Playboy Play It Sexy - EDT 60 ml


4 100 Ft
  • Raktáron
  • Ingyenes szállítás lehetséges

Ki mondta, hogy az első lépés mindig teszi az embert? Belül minden nő egy rejtett vágy, készen arra, hogy játszani a csábítás. Ihlette ez a vágy, az ikonikus Playboy márka, háromféle lenyűgöző illat nőknek, amely segít tökéletesíteni a gyógyszer legszexibb Man. Az első női illata Playboy viseli az eredeti nevét Play It Lovely, Play It Sexy and Play It Spicy. Mindegyik csábító illata az egyik a három

EAN: 3614222000709

Gyártó: Playboy

Termékleírás

Ki mondta, hogy az első lépés mindig teszi az embert? Belül minden nő egy rejtett vágy, készen arra, hogy játszani a csábítás. Ihlette ez a vágy, az ikonikus Playboy márka, háromféle lenyűgöző illat nőknek, amely segít tökéletesíteni a gyógyszer legszexibb Man. Az első női illata Playboy viseli az eredeti nevét Play It Lovely, Play It Sexy and Play It Spicy. Mindegyik csábító illata az egyik a három lépés a művészet a csábítás flört férfiak szerte a kísértésnek, hogy kiejteni varázs. Tehát mit vársz? Megtanulják a trükköket, és megragad a Playboy életet a saját kezébe. Amikor meglátja a férfit, ami után vágysz, akkor a hatalom a báj és elcsábítani. Akkor csak kibír a listát, és ellenőrizze le a csábítás. A játék lehet kezdeni. Az illata Play It Lovely vele foglalkozik. Hála Play It Sexy csábítani őt. És az illat Play It Spicy bűvölni vele tökéletesen. A palackot kerekítve úgy, hogy hasonlít az alakja a legendás Playboy márka szimbóluma - a nyúl. Ez díszített ezüst számlap ábrázoló nyúl szem, míg a fül része játékos és eredeti kupakot. Hála a fényes fekete tetővel szín idézi az elegáns benyomást, hogy tökéletesen kiegészíti nőies palack hozzátett egy kis játékosság az egész csomagot. Képzeletbeli dot testesíti meg a tökéletes design az alsó fedél pillangó - jellemző komplement Playboy nyuszi. Azt 2010-ben indult.

Toalett vizek (EDT)

A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mit is takar ez a fogalom. Az EDT az egyik legnépszerűbb parfüm típus, amelynek alapja a meghatározott arányú illóolaj és alkohol keveréke. Az EDT célja, hogy a parfüm hosszantartó, kellemes illatot biztosítson és a felhasználó érzéki élményben részesüljön. Az EDT alapvetően háromféle illatkomponenst tartalmaz, amelyek az illat élettartamát és összetettségét határozzák meg: a fejillat, a szívillat és az alapillat. A fejillat azonnal érezhető a felvitelkor, aztán az illat átmenetet képez a szívillatba, amely az illatmag azon része, amely a parfümözött azonosíthatóvá teszi. Az alapillat az illat hosszantartó része, amit a parfüm hordozója érezhet minden mozdulatánál. Az EDT illatok összetettsége és ötvözése a parfüm tervezőjének egyedi stílusának eredménye. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez az illóolaj és alkohol keverékéhez még számos egyéb összetevőt adunk, például a víz és az észterek, amelyek javítják a parfüm állóképességét, kenhetőségét és ragaszkodását a bőrhöz. A parfüm különféle árnyalatú, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes EDT-t, legyen az friss, virágos vagy édeskés. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt számos aromás összetevő, például a mandarin, a bergamott, a rózsa, a levendula vagy a cédrus, mind a természetből származnak. A parfümgyártók legjobb minőségű és fenntartható forrásokból származó összetevőket használnak, és az EDT-t olyan környezetbarát csomagolásban kínálják, amely fenntartható és újrahasznosítható. Az EDT parfümök kiemelkedő tulajdonsága, hogy könnyedén felhordhatóak és hosszantartó, kellemes illattal bírnak, így bármely alkalomra alkalmasak. Az EDT-k időtállóak és kifinomultak, és azok számára is megfelelőek, akik érzékeny bőrűek, mivel nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt összetevők és az EDT-k előállításához szükséges folyamatok biztonságosak és megbízhatóak, ami fontos szempont a parfüm iránti növekvő keresletnek köszönhetően. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt összetevők újrahasznosíthatóak, így az EDT-k környezetbarát termékek is lehetnek. Ha minőségi parfümre vágyik, válassza a Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez készült parfümöket, amelyek rafinált és elegáns illattal rendelkeznek, és hosszú órákig tartanak. Az EDT parfümök a tökéletes választás azoknak, akik szeretnének jól illatozni bármilyen alkalomra.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Típus Toalettvíz
Fő illat Orientális
Mellék illat Édes
Meghatározás Nőknek
Mennyiség 60 ml
Szív jázmin, változékonylevelű illatcserje, édesgyökér
Alapillat pacsuli, szantálfa, vanília, tonkabab
Fej rózsabors, mandarin, grapefruit
Az illat jellemzői orientális, édes
Összetevő jázmin, pacsuli, szantálfa, vanília, rózsabors, mandarin, grapefruit, változékonylevelű illatcserje, tonkabab, édesgyökér
0 Ft

Moschino Cheap & Chic - EDT 30 ml Moschino Cheap & Chic - EDT 30 ml

Fújjon ebből az érzéki illatból a test legérzékenyebb részeire, majd majd közömbösen sétáljon el a férfi körül. Ha nincs ideje, akkor felgyorsíthatja a szerelmet, ha provokatív nézeteket ad hozzá, és hagyja, hogy megolvadjanak a legszenvedélyesebb pillantása alatt.

A boltba
Dior Dune - EDT 100 ml Dior Dune - EDT 100 ml

Friss tengeri virágos illat minden alkalomra. A Dior Dune \"virágos-tenger\" illatnak számít. Ez a kifinomult illat finom meleg érzéssel nyilvánul meg, amely mindenkit magába foglal, aki viseli. Az üveg flakonja és alakja hasonlít a homokdűnékre. A csomagolása nagyon nőies, a homok és a lemenő nap színére hasonlít.

A boltba
Dior Higher - EDT 100 ml Dior Higher - EDT 100 ml

Természetes, friss, frissítő, könnyű. Bírósági lényeg az önmegvalósításhoz. Határok nélküli városi környezetben született. A Felsõbb Férfi új férfiasságot jelent. Pozitív és határozott, olyan világot teremtve, ahol minden érzés lehetséges. A palack egy sokemeletes épület minden modernitással és geometriai egyszerű alakzatokkal. Az illatot 2001-ben indították el.

A boltba
Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme - EDT 75 ml Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme - EDT 75 ml

L´Eau D´Issey Pour Homme egy keleti-fás illat. Ez az illat kivételes férfiaknak szól, akik nagy karizmával rendelkeznek, és akik meghatározzák irányukat,céljukat és pontosan tudják, mit akarnak. Ellenállhatatlan és bájos.

A boltba
Paco Rabanne Paco Rabanne Pour Homme - EDT 100 ml Paco Rabanne Paco Rabanne Pour Homme - EDT 100 ml

A Paco Rabanne Pour Homme olyan friss, friss illat, amely soha nem megy ki a divatból. Klasszikus, ugyanakkor modern. Minden generáció, bármilyen életmódú férfi viselheti, és mindig divatos lesz. Az illat 1973-ban került a piacra.

A boltba
John Varvatos Vintage - eau de toilette spray 125 ml John Varvatos Vintage - eau de toilette spray 125 ml

A John Varvatos Vintage egy ciprusos fás illat karizmatikus férfiaknak. Fejjegyei közé tartozik az illatos édeskömény, birs, rebarbara, bazsalikom, üröm és bors. A szív friss zöld tónusokat, ibolya gyökeret, jázmint, fahéjat, levendulát és borókát rejt. Az illatot a végén hideg zuzmó, pacsuli, velúr, dohány, tonkabab, gyanta és fás jegyek rögzítik. 2006-ban került a piacra.

A boltba
Issey Miyake Nuit D´Issey - EDT 125 ml Issey Miyake Nuit D´Issey - EDT 125 ml

Nuit D´Issey a Issey Miyake márkától egy citrusos-fűszeres férfi illat. Kezdetben érezhető a grapefruit és bergamott keveréke, majd szót kérnek a fűszerek, vetiver, fás árnyalatok, fekete bors, bőr és ébenfa fa, tömjén, pacsuli és tonka bab. Az illat 2014-ben került a piacra.

A boltba
Antonio Banderas King Of Seduction - EDT 50 ml Antonio Banderas King Of Seduction - EDT 50 ml

King Of Seduction EDT olyan férfiaknak, akik a csábítás királyainak akarják érezni magukat. Mindenki enged ennek az illatnak a csábításának. Az érzéki fejillatnak köszönhetően, amely mögött zöld alma, ananász, bergamott, görögdinnye és citrom áll, minden nő megfordul. A szívillata kardámommal, nerolival, tengeri árnyalatokkal és jázminnal gazdagítja az illatot. A kompozíciót a borostyán, cédrus, velúr,

A boltba
Givenchy Gentlemen Intense - EDT 100 ml Givenchy Gentlemen Intense - EDT 100 ml

A Gentleman Eau de Toilette Intense a finomság és az erő találkozása. A friss kék írisz és az addiktív cédrusfa kombinációja. Az illat vitalitását és ragyogását a bazsalikom és a kardámom növeli. A ciprus kifinomult és elegáns, és sokáig a frissesség érzetét kelti. A cédrus fás tónusainak tejszerűségét a meleg kumarin hangsúlyozza, amely mágneses varázst kölcsönöz a kompozíciónak. Az illat 2021-ben

A boltba
Police To Be Tattooart - EDT 40 ml Police To Be Tattooart - EDT 40 ml

A To Be Tattooart erős és határozott személyiségű férfiak számára készült. A Verbena megnyitja ezt az illatot a kardámom és az élénk fekete ribizli eleganciája kíséretében, majd egy aromás szívvé robban, amely modern és lenyűgöző borostyánfa és tonkabab alapon nyugszik. Az illatot 2017-ben mutatták be.

A boltba
Cuba Brazil - EDT 100 ml Cuba Brazil - EDT 100 ml

A Cuba Brazil egy páfrányillat fás akkordokkal, elegáns férfiak számára készült. Felejthetetlen illata friss a zöld és citrusos tónusoknak köszönhetően. A középső tónusokban teljesen érezhető a levendula, a zsálya és a bazsalikom. Az alaphangok a fenséget tükrözik a tonkabab, a szantálfa és a vetiver erős aromáján keresztül.

A boltba
Guess Seductive Flirt - EDT 1 ml - illatminta Guess Seductive Flirt - EDT 1 ml - illatminta

Ha egy könnyed, gyümölcsös illatra van szüksége, akkor a Seductive Flirt lesz a kiváló választás. Tökéletes gyümölcsös-virágos ínyenc illat, mely elindít egy nyáron csókkal teli nyári romantikát. Az illat a bergamott, a körte és a fekete ribizli tónusával kezdődik. A szív felé halad, amely tele van jázminnal, narancsvirággal és íriszgyökérrel. Tömjén vaníliával és kasmírfával teszi teljessé a komp

A boltba
Nina Ricci L´Air Du Temps (galamb) - EDT 100 ml Nina Ricci L´Air Du Temps (galamb) - EDT 100 ml

L´Air du Temps illat virágos-édes illat teljes a harmónia. Bármely életkorban jól kopott. A klasszikus illata francia parfümök - minden módon világsiker. Úgy tervezték, hogy egy nő természetes, kedves, fiatal jellegénél fogva, csábító és romantikus - ez egy illat, hogy „a forrás álmodik” miközben finom és kifinomult. Az illat indult 1948-ban.

A boltba
Azzaro Chrome - EDT 50 ml Azzaro Chrome - EDT 50 ml

Férfiasság, identitás, erő, frissesség, fényerő, felszállás, modernitás, mozgás, energia, akarat. Erős és egyszerű történet, amely a mai jó generációk közötti kapcsolatokban gyökerezik. Olyan történet, amelynek az a célja, hogy összegyűjtse és megünnepelje a különböző generációk férfiak által megosztott erős, érzelmi élményeket. Chrome - rezonáns, mérsékelt és modern név, amely a világ minden országában

A boltba
Tom Tailor Tom Tailor For Her - EDT 30 ml Tom Tailor Tom Tailor For Her - EDT 30 ml

A Tom Tailor For Her Eau de Toilette a tiszta öröm, a jó hangulat, a könnyedség és a báj illata. A kompozíció virágos és gyümölcsös szálakból szőtt, kecsesen szőve a nőiesség és szépség csodálatos dallamává. Az elegáns rózsaszín üveg sok finom vonallal emlékeztet arra, hogy egy nő sokrétű. Az illat 2019-ben került a piacra.

A boltba
Gucci Guilty Pour Femme 2021 - EDT 50 ml + testápoló 50 ml Gucci Guilty Pour Femme 2021 - EDT 50 ml + testápoló 50 ml

Gucci Guilty Eau de Toilette nőknek, erős borostyán árnyalattal, melyet a lila szirmok könnyed, üde árnyalata és csillogó citrusos érintés egészít ki. A sugárzó mandarin fejjegyek rózsaborssal keverednek a fűszeresen ragyogó frissesség érdekében. A virágminőség szívében a muskátli illata, a jázmin és az orgona finom illata, amely az őszibarack, málna és fekete ribizli édes-savanyú gyümölcskeverékével

A boltba
Guerlain Samsara (2021) - EDT 75 ml Guerlain Samsara (2021) - EDT 75 ml

Fedezze fel a Samsara eau de toilette női parfüm mámorító báját a Guerlain márkától. A szamszára a születés és újraszületés végtelen körforgását jelenti, amely a tökéletességig vagy a nirvána eléréséig ismétlődik. Ez az illat minden meleg érzés és különösen a szerelem előtt tiszteleg. Ez az illat a nők csábításának elixírje, amely harmóniát és egyensúlyt áraszt. Lépjen magabiztosan álmai felé egy illattal,

A boltba
Kenzo Kenzo Pour Homme (2022) - EDT 110 ml Kenzo Kenzo Pour Homme (2022) - EDT 110 ml

A Kenzo Pour Homme egy időtlen eau de toilette férfiaknak, amelyet a tenger intenzitása és a tengeri szellő nyugalma inspirált. Először friss tengeri jegyek fogadják Önt. A szívillat a fenyő aromás illatának aromájához tartozik, az alapban pedig a szantálfa fényűző jegyeit érzed majd. Az egész kompozíció egy békés sétát idéz a fákkal szegélyezett tengerparton. Gyönyörködtesse érzékeit egy szikrázó

A boltba
Loewe Aire Fantasia - EDT 100 ml Loewe Aire Fantasia - EDT 100 ml

Az Aire Fantasia egy elegáns, frissítő citrusos-virágos illat nőknek. A friss jegyek ellenállhatatlan parádéja citrom, narancs, mandarin és grapefruit formájában jelenik meg. A légies könnyedséget a szívben a gyöngyvirág, a jázmin és a magnólia kombinációja testesíti meg, amely mandulavirággal vagy zsenge, friss nerolival párosul. A kompozíciót érzéki pézsma, szantálfa, vetiver és sziámi benzoin zárja.

A boltba
Sergio Tacchini Club - EDT 100 ml Sergio Tacchini Club - EDT 100 ml

A fehér sport hagyományaira utalva, stílusos olasz kreativitással és a legjobb minőségre helyezve a hangsúlyt - egyszóval mindazokkal az értékekkel, amelyek Sergio Tacchinit mindig is vezérelték - mutatkozik be a Club férfi illat. Ez a fougere-fás férfi illat 2012-ben jelent meg.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben