Paulmann Calla, fekete, forgatható 4,000K nem fényerőszabályozható 10s


72 721 Ft
  • Raktáron

A kerek Calla süllyesztett LED-es spotlámpa praktikus 10 darabos készletben kerül forgalomba. Lakó-, kereskedelmi és irodahelyiségekben történő mennyezetbeépítés mellett, fröccsenésmentes kialakításának köszönhetően kültéren és nedves helyiségekben is használható. A süllyesztett spotlámpa elforgatható és univerzális fehér fényt bocsát ki.

EAN: 4000870924624

Gyártó: Paulmann

Termékleírás

A kerek Calla süllyesztett LED-es spotlámpa praktikus 10 darabos készletben kerül forgalomba. Lakó-, kereskedelmi és irodahelyiségekben történő mennyezetbeépítés mellett, fröccsenésmentes kialakításának köszönhetően kültéren és nedves helyiségekben is használható. A süllyesztett spotlámpa elforgatható és univerzális fehér fényt bocsát ki.

Beépíthető lámpák 230V

A Beépíthető lámpák 230V alkatéziséhoz weboldal a belső lámpák kategóriájába tartozik, és kiváló választás azok számára, akik a legújabb trendeknek megfelelően szeretnék berendezni otthonukat vagy irodájukat. Az alkatézis rendszer olyan innovatív megoldást kínál, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén beépítsünk modern és stílusos lámpákat a belső térünkbe. Ezek a lámpák a 230V-os hálózatról működnek, így nincs szükség különálló áramellátásra vagy transzformátorra. Ez nagyban megkönnyíti az installációt és csökkenti a költségeket. A weboldalunkon széles választékban találhatóak a beépíthető lámpák, amelyek különféle formákban, méretekben és stílusokban elérhetőek. Legyen szó akár modern, minimalista vagy klasszikus belső teréről, nálunk biztosan megtalálja a megfelelő lámpát az igényeinek megfelelően. A beépíthető lámpák kifejezetten tervezve lettek a belső tér stílusos és harmónikus megvilágítására. Minőségi anyagokból készülnek, és kiváló minőségű LED izzókkal vannak felszerelve, amelyek hosszú élettartamot és energiatakarékosságot garantálnak. Emellett a LED technológia a legkorszerűbb és környezetbarát megoldás a világítástechnikában. A weboldalunkon minden termékhez részletes leírásokat, fotókat és technikai adatokat talál. Ezáltal könnyedén válogathat az ügyfelek a különböző modellek között, és megtalálhatják azt a lámpát, amely leginkább illik a belső térükbe. A webáruházunkban egyszerű és biztonságos vásárlási folyamatot kínálunk, így az ügyfelek gyorsan beszerezhetik a kívánt lámpákat. Ne habozzon tovább! Látogasson el hozzánk, és fedezze fel a beépíthető lámpák 230V alkatéziséhoz készült termékeink széles választékát. Kiváló minőségű, stílusos és energiatakarékos megoldásaink segítségével új szintre emelheti otthona vagy irodája világítását.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Arcchio süllyesztett mennyezeti spot Sophia, alumínium, kerek Arcchio süllyesztett mennyezeti spot Sophia, alumínium, kerek

A Sophia kerek formájával meggyőző, és sokféleképpen felszerelhető

A boltba
Arcchio süllyesztett mennyezeti spot Sophia, fehér, kerek Arcchio süllyesztett mennyezeti spot Sophia, fehér, kerek

Az Enne süllyesztett lámpa GU10-es lámpával működik, és időtálló fehér felülettel rendelkezik. A fényforrásbetét elforgatható.

A boltba
ELC Dakarra beépíthető lámpa 10db forgatható fehér ELC Dakarra beépíthető lámpa 10db forgatható fehér

Kerek, elforgatható, süllyesztett Dakarra downlightok klasszikus fehér színben, praktikus 10 darabos csomagban. A Dakarra süllyesztett lámpatest purista kialakításával és klasszikus kerek formájával nyűgöz le. A downlightok csodálatosan alkalmasak a nappaliban és a bejárati területen történő felszerelésre. A fényt közvetlenül lefelé bocsátja ki. A belső betét azonban elforgatható, és a használandó

A boltba
ELC Dakarra beépíthető lámpa 10 db forg. nikkel ELC Dakarra beépíthető lámpa 10 db forg. nikkel

10 db Dakarra süllyesztett lámpatestből álló készlet modern nikkel megjelenésű, forgatható betétekkel A Dakarra süllyesztett lámpa háza robusztus fémből készült, vonzó nikkelszínű kivitelben. Mind a színvilág, mind a lámpatest kerek, egyszerű formája általánosan alkalmazható világítótestet eredményez. A lámpatestek kb. 30°-kal dönthetők az elforgatható betétnek köszönhetően, aminek az az előnye, hogy

A boltba
Nagyfeszültségű beép. spot DL7001, csiszolt vas Nagyfeszültségű beép. spot DL7001, csiszolt vas

A DL7001 kerek, csiszolt vas kivitelű, süllyesztett reflektor öntött alumíniumból készült, és az IP65-ös védettségi osztálynak köszönhetően beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Tartalmazza a szerelőrugókkal ellátott süllyesztett dobozt, 1 m csatlakozókábelt és feszítésmentesítést.

A boltba
Megatron DecoclicSet beép. spot GU10 5.2W fehér Megatron DecoclicSet beép. spot GU10 5.2W fehér

A Decoclic LED süllyesztett gyűrűkészletet egy GU10 LED-lámpával szállítjuk. A gyűrű alumíniumból készült, 30°-kal elforgatható, és 6,8 cm átmérőjű mennyezeti kivágásokba illeszkedik. A GU10 lámpa Dual Beam technológiával is rendelkezik, amely két különböző sugárzási szög beállítását teszi lehetővé.

A boltba
Megatron DecoclicSet LED beép. spot GU10 5W vas Megatron DecoclicSet LED beép. spot GU10 5W vas

A Decoclic LED-es süllyesztett gyűrűkészletet dimmelhető GU10 LED-es lámpával szállítjuk. A gyűrű alumíniumból készült, 30°-kal elforgatható, és 6,8 cm átmérőjű mennyezeti kivágásokba illeszkedik. A GU10 lámpa 36°-os sugárzási szöggel rendelkezik, és meleg fehér fényt bocsát ki. Tartalmazza a hozzáillő foglalatot.

A boltba
Rugalmas nagyfeszültségű beép. spot MAL fehér Rugalmas nagyfeszültségű beép. spot MAL fehér

Forgatható, öntött alumíniumból készült mennyezeti süllyesztett lámpatest Fehér színű

A boltba
Paulmann Calla forgatható be/ki 9cm 840 10db króm Paulmann Calla forgatható be/ki 9cm 840 10db króm

A Calla kerek LED-es süllyesztett spotot 10 darabos praktikus készletben szállítjuk. A lakó-, kereskedelmi és irodahelyiségekben történő mennyezeti beépítés mellett a sugárálló kialakításnak köszönhetően a kültéri és nedves helyiségekben való használat is lehetséges. A süllyesztett reflektor elforgatható és univerzális fehér fényt bocsát ki.

A boltba
Paulmann Calla forgatható be/ki Ø9cm CCT fehér 3db Paulmann Calla forgatható be/ki Ø9cm CCT fehér 3db

A Calla LED-es süllyesztett spotlámpa 3 darabos szettben alkalmas mennyezeti beépítésre lakó-, kereskedelmi és irodahelyiségekben. Sugárzásálló kialakításának köszönhetően kültéri és párás helyiségekben is használható. A süllyesztett reflektor elforgatható, és meleg fehér, univerzális fehér vagy nappali fehér fényt bocsát ki.

A boltba
KOLARZ Milord beép. lámpa arany KOLARZ Milord beép. lámpa arany

Klasszikus Milord süllyesztett lámpatest három színben A KOLARZ Milord süllyesztett lámpatest elegáns és klasszikus fémkerettel készült, amelyet számos rovátkával díszítettek. A süllyesztett lámpatest nagy teljesítményű halogén spotlámpa, amely arany (24 karát), francia arany (24 karát) és antik sárgaréz színben kapható.

A boltba
Molto Luce Sötét éjszaka telep. 4 000K fek./ezüst Molto Luce Sötét éjszaka telep. 4 000K fek./ezüst

A Dark Night Turn XS R LED-es mennyezeti süllyesztett reflektor alumíniumból készült kerek házzal rendelkezik. A beépített LED-ek egyenletesen oszlanak el a megvilágított felület mögött, és olyan univerzális fehér fényt bocsátanak ki, amely különösen elősegíti és támogatja a koncentrációt munka közben. Magán- és közterületeken egyaránt használható fényforrásként. Exkluzív vezérlőberendezés. - Sugárzási

A boltba
Molto Luce Dark Night R telep. 2700K feh./ezüst Molto Luce Dark Night R telep. 2700K feh./ezüst

A Dark Night Turn Small R elforgatható LED-es mennyezeti süllyesztett reflektor kiváló minőségű alumíniumból készült kerek házzal rendelkezik, és meleg fehér LED-ekkel van felszerelve. Ezek kellemes fényt bocsátanak ki, amely ideális a belső terek megvilágítására. A LED-es süllyesztett spotlámpa otthon és kereskedelmi területeken egyaránt használható. Exkluzív vezérlőberendezés. - Sugárzási szög: 40°

A boltba
Paulmann Calla forgatható dim 9cm 1x5,2W 840 króm Paulmann Calla forgatható dim 9cm 1x5,2W 840 króm

A Calla kerek LED-es süllyesztett spot Calla alkalmas mennyezeti beépítésre lakó-, kereskedelmi és irodahelyiségekben. Sugárzásálló kialakításának köszönhetően kültéri és párás helyiségekben is használható. A süllyesztett spotlámpa forgatható, fényerőszabályozó és univerzális fehér fényt bocsát ki.

A boltba
Kristály ékszerekkel - beép. lámpa Iwen arany Kristály ékszerekkel - beép. lámpa Iwen arany

Az Iwen süllyesztett lámpatestet körös-körül apró kristálygyöngyökkel díszítik. A kristályok szikráznak a fényben, és versenyeznek az arany dekorációval.

A boltba
Paulmann Nova Plus süllyesztett lámpa, kerek, vas Paulmann Nova Plus süllyesztett lámpa, kerek, vas

Az IP65-ös védelmi osztálynak köszönhetően a Nova Plus süllyesztett spotlámpa minden nedves helyiségben, például a fürdőszobában is gond nélkül használható. A süllyesztett spotlámpát GU10 és GU5.3 lámpákhoz való foglalattal, de izzók nélkül szállítjuk.

A boltba
DOTLUX MULTIsun LED süllyesztett lámpa kerek, króm DOTLUX MULTIsun LED süllyesztett lámpa kerek, króm

A MULTIsun LED-es süllyesztett lámpatest egy olyan lefelé irányuló lámpa, amelynek optikája a cserélhető előlapnak köszönhetően módosítható. A sunset dimmelési technológia különösen meleg dimmelt fényt tesz lehetővé.- az előtét tartozék (fázisvezérléssel / fázisvágással dimmelhető)- fényszög: 38°- dim-to-warm: 2,800 K - 2,000 K- átmenő vezetékezés lehetséges- szerelőrugók tartozék- húzásmentesítés

A boltba
Ledvance Decor Filament Ripple LED downlight Ledvance Decor Filament Ripple LED downlight

LED-es LED-es downlight Decor Filament Echo A kerek LED-es downlight Decor Filament Ripple különböző fényhangulatokat kínál, mivel a gyűrű alakú LED-es izzószálak a fali kapcsolóval együtt vagy külön-külön is kapcsolhatók. Az ezüstszínű alumíniumból készült, tartós, energiatakarékos és gyorsan és egyszerűen felszerelhető downlight. Elektronikus előtéttel van felszerelve, és teljes szerelési anyaggal

A boltba
Ledvance Decor Filament Echo LED downlight Ledvance Decor Filament Echo LED downlight

A kerek Decor Filament Echo LED-es LED-es downlight fali kapcsolóval különböző fényerősségre kapcsolható. Az ezüstszínű alumíniumból készült, tartós, energiatakarékos és gyorsan és egyszerűen felszerelhető downlight. Elektronikus előtéttel van felszerelve, és a teljes szerelési anyaggal együtt szállítjuk

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben