Philips myLiving Kosipo spot GU10 fekete 4 izzós


29 990 Ft
  • Raktáron

A Philips myLiving termékcsaládjának négylámpás, fekete Kosipo spotja sokféleképpen használható, akár a nappaliban, akár az előszobában, és legfeljebb 5,5 W-os GU10-es talpú LED-lámpák felszerelésére alkalmas.

EAN: 8718696164945

Gyártó: Philips

Termékleírás

A Philips myLiving termékcsaládjának négylámpás, fekete Kosipo spotja sokféleképpen használható, akár a nappaliban, akár az előszobában, és legfeljebb 5,5 W-os GU10-es talpú LED-lámpák felszerelésére alkalmas.

Spotlámpák

A Spotlámpák alkatézis weboldal egy olyan oldal, amely a belső lámpák kategóriájában az alkatrészekről, azok összeszereléséről, a beüzemelésről és a javításról tartalmaz információkat. Az oldal célja az, hogy a látogatók szakértő segítséggel képesek legyenek megjegyezni az alkatrészeket, a csatlakozódugókat, a feszültség beállítását és minden olyan információt, amely a hatékony és biztonságos használatot garantálja. A weboldal különböző típusú lámpákat mutat be, mint például a mennyezeti pontszpotok, a fali pontszpotok és a beépített pontszpotok. Részletes információkat ad arról, hogy mi jellemző ezen típusokra, milyen funkcióval rendelkeznek és milyen helyzetekben célszerű használni őket. Emellett az oldalon láthatja az alkatrészek részletes leírását, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az adott lámpák optimálisan működjenek. Az alkatrészek összeillesztése sok esetben bonyolult folyamat. Az oldal azonban segítséget nyújt annak érdekében, hogy a látogatók számára egyszerűbbé váljon az összeszerelés folyamata. Az oldalon található képek és videók rendkívül hasznosak, amelyek megmutatják, hogyan kell elvégezni a pontszpot összeszerelését, a csatlakozási pontokat és az elektronikus alkatrészekről szóló információkat. Az oldal tanfolyamként is funkcionál. Az oktatóanyag döntően a belső lámpákhoz szükséges alkatrészekre és a telepítésre fókuszál, valamint részletes leírást tartalmaz arról, hogyan lehet a javítás folyamatát végrehajtani. Az oldal célja, hogy a látogatók könnyebbé váljon megérteniük a belső lámpák jellemzőit és használatát, valamint javításuk módját. Összegezve, a Spotlámpák alkatézisével foglalkozó weboldal egy rendkívül hasznos eszköz azok számára, akik a belső lámpákkal kapcsolatos alkatrészekről, összeszerelésről, javításról és beüzemelésről szeretnének információt szerezni. Az oldal kiválóan alkalmas olyan szakmai csoportok számára, akik olyan embernek dolgoznak, akiknek foglalkozniuk kell a belső lámpákkal nap mint nap, valamint azoknak, akik otthon szeretnének kisebb javításokat elvégezni és kreatívan fellépni a belső világításuk terén.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Euluna Chloe mennyezeti spotlámpa, merev, fehér Euluna Chloe mennyezeti spotlámpa, merev, fehér

A kerek Chloe mennyezeti spot - egyedileg elhelyezve - spotvilágítást és a szoba sötét sarkainak megvilágítását biztosítja, valamint sorokba rendezve homogén megvilágítást biztosít, pl. egy hosszú folyosón.

A boltba
Vasilia szövet mennyezeti lámpa fekete-arany 2izzó Vasilia szövet mennyezeti lámpa fekete-arany 2izzó

A Vasilia mennyezeti lámpa fekete szövetből készült, a mozgatható ernyők pedig aranyszínű belsővel rendelkeznek a különösen meleg fénykibocsátás érdekében.

A boltba
Leda 3 mennyezeti spotlámpa, három izzó, fekete Leda 3 mennyezeti spotlámpa, három izzó, fekete

A porszórt fémből készült Leda 3 háromfényű mennyezeti spotlámpa három spotlámpával van felszerelve. Ezek a rudakon elforgathatók, hogy különböző irányokba világítsanak. 3 x GU10 max. egyenként 25 W, exkluzív.

A boltba
Leda 3 mennyezeti spotlámpa, három izzó, fehér Leda 3 mennyezeti spotlámpa, három izzó, fehér

A Leda 3 három izzós, porszórt fémből készült spotlámpával, amely ideális mennyezeti lámpának, akcentusvilágítás érhető el. 3 x GU10 max. 25 W, exkluzív. - forgatható

A boltba
Szabályozható fali spotlámpa Ebbi, antik sárgaréz Szabályozható fali spotlámpa Ebbi, antik sárgaréz

Az Ebbi fali lámpa az ipari megjelenést ötvözi az antik megjelenéssel. A lámpafej tetszés szerint mozgatható, a fali tartóban pedig egy kapcsoló található.

A boltba
Lucande Angelina mennyezeti lámpa s.réz-arany 4iz Lucande Angelina mennyezeti lámpa s.réz-arany 4iz

Az Angelina mennyezeti lámpa modern és stílusos megjelenésű, kelyh alakú fémárnyékolóval rendelkezik, amely igény szerint állítható. Gyönyörű fényforrás beltérben, amely stílusos, minimalista formanyelvének köszönhetően a skandináv stílusokkal is harmonizál.

A boltba
Lindby Mikari LED mennyezeti lámpa fából, 1 izzós Lindby Mikari LED mennyezeti lámpa fából, 1 izzós

A Mikari LED-es downlight a mozgatható fényforrással nyűgöz le, amely lehetővé teszi a fénykibocsátás optimális beállítását. Az állandóan beépített LED-ek kellemes, meleg fehér fényt bocsátanak ki. A tölgyfa ház hozzájárul a hangulatos környezethez.

A boltba
Lindby Maniva mennyezeti spotlámpa, 4izzós, fekete Lindby Maniva mennyezeti spotlámpa, 4izzós, fekete

A Maniva mennyezeti spotlámpa gumifából készült szerelőlemezzel és vas lámpaburákkal rendelkezik, amelyek igény szerint forgathatók és elforgathatók. A lámpatest nappaliban és előszobában egyaránt használható, és mindig célzott megvilágítást biztosít.

A boltba
Lindby Nermina rattan spotlámpa, rácsos, két izzós Lindby Nermina rattan spotlámpa, rácsos, két izzós

Kétlámpás boho spotlámpa Nermina, a gömb alakú árnyékolókon vonzó rattan szövettel. Ez a reflektorfény egyértelműen a népszerű boho megjelenéshez rendelhető, amely a természetes anyagok integrációját és a különleges fokú otthonosságot jelenti. Mindkét árnyékolót gömb alakú ketrecnek tervezték, a középső rész pedig tetszetős rattanszövéssel van ellátva, amely kellemesen tompítja a fényt. A fény rugalmas

A boltba
Kardo fehér GU10 spotlámpa, IP44 Kardo fehér GU10 spotlámpa, IP44

A Kardo fali lámpa fémből készült, és főként fehér színű, ami harmonikus és időtlen megjelenést kölcsönöz neki. Csak egy kis krómgyűrű tűnik ki. Ideálisan alkalmas fürdőszobai használatra az IP44-es besorolásnak köszönhetően.

A boltba
Lindby reflektor Vesim, fekete, 1 lámpás, 15 cm magas, vas, 1 db Lindby reflektor Vesim, fekete, 1 lámpás, 15 cm magas, vas, 1 db

Vesim spotlámpa forgatható fényfejjel és GX53 foglalattal A Vesim egy gyönyörű, modern spotlámpa, amely teljes egészében vasból készült, és divatos fekete megjelenésével tökéletesen illeszkedik a kortárs belső térbe. A fényforrás GX53 foglalattal rendelkezik, és rugalmasan állítható a fény irányában, így a reflektor pontosan azt a területet világítja meg, ahol a legnagyobb szükség van a fényre. A mellékelt

A boltba
Cloudy menny. spot egy égő fekete Cloudy menny. spot egy égő fekete

A Cloudy mennyezeti spotlámpa robusztus fémből készült, és tudatosan a modern, egyszerű kialakításra összpontosít. A GX53 foglalathoz való izzó nem tartozik a szállítási terjedelemhez, és az Ön kívánságai szerint választható.

A boltba
LOOM DESIGN Aim LED mennyezeti spotlámpa kétfényes fekete színben LOOM DESIGN Aim LED mennyezeti spotlámpa kétfényes fekete színben

A mennyezetre szerelhető, kétlámpás Aim LED spot alumíniumból készült, és szabályozható, meleg fehér színű megvilágítást biztosít magán- és nyilvános/kereskedelmi belső terekben lévő területek és tárgyak számára. - jó színvisszaadás: CRI > 90 - 350°-ban forgatható, 90°-ban elforgatható - külsőleg dimmelhető (fázisszegés)

A boltba
Puk! 80 One LED mennyezeti spotlámpa matt, króm Puk! 80 One LED mennyezeti spotlámpa matt, króm

A LED-es mennyezeti lámpa Puk! 80 One alkalmas többek között előszobába, nappaliba vagy hálószobába. Alumínium cinkből készült, és meleg fehér megvilágítást kelt. A lefelé irányuló, egyoldalúan mattított lencse káprázatmentes fényt biztosít.

A boltba
Puk! 80 One LED spotlámpa lencse, matt nikkel Puk! 80 One LED spotlámpa lencse, matt nikkel

A LED-es mennyezeti lámpa Puk! 80 One alkalmas többek között előszobába, nappaliba vagy hálószobába. Alumínium cinkből készült, és meleg fehér megvilágítást kelt. A lefelé irányuló, egyoldalúan mattított lencse káprázatmentes fényt biztosít.

A boltba
Mennyezeti spotlámpa Rick, kerek, 3-izzós Mennyezeti spotlámpa Rick, kerek, 3-izzós

A Rick háromlámpás mennyezeti spotlámpa elegáns kivitelben meggyőz mozgatható spotjaival. Ezek kör alakban vannak elhelyezve egy kecses keretben. A fekete fémház tökéletesen harmonizál a foltok belső, aranyszínű betétjével. Ideális célzott, pontos megvilágításhoz a modern nappaliban.

A boltba
Puk! 120 Wall LED spotlámpa, lencse, matt nikkel Puk! 120 Wall LED spotlámpa, lencse, matt nikkel

A LED-es fali lámpa Puk! 120 Wall alumínium-cinkből készült, kompakt kialakítású. Rögzített LED-jei meleg fehér megvilágítást keltenek, és a lámpafeje 360°-ban elforgatható. Felül és alul átlátszó üveglencsét használnak. Kívülről dimmelhető.

A boltba
MEGATRON Cardano LED mennyezeti spot 2iz fekete MEGATRON Cardano LED mennyezeti spot 2iz fekete

Az acélból készült kétlámpás Cardano LED mennyezeti spotlámpa állítható megvilágítást kínál, és fényereje számos, a kereskedelemben kapható dimmerrel szabályozható. Magán- és kereskedelmi használatra egyaránt alkalmas, meleg fehér fényt biztosít, különösen jó színvisszaadással. Gyors bilinccsel felszerelve a könnyű csatlakoztatáshoz. A fényforrások a szállítási terjedelem részét képezik.

A boltba
Mennyezeti spotlámpa Guayana GU10 2 izzós nikkel Mennyezeti spotlámpa Guayana GU10 2 izzós nikkel

A fémből készült Guayana mennyezeti spotlámpa két állítható hengeres fénnyel rendelkezik, amelyek mindegyike egy-egy GU10-es lámpával szerelhető fel (nem tartozék).

A boltba
Envostar Nale mennyezeti spotlámpa 2fl. fenyő barna Envostar Nale mennyezeti spotlámpa 2fl. fenyő barna

A fa és a fém sikeres kombinációjával a Nale mennyezeti lámpa természetességet és modernitást sugároz, egyedi hangsúlyokat teremtve a nappaliban. A Nale az Envolight márka terméke, amely a lámpatestek fenntartható gyártása mellett döntött, kizárólag az EU országaiban. A gyártáshoz felhasznált anyagok újrahasznosíthatóak, a fenyőfa pedig fenntartható módon kezelt erdőkből származik.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

VOXX-AVION LIGHT GREY Szürke 35/38
1 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Nikkel lámpa Lilly szövet ernyővel, 22
36 866 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
B+M LEUCHTEN Astra LED-es asztali lámpa, nikkel
160 869 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
LED munkaállomás lámpa MAULintro álló lábbal
96 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Milan Polifemo mennyezeti lámpa kétszínű fehér
89 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Pauleen Go for Glow lámpa kerámia alapzattal
23 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
TREZETA-Argo WP dark brown Barna 46
32 590 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
VOLCANO-B-DAFNE-101-BEIGE Bézs L
10 400 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
GOOD & MOJO Merapi lógó lámpa 30x30 fekete
53 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
ONLY Női kabát ONLSOHO Slim Fit 15149366 Walnut M
9 480 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Moschino Moschino Femme - EDT 75 ml
15 790 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
Calvin Klein Női bikini felső Triangle KW0KW02488-0GM L
16 270 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Ellesse Póló Azzina Navy Sötétkék EUR M
10 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben