetve a halogén izzók használatának is, amelyek közül mindenki kiválaszthatja a neki megfelelőt. Néhány segítség a megfelelő állólámpa kiválasztásához is megtalálható a weboldalon, amelyek segíthetnek abban, hogy otthonunknak az ideális világítást biztosítsuk. Összességében az Állólámpák alkatértézése nagyszerű forrást jelent mindazoknak, akik szeretnének betekintést nyerni az állólámpák világába. A weboldal segítségével meg fogják találni az otthonuknak legmegfelelőbb égőt, és garantáltan boldogabbak lesznek az új világítással!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Ernst LED álló lámpa kihajtható karral, fekete Ernst LED álló lámpa kihajtható karral, fekete

Az Ernst egy karcsú LED-es állólámpa, amely fekete lakkozott vasból készült, és két fényforrással van felszerelve. A fő fényforráson kívül egy másik kis lámpabúra is található rajta, amely egy hajlékony karon ül és kiemelkedik a vázból. A lámpa meglehetősen egyszerű kialakítása könnyen illeszkedik a legkülönbözőbb lakberendezési stílusokhoz.

A boltba
Lindby Kesta szövet álló lámpa, 3 pálcás állvány Lindby Kesta szövet álló lámpa, 3 pálcás állvány

Elegáns állólámpa Kesta fekete-arany színű textilárnyékolóval és három acélból készült filigrán kerettel. A Kesta a modern, dizájnorientált megjelenésével végig meg tud győzni, és a fényhatás tekintetében is pontszerző. Az állólámpa egy kívül fekete, belül pedig gyönyörűen aranyszínű szövetárnyékolóból és egy filigrán fémkeretből áll, amely három, középen, az aljánál összefogott merevítőből áll. Nemcsak

A boltba
Állólámpa Sailor kötélállvánnyal Állólámpa Sailor kötélállvánnyal

A Sailor állólámpa megjelenése a vastag kötélből kialakított keretnek köszönhetően nagyon tengeri. A fényes textilárnyékoló felfelé és lefelé, valamint a szöveten keresztül enyhén körbesugározza a fényt.

A boltba
LED álló világítás Tom, dimm, nikkel LED álló világítás Tom, dimm, nikkel

A Tom LED-es állólámpa időtlen dekorációjával és beépített érintésvezérlésű fényerőszabályzójával győz meg, amellyel a lámpatest kényelmesen beállítható különböző fényerősségűre. A Tom által kibocsátott meleg fehér LED-fénnyel a lámpatest minden helyiséget a jólét oázisává varázsol. Kompakt méreteinek köszönhetően a LED-es lámpatest szinte minden helyiségbe illeszkedik - legyen az bármilyen nagy vagy

A boltba
Állólámpa Maira, háromlábú, olajozott tölgy, fehér Állólámpa Maira, háromlábú, olajozott tölgy, fehér

Az elegáns Maira állólámpa háromlábú, tölgyfából készült vázzal és szövetből készült kerek lámpaernyővel rendelkezik. A fény itt finoman és hangulatosan jut a helyiségbe, így a lámpatest tökéletesen alkalmas a nappali vagy a hálószoba kiegészítő megvilágítására.

A boltba
Szabályozh. háromlábú állólámpa Athene vászonernyő Szabályozh. háromlábú állólámpa Athene vászonernyő

Az Athene állólámpa háromlábú vázával és bronzszínű vászonernyőjével abszolút trendi tárgynak bizonyul. Lágy és vakításmentes, környezetének színterét meghatározza. Lábas fényerőszabályzóval.

A boltba
Álló ívlámpa Bambus, barna-fekete ekrü Álló ívlámpa Bambus, barna-fekete ekrü

A BAMBUS egyszerű, ívelt formájú állólámpa időtlen dizájnjának köszönhetően kiválóan harmonizál a modern és a klasszikusabb életstílussal egyaránt.

A boltba
midgard AYNO XL álló lámpa fekete/narancs 3000 K midgard AYNO XL álló lámpa fekete/narancs 3000 K

A midgard gyártó különösen magas AYNO LED-es állólámpája ív alakú, dönthető üvegszálas karjával inspirál. Ez a textilkábel két állítógyűrűn keresztül történő megfeszítésével hozható a kívánt helyzetbe. Ezenkívül az újrahasznosított polikarbonát/ABS műanyagból készült kúp alakú ernyő elforgatható. A kiváló minőségű LED-modul (CRI ≥ 95) egy strukturált burkolat mögött helyezkedik el, és meghibásodás

A boltba
Prandina Paraph F3 dimm LED állólámpa fekete Prandina Paraph F3 dimm LED állólámpa fekete

A fekete, alumíniumból készült Paraph F3 LED állólámpa váza egy körkörösen hajlékony és elforgatható kar, amely zökkenőmentesen illeszkedik a lámpafejbe. LED-jei meleg fehér fényt bocsátanak ki, amely szükség szerint irányítható. Dimmer kapcsolóval felszerelt. Ideális olvasólámpának vagy az íróasztal mellé. - Design by Serge

A boltba
Paulmann Aldan LED olvasólámpa fekete/alumínium Paulmann Aldan LED olvasólámpa fekete/alumínium

Az Aldan LED-es állólámpa a kerek, elforgatható lámpafejen keresztül mindkét oldalról fényt bocsát ki, az egyik oldalon sík megvilágítást, a másik oldalon pedig a lencsén keresztül fénykúpot biztosít. Az állólámpa fényerőszabályzóval van felszerelve, és tökéletesen alkalmas olvasólámpának.

A boltba
ELC állólámpa Navisa olvasófénnyel, nikkel matt ELC állólámpa Navisa olvasófénnyel, nikkel matt

A Navisa állólámpa semleges színvilágú, elegáns kialakításával és funkcionalitásával nyűgöz le. Egy reflektorral és egy kiegészítő olvasólámpával rendelkezik, amelyek kombinációja rendkívül praktikusnak bizonyul, különösen a nappaliban.

A boltba
Dyberg Larsen Skagen 2 állólámpa 2 lángos fehér Dyberg Larsen Skagen 2 állólámpa 2 lángos fehér

A porszórt fémből készült Skagen állólámpa az egyszerűségre és a funkcionalitásra összpontosít. A porszórt fémből készült lámpa két árnyéka külön-külön állítható és kapcsolható az árnyékolók tetején elhelyezett kapcsolókkal. Jó minőség, különleges, skandináv dizájn és gyönyörű fényhatás, ráadásul megfizethető áron - mindez jellemzi a dán Dyberg Larsen világítástechnikai márka termékeit.

A boltba
Fabbian Lumi Sfera üveg állólámpa, Ø35 cm Fabbian Lumi Sfera üveg állólámpa, Ø35 cm

A Lumi Sfera állólámpa különlegessége a fehér, fújt üvegből készült ernyő. Ez használat közben egyenletesen megvilágított gömbként jelenik meg. A fehér fémkeret egy magas rúdból és egy lapos, kerek talapzatból áll. - made in Italy

A boltba
Forestier Carpa állólámpa, fekete, magasság 200 cm Forestier Carpa állólámpa, fekete, magasság 200 cm

A Carpa állólámpa különösen szokatlan árnyékolóval rendelkezik. A félkör alakú, nagyon lapos ernyő alul nyitott, fémből és pamutból szőtt. A fekete fém alkotja az alapkeretet, amely köré számos finom pamutcsíkot húznak. Alulra egy kis tál van szerelve, amely átlátszatlan, és az izzó fényének egy részét felfelé irányítja.

A boltba
Belmont álló lámpa, nikkel, fehér szövet ernyő Belmont álló lámpa, nikkel, fehér szövet ernyő

A Belmont állólámpa matt nikkelezett acélvázával és fehér szövetárnyékolójával, amely E27-es foglalatba illeszkedik, kellemes fényforrás a modern berendezett nappalikban és társalgókban.

A boltba
UMAGE Aluvia mini állól. sárgaréz háromlábú fek. UMAGE Aluvia mini állól. sárgaréz háromlábú fek.

Az Aluvia mini állólámpa a jellegzetes alumíniumlapoknak köszönhetően könnyűnek és mégis robusztusnak tűnik. Hangsúlyos kiegészítő világítást kínál a hangulatos környezet érdekében.

A boltba
LED állólámpa Frisbee üvegbúrával LED állólámpa Frisbee üvegbúrával

A Frisbee LED-es állólámpa érdekes árnyékolóval rendelkezik, amely füstölt üvegből készült, és kikapcsolt állapotban szinte tükörszerű felületű. Az állólámpa emellett 3 fokozatú érintésvezérlésű fényerőszabályzóval is rendelkezik.

A boltba
Bella állólámpa, forgatható, bronz Bella állólámpa, forgatható, bronz

A Bella állólámpa különlegessége nem csak a klasszikus megjelenés, hanem a két mozgatható fémkarra erősített textilárnyék állítható volta is. A lámpa kényelmesen be- és kikapcsolható az ernyőn található zsinórkapcsolóval.

A boltba
LED álló világítás Tema, állítható, fekete-nikkel LED álló világítás Tema, állítható, fekete-nikkel

A fémből készült Tema LED állólámpa kerek talppal, a két vázkar összekötésénél dönthető csuklóval és állítható fejjel rendelkezik. Beépített LED-es fényforrása széles szögben (120°) meleg fehér színt sugároz, és jó színvisszaadással (CRI 90) győz meg.- Design by Gabriel Teixidó

A boltba
Lámpa NEGRA AF-NEE273B LP3 Lámpa NEGRA AF-NEE273B LP3

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

VOXX-AVION LIGHT GREY Szürke 35/38
1 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Nikkel lámpa Lilly szövet ernyővel, 22
36 866 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
B+M LEUCHTEN Astra LED-es asztali lámpa, nikkel
160 869 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
LED munkaállomás lámpa MAULintro álló lábbal
96 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Milan Polifemo mennyezeti lámpa kétszínű fehér
89 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Pauleen Go for Glow lámpa kerámia alapzattal
23 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
TREZETA-Argo WP dark brown Barna 46
32 590 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
VOLCANO-B-DAFNE-101-BEIGE Bézs L
10 400 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
GOOD & MOJO Merapi lógó lámpa 30x30 fekete
53 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
ONLY Női kabát ONLSOHO Slim Fit 15149366 Walnut M
9 480 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Moschino Moschino Femme - EDT 75 ml
15 790 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
Calvin Klein Női bikini felső Triangle KW0KW02488-0GM L
16 270 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Ellesse Póló Azzina Navy Sötétkék EUR M
10 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben