Puk! 80 Move LED spot matt lencse fehér/króm


170 033 Ft
  • Raktáron

A LED mennyezeti spot Puk! 80 Move alumínium cinkből készült, forgatható és elfordítható. LED-jei melegfehér megvilágítást generálnak, és külső fázisvágó fényerőszabályzóval tompítható. Az egyik oldalon mattított lencse implicit fénykúpot biztosít, amely széles körben szórja a fényt.

Gyártó: Top Light

Termékleírás

A LED mennyezeti spot Puk! 80 Move alumínium cinkből készült, forgatható és elfordítható. LED-jei melegfehér megvilágítást generálnak, és külső fázisvágó fényerőszabályzóval tompítható. Az egyik oldalon mattított lencse implicit fénykúpot biztosít, amely széles körben szórja a fényt.

Spotlámpák

A Spotlámpák alkatézis weboldal egy olyan oldal, amely a belső lámpák kategóriájában az alkatrészekről, azok összeszereléséről, a beüzemelésről és a javításról tartalmaz információkat. Az oldal célja az, hogy a látogatók szakértő segítséggel képesek legyenek megjegyezni az alkatrészeket, a csatlakozódugókat, a feszültség beállítását és minden olyan információt, amely a hatékony és biztonságos használatot garantálja. A weboldal különböző típusú lámpákat mutat be, mint például a mennyezeti pontszpotok, a fali pontszpotok és a beépített pontszpotok. Részletes információkat ad arról, hogy mi jellemző ezen típusokra, milyen funkcióval rendelkeznek és milyen helyzetekben célszerű használni őket. Emellett az oldalon láthatja az alkatrészek részletes leírását, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az adott lámpák optimálisan működjenek. Az alkatrészek összeillesztése sok esetben bonyolult folyamat. Az oldal azonban segítséget nyújt annak érdekében, hogy a látogatók számára egyszerűbbé váljon az összeszerelés folyamata. Az oldalon található képek és videók rendkívül hasznosak, amelyek megmutatják, hogyan kell elvégezni a pontszpot összeszerelését, a csatlakozási pontokat és az elektronikus alkatrészekről szóló információkat. Az oldal tanfolyamként is funkcionál. Az oktatóanyag döntően a belső lámpákhoz szükséges alkatrészekre és a telepítésre fókuszál, valamint részletes leírást tartalmaz arról, hogyan lehet a javítás folyamatát végrehajtani. Az oldal célja, hogy a látogatók könnyebbé váljon megérteniük a belső lámpák jellemzőit és használatát, valamint javításuk módját. Összegezve, a Spotlámpák alkatézisével foglalkozó weboldal egy rendkívül hasznos eszköz azok számára, akik a belső lámpákkal kapcsolatos alkatrészekről, összeszerelésről, javításról és beüzemelésről szeretnének információt szerezni. Az oldal kiválóan alkalmas olyan szakmai csoportok számára, akik olyan embernek dolgoznak, akiknek foglalkozniuk kell a belső lámpákkal nap mint nap, valamint azoknak, akik otthon szeretnének kisebb javításokat elvégezni és kreatívan fellépni a belső világításuk terén.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Canico mennyezeti spotlámpa, egy izzós, fekete Canico mennyezeti spotlámpa, egy izzós, fekete

Az egylángú Canico mennyezeti spotlámpa elforgatható, így a fényt igény szerint lehet irányítani. A szemet gyönyörködtető fekete spotlámpa különösen jól illeszkedik a modern környezetbe.

A boltba
Gina mennyezeti spotlámpa, forgatható, fekete Gina mennyezeti spotlámpa, forgatható, fekete

Argon Gina mennyezeti spotlámpa, forgatható, fekete, Nappali / Étkező, acél, GU10, 15W, H: 14.5cm

A boltba
Vasilia szövet mennyezeti lámpa fekete-arany 4izzó Vasilia szövet mennyezeti lámpa fekete-arany 4izzó

A Vasilia mennyezeti lámpa fekete szövetből készült, a mozgatható ernyők pedig aranyszínű belsővel rendelkeznek a különösen meleg fénykibocsátás érdekében.

A boltba
Lindby Evinora fali spotlámpa, fa Lindby Evinora fali spotlámpa, fa

Az Evinora fali spotlámpa gyönyörű látványt nyújt a nappaliban vagy az előszobában. Fém és világos fa keverékéből készült, és trendi hálós lámpaernyővel rendelkezik.

A boltba
Arcchio Iavo mennyezeti spot, szögl, alu, 2izzós Arcchio Iavo mennyezeti spot, szögl, alu, 2izzós

A henger alakú lámpafejekkel az Iavo reflektor nagyon modern és egyszerű megjelenésű. Az árnyékolók elforgathatók és elfordíthatók.

A boltba
Arcchio Kubika downlight GU10, 2 izzós, fehér Arcchio Kubika downlight GU10, 2 izzós, fehér

A Kubika kéttagú mennyezeti lámpa egyszerű, kocka alakú kialakításával és egyszerű színvilágával nyűgöz le. A mennyezetre szerelve finoman, káprázás nélkül sugározza lefelé a fényét. A kisméretű lámpatest könnyen integrálható a legkülönbözőbb belső terekbe, és több lámpatesttel kombinálva is jól érvényesül. A Kubika magán- és kereskedelmi környezetben egyaránt használható.

A boltba
LED mennyezeti lámpa 2861-046, forg., 4 égő, fehér LED mennyezeti lámpa 2861-046, forg., 4 égő, fehér

Ez a LED mennyezeti lámpa négy mozgatható fénnyel rendelkezik, amelyek 360°-ban elforgathatók és szabadon forgathatók. A reflektor teste fémből készült. Meleg fehér LED-jeivel kellemes fényt biztosít, és csodálatosan használható fényforrásként a nappaliban, konyhában vagy előszobában

A boltba
PR Home Ashby fali spot, sötétbarna PR Home Ashby fali spot, sötétbarna

Ez a dekoratív fali spotlámpa a fém és fa anyagkeverékének köszönhetően kissé ipari megjelenésű. A lámpafej elforgatható az egyéni fényirány érdekében. Hosszú kábellel és dugóval van felszerelve, így az Ashby ott is felszerelhető, ahol nincs áramcsatlakozás a falban, de van konnektor a közelben.

A boltba
Lindby Eridia Radiator, fekete, 1 -égő Lindby Eridia Radiator, fekete, 1 -égő

Az Eridia reflektor kompakt kialakításával győz meg. A füstölt üvegből készült lámpaernyő nagyon különleges fényakcentusokat hoz létre a szobában - gyönyörű fényforrás a modern belső terekbe.

A boltba
Porter bilincses lámpa ipari megjelenéssel Porter bilincses lámpa ipari megjelenéssel

A Porter bilincslámpa ipari formatervezésével nyűgöz le, és rugalmasan elhelyezhető a lakótérben. Keskeny lámpaernyőjének köszönhetően ideális bizonyos tárgyak vagy területek kiemelésére. A Porter például szekrényekhez, polcokhoz vagy asztalokhoz rögzíthető a lámpa aljára erősített fekete klipsz segítségével. A be-/kikapcsoló a dugóvezetéken található.

A boltba
Ara mennyezeti lámpa beton henger Ø 10cm Ara mennyezeti lámpa beton henger Ø 10cm

Az Ara mennyezeti lámpa hengeres formájú, betonból készült. A foglalat az alján van beépítve, így a GU10-es lámpa (max. 40 W, exkluzív) fénye közvetlenül lefelé sugárzik.

A boltba
Puk! 80 One LED spotlámpa lencse, matt nikkel Puk! 80 One LED spotlámpa lencse, matt nikkel

A LED-es mennyezeti lámpa Puk! 80 One alkalmas többek között előszobába, nappaliba vagy hálószobába. Alumínium cinkből készült, és meleg fehér megvilágítást kelt. A lefelé irányuló, egyoldalúan mattított lencse káprázatmentes fényt biztosít.

A boltba
LED mennyezeti spotlámpa Barik fekete 4 izzós LED mennyezeti spotlámpa Barik fekete 4 izzós

A Barik négylámpás LED-es mennyezeti lámpa modern dizájnnal és a mozgatható spotfejeknek köszönhetően jó megvilágítással győz meg. Barik meleg fehér fényben ragyog, és így kellemes szobai hangulatot teremt.

A boltba
Lund mennyezeti spotlámpa, fehér, 4-izzós Lund mennyezeti spotlámpa, fehér, 4-izzós

A mattfehér, négylángú Lund mennyezeti spotlámpát nemes jelleget és azt a bizonyos pluszt az aranyszínű, csuklós konzolok formájában megjelenő díszítő részletek adják. Az állítható foltok lehetővé teszik a fény különböző irányokba történő kibocsátását, hogy a helyiségek vagy a bútorok megvilágítása fókuszált módon történjen.

A boltba
LEDVANCE Pear LED-spot GU10 3 izzó fehér LEDVANCE Pear LED-spot GU10 3 izzó fehér

LEDVANCE Pear LED-spot GU10 3 izzó fehér, Nappali / Étkező, műanyag, fém, GU10, 4.3W, L: 44.4 cm, B: 6 cm, H: 13.1cm

A boltba
Mennyezeti spotlámpa Zoom, 1 izzó, fekete/arany Mennyezeti spotlámpa Zoom, 1 izzó, fekete/arany

Az egylángú Zoom mennyezeti spotlámpa fémből készült, és redukált formájának és színezésének köszönhetően csodálatosan illeszkedik a modern lakótérbe.

A boltba
Envostar Fida mennyezeti spot, 2 izzós, fekete Envostar Fida mennyezeti spot, 2 izzós, fekete

A kétlámpás Fida mennyezeti spotlámpa lapos és téglalap alakú baldachinja fekete lakkozott fémből készült. A hengeres árnyékolók egy-egy rövid rúddal vannak rögzítve, és rugalmasan egymáshoz igazíthatók. Acélból és alumíniumból állnak, és többnyire fekete lakkozottak. Egy sötét fa megjelenésű rész egészíti ki őket, és egy átlátszó akrilból készült burkolat zárja le őket. A Fida két GU10-es fényforrás

A boltba
Lindby Nivoria LED-es reflektor, fekete, forgatható, alumínium Lindby Nivoria LED-es reflektor, fekete, forgatható, alumínium

A Nivoria LED-es spotlámpa egyetlen lámpával rendelkezik, és alumíniumból készült. Fekete színösszeállítású, és állandóan beépített LED-jei melegfehér fényszínt generálnak.

A boltba
Yeelight YLDDL-0083 Szpotlámpa, egyizzós (fehér) Yeelight YLDDL-0083 Szpotlámpa, egyizzós (fehér)

A Yeelight mennyezeti spot lámpa tökéletes lesz a modern elrendezésekhez. 1 izzóval van felszerelve, amelynek pozícióját vízszintesen 350°-ban, függőlegesen pedig 90°-ban állíthatja be. Stílusos kialakítással rendelkezik, és lehetővé teszi a fényparaméterek, például a színhőmérséklet, a fényerő és a szín beállítását - több mint 16 millió árnyalat áll az Ön rendelkezésére! Kényelmes távvezérlését a

A boltba
Envostar Nale fali spot fenyő diófa Envostar Nale fali spot fenyő diófa

A fa és a fém sikeres kombinációjával a Nale fali lámpa természetességet és modernitást sugároz, egyedi hangsúlyokat teremtve a nappaliban. A Nale az Envolight márka terméke, amely a lámpatestek fenntartható gyártása mellett döntött, kizárólag az EU országaiban. A gyártáshoz felhasznált anyagok újrahasznosíthatóak, a fenyőfa pedig fenntartható módon kezelt erdőkből származik.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Tilen mennyezeti lámpa, 2 izzós reflektor forma
26 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Alcina Aktív bőrápoló krém (Active Cell Cream) 50 ml
20 670 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Armaf Club de Nuit Intense Man - EDT 105 ml
17 150 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
BANKAMP Ino LED mennyezeti lámpa 6 égős ezüst
341 083 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
LED lámpa Azra, feh. kör al. IP54, Ø25cm
16 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Louis Poulsen NJP Mini LED asztali lámpa fehér
226 734 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Pauleen Sandy Glow asztali lámpa, fehér/bézs
14 490 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
FORCE-ROSS - lock, 130 mm Fekete
4 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Twin Cube White Line mécsestartó
6 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
BAGATT Női papucs D31A7C945000-5200 37
13 200 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 41%
ONLY Női kabát ONLNORA 15294315 Azalea Pink M
19 790 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 24%
Boccia Titanium 3343-02
45 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Kajal Perfumes Warek - EDP 100 ml
56 630 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi bőr pénztárca AM0AM11872BDS
35 420 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben