SEGULA fali lámpa Moxie Wave, fekete, egy izzós


15 490 Ft
  • Raktáron

A Moxie Wave fali lámpa időtlen és stílusos. Teljesen feketében van tartva. Az izzótartón kívülről gyönyörű vonalas minta is található, ami különleges megjelenést kölcsönöz a fali lámpának. Kialakításának köszönhetően a Moxie Wave számos belső térbe és berendezési stílusba jól integrálható. A dekoratív fényforrás különösen alkalmas a megvilágításra.

EAN: 4260512911409

Gyártó: SEGULA

Termékleírás

A Moxie Wave fali lámpa időtlen és stílusos. Teljesen feketében van tartva. Az izzótartón kívülről gyönyörű vonalas minta is található, ami különleges megjelenést kölcsönöz a fali lámpának. Kialakításának köszönhetően a Moxie Wave számos belső térbe és berendezési stílusba jól integrálható. A dekoratív fényforrás különösen alkalmas a megvilágításra.

Spotlámpák

A Spotlámpák alkatézis weboldal egy olyan oldal, amely a belső lámpák kategóriájában az alkatrészekről, azok összeszereléséről, a beüzemelésről és a javításról tartalmaz információkat. Az oldal célja az, hogy a látogatók szakértő segítséggel képesek legyenek megjegyezni az alkatrészeket, a csatlakozódugókat, a feszültség beállítását és minden olyan információt, amely a hatékony és biztonságos használatot garantálja. A weboldal különböző típusú lámpákat mutat be, mint például a mennyezeti pontszpotok, a fali pontszpotok és a beépített pontszpotok. Részletes információkat ad arról, hogy mi jellemző ezen típusokra, milyen funkcióval rendelkeznek és milyen helyzetekben célszerű használni őket. Emellett az oldalon láthatja az alkatrészek részletes leírását, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az adott lámpák optimálisan működjenek. Az alkatrészek összeillesztése sok esetben bonyolult folyamat. Az oldal azonban segítséget nyújt annak érdekében, hogy a látogatók számára egyszerűbbé váljon az összeszerelés folyamata. Az oldalon található képek és videók rendkívül hasznosak, amelyek megmutatják, hogyan kell elvégezni a pontszpot összeszerelését, a csatlakozási pontokat és az elektronikus alkatrészekről szóló információkat. Az oldal tanfolyamként is funkcionál. Az oktatóanyag döntően a belső lámpákhoz szükséges alkatrészekre és a telepítésre fókuszál, valamint részletes leírást tartalmaz arról, hogyan lehet a javítás folyamatát végrehajtani. Az oldal célja, hogy a látogatók könnyebbé váljon megérteniük a belső lámpák jellemzőit és használatát, valamint javításuk módját. Összegezve, a Spotlámpák alkatézisével foglalkozó weboldal egy rendkívül hasznos eszköz azok számára, akik a belső lámpákkal kapcsolatos alkatrészekről, összeszerelésről, javításról és beüzemelésről szeretnének információt szerezni. Az oldal kiválóan alkalmas olyan szakmai csoportok számára, akik olyan embernek dolgoznak, akiknek foglalkozniuk kell a belső lámpákkal nap mint nap, valamint azoknak, akik otthon szeretnének kisebb javításokat elvégezni és kreatívan fellépni a belső világításuk terén.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Bot fali spotlámpa, fekete, mozgatható Bot fali spotlámpa, fekete, mozgatható

A Bot fali spotlámpa fémből készült, és teljes egészében fekete színű. Egyszerű, modern megjelenésének köszönhetően könnyen integrálható számos lakberendezési stílusba. A spotlámpa igény szerint igazítható, és különösen alkalmas akcentusvilágításra és egy tárgy célzott megvilágítására.

A boltba
Iluk - 2 izzós spotlámpa falra és mennyezetre Iluk - 2 izzós spotlámpa falra és mennyezetre

Az Iluk mennyezeti lámpa fehér színű fémárnyékolóval rendelkezik, a lámpafejek pedig mozgathatók. Ideális modern belső terekbe.

A boltba
Lindby Merela mennyezeti spotlámpa fa fém 1 izzó Lindby Merela mennyezeti spotlámpa fa fém 1 izzó

A Merela fali lámpa fenyőfából készült, matt fehérre lakkozott fémmel kombinálva, és minden szobának ad egy kis skandináv hangulatot. A lámpafej állítható, hogy a fénykúp a kívánt irányba világítson.

A boltba
Lindby Mikari LED mennyezeti lámpa fából, 1 izzós Lindby Mikari LED mennyezeti lámpa fából, 1 izzós

A Mikari LED-es downlight a mozgatható fényforrással nyűgöz le, amely lehetővé teszi a fénykibocsátás optimális beállítását. Az állandóan beépített LED-ek kellemes, meleg fehér fényt bocsátanak ki. A tölgyfa ház hozzájárul a hangulatos környezethez.

A boltba
Arcchio mennyezeti spotlámpa Brinja, szögletes, fehér, 2-lámpás, GU10 Arcchio mennyezeti spotlámpa Brinja, szögletes, fehér, 2-lámpás, GU10

A henger alakú fényfejekkel a Brinja reflektor nagyon modern és egyszerű megjelenésű. Az árnyékolók elforgathatók és elfordíthatók.

A boltba
Arcchio Iavo mennyezeti spotlámpa, kerek 3iz fehér Arcchio Iavo mennyezeti spotlámpa, kerek 3iz fehér

Az Iavo mennyezeti spotlámpa modern és elegáns megjelenésű. A hengeres fényfejek elforgathatók és elfordíthatók. Ez a fényforrás háztartási és kereskedelmi felhasználásra egyaránt alkalmas.

A boltba
LED Duo Spot spot 2 x 3 W, alumínium, 4 000 K LED Duo Spot spot 2 x 3 W, alumínium, 4 000 K

A belső térben a célzott megvilágítást két hosszú rúdra szerelt LED Duo Spot reflektor biztosítja. A lámpafejek 360°-ban elforgathatók és 300°-ban elfordíthatók. A LED-transzformátor nem tartozék. - Magasság fokozatmentesen állítható 30 cm-ig - Sugárzási szög: 38° - 2x 2,2 m kábel LED 24-es dugóval - inkl

A boltba
Marley menny. spot, fekete matt, 2 égős Marley menny. spot, fekete matt, 2 égős

A Marley mennyezeti spotlámpa két elforgatható és elfordítható lámpafejjel rendelkezik, ezért ideális a célzott megvilágításhoz. A fa színű baldachin természetes megjelenést kölcsönöz a Marley-nak.

A boltba
Foro mennyezeti lámpa, két égő, fekete/arany Foro mennyezeti lámpa, két égő, fekete/arany

A Foro mennyezeti lámpa két spotja egy rúdra van rögzítve, és egyedileg igazítható. A Foro a ház számos különböző helyiségének világítási eleme. Az aranyszínű foglalatok és a lyukacsos, fekete fémárnyékolók különösen dekoratívak

A boltba
Paulmann Carolina menny. spot, fehér négy égős Paulmann Carolina menny. spot, fehér négy égős

A négylámpás Carolina mennyezeti spotlámpa időtlenül szép megjelenésével és semleges színvilágával számos belsőépítészeti stílushoz illik, és számos világítási feladatra alkalmas. A fény iránya választható a forgatható lámpafejeknek köszönhetően. - gU10 foglalatokkal - dimmelhető (külső) - elforgatási tartomány: 350° - elforgatási tartomány: 90°

A boltba
EUROLITE tükörgömb készlet LED spot Ø 20cm-es LED-es fényszóróval EUROLITE tükörgömb készlet LED spot Ø 20cm-es LED-es fényszóróval

Ez a LED spotból, motorból és tükörgömbből álló szett a végső diszkóérzetet biztosítja a partipincében vagy klubhelyiségben. A tükörgömb a motornak köszönhetően lassan forog a saját tengelye körül, és így visszaveri a LED-folt fénysugarait. - simán futó biztonsági forgómotorral

A boltba
Puk! 80 One LED spotlámpa lencse, matt nikkel Puk! 80 One LED spotlámpa lencse, matt nikkel

A LED-es mennyezeti lámpa Puk! 80 One alkalmas többek között előszobába, nappaliba vagy hálószobába. Alumínium cinkből készült, és meleg fehér megvilágítást kelt. A lefelé irányuló, egyoldalúan mattított lencse káprázatmentes fényt biztosít.

A boltba
Flame fali spotlámpa acélból, fehér Flame fali spotlámpa acélból, fehér

A Flame fali spotlámpa acélból készült, és teljesen fehér színben kapható. Állítható, kerek fényfejjel rendelkezik, amely egy GU10 lámpát (max. 6 W LED, exkluzív) fogad be, és fókuszált megvilágítást biztosít.

A boltba
Puk! 120 Wall LED spotlámpa lencse réz/fekete Puk! 120 Wall LED spotlámpa lencse réz/fekete

A LED-es fali lámpa Puk! 120 Wall alumínium-cinkből készült, kompakt kialakítású. Rögzített LED-jei meleg fehér megvilágítást keltenek, lámpafeje pedig 360°-ban elforgatható. Felül és alul átlátszó üveglencsét használnak. Kívülről dimmelhető.

A boltba
Egger Clippo Trio reflektor fehér DALI dimmelhető Egger Clippo Trio reflektor fehér DALI dimmelhető

A Clippo Trio LED mennyezeti spotlámpa egy háromlángú mennyezeti spotlámpa, amely 90°-kal elforgatható és 350°-kal elfordítható. A lámpát dimmelni is lehet (DALI). A ház kiváló minőségű alumíniumból készült, akárcsak maga a reflektor. A lámpatest sugárzási szöge 33°.

A boltba
EGLO Cotorro mennyezeti spotlámpa, 2 izzós EGLO Cotorro mennyezeti spotlámpa, 2 izzós

A Cotorro mennyezeti spotlámpa két fekete, kúp alakú, acélból készült, lefelé nyíló árnyékolóval van felszerelve. Ezek egy fából készült baldachinra vannak szerelve, és mozgathatók, lehetővé téve a fény szükség szerinti irányítását.

A boltba
PURE Nola LED mennyezeti világítás 2 izzós fekete PURE Nola LED mennyezeti világítás 2 izzós fekete

A Nola LED mennyezeti lámpa a purista designt képviseli. A beépített Switchmo® dimmer technológiának köszönhetően a lámpatest a 230 V-os háztartási berendezés meglévő villanykapcsolóján keresztül 3 fokozatban tompítható. A lámpatest egyszerű be- és kikapcsolásával a lámpatest fényereje 100%-ról 50%-ra, illetve 10%-ra csökken, így a fényerő az egyéni igényekhez és a kívánt világítási hangulathoz igazítható.

A boltba
Arcchio LED reflektor Marny, fehér, 3 fázisú, fényerőszabályzóval Arcchio LED reflektor Marny, fehér, 3 fázisú, fényerőszabályzóval

A Marny LED spot alumíniumból készült, és fehér színben pompázik. Fényszíne a melegfehértől az univerzális fehérig változtatható, és 3 fázisú sínrendszerbe integrálható.

A boltba
Mennyezeti spotlámpa Spotte, fekete-króm, 1 izzó Mennyezeti spotlámpa Spotte, fekete-króm, 1 izzó

Az egylángú, fekete krómozott Spotte mennyezeti spotlámpa forgó spotlámpával van felszerelve, így a fény iránya egyénileg állítható - kívülről szabályozható

A boltba
Envostar Peach Puff mennyezeti spotlámpa 3 izzós Envostar Peach Puff mennyezeti spotlámpa 3 izzós

Az Európában gyártott, fából készült Peach Puff mennyezeti spotlámpa egy rugalmasan állítható, természetes kisugárzású fényforrás száraz beltéri helyiségekbe. A három kocka alakú fej egy téglalap alakú baldachin alatt helyezkedik el, és mindegyik alján egy-egy kerek nyílás található, amely egy 5 cm átmérőjű, 5,6 cm hosszú fényforrás befogadására alkalmas méretű.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

VOXX-AVION LIGHT GREY Szürke 35/38
1 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Nikkel lámpa Lilly szövet ernyővel, 22
36 866 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
B+M LEUCHTEN Astra LED-es asztali lámpa, nikkel
160 869 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
LED munkaállomás lámpa MAULintro álló lábbal
96 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Milan Polifemo mennyezeti lámpa kétszínű fehér
89 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Pauleen Go for Glow lámpa kerámia alapzattal
23 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
TREZETA-Argo WP dark brown Barna 46
32 590 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
VOLCANO-B-DAFNE-101-BEIGE Bézs L
10 400 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
GOOD & MOJO Merapi lógó lámpa 30x30 fekete
53 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
ONLY Női kabát ONLSOHO Slim Fit 15149366 Walnut M
9 480 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Moschino Moschino Femme - EDT 75 ml
15 790 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
Calvin Klein Női bikini felső Triangle KW0KW02488-0GM L
16 270 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Ellesse Póló Azzina Navy Sötétkék EUR M
10 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben