Orti fali lámpa csuklós, szögletes tartóval


78 990 Ft
  • Raktáron

Ha az Orti fali lámpát vintage megjelenésű izzóval szerelik fel, a megjelenés különösen nosztalgikus hangot kap.

EAN: 8021035015823

Gyártó: Moretti Luce

Termékleírás

Ha az Orti fali lámpát vintage megjelenésű izzóval szerelik fel, a megjelenés különösen nosztalgikus hangot kap.

Fali lámpák

Az Fali lámpák kategóriája Belső lámpák kategórián belül található, és tökéletes kiegészítője lehet otthonod belső kialakításának. Az ilyen típusú lámpák fő feladata, hogy világítást biztosítson az adott térben, ugyanakkor az otthonod dekorációja és hangulata is javítható vele. Alkalmazhatod az ilyen fali lámpákat a nappaliban, hálószobában, konyhában, étkezőben, vagy bármely más benti helyiségben, ahol érdekes és elegáns központi pontot szeretnél teremteni. Az ilyen típusú fali lámpák manapság számos változatban kaphatóak. A modern megjelenésű lámpáktól kezdve kezdve a klasszikusabb, antik megjelenésűekig, számos stílusban találhatsz fali lámpát a választékban. Az anyagválaszték is változatos, így lehet aluminiumból, fémekből, üvegből, faanyagból, stb. készült darab is a kínálatban. A fali lámpák kiválóan alkalmazhatóak ismertetők és fejlesztők. Segítségükkel érdekes és figyelemfelkeltő világítási hatást hozhatsz létre a szobában, ami meglehetősen jó hatással van a belső térre. A fali lámpák is kiváló kiegészítőként szolgálnak, ha például a falon lévő festmény felé szeretnénk irányítani a figyelmet. Ha fali lámpát akarsz vásárolni, akkor jobb, ha előre mérlegelni, hogy milyen méretű és stílusú darabot szeretnél, valamint az is fontos szempont, hogy milyen funkcióval kell rendelkeznie - világító funkció, LED típus, dimmerszel, stb. A megvásárolt fali lámpa fontos szerepet játszik egész lakásod megjelenésében, ezért érdemes a kiválasztott darabot igényes kivitelben kiválasztani és formázni a belső tér kialakításához illeszkedően. A Belső lámpák kategóriájában megtalálod az összes fali lámpa típust és stílust, ahol azokat online percek alatt megvásárolhatod. A weboldalunk az egyik legjobb választási lehetőség akkor, ha otthonod belső tereinek kialakításáról van szó. Az online vásárlási élményért pedig nincs is más dolgod, mint kiválasztani a kedvenc fali lámpádat.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Fali lámpa Glassy 1-lámpás fekete, üveg grafit Fali lámpa Glassy 1-lámpás fekete, üveg grafit

A Glassy fali lámpa egy fekete lakkozott fémből készült kerek fali konzolból áll, amelyre egy grafitszínű üvegből készült gömblámpa van rögzítve, amely hangulatos kiegészítő világítást biztosít. Ideális nappaliba, hálószobába és folyosóra.

A boltba
Diszkrét fali lámpa LISANNE Diszkrét fali lámpa LISANNE

A LISANNE egy tipikus fényforrás diszkrét kivitelben. Az üvegkristályok dekoratívan fokozzák a megjelenést.

A boltba
Fali lámpa 7142 három izzós, króm/átlátszó Fali lámpa 7142 három izzós, króm/átlátszó

A háromlámpás 7142 fali lámpa csak bekapcsolt állapotban mutatkozik meg kiegészítő világításként. Meggyújtatlanul inkább egy gyönyörű dísztárgynak tűnik.

A boltba
LED tükörlámpa Esther 2 LED tükörlámpa Esther 2

A 100 cm széles Esther2 LED-es tükörvilágító lámpatest egy nagyméretű tükröt is megvilágít. Világos megvilágítást biztosít világos színű nappali fényben, és 110°-os sugárzási szöggel rendelkezik.

A boltba
LED fali lámpa Rapallo, sárgaréz, IP44, 40 cm LED fali lámpa Rapallo, sárgaréz, IP44, 40 cm

Ez a Rapallo LED-es kép- és tükörvilágító lámpatest a sárgaréz divatszínben készült. Bármilyen képet kiegészít, de különösen a hasonló színelemeket tartalmazó képeket. Kiegyensúlyozott és világos megvilágítást biztosít az energiahatékony LED-eknek köszönhetően. Az IP44-es védelmi osztálynak köszönhetően nedves helyiségekben is használható.

A boltba
Arezzo fali lámpa Arezzo fali lámpa

A gyönyörű levéldekorral és kézzel készített üvegvirágokkal díszített AREZZO hagyja a fényt szikrázni a falon, és egyúttal varázslatos fali dekoráció.

A boltba
KOLARZ Centro falil., Ø 42 cm, dekor antik s. réz KOLARZ Centro falil., Ø 42 cm, dekor antik s. réz

A Centro fali lámpa egyenletes megvilágítást biztosít opálüvegből készült lapos, kerek ernyőjével. A lámpatest szemet gyönyörködtető részlete egy központi, fémes pont.

A boltba
Knikerboker Des.agn - format. fali lámpa, piros Knikerboker Des.agn - format. fali lámpa, piros

A Des.agn fali lámpa LED-jei közvetett fényt adnak, mivel nem közvetlenül a szobába világítanak, hanem fényük visszaverődik a falról. Mennyezeti lámpatestként is használható

A boltba
LED-C4 láthatatlan LED falil. 2700K mély 20,3 cm LED-C4 láthatatlan LED falil. 2700K mély 20,3 cm

Az Invisible LED-es fali lámpatest egy kerek lámpafejből áll, amely egy rúd segítségével a falra szerelhető. A világítás nagyfokú rugalmasságát több ízület teszi lehetővé. Így a lámpafej 230°-kal, míg a teljes lámpatest 120°-kal elforgatható és elfordítható. - tervezte Francesc Vilaró

A boltba
Regolo LED fali lámpa, 16,3 cm hosszú, fehér színű Regolo LED fali lámpa, 16,3 cm hosszú, fehér színű

A Regolo fali lámpa alumíniumból készült, és úgy néz ki, mint egy kis tégla a falon. A lámpatest állandóan beépített LED-ekkel rendelkezik, amelyek meleg fényüket a fal mentén a mennyezetre vetítik. Ez kellemes, közvetett fényt teremt, amely különösen a bejárati részen jelent vizuális fénypontot.

A boltba
Avala fali lámpa kristály applikációkkal Avala fali lámpa kristály applikációkkal

Az Avala fali lámpát egyszerű elegancia jellemzi. A lámpa karja sárgarézből készült, amelyet fényes nikkel bevonattal finomítottak. A textilből készült krómozott árnyékoló és a csillogó Swarovski strasszkövek adják meg a fali lámpának az utolsó simítást.

A boltba
Fali lámpa Cube kerámia, fehér, magassága 7,5 cm Fali lámpa Cube kerámia, fehér, magassága 7,5 cm

A Cube egy kerámia lámpatest GU10 foglalattal. A fényforrás megválasztásától függően a falban lévő megfelelő fényerőszabályozóval gond nélkül tompítható. A lámpatest kerámia anyagával nyűgöz le, és különleges, célzott világítási élményt teremt minden helyiségben.

A boltba
LED fali lámpa Bloom három izzós arany LED fali lámpa Bloom három izzós arany

A Bloom LED-es fali lámpa közvetett megvilágítású, virág alakú lámpabúrái forgathatóan és elfordíthatóan egy ívelt keresztrúdra vannak szerelve, amely a lámpabúrához és így a falhoz kapcsolódik.

A boltba
Anglepoise Type 80 W1 falikar+dugó, rózsasz. Anglepoise Type 80 W1 falikar+dugó, rózsasz.

A Type 80 fali lámpa egy nagyon modern modell az Anglepoise-tól, amely a maximális funkcionalitást modern megjelenéssel ötvözi. A csukló a lehető legnagyobb rugalmasságot kínálja egy falilámpa esetében, az ernyő közepén található kis, körkörös fénykibocsátás pedig a Sir Kenneth Grange által tervezett lámpa különleges extra tulajdonsága. - tartalmazza a tápkábelt, a dugót és a köztes kábel kapcsoló

A boltba
ALMUT 1411 Fali lámpa hajlított parafa ALMUT 1411 Fali lámpa hajlított parafa

Az 1411-es dizájncsaládba tartozó fali lámpa ívelt, feketére festett parafából készült ernyővel rendelkezik. A fali rögzítés tölgyfából készült. A gyártás fenntartható és vegán, a csomagolás újrahasznosítható anyagokból áll.

A boltba
Fali lámpa Aura autumn Árnyékoló arany, magasság 30 cm Fali lámpa Aura autumn Árnyékoló arany, magasság 30 cm

Az Aura Herbst fali lámpa kiváló minőségű, kézzel csiszolt üvegből és hagyományos, őszi színekben pompázó ütőfém kivitelben készül. Az üvegből készült, aranyozott fóliás lámpaburával a lámpatest közvetett fényt biztosít, ezért stílusos kiegészítő és akcentusvilágítást ígér.

A boltba
Paulmann Gove fali világítás IP44 G9 3 izzós króm Paulmann Gove fali világítás IP44 G9 3 izzós króm

A Gove fali lámpa téglalap alakú fémtartóval és három gömb alakú, szatírozott üvegből készült ernyővel rendelkezik. A gömb alakú ernyők finoman sugározzák a G9-es lámpák (nem tartozék) fényét minden oldalra. Az IP44-es védettségi osztálynak köszönhetően ideális a fürdőszobába.

A boltba
Top fali lámpa, kerámia, fehér, 15 x 15 cm Top fali lámpa, kerámia, fehér, 15 x 15 cm

A fehér Keramik Top fali lámpa - ahogy a neve is mutatja - kerámiából készült. Kocka alakú teste egy E27-es lámpát (max. 60 W, exkluzív) fogad be, és opálüveg borításon keresztül bocsátja ki fényét lefelé és felfelé.

A boltba
Fali lámpa Liberty Single, arany színű Fali lámpa Liberty Single, arany színű

A Liberty Single fali lámpát egy modern, letisztult vonalvezetésű és éles profilú lámpatest megalkotásának ötlete ihlette. Ez a lámpatest túllép az egyszerűség és funkcionalizmus dán formatervezési hagyományán. A lámpatest talpát egyszerű vonalakkal tervezték, így a használandó E27-es izzó (nem tartozék) maga határozza meg a lámpatest kialakítását. A gyártó DESIGN BY US a Liberty Single lámpatestet

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben