Rochas Mademoiselle Rochas - EDP 90 ml


15 420 Ft
  • Raktáron
  • Ingyenes szállítás lehetséges

A Mademoiselle Rochas egy virágos-gyümölcsös női illat. Vidám, mennyei, nőies és spontán. A fejillatban feketeribizli és kandírozott alma merész párosa bontakozik ki. A szívben pazar jázmin keveredik halhatatlan rózsa illatával. Végül sor kerül az alapillatra, amely az érzéki és magával ragadó szantálfa, az ámbra és a pézsma jegyekkel burkolja be az illatot. Az illat 2017-ben került a piacra.

EAN: 3386460081016

Gyártó: Rochas

Termékleírás

A Mademoiselle Rochas egy virágos-gyümölcsös női illat. Vidám, mennyei, nőies és spontán. A fejillatban feketeribizli és kandírozott alma merész párosa bontakozik ki. A szívben pazar jázmin keveredik halhatatlan rózsa illatával. Végül sor kerül az alapillatra, amely az érzéki és magával ragadó szantálfa, az ámbra és a pézsma jegyekkel burkolja be az illatot. Az illat 2017-ben került a piacra.

Parfümvizek (EDP)

A Parfümvizek (EDP) az egyik legkedveltebb parfüm megjelenési forma, mely sokak szerint az általános parfümök alkalmazásának legjobb módja. Az EDP rövidítés az Eau de Parfum-ra utal, amely jelentése az angol "perfume water". Miért olyan kedvelt az EDP parfüm a nők és férfiak között? Az EDP nagyobb parfümkoncentrációval rendelkezik, mint az EDT (Eau de Toilette) vagy az EDC (Eau de Cologne), így az EDP akár egész nap tartó illatot biztosíthat. Az EDP parfümök összetétele a parfümgyártó mesterfokának tekinthető. Magába foglalja a legjobb minőségű illóolajokat, amelyek egy tökéletesen összeállított kombinációban egyedi illatot eredményeznek. Az EDP parfümök azért is vonzóak, mert kicsit intenzívebbek, mint az általános parfümök, így egy csepp EDP-t alkalmazva egyszerre az összes létező illatjegyt érezhetjük. Az EDP parfümök könnyen elkápráztathatják a környezetünket és hozzánk vonzóvá tehetnek bárkit, akár egy éjszakai randin, akár egy fontos üzleti megbeszélésen. Az EDP parfümök összetétele előállításánál fontos figyelembe venni a bőr típusát és az illatvoroslatokat használva megfelelően összeállítani az illatkompozíciót. Az EDP parfümök összetétele emiatt igen összetett és precíz folyamatok során születnek meg. Az EDP parfümök kiváló ajándék lehet azok számára is, akik még csak ismerkednek a parfümhasználattal vagy nincsenek tisztában az illatokkal és azok hatásával a környezetre. Az EDP parfümök különleges élményt nyújtanak a viselőjüknek, és azoknak is, akik a viselőjük közelébe kerülnek. Az EDP parfümök nagyon sokoldalúak és kedvelt illatokat tartalmaznak, amelyek tökéletesen megfelelnek az ünnepi alkalomhoz, az esküvőhöz, a napi használathoz, vagy akár az esti programokhoz is. Az EDP parfümök állnak a legjobban a bőrön, de szórhatjuk azokat a ruháinkra, hajunkra és még a szoba levegőjébe is. Tehát ha elegáns és különleges illatot keresünk, amely kiemel minket a tömegből, az EDP parfümök kiváló választásnak bizonyulnak!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Mennyiség 90 ml
Típus Parfümvíz
Fő illat Virág
Mellék illat Gyümölcs
Meghatározás Nőknek
Alapillat pézsma, szürke ámbra, szantálfa, vanília
Fej citrom, gyömbéralma, narancs, fekete ribizli
Szív egyiptomi jázmin, rózsa
Az illat jellemzői gyümölcsös, virágos
Származási hely Franciaország
Összetevő pézsma, szürke ámbra, citrom, gyömbéralma, egyiptomi jázmin, narancs, rózsa, szantálfa, vanília, fekete ribizli
0 Ft

Versace Pour Femme Dylan Blue - EDP 30 ml Versace Pour Femme Dylan Blue - EDP 30 ml

Versace Pour Femme Dylan Blue egy virágos-gyümölcsös női illat. A fejillatban érezhető a fekete ribizli, Granny Smith alma, lóhere, nefelejcs virág, perilla és shiso levelek. A szívillat rózsából, jázminból, csipkéből, őszibarackból és szirmokból készül. Az alapillatban érezhető a fehér fa, pézsma, pacsuli és a styrax. Az illat 2017-ben került a piacra.

A boltba
Montale Oudmazing - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Montale Oudmazing - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Az Oudmazing fényűző, fás-virágos illat nőknek és férfiaknak egyaránt. A fejillat narancsot, szicíliai bergamottot , körtét, fügét és agarfát tartalmaz. A szívillatban érezhető az egyiptomi jázmin, pacsuli levelek és írisz gyökér. A kompozíciót a madagaszkár vanília, bőr, fehér pézsma és szőlő kombinációja zárja. Az illat 2016-ban került a piacra.

A boltba
Al Haramain Khulasat Al Oud - EDP 100 ml Al Haramain Khulasat Al Oud - EDP 100 ml

A Khulasat Al Oud egy bőr illat a férfiak számára. A fej rózsákból, édes és tengeri hangokból áll. Citrus, bőr, füst és fás hangok keverik össze a szívét. A kompozíció gyantával, pézsma és meleg borostyánnal kész.

A boltba
Elode Elode Yes I do - EDP 100 ml Elode Elode Yes I do - EDP 100 ml

Az Elode parfüm megragadja az igazi szenvedély érzését, a fekete ribizlit egy rózsa virágos szív egészíti ki, és a pacsuli esszencia képezi az illat végét.

A boltba
Armaf Q Essence - EDP 100 ml Armaf Q Essence - EDP 100 ml

Az Armaf márkától származó női Q Essence illatot a virágos és gyümölcsös illatok gyönyörű kombinációja jellemzi. Az illat a frézia, a narancsvirág, az őszibarack és a keserű narancs felső jegyeivel nyílik meg. A jázmin, a magnólia és a rózsa rejlik a szívében, amelyet a borostyán, pézsma és vanília kombinációja zárja.

A boltba
XerJoff Mefisto - EDP 30 ml XerJoff Mefisto - EDP 30 ml

A Mefisto egy citrusos, aromás férfi illat, amelyet a Xerjoff parfümház 2009-ben mutatott be. A frissítő, parfümös víz összetételét fűszeres keserű grapefruit, lédús citrom és tonizáló bergamott citrusos feltétek nyitják. A rózsaszirmokkal és íriszekkel borított szívben az illatos dallam lélekkel telibb illatot ölt, és a domináns levendula nyugalmával varázsolja el a tulajdonost. A tövénél a nemes

A boltba
XerJoff Opera - EDP 100 ml XerJoff Opera - EDP 100 ml

Az illat kompozíciója a csillogó gyümölcstónusokkal és a bársonyos törökrózsa illatával nyit, amely a ylang-ylang, romantikus borostyán, szerecsendió és az értékes szívbőr finom akkordjaival csillog. Az illat a pézsma, a vanília, a cédrus, a vetiver és a pacsuli tónusainak ünnepi felszabadulásával zárul. Az illat 2019-ben került a piacra.

A boltba
Loewe Solo Loewe Mercurio - EDP 100 ml Loewe Solo Loewe Mercurio - EDP 100 ml

A Solo Mercurio illatosított víz a Loewe-től minden férfi kiegészítője. Mély és magával ragadó parfümös víz kontrasztja a neroli tónusoknak a mézes dohány fűszeres akkordjával és a borostyán fügelevéllel. A Loewe Solo Mercurio mindig lépést tart veled. Az illatot 2020-ban mutatták be.

A boltba
Lattafa 24 Carat Pure Gold - EDP 100 ml Lattafa 24 Carat Pure Gold - EDP 100 ml

A 24 Carat Pure Gold egy keleties parfüm az oud, rózsa és vanília klasszikus kombinációjával. Az illat kiemelkedik a tömegből, a finom tónusok a domináns tónusok kombinációjának köszönhetően. A 24 Carat Pure Gold nem egy könnyed illat, hanem egy erős arab parfüm, amely a tartósságban jeleskedik.

A boltba
Bois 1920 Vetiver Ambrato - EDT 100 ml Bois 1920 Vetiver Ambrato - EDT 100 ml

A Vetiver Ambrato egy kifinomult és mélyen csábító illat. Abszolút ellenállhatatlan illatosított víz, amely a modern ember minden erejét és titkát tartalmazza. Ez a parfüm víz bergamotttal, citrommal, petitgrainnel, galbanummal és artemisia-val nyit. A szív a levendula, a muskátli és a szegfűszeg akkordjait dobogtatja. A kompozíciót benzoin, borostyán, vanília, vetiver és labdanum teszi teljessé. Az

A boltba
Yves Saint Laurent Mon Paris - EDP 90 ml Yves Saint Laurent Mon Paris - EDP 90 ml

Káprázatos illat, amely a szeretet, a szabadság, az odaadás és az intenzitás modern értelmezését képviseli. Illat, amely elvarázsolja Önt, ez a Mon Paris Yves Saint Laurent. Ciprusos - gyümölcsös illat, tele szenvedéllyel és felülmúlhatatlan szeretettel. Először egy gyümölcsös illatot fog érezni, tele eperrel, málnával, körtével, bergamottal, naranccsal, mandarinnal és calonal. A szívillatban rejtőzik

A boltba
Elie Saab Le Parfum Lumiere - EDP 30 ml Elie Saab Le Parfum Lumiere - EDP 30 ml

Az Elie Saab Le Parfum Lumière megragadja a fény érzéki szikráját. Hajnal. Egy idő, amikor az éjszaka találkozik a nappal, amikor egy fénysugár némán suhan át a sötétségen, felfedi a hajnal arany árnyalatait. A mediterrán sugarak ihlette Elie Saab Le Parfum Lumière egy óda a melegségről és a fényről.

A boltba
Thomas Kosmala Song In The Wind - EDP 100 ml Thomas Kosmala Song In The Wind - EDP 100 ml

A Thomas Kosmala Song In The Wind eau de parfum férfi és női parfümje a virágos-ambér illatok családjába tartozik. A sáfrány gazdag, édes alaphangot kölcsönöz a bergamott és a málna keverékének, míg az illat szíve a rózsát a pézsma és a vanília vonzó illatával ötvözi. Az alapban az agarfa exkluzív és ritka oud tónusait fogjuk érezni, melyet meleg borostyán és pacsuli egészít ki. Fantasztikus illat,

A boltba
Flavia B Afric - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Flavia B Afric - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A B\'Afric a titokzatos és egzotikus afrikai kultúra ünnepe rituáléival, élénk színeivel és a korlátlan szabadság szellemével. Az illat kezdete a citrom, ribizli és bergamott tónusaival nyit. Ezután a szívhez lép, amelyben ibolya, jázmin és ciklámen rejtőzik. A parfüm vetiverrel, borostyánnal és pézsmával végződik. A Byredo márka Bal d\'Afrique illata ihlette.

A boltba
Byredo Mumbai Noise - EDP 100 ml Byredo Mumbai Noise - EDP 100 ml

A Byredo Mumbai Noise egy fás illatú parfüm borostyán árnyalattal, amely férfiaknak és nőknek egyaránt örömet okoz. Ez az egyedi és izgalmas illat keserű zöld gyógynövényes davana jegyekkel nyit. A szív a kávé intenzív és titokzatos aromás esszenciáját rejti, amely serkenti érzékeit, a dohány mandulás tonkabab kíséretében. Az alap az agarfa fényűző oud jegyeihez tartozik, és a szantálfa és a labdanum

A boltba
Tiffany & Co. Tiffany & Co. - EDP 30 ml Tiffany & Co. Tiffany & Co. - EDP 30 ml

Tiffany & Co. a virágos női illat, amely 2017-ben került a piacra. A friss fejillat lédús mandarinból, bergamottból és citromból készül. A szívillat közé tartozik az írisz, őszibarack, rózsa és a fekete ribizli. Az alapillatban érezhető a pacsuli és a pézsma kombinációja. Ezt az illatot a német Daniela (Roche) Andrier parfüm tervező hozta létre.

A boltba
Alhambra Versencia Crystal - EDP 100 ml Alhambra Versencia Crystal - EDP 100 ml

Az Alhambra Versencia Crystal egy üde virágos parfümös víz minden olyan elegáns nő számára, aki ki szeretné hangsúlyozni nőiességét. Ez a kifinomult illatkompozíció a gránátalma és a yuzu egzotikus akkordjaival nyit, amelyek a jég hűvös jegyeivel párosulnak. A szívjegyben az elegancia, az érzékiség és a női önbizalom ötvöződik, amit a bazsarózsa, a magnólia és a lótuszvirág szimbolizál. A virágos aromát

A boltba
Givenchy Gentleman Society - EDP 100 ml Givenchy Gentleman Society - EDP 100 ml

A Gentleman Society a Givenchy márkától egy elegáns férfi eau de parfum, amely a fás-fűszeres illat tökéletes megtestesítője gyógynövényes felhanggal. A nyitóillat a kardamomot és az aromás zsályát ötvözi. Szívjegyében a francia vadnárcisz virága keveredik, amely ellentétben áll a haiti és a madagaszkári vetiver jellegzetes fás tónusaival. Az illat alapjegyében a cédrusfa és a palo santo esszenciáját

A boltba
Alhambra Infini Elixir - EDP 100 ml Alhambra Infini Elixir - EDP 100 ml

Az Infini Elixir egy fás illatú parfüm férfiaknak és nőknek. Ez az érzéki illat a szerecsendió és a fahéj gazdag fűszeres jegyeivel borítja be Önt, amelyek intenzív aromája az oud és a luxus szantálfa mély nyomával keveredik az illat szívében. Az egész kompozíció ellenállhatatlan varázsa az illat alapjában rejlik, mely az érzéki bőr, a finom vanília és a meleg borostyán kombinációja. Az Infini Elixir

A boltba
Parfums De Marly Pegasus - EDP 75 ml Parfums De Marly Pegasus - EDP 75 ml

A francia Parfums De Marly Pegasus eau de parfum tökéletes választás minden modern úriember számára. Ez az illatos esszencia a bergamott dinamikus jegyeivel nyit, amelyet a kömény gazdag illata és az ozmanthus finom akkordjai követnek. A szív a levendula akkordok parádéja, amelyet elegáns jázmin és keserű mandula egészít ki. Az alap intenzív vanília aromát varázsol a bőrödre, amely borostyánnal és

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben