Paulmann Veluna Edge IP44 3000K dimm 9x9cm


13 990 Ft
  • Raktáron

A Veluna Edge melegfehéren világító LED-es süllyesztett lámpatest négyzet alakú, keret nélküli. Az állítható szorítórugóknak köszönhetően a Veluna különböző méretű szerelési nyílásokban rögzíthető, és az IP44 szerinti fröccsenővíz elleni védelemnek köszönhetően még nedves helyiségekben is használható. A panel egy külső dimmerrel (C elektromos transzformátorhoz - nem tartozék) szabályozható.

EAN: 4000870799475

Gyártó: Paulmann

Termékleírás

A Veluna Edge melegfehéren világító LED-es süllyesztett lámpatest négyzet alakú, keret nélküli. Az állítható szorítórugóknak köszönhetően a Veluna különböző méretű szerelési nyílásokban rögzíthető, és az IP44 szerinti fröccsenővíz elleni védelemnek köszönhetően még nedves helyiségekben is használható. A panel egy külső dimmerrel (C elektromos transzformátorhoz - nem tartozék) szabályozható.

Beépíthető spot lámpák

Az Beépíthető spot lámpák alkatéziséhez szánt weboldalunk a Belső lámpák kategóriájában található. A weboldalunk célja, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik számára fontos a megfelelő világítás az otthonukban vagy bármely más épületben. Az Beépíthető spot lámpák alkatézisének megértése nagyon fontos az épület megfelelő világításának biztosítása érdekében. Az alkatézis alapjai között szerepelnek az alapvető fogalmak, mint például a LED vagy a halogén spot lámpák kiválasztása, azok funkciói, valamint azok előnyei és hátrányai. A weboldalunk fontos információkat tartalmaz a beépíthető spot lámpákról, annak érdekében, hogy azokat még hatékonyabban lehessen beépíteni az épületek falába és mennyezetébe. Az oldalunkon megtalálható a lámpácseréhez szükséges eszközök és kiegészítők is. Az oldalunkon található információk abban is segítenek, hogy a megfelelő spot lámpákat válasszuk ki az otthonunk vagy irodánk biztosítása érdekében. Számos olyan faktor van, amelyeknek figyelembe kell lenniük a megfelelő spot lámpák kiválasztása során, mint például az épület magassága és mérete, a plafon alakja és a kiválasztott stílus. Az oldalunkon számos hasznos infó található a spot lámpák beállításairól is, ami azért fontos, hogy a megfelelő mennyiségű fényt kapjuk a kívánt területekre. Emellett számos olyan praktikus tippünk is van, amelyek a spot lámpák karbantartásáról és tisztításáról szólnak, ezáltal megnövelve azok élettartamát. Az oldalunk célja, hogy átfogó segítséget nyújtson azoknak, akik fontosnak tartják a megfelelő világítást az otthonukban vagy az irodájukban. A Tudástárunkban számos hasznos hír található, amelyek segítségével megtudhatjuk, hogyan vásárolhatunk a legjobb spot lámpákat, milyen karbantartási tippek állnak rendelkezésünkre, és hogyan használjuk ki azokat a lehetőségeket, amelyekkel még hatékonyabbá tehetjük az otthonunk vagy irodánk világítását.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Soley nagyfeszültségű süllyesztett lámpa, szögl Soley nagyfeszültségű süllyesztett lámpa, szögl

A Soley formája egyszerű és elegáns, számos helyiségben elhelyezhető.

A boltba
Prios LED süllyesztett spotlámpa Rida, 22,5 cm, 30 W, CCT, dimmelhető Prios LED süllyesztett spotlámpa Rida, 22,5 cm, 30 W, CCT, dimmelhető

A Rida LED-es süllyesztett lámpa fényszíne a beszerelés előtt egy dip-kapcsolóval állítható. Egyszerű kialakítással is rendelkezik, ezért sokféleképpen felhasználható, mind magán-, mind kereskedelmi célokra. Az IP44-es védettségi besorolásnak köszönhetően fürdőszobákban és egyéb nedves helyiségekben is használható.

A boltba
Fehér LED beép. spot 3 db-os készlet - forgath. Fehér LED beép. spot 3 db-os készlet - forgath.

Az Erik elforgatható süllyesztett spotlámpa meleg fehér LED-fényt bocsát ki a célzott mennyezeti megvilágítás érdekében.

A boltba
LED süllyesztett spotlámpa Plat fehér 7,5cm 4,000K 3 darabos készlet LED süllyesztett spotlámpa Plat fehér 7,5cm 4,000K 3 darabos készlet

A Plat LED-es mennyezeti süllyesztett spotlámpa praktikus 3 darabos szettben kerül forgalomba. A keret nélküli süllyesztett lámpák mindegyike fehér műanyag testtel rendelkezik, amely univerzális fehér fényt bocsát ki. Az IP44-es védettségnek köszönhetően a lámpák megfelelően védettek a fröccsenő vízzel szemben is.

A boltba
LED beép. spot Dekto 7,8 cm 38° 8W Ra90 2 700K LED beép. spot Dekto 7,8 cm 38° 8W Ra90 2 700K

A műanyagból készült Dekto LED-es süllyesztett reflektor tartós és karbantartásmentes. A 38°-os sugárzási szöggel rendelkező reflektor IP44-es védettségű, nedves helyiségekbe is alkalmas, és nagyon jó színvisszaadással (Ra90) rendelkezik.

A boltba
Cubic 68 LED beép. lámpa 2 700 K, 4,2 W Cubic 68 LED beép. lámpa 2 700 K, 4,2 W

A házi szakemberektől a beépített LED-technológia hosszú élettartammal, energiatakarékossággal és 60 lm/W értékkel győz meg.

A boltba
LED-es lefelé világító Teresa 90, GU10, CCT, 3,5W, fekete LED-es lefelé világító Teresa 90, GU10, CCT, 3,5W, fekete

A Teresa 90 kerek, öntött gyantából készült kerettel és PMMA-ból készült opálos szórófejjel ellátott LED-es süllyesztett reflektor meleg fehér vagy univerzális fehér fényt biztosít (a lámpatestre szereléskor állítható). - Védelmi osztály: IP55

A boltba
LEDS-C4 Play Raw Raw Downlight Cement 927 6,4W 15° LEDS-C4 Play Raw Raw Downlight Cement 927 6,4W 15°

A Play Raw kerek LED-es süllyesztett lámpa szürke cementből készült kerettel rendelkezik. A süllyesztett LED fényforrás meleg fehér, vakításmentes fényt bocsát ki, amely nagyon jól visszatükrözi a megvilágított tárgyak színeit. - Védelmi osztály: IP54 - Színvisszaadás: CRI 90 - Szerelőrugókkal szerelve - Ballaszt nélkül szállítjuk

A boltba
Paulmann LED fali beép. lámpa Edge, matt króm Paulmann LED fali beép. lámpa Edge, matt króm

Az Edge LED-es fali süllyesztett lámpatest egy dekoratív, szögletes formájú kiegészítő lámpatest, amely biztonsági világításként is használható folyosókon és lépcsőházakban. A tartósan beépített LED-ek meleg fehér fényt bocsátanak ki, és hatékonyan kiemelik a falat. A lámpatest 6 cm átmérőjű szabványos süllyesztett dobozokhoz alkalmas.

A boltba
Paulmann Panel Areo 830 kerek króm 3stepdim 17,5cm Paulmann Panel Areo 830 kerek króm 3stepdim 17,5cm

Az Areo süllyesztett LED panel kerek formájú, és szinte zökkenőmentesen illeszkedik a mennyezetbe vagy a falba. Meleg fénye nagyon egyenletesen sugárzik az egész felületen. Az állítható szorítórugók lehetővé teszik, hogy az Areo különböző átmérőjű meglévő és új szerelőnyílásokba is beilleszthető legyen, és az IP44-es fröccsenővíz elleni védelemnek köszönhetően még nedves helyiségekben is használható.

A boltba
WEVER & DUCRÉ Deep Adjust süllyesztett 2,700K fekete WEVER & DUCRÉ Deep Adjust süllyesztett 2,700K fekete

A forgatható és elforgatható Deep Adjust LED-es downlight szoliterként akcentusvilágításra, csoportban pedig általános világításra is alkalmas magán- és kereskedelmi helyiségekben. Ballasztra van szükség: nem tartozék. - Sugárzási szög: 36° - Forgathatósági tartomány: 355°

A boltba
LED beép. lámpa Rico 6,5 W fehér LED beép. lámpa Rico 6,5 W fehér

A Rico LED-es süllyesztett spotlámpa tökéletesen helyettesíti a meglévő halogén süllyesztett spotlámpákat, mivel 6,8 cm-es szabványos átmérőjének köszönhetően illeszkedik a szabványos fúrólyukakba, és mindössze 3 cm-es beépítési mélységgel rendelkezik. A reflektor elforgatható és dimmelhető is, ha dimmelhető LED-meghajtót használ (nem tartozék)

A boltba
Paulmann Calla forgatható be/ki 9cm 840 10db króm Paulmann Calla forgatható be/ki 9cm 840 10db króm

A Calla kerek LED-es süllyesztett spotot 10 darabos praktikus készletben szállítjuk. A lakó-, kereskedelmi és irodahelyiségekben történő mennyezeti beépítés mellett a sugárálló kialakításnak köszönhetően a kültéri és nedves helyiségekben való használat is lehetséges. A süllyesztett reflektor elforgatható és univerzális fehér fényt bocsát ki.

A boltba
Paulmann Calla forgatható be/ki Ø9cm CCT fehér 3db Paulmann Calla forgatható be/ki Ø9cm CCT fehér 3db

A Calla LED-es süllyesztett spotlámpa 3 darabos szettben alkalmas mennyezeti beépítésre lakó-, kereskedelmi és irodahelyiségekben. Sugárzásálló kialakításának köszönhetően kültéri és párás helyiségekben is használható. A süllyesztett reflektor elforgatható, és meleg fehér, univerzális fehér vagy nappali fehér fényt bocsát ki.

A boltba
Molto Luce Vibo R LED beép. spot 4000K fekete Molto Luce Vibo R LED beép. spot 4000K fekete

A Vibo R LED mennyezeti süllyesztett reflektor alumíniumból készült kerek házzal rendelkezik. Az univerzális fehér fény ideális irodák vagy otthoni irodák megvilágítására, mivel elősegíti a koncentrációt munka közben. A LED-es reflektorok továbbá szállodákban előcsarnokok, előcsarnokok vagy folyosók, valamint galériák és múzeumok kiállítótermeinek megvilágítására is használhatók. - exkluzív működtető

A boltba
Paulmann Coin Nova LED 3 fok.-szab. 100° 6W 4 000K Paulmann Coin Nova LED 3 fok.-szab. 100° 6W 4 000K

A Coin Nova LED modulos, univerzális fehér fényszínnel rendelkező süllyesztett lámpatest tökéletesen helyettesítheti a meglévő 51 mm átmérőjű süllyesztett lámpatesteket. A csatlakozódobozzal ellátott LED spot a dupla gyorscsatlakozónak köszönhetően egyszerűen és gyorsan közvetlenül 230 V-ra csatlakoztatható. Meleg fehér fényt bocsát ki 100°-os széles látószögben, és a fénykapcsolóval három fényerősségre

A boltba
Paulmann Calla forgatható szab Ø 9 cm 827 10 fehér Paulmann Calla forgatható szab Ø 9 cm 827 10 fehér

A Calla kerek LED-es süllyesztett spotot 10 darabos praktikus készletben szállítjuk. A lakó-, kereskedelmi és irodahelyiségekben történő mennyezetbeépítésen kívül, sugárálló kialakításának köszönhetően kültéri és nedves helyiségekben is használható. A süllyesztett spotlámpa forgatható, fényerőszabályozó és univerzális fehér fényt bocsát ki.

A boltba
Prios LED süllyesztett lámpa Cadance, ezüst, 11,5 cm, 3 db, dimmelhető Prios LED süllyesztett lámpa Cadance, ezüst, 11,5 cm, 3 db, dimmelhető

A Cadance LED-es süllyesztett lámpatest egyszerű és időtlen megjelenésű, a fény színe pedig a beszerelés előtt egy DIP-kapcsolóval állítható. Ezenkívül kívülről is tompítható, és az IP44-es védettségi besorolásnak köszönhetően fürdőszobákban és általában nedves helyiségekben is használható. A lámpatestet 3 darabos készletben szállítjuk.

A boltba
Prios LED süllyesztett lámpa Cadance, fehér, 24 cm, 3 darabos készlet, Prios LED süllyesztett lámpa Cadance, fehér, 24 cm, 3 darabos készlet,

A Cadance LED-es süllyesztett lámpatest egyszerű és időtlen megjelenésű, a fény színe pedig a beszerelés előtt egy DIP-kapcsolóval állítható. Ezenkívül kívülről is tompítható, és az IP44-es védettségi besorolásnak köszönhetően fürdőszobákban és általában nedves helyiségekben is használható. A lámpatest praktikus 3 darabos szettben kerül forgalomba.

A boltba
LED downlight Argus RGBW remote 3-as fehér LED downlight Argus RGBW remote 3-as fehér

Kerek Argus LED-es süllyesztett mennyezeti lámpa, a fény színe és fényereje távirányítóval szabályozható - praktikus 3 darabos szett A műanyagból készült Argus LED-es mennyezeti süllyesztett lámpatest meleg fehér fő fényforrást és egy oldalsó beépített gyűrűt kínál további LED-ekkel, amelyek külön kapcsolhatók és különböző színárnyalatokban világítanak. A kapcsolás, a fényszín kiválasztása és a fényerő

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben