Paulmann Premium Secure HV beép. lámpa, fehér


7 490 Ft
  • Raktáron

Prémium Secure HV süllyesztett lámpatest IP44 rozsdamentes alumíniumból, amely nedves helyiségekbe és kültérre is alkalmas.

EAN: 4000870057926

Gyártó: Paulmann

Termékleírás

Prémium Secure HV süllyesztett lámpatest IP44 rozsdamentes alumíniumból, amely nedves helyiségekbe és kültérre is alkalmas.

Beépíthető lámpák 230V

A Beépíthető lámpák 230V alkatéziséhoz weboldal a belső lámpák kategóriájába tartozik, és kiváló választás azok számára, akik a legújabb trendeknek megfelelően szeretnék berendezni otthonukat vagy irodájukat. Az alkatézis rendszer olyan innovatív megoldást kínál, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén beépítsünk modern és stílusos lámpákat a belső térünkbe. Ezek a lámpák a 230V-os hálózatról működnek, így nincs szükség különálló áramellátásra vagy transzformátorra. Ez nagyban megkönnyíti az installációt és csökkenti a költségeket. A weboldalunkon széles választékban találhatóak a beépíthető lámpák, amelyek különféle formákban, méretekben és stílusokban elérhetőek. Legyen szó akár modern, minimalista vagy klasszikus belső teréről, nálunk biztosan megtalálja a megfelelő lámpát az igényeinek megfelelően. A beépíthető lámpák kifejezetten tervezve lettek a belső tér stílusos és harmónikus megvilágítására. Minőségi anyagokból készülnek, és kiváló minőségű LED izzókkal vannak felszerelve, amelyek hosszú élettartamot és energiatakarékosságot garantálnak. Emellett a LED technológia a legkorszerűbb és környezetbarát megoldás a világítástechnikában. A weboldalunkon minden termékhez részletes leírásokat, fotókat és technikai adatokat talál. Ezáltal könnyedén válogathat az ügyfelek a különböző modellek között, és megtalálhatják azt a lámpát, amely leginkább illik a belső térükbe. A webáruházunkban egyszerű és biztonságos vásárlási folyamatot kínálunk, így az ügyfelek gyorsan beszerezhetik a kívánt lámpákat. Ne habozzon tovább! Látogasson el hozzánk, és fedezze fel a beépíthető lámpák 230V alkatéziséhoz készült termékeink széles választékát. Kiváló minőségű, stílusos és energiatakarékos megoldásaink segítségével új szintre emelheti otthona vagy irodája világítását.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

LEDVANCE Recess Twistlock lámpa IP20 fehér LEDVANCE Recess Twistlock lámpa IP20 fehér

A Recess Twistlock süllyesztett mennyezeti lámpa egyszerű, de modern alumínium házzal rendelkezik. A Recess tipikusan folyosókon, lépcsőházakban, konyhákban, nappali és étkező helyiségekben használatos. A lámpa twistlock mechanizmussal is fel van szerelve.

A boltba
LEDVANCE Recess Twistlock lámpa IP65, fehér LEDVANCE Recess Twistlock lámpa IP65, fehér

A Recess Twistlock süllyesztett mennyezeti lámpa robusztus, fehér alumínium házzal rendelkezik. Az IP65-ös védettségnek köszönhetően a lámpa porálló és védett az erős vízsugárral szemben, így tökéletes fényforrás a fürdőszobában. Használható folyosókon, konyhákban vagy nappali- és étkezőhelyiségekben is. A lámpa beépített Twistlock funkcióval is rendelkezik.

A boltba
LED mennyezeti süllyesztett lámpa Spectra Recessed, IP54 LED mennyezeti süllyesztett lámpa Spectra Recessed, IP54

Ez a Spectra süllyesztett LED-es lámpa lélegzetelállító fényt varázsol. Kerek alakban van a mennyezetbe süllyesztve, és szinte zökkenőmentesen beleolvad a mennyezetbe. Pontosan ellenkező irányban csatlakozik hozzá egy félköríves elem, amelynek külső szélén egy folytonos rés található, amelyen keresztül a meleg fehér fényt bocsátja ki.

A boltba
Gracia - beép. spot színes függővel Gracia - beép. spot színes függővel

A hagyományos halogén süllyesztett spotlámpákkal ellentétben a Gracia süllyesztett spotlámpát gyönyörűen díszítették kis karokkal, amelyekről különböző formájú és színű, csillogó üvegkristályok lógnak le, szikrázva a fényben.

A boltba
LED beép. mennyezeti lámpa DL6809, kerek, nikkel LED beép. mennyezeti lámpa DL6809, kerek, nikkel

A DL6809 mennyezeti süllyesztett reflektor kiváló minőségű alumínium házból áll, amelyben a beépített LED-ek kellemes, meleg fehér fényt bocsátanak ki 45 fokos sugárzási szöggel. A dim-to-warm funkcióval a melegfehér fény színe 2800 Kelvinről 2000 Kelvinre változik a tompítás során. A 24 fokban elforgatható és elfordítható lámpafejnek köszönhetően a fényt vakítás nélkül, lefelé bocsátja ki.

A boltba
Paulmann Calla forgatható be/ki Ø9cm CCT fehér 3db Paulmann Calla forgatható be/ki Ø9cm CCT fehér 3db

A Calla LED-es süllyesztett spotlámpa 3 darabos szettben alkalmas mennyezeti beépítésre lakó-, kereskedelmi és irodahelyiségekben. Sugárzásálló kialakításának köszönhetően kültéri és párás helyiségekben is használható. A süllyesztett reflektor elforgatható, és meleg fehér, univerzális fehér vagy nappali fehér fényt bocsát ki.

A boltba
Paulmann Cole spotlámpa GU10, fekete/ezüst Paulmann Cole spotlámpa GU10, fekete/ezüst

A Cole rozsdamentes mennyezeti süllyesztett lámpatest alumíniumból és műanyagból készült, kerek formájú. A fényforrás hátrébb van állítva. A keret és a belső rész elegánsan kontrasztos színű. 1 x GU10 max. 10 W (exkluzív), szerelőrugókkal együtt.

A boltba
KOLARZ Milord beép. lámpa arany KOLARZ Milord beép. lámpa arany

Klasszikus Milord süllyesztett lámpatest három színben A KOLARZ Milord süllyesztett lámpatest elegáns és klasszikus fémkerettel készült, amelyet számos rovátkával díszítettek. A süllyesztett lámpatest nagy teljesítményű halogén spotlámpa, amely arany (24 karát), francia arany (24 karát) és antik sárgaréz színben kapható.

A boltba
Molto Luce Dark Night R telepítés 4 000K feh./fek. Molto Luce Dark Night R telepítés 4 000K feh./fek.

A Dark Night Turn Small R LED-es mennyezeti süllyesztett reflektor univerzális fehér színben világít, és magán- és kereskedelmi helyiségekben egyaránt használható. A nagy hatékonyságú vákuumos párologtatott reflektor biztosítja a vakításmentes fényt. A kerek, modern ház kiváló minőségű alumíniumból készült. Exkluzív vezérlőberendezés. - Sugárzási szög: 40° - káprázási érték (UGR):

A boltba
Nagyfeszültségű beépítési spot MAL chrome Nagyfeszültségű beépítési spot MAL chrome

Forgatható öntött alumínium süllyesztett mennyezeti lámpatest krómozott

A boltba
Változtatható nagyfeszültségű süllyesztett reflektor MAL matt alumínium Változtatható nagyfeszültségű süllyesztett reflektor MAL matt alumínium

Forgatható, öntött alumíniumból készült, matt krómozott mennyezeti lámpa

A boltba
mennyezeti lámpa Heraea 5 égős mennyezeti lámpa Heraea 5 égős

A Heraea süllyesztett spotlámpa gipszből készült, és könnyen átfesthető, mivel a süllyesztett spotlámpa háza szintén gipszből van formázva. A kiálló és süllyesztett négyzetek összjátéka feldobja a helyiséget, és mind a mennyezetnek, mind a falnak nagyszerű struktúrát és tiszta formákat ad.

A boltba
Paulmann Calla forgatható be/ki 9cm CCT 3db króm Paulmann Calla forgatható be/ki 9cm CCT 3db króm

A magas IP65 védettségű Calla LED-es süllyesztett lámpatestkészlet egyedi fénnyel világítja meg a fürdőszobákat vagy a fürdőhelyiségeket, mivel CCT funkcióval van felszerelve, és a fénykapcsolón keresztül a melegfehér, az univerzális fehér vagy a nappali fény színre kapcsolható. A memóriafunkció a kiválasztott fényszínt a következő bekapcsolásig tárolja. - 230V-os közvetlen csatlakozáshoz

A boltba
DOTLUX MULTIsun LED süllyesztett lámpa kerek, króm DOTLUX MULTIsun LED süllyesztett lámpa kerek, króm

A MULTIsun LED-es süllyesztett lámpatest egy olyan lefelé irányuló lámpa, amelynek optikája a cserélhető előlapnak köszönhetően módosítható. A sunset dimmelési technológia különösen meleg dimmelt fényt tesz lehetővé.- az előtét tartozék (fázisvezérléssel / fázisvágással dimmelhető)- fényszög: 38°- dim-to-warm: 2,800 K - 2,000 K- átmenő vezetékezés lehetséges- szerelőrugók tartozék- húzásmentesítés

A boltba
Acrux 68 LED-es süllyesztett lámpa, fehér, Ø 9,5 cm Acrux 68 LED-es süllyesztett lámpa, fehér, Ø 9,5 cm

Az Acrux LED-es mennyezeti süllyesztett lámpatest egy kerek, időtálló lámpatest, amelyet az jellemez, hogy a fényhőmérsékletet a felszerelés előtt egy kapcsoló segítségével szabályozni tudja, így rugalmasan használható. Fehér műanyagból készült, és egy ezüstszínű borítással rendelkezik, amely könnyedén eltávolítható. Fázis- és szekcionált fényerőszabályzóval szabályozható.

A boltba
Philips Dive LED beépíthető spot IP65 kerek ezüst Philips Dive LED beépíthető spot IP65 kerek ezüst

A Dive kerek LED-es süllyesztett reflektor magas IP65 védettségi osztályú, így a fürdőszobában és a szabadban is használható. A beépített LED-ek melegfehér fényszínben világítanak, és számos LED-dimmerrel dimmelhetők is.

A boltba
Beépített spot Choice, alumínium forgatható fekete Beépített spot Choice, alumínium forgatható fekete

A beltéri használatra szánt Choice süllyesztett spotlámpa öntött alumíniumból készült, és egyszínűre van festve. Külön rendelhető GU10 izzó helyezhető be, és a spot 30 fokban dönthető a fény optimális irányítása érdekében. A foglalat és a csatlakozókészlet tartozék.

A boltba
Ledvance Decor Filament Ripple LED downlight Ledvance Decor Filament Ripple LED downlight

LED-es LED-es downlight Decor Filament Echo A kerek LED-es downlight Decor Filament Ripple különböző fényhangulatokat kínál, mivel a gyűrű alakú LED-es izzószálak a fali kapcsolóval együtt vagy külön-külön is kapcsolhatók. Az ezüstszínű alumíniumból készült, tartós, energiatakarékos és gyorsan és egyszerűen felszerelhető downlight. Elektronikus előtéttel van felszerelve, és teljes szerelési anyaggal

A boltba
LED mennyezetbe süllyesztett spot Diled, Ø 8,5cm 6W Dim-To-Warm antracit LED mennyezetbe süllyesztett spot Diled, Ø 8,5cm 6W Dim-To-Warm antracit

Az alumíniumból készült Diled LED mennyezeti süllyesztett lámpa meleg fehér fényt bocsát ki, kiváló színvisszaadással (CRI>95). A Dim-To-Warm technológiával ráadásul a színhőmérséklet még melegebbé válik, ahogy az intenzitás csökken. A 230 V-os hálózatra közvetlenül csatlakoztatható, beépített meghajtónak köszönhetően a Diled azonnal használatra kész. További előnye a mindössze 3,2 cm-es, alacsony

A boltba
Arcchio LED-es Lirin lámpa, fehér, 2,700K Arcchio LED-es Lirin lámpa, fehér, 2,700K

A Lirin LED-es downlight kerek, öntött alumíniumból készült. Melegfehér fényt bocsát ki.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

VOXX-AVION LIGHT GREY Szürke 35/38
1 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Nikkel lámpa Lilly szövet ernyővel, 22
36 866 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
B+M LEUCHTEN Astra LED-es asztali lámpa, nikkel
160 869 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
LED munkaállomás lámpa MAULintro álló lábbal
96 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Milan Polifemo mennyezeti lámpa kétszínű fehér
89 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Pauleen Go for Glow lámpa kerámia alapzattal
23 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
TREZETA-Argo WP dark brown Barna 46
32 590 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
VOLCANO-B-DAFNE-101-BEIGE Bézs L
10 400 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
GOOD & MOJO Merapi lógó lámpa 30x30 fekete
53 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
ONLY Női kabát ONLSOHO Slim Fit 15149366 Walnut M
9 480 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Moschino Moschino Femme - EDT 75 ml
15 790 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
Calvin Klein Női bikini felső Triangle KW0KW02488-0GM L
16 270 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Ellesse Póló Azzina Navy Sötétkék EUR M
10 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben